2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun. Artık sürekli bir tehlike çıkabiliyor, buldukları herşey ağızlarında ya da sürekli düşüyorlar. İyi ki bir şey olmamış

Kizlar merhaba nasılsıniz nasıl gidiyor? Sık sık girip yazamıyorum malesef umarım bebislerde sizlerde iyisinizdir. Biz pazartesi 1 yaşımıza gircez insallah 2 aydır çılgınlar gibi yürüyor hatta koşuyoruz ordan oraya atlayıp hoplayıp zıplıyoruz ama hala tek bir disimiz bile yok 1 yaşına gelmis ve dis çıkarmamış olmak normal mi acaba. Doktorumuz gec cikmasi daha iyi diyor ama endise etmiyor da değilim.
1 yas kontrolune gittiniz mi? Ne düşünüyorsunuz? Ben pandemiden çekiniyorum ama yumurta alerjimiz oldugu icin drumuz yumurta yedirecekti deneyecekti kendisi hastanede artk yumurtasız hayat cekilmez oldu kahvaltı ogunlerinde cok zorlanıyorum özellikle.

Birde gunde kac ogun yada kac saatte bir yediriyorsunuz bebekleri? Anne sütü ve formul sutte var bizde.

Gündüzleri kacar saat ve kac kez uyuyor sizinkiler? Gece uykusuna kacta geciyorsunuz?
Bizimki sabah 7,30 gbi kalkp 11 gbi tekrar uyuyor 1 gbi uyanıp 8 e kadar uyanık 8 de gece uykusuna yatiyor. Aksam üzeri cok uykusu gelmis oluyor 4-5 gbi uyumak istiyor ama uyuyunca da 6-7 de kalkıyor bu sefer gece uykusuna 10 gbi yatiyor buda gec oluyor sanki bilemedim napsam.

Coooook geçmiş olsun ya Saniyelik oluyor böyle şeyler çok şükür sağlıklı yavrumuz

Allah razı olsun cnm bilgilendirdin inşallah iyidir şimdi nasıl çok üzüldüm geçmiş olsun

Simdi uyandi 2 saate yakin uyudu.. 3 saate tamamlamasi lazim mecburen.. Diş galiba dediginiz gibi

15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.

Bilmiyodum.. Ben 1 yasindan snra geçer diye dusunyyodum hep demekki daha var...

Gecmis olsun.. Bişey cikmadi heralde ama dimi.. Ayy bende tezgahin ustune aldim tabletleri hep kurcalio lavabo altini diye iyi yapmışım.. Kagit vsvs yutmasnda bisey yok da deterjan tehlikeli.. Allah korusun bebisleri... Olur böyle şeyler benim arkadasim su diye camasir suyu icmisti simdi çocuğu var saglikli gayet ama insan tedirgin oluyor tabi bilgiler için cok sagol

Eymenin de uyku duzeni aymi çınar gibi.. 10da bazen 11de uyuyor aksamlari.. 1 yas kontrolune gittik biz.. Iyi gecti cok şükür.. Sen naaptin fatmapo tasindin mi?

4-5 gibi yarım saatlik uyku yaptır canım. Gece uykusunu da biraz ileri al 9 gibi yatsın mesela. Tek uykuya benimki de dayanamaz

15-18 ay arası tek uykuya geçiş dönemidir ama erkek bebekler bilimsel olarak da kanıtlanmış ki tek uykuya 18 ay gibi geçiyorlar. Tabiki bunlar ortalamadır ama bunlar çok erken de tek uyku çok az gelir.
Benim bebeğim tek uyku malesef. Daha bebekken 2 uykuydu zorla. Şimdi tek uyku ve çok az. Uyumuyor çocuk asla

Çok geçmiş olsun...Okuduklarimi kazıdım aklıma.Sukur ki bir şey olmamış ama sahiden bu aydaki bebekler bir farklı.Tehlike nerde onlar orda..

Benim bebeğim tek uyku malesef. Daha bebekken 2 uykuydu zorla. Şimdi tek uyku ve çok az. Uyumuyor çocuk asla
Eğer huzursuz değilse onun normali o dur ama huzursuzsa uyumak istiyo ama uyuyamiyodur . Eğer öyleyse sabah ilk uykusunu biraz kisaltin ikinci uykusuna ekleyin. Ben geçiş dönemlerinde öyle yapıyorum
]

Eğer huzursuz değilse onun normali o dur ama huzursuzsa uyumak istiyo ama uyuyamiyodur . Eğer öyleyse sabah ilk uykusunu biraz kisaltin ikinci uykusuna ekleyin. Ben geçiş dönemlerinde öyle yapıyorum
]
Sabah uykusu falan yok ki canım. Sabah 8 buçuk 9 da kalktıysa 1 gibi uyuyor 2 buçuk da kalkıyor. Başka uyku yok. Akşam da 10 buçuk da gece uykusu Keyfi yerinde oluyor. Normali bu sanırım. Artık zorlamıyorum.
nedemistimkibenn ever hem de nasıl yorucu oluyor hem de. Hiç bir işim tam değil. Mutfak da sürekli kucağa çıkmak istiyor. Oturma odasında oturacağım yere bu da oynayacak. Tek isteği bu

Bugün hiç uyumadı üst katimiza tasinanlar var. Bugün hayat bana zindan oldu . Zaten yeterince zorlanıyorum. Herşeyi parçalama isteği var içimde

Eymende ayni boyle yaa.. Nedir bu ayak parmak sevdasi anlamiyorum eymende surekli dibimde mizmiz.. Ayniyiz zera.. Bende psikolojik olarak bitkinim
Ev berbat durumda. Derin temizlik laizm.hele mutfak hayat döngüm çamaşırları yıka as katla. Yemek bulaşık. Çocukların bakımı. Ve süpürge. Hiç bir işi düzgün yapamıyorum hep acele üstün körü. Korona var diye yardımcı da alamıyorum Allah hastalık vermesin diye dua ediyorum. Napalm. Büyücekler bazı çocuklar daha kolay büyüyor. Bazıları zor. İlk oğlum meğer ne kadar sakin uslu bı bebekmis. İkinci bana dünya kaç bucak gösteriyor

Ben gecen verdim eymeni kaynanama.. Allahtan aldi.. Gece 11de eymen geldi uyuttum.. Oglen 11den gece 2ye kadar temizlik yaptim ama oyle mutluydum ki ev ışıl ışıl olmuştu.. Tabi icine ettik yine benim ikinciye gözüm hiç kesmiyor.. En az 5 yil var 5 yıl altını kaldiramam.. Ins bi sürpriz yasamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…