2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ikincisinde olmadi yani.. Bende ilkimde yaşadım da arkadaşın kasik agrisi olmamış.. Belki adet gecikmesidir.. Neyse bakalim bekleyip gorcez

Oglunda da değerin riskli çıkmamış olsa belki diye düşünecek olurdum ama benzeri oglunda da yaşanmış canım.İcini ferah tut...Hem her halleriyle zaten bizimleler.Gerisi nasibimiz.Kizin sağlıkla gelsin dünyaya inşallah Seneler önce ablamında ikili test ve ense ölçümü sorunlu çıkmış.Ablamin tüm hamileliği kötü geçmişti bu yüzden.Tecrubesizlikten yaptırdım,aslında yaptırmazdım bile diyor.Aylarini kötü ve stresli gecirdi.Dogum anında civcivimizi sağ salim kucaklarına aldıklarında yaşadıkları şokla hemen ilgili personele tatlı filan almış eniştem. kendilerini her sonuca hazırlamışlar,ve testlerin tam aksi bebeklerinin doğmasına çok şaşırmışlar.Suan koca kız oldu yeğenim ve maşallah...

Canım bu burun için di demi prematürelerde kullanılabilir mi
Karışmak istemem ama nebulizatör bronşitte verilen birşey. Doktor gerekli görürse zaten almanızı tavsiye ediyor. Size çok fazla gelebilir. Bebeğiniz çok küçük doktorun tavsiye etmediği birşeyi kullanmayın.

Teşekkür ederim doktora sormadan hiçbişey kullanmam.

Asla bende aynısını söyledim bir şey çıksa da benim icin değişen olmayacak o benim yavrum bana yazılan buysa yaşarım
Oğlan da da aynı şeyleri yaşamış olduğun için benimde aklıma gelen senin hormonlarindan kaynakli değerler yuksektir diye düşünüyorum.Yabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun kızına.kanda cikan ile burun ve ense kalınlığına göre down riski belirleniyor diye biliyorum.senin diğerlerinde birşey yoksa daraltma içini.

Teşekkür ederim doktora sormadan hiçbişey kullanmam.
Odayı nemlendirmek için olan makinalar bulunduğunuz şehrin nem seviyesine göre alınabilir. Bizim şehirde nem oranı çok yüksek zaten. Ben almıştım doktor zaten İstanbul da nem oranı çok yüksek makina ile daha çok nem bakteri oluşmasına sebep olur dedi. Nebulizator bronşit olunca doktor yazdı bize. İki çocuğum da alerjik ve bronsitleri var. Şuan yapabilcek tek şey burna fizyolojik serum damlatmak sümük varsa aspiratör ile nazikçe çekmek. Parfüm sigara kullanmayın. Bebek alerjik bunyeliyse herşeyden burnu tıkanır. Temizlik deterjanlarıni gözden geçirin mümkünse antialerjik deterjan kullanın . Sadece bebek için değil butun aile için. Kendi camasirimizda yumuşatıcı kokarsa bebek yine tıkanır. Göğsünde sırtında hırıltı sesi duyarsanız bebeğin göğsü normalden hızlı inip çıkmaya başlarsa acile gidin. Yenidoğan karda burun tıkanıklığı çok oluyor . Tecrübe edinceye kadar insan panik oluyor. Güle güle büyüsün inşallah minik

Kızlar bugün oğlumun doğum günü. Paylaşmak istedim. Alt iki diş vardı. Bikac gündür üst dişler görünmeye başladı. Dün düşüp ağzını çarptı ağzı kanadı. O an dişi çıktı resmen bı iki haftada çıkacak diş bı anda çıktı. Çok ağladı kuzum. Öteki de görünüyor oda bikac güne çıkar. Huysuzluk had safhada. Bı pasta kestik yedik. Ama bebeğe vermedik. Resim çektik bebekle sadece. Çok alerjik olduğu icin kıyamadım. Öyle işte. Kuzucuk bir yaşında. Çok dolu dolu yorucu hızlı bir sene oldu. Rabbim layikiyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Şöyleki bu tamamen benim doktorun sorumsuzluğu oldu. Ben bu kan testini temmuzun başında vermişim bana yeni söylüyor. Bugün perinatoloji uzmanına gittim ultrasonlarimi yapan. Herşeyimi inceledi o zamanki ultrason görüntülerini izledi. Beni öyle rahatlattiki. Bizim bebeğimiz yüzde 98 sağlıklı dedi. Ben bu sonuçu o zaman da görsem sana fetal dna önermezdim çünkü görülen risk yüzde 2 o da detaylı ultrason öncesi dedi. Şükürler olsun içim şuan çok rahat Ama doktoruma kızgınım 3 Ay olacak neredeyse bu sonuçu yorumluyorsun.

Iyiki doğdun kuzucuk ömrün sağlık dolu bahtin hep güzel açık olsun inşallah Biz 1 yaş çekimi yaptırdık, pasta patlatma da yaptık ama o nasıl bir pasta yiyiş o nasıl kafaya yüze krema sürme Bi kereliğine ellemedim artık o da çok eğlendi

Ben de sana bakınayım demiştim zera
Benim minik kuşla aynı gün senin kuzunun doğum gnü
Kutlu mutlu olsun doğum günleri, nice güzel yaşlarını kutlayalım.

Biz de evde kendi başımıza kutladık, hava soğuk ve yağmurlu old için kimseye eve çağırıp riske atmak istemedim.

Ben pastasını çok değişik bişey yaptım
Fırında elma içine yulaf bir de kızılcık marmelatlı cheseecake:d

Geçti gitti walla bugün de O kadar yoruldular ki ikisi de 7 den önce uyudu

Bizde de dişler sebebiyle aşırı huysuzluk var bugünlerde. Allah kolaylık versin hepimize

Bizimkinin yumurta beyazına alerjisi var. O yüzden tadamadi bile. Abisinin doğum gününde pastaya elini bı daldirdi hemen ağzına götürdü yedi eliyle . Sonra hemen alerji oldu. Allah'tan çok olmadı. Alerji damlası var onu verdim. Geçti. Allah güzel günlerini göstersin inşallah. Çekim yaptığınız iyi olmuş. Ben telefonda iki üç foto zor çektim çok huysuz bugünlerde. Ani olsun yeter

İyi ki dogmuslar diyelim o zaman pasta yapicak halik hiç yoktu zaten kendimiz yedik. Formalite olsun. Kimseyi cagirmadim. Korona olmasada zor cagirirdim zaten. Ev göçüyor sağlık olsun. Kuzucuklar bir yaşında

Nice seneleri olsun ne cabuk büyüyorlar allah böyle yorgunluklari isteyen herkese versin

Yaaaa gecen sene bu zamanlar dogum haberleri aliyorduk simdi dogumgunu haberlerini alıyoruz nice seneleri olsun allah bahtlarini açık etsin

İyi ki dogmuslar diyelim o zaman pasta yapicak halik hiç yoktu zaten kendimiz yedik. Formalite olsun. Kimseyi cagirmadim. Korona olmasada zor cagirirdim zaten. Ev göçüyor sağlık olsun. Kuzucuklar bir yaşında
Benim de salonla yatağın üstü hariç diğer yerlerin pek düzgün olduğu söylenemez:/ dayanabildiğim yere kadar küçüğü sırtıma takıp iş yapmaya devam ediyorum ben..yürüse de koştursam walla peşinden

Merhabalar.. bi sorum olacak..doğum sonrası ne zaman adet gördünüz sezeryan mi normal mi emziriyo müsünüz bunlar etken midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…