Sezeryan doğum oldu benim.. 4.ayda adet oldum doğum sonrasında.. Emziriyordum da ama oldu
Çok Sağol canımOdayı nemlendirmek için olan makinalar bulunduğunuz şehrin nem seviyesine göre alınabilir. Bizim şehirde nem oranı çok yüksek zaten. Ben almıştım doktor zaten İstanbul da nem oranı çok yüksek makina ile daha çok nem bakteri oluşmasına sebep olur dedi. Nebulizator bronşit olunca doktor yazdı bize. İki çocuğum da alerjik ve bronsitleri var. Şuan yapabilcek tek şey burna fizyolojik serum damlatmak sümük varsa aspiratör ile nazikçe çekmek. Parfüm sigara kullanmayın. Bebek alerjik bunyeliyse herşeyden burnu tıkanır. Temizlik deterjanlarıni gözden geçirin mümkünse antialerjik deterjan kullanın . Sadece bebek için değil butun aile için. Kendi camasirimizda yumuşatıcı kokarsa bebek yine tıkanır. Göğsünde sırtında hırıltı sesi duyarsanız bebeğin göğsü normalden hızlı inip çıkmaya başlarsa acile gidin. Yenidoğan karda burun tıkanıklığı çok oluyor . Tecrübe edinceye kadar insan panik oluyor. Güle güle büyüsün inşallah minik
Sizinki de kutlu olsun parolabenMerhaba arkadaşlar, doğum günle4i kutlu olsun bebeklerin, bizim ki de 2 gün önceydi. 1 yaşına girdi, ne zaman büyüdü bilmem
Büyük oğlum da dün yürüdükçe bacağım ağrıyor dedi ona canım sıkkın biraz. Bisiklet sürerken, otururken ağrısı yokmuş
Teşekkür ederimSizinki de kutlu olsun parolaben
Benim kızım da aynı şeyi söylüyor ayağı için..okula giderken biraz acele ettirip hızlı yürütmüştüm, o gün biraz incitti galiba..ondan beri bişeyi yok görünürde ama söylenip duruyor:/
Canı tatlı mı acaba senin kuzunun da? Bişeye takılıp onu hatırlıyor olabilir mi?
Ay kıyamam bi de on üzerinden değerlendirmiş, inşallah çabucak geçerTeşekkür ederimCanı tatlı biraz evet. Bisiklet sürerken olmaması çok ilginç, yürürken aksıyor. Bisiklet çok sürdü bu ara incitmiş olabilir. Geçen hafta 2 tane ağrıyormuş şimdi 10 tane ağrıyormuş size de geçmiş olsun.
Benim ilk doğumum normaldi. Normal doğum emzirme 3. Ay adet oldum.
Bu 2. Doğumumdu.. sezeryan emzirme hala adet yok
Merhaba arkadaşlar, doğum günle4i kutlu olsun bebeklerin, bizim ki de 2 gün önceydi. 1 yaşına girdi, ne zaman büyüdü bilmem
Büyük oğlum da dün yürüdükçe bacağım ağrıyor dedi ona canım sıkkın biraz. Bisiklet sürerken, otururken ağrısı yokmuş
Sağol BiksAy kıyamam bi de on üzerinden değerlendirmiş, inşallah çabucak geçer
Valla ben hiç bilmiyorum ama 1 yılı buluyo diyolardi kizlar sanki
Ahahaha:) 2’ye 10 oranlamış bir deTeşekkür ederimCanı tatlı biraz evet. Bisiklet sürerken olmaması çok ilginç, yürürken aksıyor. Bisiklet çok sürdü bu ara incitmiş olabilir. Geçen hafta 2 tane ağrıyormuş şimdi 10 tane ağrıyormuş size de geçmiş olsun.
