Canim zaten benim 6.haftadan beri sikintiliydi her hafta kontrol yaoiyordu doktor yavas atiyordu kalbi gecen hafta kuculmeye baslamisti bugun yolk sac da yoktuÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Rabbim kucağını doldursun. Doktor kontrolünde mi öğrendin.
Insallah canim ben kan sulandirici kullandim ama bilmiyorim neden oldu kader boyleymis benimde duygularım cok karmakarisik yasim 35 normal yolla gebelik olmuyor tup bebekle zar zor 3.denemede bisiler oldu o da nasip olmadi napalim her halimize elhamdulillahÇok üzgünüm ben de ilk gebeliğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim . Hatta her anını görmüştüm toparlanmam zordu ama Rabbim tekrar nasip etti. Senin de bir bebişin olacak yine inşallah
Canımmm yaa.. Rabbim sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana inşallahInsallah canim ben kan sulandirici kullandim ama bilmiyorim neden oldu kader boyleymis benimde duygularım cok karmakarisik yasim 35 normal yolla gebelik olmuyor tup bebekle zar zor 3.denemede bisiler oldu o da nasip olmadi napalim her halimize elhamdulillah
Çok üzüldüm ne desem boş. Bir de yardımcı üreme teknikleri ile elde edilmiş bir gebelikCanim zaten benim 6.haftadan beri sikintiliydi her hafta kontrol yaoiyordu doktor yavas atiyordu kalbi gecen hafta kuculmeye baslamisti bugun yolk sac da yoktu
Ben kızımda hep tuzlu şeyler yedim.şimdi tatlı istiyorum.bu inanış doğru mu yahu:))Al benden de o kadar :) normalde acayip tatlı severim şimdi tatlı yemek istemiyo hiç. Hep acı ve ekşi şeyler istiyorumm
Ne güzel ya bende seviniyorum aslında hayırlısı inşallah hakkımda . Peki emzirme işini ne yaptınızBenim iki kızım var şuanda 3. Hamileyim. Iki kızımın arasında 11 ay 16 gün var . Çok zor ama çok güzel.
Allah sabir versin cnm baska ne denir bilmiyorumKizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Aro cnm cok saol insHiç kendini şimdiden üzme canım çok erken bunun için. Vajinal bile olsa henüz görünmemesi normal. Haftaya Allahın izniyle çok rahat görünür kalbi de duyulur
Aro cnm evet haklidin aglamiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.surekli dua ediyorum.Allahim dualari geri cevirmez.Allah senin yavrularini da sana bagislasin ins.mdjin bana cok iyi geldi aro aeoCanım sen elinden gelen herşey yapmışsın Allahtan umut kesilmez belki yanlış gördü. İlk oğlum tüp bebek oldugu ıcın o süreçleri bilen biri olarak sen 6 tüp bebekle elinden gelen herşey yapmışsın. Insallah bebegın buyur Dr yanılır. Drun dedıgı gıbı bile olsa Allahtan umudunu kesme Allaha sığın. Bol dua et ve gerekiyorsa psikolojik destek al. Benım oğluma hep kanamadan dolayı yuzde 10 yaşar yanlış yere tutunmuş diye diye 40 haftayı doldurduk. Ha kolaymıydı o süreçler asla.. Ben her Dr bu yaşamaz dedikçe hastane odalarında hıckıra hıckıra agladıgım bilirim. Eşim bile tamam artık cocuk konusu kapandı diyecek duruma gelmısti. İlk gebelik olunca her drun dedıgıni yapıyorsun üçlü taramaya Dr yanlış olçmüş. Oğluma cok yuksek ıhtımal yuzde 5 lik dılım desin bu cocuk down sendromlu olabilir. Gene yıkıldık agladık. Amerıkaya kan gondercek zaman yok. 18 haftalıgım de dıyokı