- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Kan değerlerine bakacaklardır. Bizim burda öyle bir uygulama yok. Ama güzelmiş uygulama. Bebeklerin genel de elinin üstünde ki damardan alıyorlar kanıGözlerim doldu bu mesaja.Hepimiz güvenli limanları olalım,hep bilsinler her an yanlarinda olacagimizi...
9 ay icimde,9 ayı dışımda olmak üzere dolu dolu gecirmisiz vakti,buyumusuz birlikte.
Sağlık ocağı perşembe gunu kan tahlili için çağırdı,asi için gün belirleyip vereceğini söyledi.Parmaktan mi alınıyor bu kan? Bir kişi gitme kuralı var ve aşı esnasında hep ben arka planda dururdum dayanamadigimdan,şimdi iş başa dustu
Aktif dediğime bakma günlük bez çıktı ya ince onu diyorum canım incecik o.. Fotosunu paylaştımAktifte kalın memnun olan var yarın bi alip deniycem.
Elindeki molfix 5 geçen ay 8400 gr di 5 numara aldim bu ay 8500 olmuş.100 gr nedir yahu. 5 numara bizim neyimize çok büyük geri 4 e döneceğim.yemeside iyi ama kilo almıyor çok hareketli.
Benimki emiyor özellikle uykusu gelince ve gece emiyor gün içi uyku öncesi hariç hiç doyumluk emmiyor ama ayni senin bebek gibi.kuala bacağıma yapışıp tırmanmaya çalışıyor.asla odadan onsuz çıkamıyorum çünkü morarana kadar ağlıyor.beni gormezse annemde eşimde duruyor ama olaki odalar arasi gecerkem kadrajina girmiyorum hemen ağlıyor.emmedigi için değil yani merak etme bu ara bebeklerin bizi goremezse kaybedecek korkusu varmış vicdanen rahatsiz olma sağıp beslemen ona en büyük hediyelerden zaten.
Cnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilememAktif dediğime bakma günlük bez çıktı ya ince onu diyorum canım incecik o.. Fotosunu paylaştım
5 büyük ya biz 9500 olduk cuma gittiğimizde biz bile hala 4 kullanıyoruz.5 sızdırma yapmıyor mu büyük gelip
Canım ben normalde minies kullanıyorum..7 18 kg o büyük bile 4 numara belden .. ama basenli olduğu için hafif bacakları sıkıyor.. 5 eğer dediğin gibiyse geçmeye gerek yok 5 hiç almadımCnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilemem
Bizde kullanıyoruz canım memnunuzBen aldım canım gayet incede memnun kaldim ben
Prima premium care de öyle 4 ile 5 arasında fark yok. Sadece 5 numara birazcık daha geniş uzunlukları aynı.Cnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilemem
Yok yok, ben istememe konusunda ikna oldum. Okul mudurum bile arayıp sordu üçüncüyü düşünüyor musunuz dediBelki yine aynı seneye denk geliriz
Daha asıl tuvalet olaylari başlamadı. Kapıda bekleyecek, kapıda ağlayacak bir buçuk yaş civarı.... 2bbucuktan sonra rahat gidiliyor tuvaleteEmmedigi için değil canım benim başkan da öyle artık başkan diyorum çünkü evde herşey onun istediği gibi. Başkan beyimizin bu aralar pek keyfi yok benden ayrılmak istemiyo gayet güzel oynarken odada babaannesi varken çıkayım daha çıkmadan onun etini kopariyolar sanki. Odası ayrı ıı dese yanındayım . Tuvalete ne zaman rahat gidebilicem acaba.
O hala senin bir parçan. Ne kadar çok temas o kadar güzel bağlanma olur. Şu an anneyi göremeyince kaybolduğunu düşünüyor. Ayrılık korkusu. O yüzden sadece anneyi istiyor. Tam olarak 2 yaş civarı artık, aaaa ben başka bir insanmisim hey kendim yapabiliyorum. Karışmayın bana. Biraz öte git hanım.... Aaaaa şu şey bana benziyor. Baba mi, durum azickk da onun seveyim mutlu olsun gariban, demek dünyada annemden başka insanlar da varmış. diyor bebekler.Kızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
Yaklaşık bir yıl tuvalete kaçarak gidicem yaniDaha asıl tuvalet olaylari başlamadı. Kapıda bekleyecek, kapıda ağlayacak bir buçuk yaş civarı.... 2bbucuktan sonra rahat gidiliyor tuvalete
Bizimki bir buçuk falandı, birgünn uğraşıyorum uğraşıyorum gidemiyorum. Huysuzluk diz boyu... Saatler geçti, yok. Annemi görüntülü aradım. Anne, iki dk bak kuzuya da.yuvalete gideyim dedim.Yaklaşık bir yıl tuvalete kaçarak gidicem yani
Süper bi yöntem kesinlikle kullanma ihtimalim çok yüksekBizimki bir buçuk falandı, birgünn uğraşıyorum uğraşıyorum gidemiyorum. Huysuzluk diz boyu... Saatler geçti, yok. Annemi görüntülü aradım. Anne, iki dk bak kuzuya da.yuvalete gideyim dedim.Tehlikeli bir şey yaparsa ben duyarım dedim :) ama.bizimki annemi görünce ona daldi. annem telefondan çocuk baktı ben tuvalete gittim. 2 dk, hayatımı kurtardı,
Bende eşimi arıyorumBizimki bir buçuk falandı, birgünn uğraşıyorum uğraşıyorum gidemiyorum. Huysuzluk diz boyu... Saatler geçti, yok. Annemi görüntülü aradım. Anne, iki dk bak kuzuya da.yuvalete gideyim dedim.Tehlikeli bir şey yaparsa ben duyarım dedim :) ama.bizimki annemi görünce ona daldi. annem telefondan çocuk baktı ben tuvalete gittim. 2 dk, hayatımı kurtardı,
Bu yöntem hayat kurtarirBizimki bir buçuk falandı, birgünn uğraşıyorum uğraşıyorum gidemiyorum. Huysuzluk diz boyu... Saatler geçti, yok. Annemi görüntülü aradım. Anne, iki dk bak kuzuya da.yuvalete gideyim dedim.Tehlikeli bir şey yaparsa ben duyarım dedim :) ama.bizimki annemi görünce ona daldi. annem telefondan çocuk baktı ben tuvalete gittim. 2 dk, hayatımı kurtardı,
Molfix de oluyor fark Prima ve sleep çok darCnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilemem
Ben erken dönemde ekrana karşıyımBende eşimi arıyorumAzıcık oyala diyorum
Ama şuan pek ilgilenmiyor görüntülüde ki insanla. Çevreyi karıştırma çok cazip
İki yıl ücretsiz alınca müdürun epey ilgisini çekti aile hayatımız.Artık 3. Nasıl kitlendiysesus sus konsantrasyonunu bozma
Rint cnm daha dur 3u düşünme ben yaptım öyle bir hata kafayı yiyorumİki yıl ücretsiz alınca müdürun epey ilgisini çekti aile hayatımız.
Hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Benim kız ful memeci emmeyi çok seviyor. Ona rağmen mutfağa gidemez oldum gemen ağlamaya başlıyor. Kime giderse gitsin gözü hep bende. Etrafında değilsem ağlıyor etrafındaysam da sürekli kucağıma gelmek istşyorKızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?