2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bkalım benım doktor bırdaha ne zaman çağırcak çok merak edıyorum kesn haftaya gel der gibi gelıyo
Ama bu sefer bn gitmem 10 ve 11 de giderim rabbım ızın verırse . O kontorlden sonra da aileme söylerım
Benim doktorum aslında 11-12.haftada gel artık dedi ama dayanamam tabi ki :) o yüzden 9.haftada giderim canım. İnsan merak ediyo işte anlayabiliyorum seni :)

Reactions: H E
Benim doktorum aslında 11-12.haftada gel artık dedi ama dayanamam tabi ki :) o yüzden 9.haftada giderim canım. İnsan merak ediyo işte anlayabiliyorum seni :)
senın doktorda çok ketummus yaa
araya çok gun koymus . Benımkınıın paraya ıhtıyacı var heralde

senın doktorda çok ketummus yaa
araya çok gun koymus . Benımkınıın paraya ıhtıyacı var heralde
Ay hiç sorma ben nasıl dayanırım 1.5 ay dedim, sorun olmazsa gelmene gerek yok ama dayanamam diyosan bi kere daha gelirsin istediğin zaman dedi :)
Benim de özel ama şaşırdım paraya ihtiyacı yok demek

Anladım canım,o zamn cuma güzel haberlerini bekliyoruz

Slm kizlar simdi dr.dan geliyorum.5+5haftayim vajinalden bakti yuzu dustu.embrioyu gormem gerekirdi cok silik kucuk bisey gorunuyor dedi.haftaya tekrar cagirdi ama pek de umut vermedi dogrusu.
Napim nasipten otesi de yok ya.ne diyecegimi bilmiyorum.aglamak istemiyorum kucucuk bi umut varsa stress yapmaman lazim diyorum kendime ama elimde degil.beynim uyusmus gibi.tek dusunebildigim ben uzerime duseni yaptim 6 kez tup bebek onca stres ilaclar igneler.artik elimden baska bisey gelmiyor.gerisi Yuce Rabbime kalmis.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz bir sonraki sefere, dualarım sizinle

İnşallah diger kontrolünüzde olumlu sonuclar alırsını
Rabbım yardımcınız olsun inşallah

Kızlar merhaba bende 2018 nisan annelerinden 2019 ekim annelerine geldim :)) biraz erken oldu ama napalım kızım 11 aylık ikinciye hamile oldugumu öğrendim :) varmı benimle aynı durumda olan

Benim iki kızım var şuanda 3. Hamileyim. Iki kızımın arasında 11 ay 16 gün var . Çok zor ama çok güzel.

Bende şuanda protestan kullanıyorum. Çok lekelenmem oldu. 3 ayrı doktora danıştım 3 u de normal olabilir böyle şeyler dedi. Rahimde kanama yok allaha şükür kalp atışları da normal . Sağlıkla gelsin inşallah

Hiç kendini şimdiden üzme canım çok erken bunun için. Vajinal bile olsa henüz görünmemesi normal. Haftaya Allahın izniyle çok rahat görünür kalbi de duyulur

Bir ay da beklemek zor demi. Bana da üç hafta sonra gel dedi. Ben bir hafta önce gidicem
Ay 1.5 ay sonra yani 6 hafta sonra gel dedi bana. Asla dayanamam :) o yüzden 9.haftads gitcem nasipse canım, sonra 12 de giderim inşallah

Canım sen elinden gelen herşey yapmışsın Allahtan umut kesilmez belki yanlış gördü. İlk oğlum tüp bebek oldugu ıcın o süreçleri bilen biri olarak sen 6 tüp bebekle elinden gelen herşey yapmışsın. Insallah bebegın buyur Dr yanılır. Drun dedıgı gıbı bile olsa Allahtan umudunu kesme Allaha sığın. Bol dua et ve gerekiyorsa psikolojik destek al. Benım oğluma hep kanamadan dolayı yuzde 10 yaşar yanlış yere tutunmuş diye diye 40 haftayı doldurduk. Ha kolaymıydı o süreçler asla.. Ben her Dr bu yaşamaz dedikçe hastane odalarında hıckıra hıckıra agladıgım bilirim. Eşim bile tamam artık cocuk konusu kapandı diyecek duruma gelmısti. İlk gebelik olunca her drun dedıgıni yapıyorsun üçlü taramaya Dr yanlış olçmüş. Oğluma cok yuksek ıhtımal yuzde 5 lik dılım desin bu cocuk down sendromlu olabilir. Gene yıkıldık agladık. Amerıkaya kan gondercek zaman yok. 18 haftalıgım de dıyokı sonlandırmak ıcın 1 hafta. Amnıyosentez yapalım ama senın kanamam cok kese zeselenırse bebegı kaybederiz. Hıcbırını yaptırmadım.eşim down sendromlu cocuga bakmak cok zor olur dedı. Ben asla yaptırmıcam asla aldırmıcam. İstemiyorsan kapı orada ben bakarım oğluma dedım. Hep Allaha sığındım. Sağlıksızsa zaten vücutta buyumuyor vucut onu atıyor. Her şerde bir hayır var de. Eger sonuc kötu bıle olsa Allaha sıgın sonra kalbini ve rahmini dinlendir. Belki hıc ummadığın zaman da Allah sana yollayacak. Kafa rahat olunca inan cocuk da rahat oluyor. Bende rezerv azlıgı vardı. Dr en fazla ıkı yumurta sayardı. Senın tup bebekten baska aslaaaaa cocugun olmaz diyen druma Ho am 0. 5 amh ve azcık yumurtayla kendılıvımden 2 kez hamıle kaldım dedim. Dr bile yeter ki Allah ol desin olur ama rezerv ve kalitede sorunun buyuktu. Allha şükret dedi. Aglama demiyorum ağla ıcını boşalt ama asla Alkahtan umudunu kesme

Benimde oldu canım Protestan verdi yeni geçti lekelenmem senin hala devam ediyor mu

Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Çok üzgünüm ben de ilk gebeliğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim . Hatta her anını görmüştüm toparlanmam zordu ama Rabbim tekrar nasip etti. Senin de bir bebişin olacak yine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…