sonlandırmak ıcın 1 hafta. Amnıyosentez yapalım ama senın kanamam cok kese zeselenırse bebegı kaybederiz. Hıcbırını yaptırmadım.eşim down sendromlu cocuga bakmak cok zor olur dedı. Ben asla yaptırmıcam asla aldırmıcam. İstemiyorsan kapı orada ben bakarım oğluma dedım. Hep Allaha sığındım. Sağlıksızsa zaten vücutta buyumuyor vucut onu atıyor. Her şerde bir hayır var de. Eger sonuc kötu bıle olsa Allaha sıgın sonra kalbini ve rahmini dinlendir. Belki hıc ummadığın zaman da Allah sana yollayacak. Kafa rahat olunca inan cocuk da rahat oluyor. Bende rezerv azlıgı vardı. Dr en fazla ıkı yumurta sayardı. Senın tup bebekten baska aslaaaaa cocugun olmaz diyen druma Ho am 0. 5 amh ve azcık yumurtayla kendılıvımden 2 kez hamıle kaldım dedim. Dr bile yeter ki Allah ol desin olur ama rezerv ve kalitede sorunun buyuktu. Allha şükret dedi. Aglama demiyorum ağla ıcını boşalt ama asla Alkahtan umudunu kesme
Allah sabır versin canım,aynı şeyleri yaşadık seninle çok yavaş atan bir kalp ve sonrası gelişim geriliği bende kürtaj olucam büyük ihtimal hatta kesin gibi bişey,cuma gidicem o gün yapar mı kürtaj bilmiyorum seni ne zaman çağırdı Kürtaj için,Allahım sana tez zamanda tekrar yaşatsın inş o zaman sağlıcakla alırsın kucağınaKizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Canım ufakmış bebeğin henüz hem çok silikte olsa bişeler görmüş sen ümidini kesme bol dua et Allah ol der olur,hakkında hayırlısı olsun inşallah,zor süreçler atlatmışsın inş bebeğin seninledirSlm kizlar simdi dr.dan geliyorum.5+5haftayim vajinalden bakti yuzu dustu.embrioyu gormem gerekirdi cok silik kucuk bisey gorunuyor dedi.haftaya tekrar cagirdi ama pek de umut vermedi dogrusu.
Napim nasipten otesi de yok ya.ne diyecegimi bilmiyorum.aglamak istemiyorum kucucuk bi umut varsa stress yapmaman lazim diyorum kendime ama elimde degil.beynim uyusmus gibi.tek dusunebildigim ben uzerime duseni yaptim 6 kez tup bebek onca stres ilaclar igneler.artik elimden baska bisey gelmiyor.gerisi Yuce Rabbime kalmis.
umudum yok dediğim gibi canımSenınkıleride beklıyoruz inşallah canım
Kuzum çok kötüydüm halada öyle ama bugun iyi hissediyorum kendimi maf etti bu bulantı beni sen nasılsın bebiş nasıl kuzum?
Yok yok rahat olun. Keseyi gorunce zaten beta hcg nin bi odemi kalmiyor.. sabredin insallah birsey Yoktur. Benim 210 oldu beta bidaha hic bakilmadi.Benim gibi şüphede kalan biri daha varmış meğer...benim de 1725 çıktı.doktor 2400 -2500 bekliyorum diyordu ki iki günde bir katlaması gerek gerçekten de...ultrasonda da cihazdan mıdır nedir bilmiyorum ,Geveleyerek konuştu.orda birşey var ama küçük bir kese falan deyince....kısacası şüphe ettirdi
Allah bilir tabiki ama normal olmuyor canim bizim hayirlisiAllah sabir versn. Gecmis olsun smdiden . Rabbim ol der olur bakarsiniz kendiliğinden olur 2 3 ay sonra .Sosman
Allah şifa versin canım,3ay tamamlanınca daha rahatlarsın inşallahKuzum çok kötüydüm halada öyle ama bugun iyi hissediyorum kendimi maf etti bu bulantı beni sen nasılsın bebiş nasıl kuzum?
Az kalmis... Iyi haberlerle gelirsin inşallahCuma günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?