Çok geçmiş olsun. Artık sürekli bir tehlike çıkabiliyor, buldukları herşey ağızlarında ya da sürekli düşüyorlar. İyi ki bir şey olmamışKızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Kızım bulaşık makinesi tableti yedi, başka bir evde ne ara aldı ne ara yedi bir iki dakikalık peşinde olmadığım an aklıma geldikçe deliriyorum. Tabletin sıvı kısmını patlatmamış toz olan kısmını patlatmış ağzı toz doluydu hemen acile gittik birkaç tetkik sonucu yatış yapıldı 18 saat gözlem altında kaldık.
1. Böyle bir durumda kesinlikle kusturulmaması gerekiyormuş (ben o anki panikle kusturmaya çalıştım ama kusamadı çocuğum)
2. Emzirme kesinlikle yasak, zararlı maddenin emilimini artırıyormuş.
3. Birşey yiyip içmesi yasak.
3. Yatması yasak, dik pozisyonda durması gerekiyormuş.
4. Uyuması yasak kesinlikle.
5. Birde o tabletlerin en tehlikelisi sıvı kısımlarıymış yani parlatıcı olan kısımları.
6. Son olarak da normal aciller bakmıyor çocuk aciller bakıyor çocuk travmasından dolayı.
Benim için ciddi anlamda kötü bir tecrübe oldu kapak açmayı öğrendiğinden bile haberim yok yani o an güncelleme geldi heralde kapağı açıp tableti yemesi öyle anlık ki...
İnşallah hiçbirinizin başına gelmez. Bunları lütfen kaydedin
Coooook geçmiş olsun yaKızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Kızım bulaşık makinesi tableti yedi, başka bir evde ne ara aldı ne ara yedi bir iki dakikalık peşinde olmadığım an aklıma geldikçe deliriyorum. Tabletin sıvı kısmını patlatmamış toz olan kısmını patlatmış ağzı toz doluydu hemen acile gittik birkaç tetkik sonucu yatış yapıldı 18 saat gözlem altında kaldık.
1. Böyle bir durumda kesinlikle kusturulmaması gerekiyormuş (ben o anki panikle kusturmaya çalıştım ama kusamadı çocuğum)
5. Birde o tabletlerin en tehlikelisi sıvı kısımlarıymış yani parlatıcı olan kısımları.
6. Son olarak da normal aciller bakmıyor çocuk aciller bakıyor çocuk travmasından dolayı.
Benim için ciddi anlamda kötü bir tecrübe oldu kapak açmayı öğrendiğinden bile haberim yok yani o an güncelleme geldi heralde kapağı açıp tableti yemesi öyle anlık ki...
Allah razı olsun cnm bilgilendirdin inşallah iyidir şimdi nasıl çok üzüldüm geçmiş olsunKızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Disdir cnm bizim diş zamani 3hafta sürüyor böyle yapması çok zor Allah yardımcın olsun
Bugun benim kızda gece 11den sonra 6 defa uyandı ve kesin kalkışta 6:30du.Su sıra çok uyanmaya başladı.Uyanip bizim yatağa çıkıyor.Acliktan olmadigina eminim.Olsa olsa distir diyorum ama bu dis serüveni çok uzun ya..Biz uyku gerilemesi olayını 8. Aydi sanırım fena yaşadık.3 hafta kadar sürmüştü.Bizimki 11 aylık ama 17 aylık kuzeni de şuan çift uyuyor.Bence daha küçükler ya tek uyku için.Asiri uykusuzlukta bünyelerinde yorgunluk yapicak bu sefer de dalmalari zorlasicak bence...
15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.
Kızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Kizlar merhaba nasılsıniz nasıl gidiyor? Sık sık girip yazamıyorum malesef umarım bebislerde sizlerde iyisinizdir. Biz pazartesi 1 yaşımıza gircez insallah 2 aydır çılgınlar gibi yürüyor hatta koşuyoruz ordan oraya atlayıp hoplayıp zıplıyoruz ama hala tek bir disimiz bile yok1 yaşına gelmis ve dis çıkarmamış olmak normal mi acaba. Doktorumuz gec cikmasi daha iyi diyor ama endise etmiyor da değilim.
1 yas kontrolune gittiniz mi? Ne düşünüyorsunuz? Ben pandemiden çekiniyorum ama yumurta alerjimiz oldugu icin drumuz yumurta yedirecekti deneyecekti kendisi hastanede artk yumurtasız hayat cekilmez oldu kahvaltı ogunlerinde cok zorlanıyorum özellikle.
Birde gunde kac ogun yada kac saatte bir yediriyorsunuz bebekleri? Anne sütü ve formul sutte var bizde.
Gündüzleri kacar saat ve kac kez uyuyor sizinkiler? Gece uykusuna kacta geciyorsunuz?
Bizimki sabah 7,30 gbi kalkp 11 gbi tekrar uyuyor 1 gbi uyanıp 8 e kadar uyanık 8 de gece uykusuna yatiyor. Aksam üzeri cok uykusu gelmis oluyor 4-5 gbi uyumak istiyor ama uyuyunca da 6-7 de kalkıyor bu sefer gece uykusuna 10 gbi yatiyor buda gec oluyor sanki bilemedim napsam.
