2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim kaynanam memlekette. Annem yakin ama çok iyi değil. İki saat zor idare eder. Oda işime yaramaz. Ben ikinciden tamamen vazgeçmiştim. İsteyerek hamile kaldım ama çok ağladım. İlk çocuğuma haksızlık mı yaptık. Nasıl ilk çocuğum gibi sevicem . Doğumda ya ölürsem diye günlerce ağladım evet yorucu ve zor. Ama şimdi büyüdüler. Büyük beş yaşında kucuk bir yaşında. Beraber oyun oynuyorlar. Tuvalete bile abisinin peşinde. Biri banyo olurken öbürü girmeye çalışıyor. Aynı aynda çalışıp yarm saatte bütün evi mikser gibi darmadağın ediyorlar. Ve ben büyüğü azaarlayinca küçük bana dönüp elini havaya kaldirip aaaaaa diye bağırıyor oda bana kızıyor kendince çok komik oluo. Şimdi diyorum ki kardes olmak harika bisey

11 ayligiz disimiz daha yeni cikiyor. Bir tane disimiz var bizimde.

Aslinda tek uyku çift uyku çocuğa göre degisiyor kendi tercih ediyor. Belli ediyor. Benimki mesela 1 buçuk aydır gündüz iki uykusu da çok kısalmışti. Hele son üç haftadır ne yaparsam yapayım 20 dkyi geçmedi uykuları. Dün ve bugün tek uyku yaptı ve güzel uyudu. Kısa kısa iki uykudansa uzun tek uyku mantıklıdır. Benimki tek uykuya dusecekse daha iyi hatta.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Şimdi nasıl durumu

Yapabiliyorsun öğlen uykusunu ileri al. Ama hergun 5 dk şeklinde 1 saat kadar ileri çekersen sorun çözülür. Daha hızlı yaparsan tüm düzeni bozar. İdeali 3 günde 5 dk aslında

Bu arada ben en son 4. ayda görürdüm doktora

Simdi uyandi 2 saate yakin uyudu.. 3 saate tamamlamasi lazim mecburen.. Diş galiba dediginiz gibi
Beriko her bebek aynı değildir. Çocuk mutlu mu ona bak sen. Benim velet 20 dk uyuyordu. Bu çok çok az ama çocuk mutlu. Mızmız değil. E ne yapayım zorla mı uyutayim dedim. Cidden son 3 haftadır iki uyku ikisi de 20 dkyi geçmedi. Tekrar uyutmaya çabaladım ama yok. Baktım keyfi yerinde. Ama dün tek uyku yaptı. Bugün de. Çok güzel uyudu maşallah. Ha bu arada daha güzel dedimse 1 saat 15 dk. Öyle 2 3 saat falan değil. Uyandı. Huysuzluk yok, mutlu. Demek yeni düzene geçiyor çocuk. Her bebek farklı hepsinin istediği düzeni farklı.

Banada bu ara geldiler çocuğa bakıp bakıp ağlıyorum seni asla boşlamayacağım bana kızma olur mu hiç bir şey değişmeyecek da öyle yüzüme bakıyor garibim Bakabilcekmiyim ikisine Pfff Rabbim kolaylığını verir ıns hep böyle dua ediyorum

evet canm bahsettiğim şey ne mdengesini sağlayan değil arkadaş anlamıştır zatenı inşallah onu anlatmaya çalıştım "nebulizator "adını bilmediğim için yazmamışım

ama illaki bronşit ve astım için degil eğer fiyatı uygunsan ben herkese tavsiye ederim çünkü hasta olmasa bile uygulayabilirsiniz doktor rahatlatir en ufak bi tıkanma varsa demişti çok az vermemize rağmen iyi gelmişti icime serum fizyolojiyi koyuyorum

10 aylık olduğu halde dişi gelmemişse eğer genetik değilse bi sorun olabilir diye okudum ama eğer anne baba geç çıkarmışsa normalmiş

Senin icin yıpratıcı ama boyle hislere sahip olmak da güzel.. Kardeslik guzel şey.. Hep kalabalik aile olmak istedim.. Nasip tabi.. Ama benim için 5 yildan önce olursa zor olur.. Tabi takdiri ilahi olursa da naapcam sanki el mecbur dogurcaz isteyerek yapamam ama eymen 5 yasina gelmeden.. Annemlerde kredi çekti filan bana hic yardimci olamaz annem artık kadin ortadan ayrılır temizliklerde cani çıkıyor zaten annemin rahat olmasi lazim ki ben de rahat olayım

Bende ona bagladim.. Dedigim gibi eymenin bi uykusu iki saati gecmeye basladi iki gündür.. Bazen iki saate de yakin oluyo.. Diger uykuya vakit kalmiyor.. Gozlemlemeye çalışıyorum bakalim ne olacak

Isteyerek olmadi mi? Uzulme allah gücünü verir.. Vardir bunda da bi hikmet

Anlattığım şeyin adı nebulizatormus arkadaş yazmış cnm kesinlikle onu tavsiye ederim odanın nem dengesini sağlamak için kullanılan değil yanlış anlatmış olmayım
Canım bu burun için di demi prematürelerde kullanılabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…