2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar şimdi doktordan geldim . Detaylı ultrason sonrası verdiğim kanda serum değerim yüksek çıkmış. 54 te bir down sendrom riski istersen fetal dna yaptırıp kesin öğrenebilirsin dedi. Aynı şeyi ben oğlumda da yaşadım ama o değer 843te birdi. Bebeğin taramasında görüntüde hiç birşey yok kanda çıkan değer. Oğlumda ekstra böbrek büyümesi de demişlerdi şuan çok sağlıklı yani o zamanda yaptırmadım. Şimdi ben ne yapayım 54 çıkması daha yüksek bir risk . Ben bu testi yaptırsam pozitif çıksa da benim çocuğum negatif çıksa da. Çok ağladım içim kötü oldu. Testi yaptırmak istemiyorum doğunca göreceğim her halı basım ustune. Ultrasonda da kıpır kıpır 1 hafta inden gidiyor kilosu görünümü çok güzel. Pfffff öyle içim daraldiki

Bana senin hormon değerin de de problem olabilir dedi oğlumda da çıktığı için. Şimdi ben detaylı ultrason randevusu alicam tekrardan. Öyle de takip edebiliriz dedi doktorum

Cnm artık büyümüş diyelim down sendromlu aldircakmisin bak aynı şeyi oğlunda yaşamışım boşuna üzülme hiç birşey yokdur Allah in izini ile

Allah dağına göre kar verir. Merak etme. Çocukları ihmal etmezsin. Sen kendini ihmal edersin en fazla. Bende öyle oldu yani

Bana senin hormon değerin de de problem olabilir dedi oğlumda da çıktığı için. Şimdi ben detaylı ultrason randevusu alicam tekrardan. Öyle de takip edebiliriz dedi doktorum

Öyle takip edilsin o zmn.. Bence sıkma canini.. Her turlu o senin canin cigerinin parçası.. Ama bence bisey yoktur.. Matematigin tibbin da ötesinde bir bilim var ki ona akıl sır ermez.. Sen tevekkul et hep

Öyle takip edilsin o zmn.. Bence sıkma canini.. Her turlu o senin canin cigerinin parçası.. Ama bence bisey yoktur.. Matematigin tibbin da ötesinde bir bilim var ki ona akıl sır ermez.. Sen tevekkul et hep
Hep öyle yapıyorum canm hakkımızda hangisi hayırlaysa o olsun. O benim canımın parçası

Canım madem senin için değişen bişey olmayacak içini karartma .herkesin inancı kendine o yönden bişey soyliyemem ama açıkçası benim bu konudaki fikrim hamileyken değişti. Önceden bende her haliyle benim evladım sağlıklı doğup sonradan da başına bişey gelebilir diye düşünürdüm . Burda böyle bi durum yaşayan biri vardı Anna babası 70 li yaşlarında idi kendisi sağlıklı a erkek kardeşi down sendromlu. Hayatından bahsettiginde bile bile hem kendine hem de evdeki diğer kişilerin bunları yaşamaması gerek diye düşündüm. O yazının detayları şuan aklımda değil ama hissettirdikleri sabit. Bu konuda doğru bilgi sahibi olun ve iyi düşünün. Bir anne için elbette bu inanılmaz zor bi karar böyle bi ikilemde kalmak. İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlattir. Allah gönül ferahlığı ve doğru karar vermeyi nasip etsin

Üst alta göre daha geç uzuyor bide zorlar onu oyy

Daha tam sikintisi başlamadı.. Yemek yiyo sadece uykusu sıkıntı.. Ne zormus bu sıkıntı işleri.. Sana bisey sorcam arkadaşın adeti gecikmiş de diyo hiç karnim agrimiyor hicbisey hissetmiyorum.. Senin ilk baslarda karnin ağrıdı mı? Yada karin agrisi gecirmeden hamile kalan var mi kızlar? Cok istio hamile kalmayi ne zmndr beklio

Niye tasiniyosun.. Ben kaçırdım galiba
Eşimin tayini çıktı Haziran sonunda belli oldu ben öğünden beri kolilerle yasiyodum . bugün sabah pazartesi günü sabahtan tasinacagim belli oldu . Şükürler olsun ki sonun kendi duzenimi kurucam. Bir hafta boyunca yerleşme telaşı olsa bir hafta sonra huzur olacak inşallah

Hayirlisi insallah.. Yeni baslangiclar güzeldir

İkinci de ağrılar erken geliyor malesef. Hatta ben galiba bebek erken gelecek zorluyor diye düşünüyordum. Kontrol de öyle birşey çıkmıyordu.
Senin arası da yakın ya normaldir erken başlaması:/ Allah kolaylaştırsın
Erken daha cnm aslında çok rahatsız ediyorsa doktora görün cnm
Kızlar sonunda pazartesi günü taşınıyoruz.

Senin için çok dua edicem canım
Sağol canm inşallah. Berriko ben ağzımda kötü tattan anladım pas gibi orucluydum birsey yiyemiyordum anormalliği oradan anladım. Ama kasik ağrısını ilkinde yaşadım. Adet olacakmışım ama olamıyormuşum gbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…