Bazen delirme noktasina geliyorum.Iki tanesi cilginlik ama muthis te bir duygu.❣❣ Tabi Allah kolaylik vermesin de degil cunku cok ihtiyacim oluyor .Ozellikle sabira.
Benim de Ugur turşu,Emre her seye güler.Uyaninca güler,kaka yapinca guler,banyo yaptirilirken guler,agladiktan sonra guler.Hep yuzleri gulsun insallahh
Gülce de öyle bi bebek uyanırken ağlar o gülüyor çok videosu var öyle gözünü açar açmaz gülen.
Ağlaması yok diyemem var hatta atak dönemlerinde delirten beni ama olsun o kadwr
Amin hep gülsünler inşallah
Hiç kullanmadı antibiyotik. Ben de hamileliğimde kullanmadım. Başka ilaç da kullanmadık hiç. Demir de almıyor valla olacağı varmış.
O dudak bağı için diş doktoruna mı yoksa çocuk cerrahisine mi gitmek lazım acaba? Şu an üst taraftaki diğer dişi çıkıyor. Biraz daha çıksın hemen götüreyim takibe alsınlar. Teşekkür ederim yorumun İçin
Canim dudak bagi var bebeginde. Disleri biraz ayrik cikar ve konusmasinda bozukluklar olabilir. Ameliyat gerekecektir ihmal etme sut disleri dokulup asil disleri cikmadan yaptirmak gerekiyor.
Evet evet beni de sağ olsun burdaki arkadaşlar uyandırdı. Şimdi üstteki diğer dişi de çıkıyor, pek ayrık değil ama büyüdükçe o bağ sanırım yukarı çıkıp arayı açıyor. Öyle mi? O diş tam çıksın hemen gideriz doktora. Sence dişçi mi yoksa cerrah mı gerek?
Evet evet beni de sağ olsun burdaki arkadaşlar uyandırdı. Şimdi üstteki diğer dişi de çıkıyor, pek ayrık değil ama büyüdükçe o bağ sanırım yukarı çıkıp arayı açıyor. Öyle mi? O diş tam çıksın hemen gideriz doktora. Sence dişçi mi yoksa cerrah mı gerek?
4 gün sonra 9 aylık oluyor kuzucum ve bugün boy kilo ölçümü yapılıp,kan alındı değerlerine bakilmak için.Bakilmaz olaydı ama.Hemsire ben yapamicam dedi,ebeyi bekledi.Ebe de kızım hareketli olunca ilk tüpü aldı diğer tüpte iğne çıktı üst baş kızım kan oldu,iğneyi çıkardı.isterseniz hastanede aldırın diğer tüp için ya da değerlerde bir aksilik olursa öyle yapın dedi.Pisman oldum goturdugume.Asi için de zaman belli değilmiş,haber edicekmis.
Bu kan aldirma isi fakultede ozel cocuk kan alma bolumu disinda bir yer dogru duzgun yapamiyor.Emre malum biyotinidaz eksikligi yuzunden 9 ayda en az 4 5 defa fakulteye gittik ve her defasinda 3er 4 er tup kan aldilar.O kadar tecrubeli ki hemsireler daha minikken yatiriyordu sedyeye,artik kucakta.Şıp diye buldular damari ve 4 tupu 15 saniyede aldilar.Ozel hastanedekiler kasap resmen.Mart ve mayistaki enfeksiyon ve gecen haftaki ishal icin alinan kanda damari sıktikca damla damla tupe koydular.3 tupun yariya kadar dolana kadar sıktılar hep damari.Fenalik geciriyodum Emrede de Ugurda da.O yuzden fakulteler bu konuda en en tecrubeliler ve benim icin en stressiz kan alma fakultede olanlar.
Katılıyorum, devlet hastanesinde aldırdım bende bir kaç sefer, bebek hemşiresi alıyor zaten birimi bile farklı. O kadar çok hasta görüyorlar ki elleri pratikleşmiş kesinlikle
İnanın hem IOS hem Android olarak 3 farklı firma ile 3-4 senedir uğraşıyoruz. En sonunda biz yazma kararı aldık pandemi girdi devreye. Yaz sonu inanın sıfırdan her iki uygulama da yazılacak.