2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kan değerlerine bakacaklardır. Bizim burda öyle bir uygulama yok. Ama güzelmiş uygulama. Bebeklerin genel de elinin üstünde ki damardan alıyorlar kanı

Aktif dediğime bakma günlük bez çıktı ya ince onu diyorum canım incecik o.. Fotosunu paylaştım
5 büyük ya biz 9500 olduk cuma gittiğimizde biz bile hala 4 kullanıyoruz.5 sızdırma yapmıyor mu büyük gelip

Eklentiler

• Screenshot_20200707_001335_com.android.chrome.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 35
Cnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilemem

Cnn 9 buçuk kiloya 5 nasıl büyük oluyor bacaklarinin yanlarini sıkar 4 sen 5 e hemen geçmelisin bence bide sanki 4 ve 5 arasında fark yok gibi geldi bana pampers için tabi bu söylediğim diğer.markalari bilemem
Canım ben normalde minies kullanıyorum..7 18 kg o büyük bile 4 numara belden .. ama basenli olduğu için hafif bacakları sıkıyor.. 5 eğer dediğin gibiyse geçmeye gerek yok 5 hiç almadım
Prima günlük Bez biraz dar geliyor onda haklısın ama zaten gezmelik kullanıyorum taytta falan şiş durmasın diye

Prima premium care de öyle 4 ile 5 arasında fark yok. Sadece 5 numara birazcık daha geniş uzunlukları aynı.

Daha asıl tuvalet olaylari başlamadı. Kapıda bekleyecek, kapıda ağlayacak bir buçuk yaş civarı.... 2bbucuktan sonra rahat gidiliyor tuvalete

O hala senin bir parçan. Ne kadar çok temas o kadar güzel bağlanma olur. Şu an anneyi göremeyince kaybolduğunu düşünüyor. Ayrılık korkusu. O yüzden sadece anneyi istiyor. Tam olarak 2 yaş civarı artık, aaaa ben başka bir insanmisim hey kendim yapabiliyorum. Karışmayın bana. Biraz öte git hanım.... Aaaaa şu şey bana benziyor. Baba mi, durum azickk da onun seveyim mutlu olsun gariban, demek dünyada annemden başka insanlar da varmış. diyor bebekler.

Yaklaşık bir yıl tuvalete kaçarak gidicem yani
Bizimki bir buçuk falandı, birgünn uğraşıyorum uğraşıyorum gidemiyorum. Huysuzluk diz boyu... Saatler geçti, yok. Annemi görüntülü aradım. Anne, iki dk bak kuzuya da.yuvalete gideyim dedim. Tehlikeli bir şey yaparsa ben duyarım dedim :) ama.bizimki annemi görünce ona daldi. annem telefondan çocuk baktı ben tuvalete gittim. 2 dk, hayatımı kurtardı,

Süper bi yöntem kesinlikle kullanma ihtimalim çok yüksek

Bende eşimi arıyorum Azıcık oyala diyorum

Ama şuan pek ilgilenmiyor görüntülüde ki insanla. Çevreyi karıştırma çok cazip

Bu yöntem hayat kurtarir

Bende eşimi arıyorum Azıcık oyala diyorum

Ama şuan pek ilgilenmiyor görüntülüde ki insanla. Çevreyi karıştırma çok cazip
Ben erken dönemde ekrana karşıyım Aslında benim amacım şuydu: annem odayı izleyecek eğer bir şey olursa bağırarak seslenecek ki geleceğim. Ama bizimkinin ilgisini çekti iki dk annemi dinledi :))

İki yıl ücretsiz alınca müdürun epey ilgisini çekti aile hayatımız.
Rint cnm daha dur 3u düşünme ben yaptım öyle bir hata kafayı yiyorum hicmi durmaz anam bu bebek hep mız kız diğerleri desen onlarda bir hoş kitap oku desem yapmaz bursluk sınavına girecek çalışmaz kendine güveni var ben yaparım diye büyüdükçe zor vallah

Hiç sanmıyorum öyle olduğunu. Benim kız ful memeci emmeyi çok seviyor. Ona rağmen mutfağa gidemez oldum gemen ağlamaya başlıyor. Kime giderse gitsin gözü hep bende. Etrafında değilsem ağlıyor etrafındaysam da sürekli kucağıma gelmek istşyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…