2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok üzgünüm ben de ilk gebeliğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim . Hatta her anını görmüştüm toparlanmam zordu ama Rabbim tekrar nasip etti. Senin de bir bebişin olacak yine inşallah
Insallah canim ben kan sulandirici kullandim ama bilmiyorim neden oldu kader boyleymis benimde duygularım cok karmakarisik yasim 35 normal yolla gebelik olmuyor tup bebekle zar zor 3.denemede bisiler oldu o da nasip olmadi napalim her halimize elhamdulillah

Ay kızlar benimde çok başım dönüyor ve gözüm kararıyor.. Öğün arasını çok açınca ve yol yürüyünce... Kulaklarım bile duymuyor tansiyonum düşüyor herhalde..

Canımmm yaa.. Rabbim sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana inşallah

Canim zaten benim 6.haftadan beri sikintiliydi her hafta kontrol yaoiyordu doktor yavas atiyordu kalbi gecen hafta kuculmeye baslamisti bugun yolk sac da yoktu
Çok üzüldüm ne desem boş. Bir de yardımcı üreme teknikleri ile elde edilmiş bir gebelik
Trombofili paneli genlerini taratmış mıydın? Bir de normalde kaçıncı haftada idi?

Kızlar benden size tavsiye kendinizi çok dinlemeyin.ani hareketlerde tatlı baş dönmeleri olur,kasıklarda kesik kesik sancı bazen yorulunca bel ağrısı normal.mide bulantısı için de yatağınızın kenarına çubuk kraker koyun.uyanınca yiyin.hemen çıkmayın 10 dk kalın yatakta.o gün boyu iyi geliyor aşırı bulantısı olmayana...önemli olan sağlıklı yükselen beta bu dönemlerde ve zamanı geldiğinde kese görüntüsü.kahverengi kırmızıya dönük akıntınız olmadıkça normal.endişelenmeyin...

Benim iki kızım var şuanda 3. Hamileyim. Iki kızımın arasında 11 ay 16 gün var . Çok zor ama çok güzel.
Ne güzel ya bende seviniyorum aslında hayırlısı inşallah hakkımda . Peki emzirme işini ne yaptınız

Aro cnm evet haklidin aglamiyorum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.surekli dua ediyorum.Allahim dualari geri cevirmez.Allah senin yavrularini da sana bagislasin ins.mdjin bana cok iyi geldi aro aeo

Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Allah sabır versin canım,aynı şeyleri yaşadık seninle çok yavaş atan bir kalp ve sonrası gelişim geriliği bende kürtaj olucam büyük ihtimal hatta kesin gibi bişey,cuma gidicem o gün yapar mı kürtaj bilmiyorum seni ne zaman çağırdı Kürtaj için,Allahım sana tez zamanda tekrar yaşatsın inş o zaman sağlıcakla alırsın kucağına
Canım ufakmış bebeğin henüz hem çok silikte olsa bişeler görmüş sen ümidini kesme bol dua et Allah ol der olur,hakkında hayırlısı olsun inşallah,zor süreçler atlatmışsın inş bebeğin seninledir
Senınkıleride beklıyoruz inşallah canım
umudum yok dediğim gibi canımama Allah çok büyük,sizlerin güzel haberleri beni mutlu ediyor

Herkese selam
Öyle böyle derken 8 haftalık olduk
Yakın zamanda kan tahlili yaptırıcam onun haricinde 12. Haftada ikili tarama testi için gitmeyi düşünüyorum sadece

Kızlar karnımız ne zaman belli olmaya başlar ya

Yok yok rahat olun. Keseyi gorunce zaten beta hcg nin bi odemi kalmiyor.. sabredin insallah birsey Yoktur. Benim 210 oldu beta bidaha hic bakilmadi.

Blackkcat ben daha yarin gidicem canim doktora tekrar ne zaman kurtaj yapar bilmiyorum ama heralde persembe cuma yapar sana da gecmis olsun rabbim sabir versin bizim gibi olan herkese

Kuzum çok kötüydüm halada öyle ama bugun iyi hissediyorum kendimi maf etti bu bulantı beni sen nasılsın bebiş nasıl kuzum?
Allah şifa versin canım,3ay tamamlanınca daha rahatlarsın inşallahKuzum ben bebeğimi kaybettim büyük bi ihtimalle kalp atışı yavaştı sonrasında gelişimi geri kaldı ve başka doktora gittim o hiç kalp atışı alamadı biraz daha bekleyelim dedi kürtaj için,cuma tekrar gidicem canım

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…