EVEt malesef çok tehlikeli dönem. Ya herşeye kilit vurcaz keşfetme içgüdülerini öldürcez veya sürekli başlarında durucazÇok geçmiş olsun. Artık sürekli bir tehlike çıkabiliyor, buldukları herşey ağızlarında ya da sürekli düşüyorlar. İyi ki bir şey olmamış
Çok teşekkürler iyiyiz çok şükürAllah razı olsun cnm bilgilendirdin inşallah iyidir şimdi nasıl çok üzüldüm geçmiş olsun
4-5 gibi yarım saatlik uyku yaptır canım. Gece uykusunu da biraz ileri al 9 gibi yatsın mesela. Tek uykuya benimki de dayanamazKizlar merhaba nasılsıniz nasıl gidiyor? Sık sık girip yazamıyorum malesef umarım bebislerde sizlerde iyisinizdir. Biz pazartesi 1 yaşımıza gircez insallah 2 aydır çılgınlar gibi yürüyor hatta koşuyoruz ordan oraya atlayıp hoplayıp zıplıyoruz ama hala tek bir disimiz bile yok1 yaşına gelmis ve dis çıkarmamış olmak normal mi acaba. Doktorumuz gec cikmasi daha iyi diyor ama endise etmiyor da değilim.
1 yas kontrolune gittiniz mi? Ne düşünüyorsunuz? Ben pandemiden çekiniyorum ama yumurta alerjimiz oldugu icin drumuz yumurta yedirecekti deneyecekti kendisi hastanede artk yumurtasız hayat cekilmez oldu kahvaltı ogunlerinde cok zorlanıyorum özellikle.
Birde gunde kac ogun yada kac saatte bir yediriyorsunuz bebekleri? Anne sütü ve formul sutte var bizde.
Gündüzleri kacar saat ve kac kez uyuyor sizinkiler? Gece uykusuna kacta geciyorsunuz?
Bizimki sabah 7,30 gbi kalkp 11 gbi tekrar uyuyor 1 gbi uyanıp 8 e kadar uyanık 8 de gece uykusuna yatiyor. Aksam üzeri cok uykusu gelmis oluyor 4-5 gbi uyumak istiyor ama uyuyunca da 6-7 de kalkıyor bu sefer gece uykusuna 10 gbi yatiyor buda gec oluyor sanki bilemedim napsam.
Benim bebeğim tek uyku malesef. Daha bebekken 2 uykuydu zorla. Şimdi tek uyku ve çok az. Uyumuyor çocuk asla15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.
Çok geçmiş olsun...Okuduklarimi kazıdım aklıma.Sukur ki bir şey olmamış ama sahiden bu aydaki bebekler bir farklı.Tehlike nerde onlar orda..Kızlar acı bir tecrübe kazandım malesef . Sizi de hemen bilgilendireyim.
Çok zor olmalı...Biz iki uykuyla akşamı zor yapıyoruz.Cok mızmız.Cok sıkılgan..Tek uyku şimdiden gözümü korkutuyorBenim bebeğim tek uyku malesef. Daha bebekken 2 uykuydu zorla. Şimdi tek uyku ve çok az. Uyumuyor çocuk asla
Eğer huzursuz değilse onun normali o dur ama huzursuzsa uyumak istiyo ama uyuyamiyodur . Eğer öyleyse sabah ilk uykusunu biraz kisaltin ikinci uykusuna ekleyin. Ben geçiş dönemlerinde öyle yapıyorumBenim bebeğim tek uyku malesef. Daha bebekken 2 uykuydu zorla. Şimdi tek uyku ve çok az. Uyumuyor çocuk asla
Sabah uykusu falan yok ki canım. Sabah 8 buçuk 9 da kalktıysa 1 gibi uyuyor 2 buçuk da kalkıyor. Başka uyku yok. Akşam da 10 buçuk da gece uykusu Keyfi yerinde oluyor. Normali bu sanırım. Artık zorlamıyorum.Eğer huzursuz değilse onun normali o dur ama huzursuzsa uyumak istiyo ama uyuyamiyodur . Eğer öyleyse sabah ilk uykusunu biraz kisaltin ikinci uykusuna ekleyin. Ben geçiş dönemlerinde öyle yapıyorum
]
Bugün hiç uyumadı üst katimiza tasinanlar var. Bugün hayat bana zindan oldu . Zaten yeterince zorlanıyorum. Herşeyi parçalama isteği var içimdeSabah uykusu falan yok ki canım. Sabah 8 buçuk 9 da kalktıysa 1 gibi uyuyor 2 buçuk da kalkıyor. Başka uyku yok. Akşam da 10 buçuk da gece uykusu Keyfi yerinde oluyor. Normali bu sanırım. Artık zorlamıyorum.
nedemistimkibenn ever hem de nasıl yorucu oluyor hem de. Hiç bir işim tam değil. Mutfak da sürekli kucağa çıkmak istiyor. Oturma odasında oturacağım yere bu da oynayacak. Tek isteği bu
Ev berbat durumda. Derin temizlik laizm.hele mutfakEymende ayni boyle yaa.. Nedir bu ayak parmak sevdasi anlamiyorumeymende surekli dibimde mizmiz.. Ayniyiz zera.. Bende psikolojik olarak bitkinim
Ev berbat durumda. Derin temizlik laizm.hele mutfakhayat döngüm çamaşırları yıka as katla. Yemek bulaşık. Çocukların bakımı. Ve süpürge. Hiç bir işi düzgün yapamıyorum hep acele üstün körü. Korona var diye yardımcı da alamıyorum Allah hastalık vermesin diye dua ediyorum. Napalm. Büyücekler bazı çocuklar daha kolay büyüyor. Bazıları zor. İlk oğlum meğer ne kadar sakin uslu bı bebekmis. İkinci bana dünya kaç bucak gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?