Koç burcu. Teşekkür ederim panik atağım çocuklar konusunda biraz. İçimi rahatlattınAhahaha:) 2’ye 10 oranlamış bir de
Bişeyi yoktur yaaa:) oturunca dert arıyordur kendine bence o :) burcu ne onun bu arada? dert etme sen
Cnm hiç uzulme54 de 1 yüzde yüz demek değil Rabbim sağlıkla kavuştursun bence test yaptırma eğer tıbbi bi müdahale edilemeyecekse test sonucuna göre tıbben cares i varsa tabiki yaptır derim ama yoksa boşuna hekKızlar şimdi doktordan geldim . Detaylı ultrason sonrası verdiğim kanda serum değerim yüksek çıkmış. 54 te bir down sendrom riski istersen fetal dna yaptırıp kesin öğrenebilirsin dedi. Aynı şeyi ben oğlumda da yaşadım ama o değer 843te birdi. Bebeğin taramasında görüntüde hiç birşey yok kanda çıkan değer. Oğlumda ekstra böbrek büyümesi de demişlerdi şuan çok sağlıklı yani o zamanda yaptırmadım. Şimdi ben ne yapayım 54 çıkması daha yüksek bir risk . Ben bu testi yaptırsam pozitif çıksa da benim çocuğum negatif çıksa da. Çok ağladım içim kötü oldu. Testi yaptırmak istemiyorum doğunca göreceğim her halı basım ustune. Ultrasonda da kıpır kıpır 1 hafta inden gidiyor kilosu görünümü çok güzel. Pfffff öyle içim daraldiki
Mutfak toplanınca bütün ev temizlenmiş gibi hissediyorum bendeBenim de salonla yatağın üstü hariç diğer yerlerin pek düzgün olduğu söylenemez:/ dayanabildiğim yere kadar küçüğü sırtıma takıp iş yapmaya devam ediyorum ben..yürüse de koştursam walla peşinden
Kızlar annemle babam geldi kaldılar bizde babam kullanmadığımiz ahır var girmiş oraya pire getirmiş üstünden ikigundue sildim supurdum çamaşır sular yaptı tek tük çıkıyor çocuğu sallanıyorum başına böyle gelen varmı ilaçlama yapamam çünkü alt katimda amcam var çok mana bulur bunlar pireli der evin altını üstüne katık eşimle sozin bildiğiniz çözüm varmı çok azalti inşallah kurtulurum hayatımda ilk kez görüyorum
Cnm arkadasin binaya kedi girmiş kızın evine pire bulaştı. İlaçlama yapılınca kurtuldu. İlaçlamadan sonrada halıları yıkamaya verdi. Koltuklar için yıkamacı geldi yine perdeler falan yıkandı en son kurtuldu. Bilemiyorum ilaçlama yaptırın kimsenin ruhu duymaz ki.Kızlar annemle babam geldi kaldılar bizde babam kullanmadığımiz ahır var girmiş oraya pire getirmiş üstünden ikigundue sildim supurdum çamaşır sular yaptı tek tük çıkıyor çocuğu sallanıyorum başına böyle gelen varmı ilaçlama yapamam çünkü alt katimda amcam var çok mana bulur bunlar pireli der evin altını üstüne katık eşimle sozin bildiğiniz çözüm varmı çok azalti inşallah kurtulurum hayatımda ilk kez görüyorum
İnsanlara ne kadar kooay geliyor çocuğun down sendromlu olabilir demek.bu kadar ruhsuzlasan doktorları Allah islah etsin.gebeliginin keyfini çıkartı.Şöyleki bu tamamen benim doktorun sorumsuzluğu oldu. Ben bu kan testini temmuzun başında vermişim bana yeni söylüyor. Bugün perinatoloji uzmanına gittim ultrasonlarimi yapan. Herşeyimi inceledi o zamanki ultrason görüntülerini izledi. Beni öyle rahatlattiki. Bizim bebeğimiz yüzde 98 sağlıklı dedi. Ben bu sonuçu o zaman da görsem sana fetal dna önermezdim çünkü görülen risk yüzde 2 o da detaylı ultrason öncesi dedi. Şükürler olsun içim şuan çok rahatAma doktoruma kızgınım 3 Ay olacak neredeyse bu sonuçu yorumluyorsun.
Büyüme atağı olabilir mi.benim kizimda çok bacak ağrısı çekti.ustune basamaz sekerdi.dustun carptin diye soylenip duruyorduk.ortapedi dr u büyüme atağı diyince hiç oralı olmadik ama dümenden krem sürüp ağrı kesici sen uzan ağrın geçecek diye kremle ovardik.Merhaba arkadaşlar, doğum günle4i kutlu olsun bebeklerin, bizim ki de 2 gün önceydi. 1 yaşına girdi, ne zaman büyüdü bilmem
Pire deme , evde fare gördüm huylandim de.ilaclat başka türlü mobilyalara bulaşirsa önünü kesemezsiniz.Kızlar annemle babam geldi kaldılar bizde babam kullanmadığımiz ahır var girmiş oraya pire getirmiş üstünden ikigundue sildim supurdum çamaşır sular yaptı tek tük çıkıyor çocuğu sallanıyorum başına böyle gelen varmı ilaçlama yapamam çünkü alt katimda amcam var çok mana bulur bunlar pireli der evin altını üstüne katık eşimle sozin bildiğiniz çözüm varmı çok azalti inşallah kurtulurum hayatımda ilk kez görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?