2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Az önce araştırdım lazerle dudak bağı işlemi yapılıyormuş ve çok rahat oluyomuş ama 10 yaşına kadar bekliyolarmis takip edilmesi gerekiyomus. Erken dönemde dudak bağı operasyonu yapilmiyomus ama dil bağı hemen yapılıyormuş

Bende öyle okudum köpek dişleri itebilirmiş

Bizde dil bağı vardı.Doktora rutin kontrol için gittiğimizde öğrenmiştik aynı gün çocuk cerrahi 10 saniye sürmeden duzeltmisti.Sanirim 3 aylıktı o dönemler..Dudak bağından da şüpheleniyorum ama henüz dikkat eden olmadı.Ben de unutuyorum..

Bu kontrole gidince ilk isim dil ve dudak baglarina baktirmak olucak.Bu kadar fazlaysa belki bizimkilerde de vardir.
Benim anladığım dudak bağı yanıltıcı olabiliyo ama dil bağı kesinlikle net ve müdahale gerektiriyo hemen. Ama tabiki ben de ilk girişte sorucam . Daha iki gün önce gittik ve muhtemelen bir süre gitmeyiz.

Kızlar iki gün önce doktora gitmiştik üst dişler kabarmış demişti ama ben bişey göremedim diye pek önemsemedim. Dün ve bugün ateşli ve huzursuz meleğim. Benim yapabileceğim ona yardımcı olabilecegim biseyler var mı ? Oğlum 8 ay 19 günlük ilk diş heyecanını ve zorluğunu yaşıyorum valla napicami bilemedim. Hiç mutlu değil sevdiği şeylerde bile hafif güler gibi oluyo sonra mizirdiyo

Canm bol kucak bol emzirme . Yapicak bişey yok. İki alt diş cikti. Çıkmadan önce iki gün ateş oldu hafif. Huysuzluk bı hafta falan sürdu. İştahsızlık. Çıktı rahatladık. Şimdi yine kabaran dişler var. Mizir mizir. Hep kucak istio. Hala akşam bulaşıkları duruo. Uyuyunca gircem mutfağa artk.

Ya Yapacak birşey olmuyor malesef. İlgisini kaydırmak için oynamak, yürüyüş yapmak temiz hava da iyi geliyor

İnanamıyorum oğlum büyüyo çok zor bi gün oldu az önce de odasından çıktım sakinlestirdim emzirdim uyuttum. Çok heyecanlıyım ve sanırım çok uzun zamandır böyle mutlu hissetmemiştim

Ya
Yapacak birşey olmuyor malesef. İlgisini kaydırmak için oynamak, yürüyüş yapmak temiz hava da iyi geliyor
Onları yapıyoruz ben de babaannesi de. Bugün çok huzursuzdu az önce de odasından çıktım emzirdim falan. Çok zor bi gündü ama ben çok mutluyum oğlum resmen büyüyo inanamıyorum. Doğduğunda 2900 dü sonra ödem falan derken mini minnacık bişey kaldı elimizde kimse kucağına alamazdi minik bi yün yastığı vardı onda tutardik rahat etsin biyerine bişey olmasın diye. Şimdi diş çıkarıyo

İnanamıyorum oğlum büyüyo çok zor bi gün oldu az önce de odasından çıktım sakinlestirdim emzirdim uyuttum. Çok heyecanlıyım ve sanırım çok uzun zamandır böyle mutlu hissetmemiştim ❤
Ya bı arkadaşın bebegi on aylık yürüyormuş şuan. Şok oldum. Bizde alkış yapio diye seviniyoruz. Ne çabuk büyüdü diyorum. Şımarık şımarık hareketler yapio ilk oğlumun bu aylarda ne kada uslu bı bebek olduğunun farkına varıyorum. İkincisi çok fena

Diş ağrısında, ateşinde calpol verilir mi ? Evde var mecbur kalmadıkça vermek istemiyorum ama akşamları bi çay kaşığı versem sanki daha huzurlu olacak gibi bilemedim

Diş ağrısında, ateşinde calpol verilir mi ? Evde var mecbur kalmadıkça vermek istemiyorum ama akşamları bi çay kaşığı versem sanki daha huzurlu olacak gibi bilemedim
Zorunlu olmadıkça verme bence. Üstünü incelt, teyzem diş hekimi, bebekler de diş çıkarımı sırasında çok çok mecbur olmadıkça verilmemesi gerektiğini düşünüyor. Vücudu ağrılara karşı bu şekilde bağışıklık kazanmaya başlayacakmış

Evet bunu ben de duydum, bu diş ağrıları ile beraber biraz acı nedir öğreniyolarmış, ağrı eşikleri oluşuyomuş falan. Destek olup emzirmeyle sevgiyle yanında olmak daha iyiymiş. Diş toplarını jellerini de bu yüzden pek tavsiye etmiyolar, bırakalım öğrensin baş etmeyi diye

Ben de aynı dusuncedeyim zaten ama yine de merak ettim. Çok teşekkür ederim bugün kahvaltıda da pek bişey yemedi ama şükür ki emiyo az çok içine biseyler gittiğini biliyorum. Uykusuz ve mutlu bi insan yaptı bu diş beni

Disligini veya emzik emiyorda biraz dondurucuda attın soğuk soğuk emsin çok ağrısı olursa capol verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…