Bazen delirme noktasina geliyorum.Iki tanesi cilginlik ama muthis te bir duygu.❣❣ Tabi Allah kolaylik vermesin de degil cunku cok ihtiyacim oluyor .Ozellikle sabira.
Benim de Ugur turşu,Emre her seye güler.Uyaninca güler,kaka yapinca guler,banyo yaptirilirken guler,agladiktan sonra guler.Hep yuzleri gulsun insallahh
4 gün sonra 9 aylık oluyor kuzucum ve bugün boy kilo ölçümü yapılıp,kan alındı değerlerine bakilmak için.Bakilmaz olaydı ama.Hemsire ben yapamicam dedi,ebeyi bekledi.Ebe de kızım hareketli olunca ilk tüpü aldı diğer tüpte iğne çıktı üst baş kızım kan oldu,iğneyi çıkardı.isterseniz hastanede aldırın diğer tüp için ya da değerlerde bir aksilik olursa öyle yapın dedi.Pisman oldum goturdugume.Asi için de zaman belli değilmiş,haber edicekmis.
4 gün sonra 9 aylık oluyor kuzucum ve bugün boy kilo ölçümü yapılıp,kan alındı değerlerine bakilmak için.Bakilmaz olaydı ama.Hemsire ben yapamicam dedi,ebeyi bekledi.Ebe de kızım hareketli olunca ilk tüpü aldı diğer tüpte iğne çıktı üst baş kızım kan oldu,iğneyi çıkardı.isterseniz hastanede aldırın diğer tüp için ya da değerlerde bir aksilik olursa öyle yapın dedi.Pisman oldum goturdugume.Asi için de zaman belli değilmiş,haber edicekmis.
valla ben daha küçükken böyle bir durum yaşadım o yüzden kesinlikle büyük bir hastane dışında kan işine girmiyoruz çünkü bebeklerden herkes alamıyo üstüne oğlumun damar yapısı çok inceymis o da sorun oluyo yani en pratik alanlar bile zorlanıyo doğal olarak oğlumun canı da yanıyo. O yüzden aile hekimliği , semt polikliniği, küçük tıp merkezleri falan kesinlikle gitmiyorum. Devlet hastanesi nde bebeklerden alma konusunda iyi olan bi kaç hemşire var her zaman oraya gidiyorum
Bu kan aldirma isi fakultede ozel cocuk kan alma bolumu disinda bir yer dogru duzgun yapamiyor.Emre malum biyotinidaz eksikligi yuzunden 9 ayda en az 4 5 defa fakulteye gittik ve her defasinda 3er 4 er tup kan aldilar.O kadar tecrubeli ki hemsireler daha minikken yatiriyordu sedyeye,artik kucakta.Şıp diye buldular damari ve 4 tupu 15 saniyede aldilar.Ozel hastanedekiler kasap resmen.Mart ve mayistaki enfeksiyon ve gecen haftaki ishal icin alinan kanda damari sıktikca damla damla tupe koydular.3 tupun yariya kadar dolana kadar sıktılar hep damari.Fenalik geciriyodum Emrede de Ugurda da.O yuzden fakulteler bu konuda en en tecrubeliler ve benim icin en stressiz kan alma fakultede olanlar.
İçim acıdı benimde canım..Bir yerde bu sayfada mi bilmiyorum parmaktan da alinabildigini okumuştum.O da mi zor bu kadar bilmiyorum ama damardan almak için öyle ufaklar ki..Nasıl sabit dursun küçücük bebekten medet umuyor,hareketli diye alamadık deniyor.Buna da şükür diyorum,daha kötüsü olmadı diye..Ama bir daha sağlık ocağına gitmem kan vermek için..
Bizimde çocuk doktoruyla sağlık ocağı farklı ölçüm çıkıyordu.Hatta şunu unutmuyorum kızım 48 cm doğdu.Uc gün sonra sağlık ocağı 44 cm ölçtü
Çok teşekkürler canım..
İçim acıdı benimde canım..Bir yerde bu sayfada mi bilmiyorum parmaktan da alinabildigini okumuştum.O da mi zor bu kadar bilmiyorum ama damardan almak için öyle ufaklar ki..Nasıl sabit dursun küçücük bebekten medet umuyor,hareketli diye alamadık deniyor.Buna da şükür diyorum,daha kötüsü olmadı diye..Ama bir daha sağlık ocağına gitmem kan vermek için..