2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bir ara aradan biraz zaman geçsin üçüncüyü istiyorum diye tutturdum. Ama hormonalmis sanırım geçti

Ama işte büyük de sızdırma yapıyordu..3lükken 4 alıp denemiştim sızdırdo sellepy diğer bezler nasıo bilmiyorum
Minies 4 numaradan şuan memnunum canım 10 u geçelim bi 5e de geçeriz basenleri olmasa 4ü uzun süre kullanırdım

Doktorlara göre herşey normal soruyu soran analar anormal.
Çocuğun dilinin ucu yanik gibi bembeya yara normal diyor ne normal niye normal.2-3 gün bekleyelim dedi benide bir mallık aldi yemek yiyemiyor emzik ememiyor neyi bekliyoruz diyemedim.
Beli isilik oldu emrenin gunlukle su anda gordum duş oncesi
Günlük bez için sikayet.com a belde pişik -isilik yazan çok olmuş bel kisminda bir sıkıntı var galiba.

Zaten binbir şeyi onca hormonla beraber aklımızda tutup bir kerede hepsini sormaya çalışıyoruz böyle cok normal gibi karşılaşınca bende deli oluyorum bu arada bizde hem premium care kullaniyoduk hic pişik olmadi. Dedim ne var bende deneyeyim büyüdü artık pisik falanda olmaz belki. Sonra Prima günlük rahatlik denedik ama eş zamanlı olarak sleepy de almistim. Pisik olmuştu bende tövbe ettim. Biraz pahali olsun pisiksiz olsun napiim

Günaydın kızlarcııık. Üst iki dişimiz çıktı biraz canımız çıktı altta da dört tane vardı, yukardan çıkan küçücüklerler alttakileri birbirine sürtüyor kırt kırt gıcır gucur sesler yapıyo, var mı sizde de böyle bi huy? Ay o sesi duydukça içim bi tuhaf oluyo, tepki vermiyorum hani dikkatini çekmesin daha arttırmasın diye de ay çok fena. Kırar bile yani öyle bir sürtme

Bizimde üstten 4tane Altan 2tane var gıcır gıcır yapmazmi çok kotu bir ses hemen emzik veriyirum

Isilikler iyice kotulesti.Napsam doktora gotursem mi? Babam da kizdi ne meraklisin bu salgin surecinde doktora gitmeye cocugu o ortama sokmaya diyo devamli yikayip kuruluyorum,bepanten suruyorum hatta pudra bile aldim.Zaten asiri terleyen bir bebek .Ensesini gorseniz felaket

EVet biZimde öyleydi kıracak kadar sürtüyordu birbirine yaklaşık bir -iki ay yaptı. Nazar etmeyim de bir iki haftadır yapmıyor. Sanırım alışma aşamasında yapıyorlR

Nişastalı su çok iyi geliyor cnm onuda dene

Bizde hiç diş yok, şu an ilkini patlatmaya çalışıyor. Gıcır gucur diyince içim gitti ya. Minicik dişleriyle neler yapıyorlar, inşallah bir zararı olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…