Rint cnm daha dur 3u düşünme ben yaptım öyle bir hata kafayı yiyorum hicmi durmaz anam bu bebek hep mız kız diğerleri desen onlarda bir hoş kitap oku desem yapmaz bursluk sınavına girecek çalışmaz kendine güveni var ben yaparım diye büyüdükçe zor vallah
O zaman doğrudur canm çünkü pampersin ın 4 numara 9 kilo ya kucuk farkyok dedim ama tabi 5 numara daha rahat oluyor 9 kilo üstüne belki burdan mesajımı baz alan olursa yanlış yönlendirmeyin 5 numara 9 kilodan sonra çok ideal bence bide ben büyük olsun küçük.olmasin mantigindayim
Ama işte büyük de sızdırma yapıyordu..3lükken 4 alıp denemiştim sızdırdo sellepy diğer bezler nasıo bilmiyorum
Minies 4 numaradan şuan memnunum canım 10 u geçelim bi 5e de geçeriz basenleri olmasa 4ü uzun süre kullanırdım
Biz de aynıyız bazen dayanamıyorum onu da sakinlestiremiyorum birlikte sarılıp ağlıyoruz. Zaten sese ve ışığa aşırı hassasiyeti uykuya geçişini ilk günden bu güne kadar hep zorlaştırdı üstüne bir de atak haftası eklendi. Çıldırmak üzereyim. Uzun zamandır doktora da gitmiyorduk bugün götürdüm doktor normal dedi
Doktorlara göre herşey normal soruyu soran analar anormal.
Çocuğun dilinin ucu yanik gibi bembeya yara normal diyor ne normal niye normal.2-3 gün bekleyelim dedi benide bir mallık aldi yemek yiyemiyor emzik ememiyor neyi bekliyoruz diyemedim.
Doktorlara göre herşey normal soruyu soran analar anormal.
Çocuğun dilinin ucu yanik gibi bembeya yara normal diyor ne normal niye normal.2-3 gün bekleyelim dedi benide bir mallık aldi yemek yiyemiyor emzik ememiyor neyi bekliyoruz diyemedim.
Günlük bez için sikayet.com a belde pişik -isilik yazan çok olmuş bel kisminda bir sıkıntı var galiba.
Zaten binbir şeyi onca hormonla beraber aklımızda tutup bir kerede hepsini sormaya çalışıyoruz böyle cok normal gibi karşılaşınca bende deli oluyorum bu arada bizde hem premium care kullaniyoduk hic pişik olmadi. Dedim ne var bende deneyeyim büyüdü artık pisik falanda olmaz belki. Sonra Prima günlük rahatlik denedik ama eş zamanlı olarak sleepy de almistim. Pisik olmuştu bende tövbe ettim. Biraz pahali olsun pisiksiz olsun napiim
Günaydın kızlarcııık. Üst iki dişimiz çıktı biraz canımız çıktı altta da dört tane vardı, yukardan çıkan küçücüklerler alttakileri birbirine sürtüyor kırt kırt gıcır gucur sesler yapıyo, var mı sizde de böyle bi huy? Ay o sesi duydukça içim bi tuhaf oluyo, tepki vermiyorum hani dikkatini çekmesin daha arttırmasın diye de ay çok fena. Kırar bile yani öyle bir sürtme
Günaydın kızlarcııık. Üst iki dişimiz çıktı biraz canımız çıktı altta da dört tane vardı, yukardan çıkan küçücüklerler alttakileri birbirine sürtüyor kırt kırt gıcır gucur sesler yapıyo, var mı sizde de böyle bi huy? Ay o sesi duydukça içim bi tuhaf oluyo, tepki vermiyorum hani dikkatini çekmesin daha arttırmasın diye de ay çok fena. Kırar bile yani öyle bir sürtme
Isilikler iyice kotulesti.Napsam doktora gotursem mi? Babam da kizdi ne meraklisin bu salgin surecinde doktora gitmeye cocugu o ortama sokmaya diyo devamli yikayip kuruluyorum,bepanten suruyorum hatta pudra bile aldim.Zaten asiri terleyen bir bebek .Ensesini gorseniz felaket
EVet biZimde öyleydi kıracak kadar sürtüyordu birbirine yaklaşık bir -iki ay yaptı. Nazar etmeyim de bir iki haftadır yapmıyor. Sanırım alışma aşamasında yapıyorlR
EVet biZimde öyleydi kıracak kadar sürtüyordu birbirine yaklaşık bir -iki ay yaptı. Nazar etmeyim de bir iki haftadır yapmıyor. Sanırım alışma aşamasında yapıyorlR
Isilikler iyice kotulesti.Napsam doktora gotursem mi? Babam da kizdi ne meraklisin bu salgin surecinde doktora gitmeye cocugu o ortama sokmaya diyo devamli yikayip kuruluyorum,bepanten suruyorum hatta pudra bile aldim.Zaten asiri terleyen bir bebek .Ensesini gorseniz felaket
Bizde hiç diş yok, şu an ilkini patlatmaya çalışıyor. Gıcır gucur diyince içim gitti ya. Minicik dişleriyle neler yapıyorlar, inşallah bir zararı olmuyordur.