Amin canim dulariniza ihtiyacimiz var umarim tekrar yaşarız bu duyguyuAllah sabir versin cnm baska ne denir bilmiyorum
Evet canim kan sulandirici kullandim 8.hafta ama bebek 6.haftadan sonra gelismesi son 3 haftadir hep 6 haftalik dediler kalp atisi yoktu bugun artik kesin dediler zaten bebek kuculmustu iyice olcum bile yapamadılarÇok üzüldüm ne desem boş. Bir de yardımcı üreme teknikleri ile elde edilmiş bir gebelik
Trombofili paneli genlerini taratmış mıydın? Bir de normalde kaçıncı haftada idi?
Degisir seker kişiye gore ama cogu kadin 20-24 haftaya kadar rahatlikla saklayabilir gebe oldugunu. Ben 7. Aydaydim is arkadaşım sen az kilo mu aldin dedi bana. Tabi o zaman belliydi karnim ama ben de hep bol giyinirim anlamamis.. 2 aya bebek geliyor dedigimde sok olmuştuHerkese selam
Öyle böyle derken 8 haftalık olduk
Yakın zamanda kan tahlili yaptırıcam onun haricinde 12. Haftada ikili tarama testi için gitmeyi düşünüyorum sadece
Kızlar karnımız ne zaman belli olmaya başlar ya
Amin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekkiCanımmm yaa.. Rabbim sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana inşallah
Zimdi okudum canım yaaa çok üzüldüm. Inşallah hemencecik bi bebek daha duser rahmineAllah şifa versin canım,3ay tamamlanınca daha rahatlarsın inşallahKuzum ben bebeğimi kaybettim büyük bi ihtimalle kalp atışı yavaştı sonrasında gelişimi geri kaldı ve başka doktora gittim o hiç kalp atışı alamadı biraz daha bekleyelim dedi kürtaj için,cuma tekrar gidicem canım
Ya kuzum İnşallah düzene girmiştir kalp atışı umudunu yitirmeAllah şifa versin canım,3ay tamamlanınca daha rahatlarsın inşallahKuzum ben bebeğimi kaybettim büyük bi ihtimalle kalp atışı yavaştı sonrasında gelişimi geri kaldı ve başka doktora gittim o hiç kalp atışı alamadı biraz daha bekleyelim dedi kürtaj için,cuma tekrar gidicem canım
Degisir seker kişiye gore ama cogu kadin 20-24 haftaya kadar rahatlikla saklayabilir gebe oldugunu. Ben 7. Aydaydim is arkadaşım sen az kilo mu aldin dedi bana. Tabi o zaman belliydi karnim ama ben de hep bol giyinirim anlamamis.. 2 aya bebek geliyor dedigimde sok olmuştu
2. Trimaster da belli olmaya baslar ama o da ciplakken. Ikinci ucuncu gebelikler daha kolay belli oluyormus.
Orası öyle tabii ki Rabbim inşAmin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
İnşallah canımAmin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
Canım bn bunu bugün sordum doktoruma mesaj atarak. Çok normal dedi için rahat olsunKizlar bendede kasilmalar oluyor karnin alt kisminda hemen hemen hergun oluyor ben de gitmedim doktora gitmelimiyim ki bilemedim
Hiç bilmiyorum ki canım halk arası söylentiler ama doğruluk payı var mı bilmiyorum :)Ben kızımda hep tuzlu şeyler yedim.şimdi tatlı istiyorum.bu inanış doğru mu yahu:))
Hangi genlerinde mutasyon taşıyorsun? Bende factor v Leiden heterozigot ama pıhtılaşma için ciddiye alıyor doktorlar. Görüştüğüm genetik profesörü pıhtılaşma problemlerinden kaynaklanan kalp durmasının embriyonel gelişimin 10. Haftasında meydana geldiğini daha önce görülen kalp durmalarının daha çok genetik anomali yüzünden kaynaklandığını açıkladı. Sonra ben de biraz taradım anne bebek arasındaki kan akışı 10. Haftada başlıyormuş. Mantıklı geldi söyledikleri.Evet canim kan sulandirici kullandim 8.hafta ama bebek 6.haftadan sonra gelismesi son 3 haftadir hep 6 haftalik dediler kalp atisi yoktu bugun artik kesin dediler zaten bebek kuculmustu iyice olcum bile yapamadılar
O kadar etkilendim ki şu yazdıklarından. Benzer durumu mayıs ayında ben yaşadım. O minicik şey Canımı öyle sıkmıştı dünya başıma yıkıldı gibi olmuştu. Seni çok çok iyi anlıyorum. Kişinin başkası için ettiği dua daha çok kabul olurmuş yaradan katında. dualarım seninle olacak.Amin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
Seni çok iyi anlıyorum bende tam 6. Gebeliğimde kızıma kavuştum.. allahım inşallah sizede nasip etsin çok zor süreçler çok yıpratıcı gerçekten ama Allah’a sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden dualarım ve kalbim sizinle Allah’ım isteyen herkese nasip etSin...Amin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
Allah bilir tabiki ama normal olmuyor canim bizim hayirlisi
10+4 kalbi durmuştu benim bebeğiminde bendede homozigot mutant varHangi genlerinde mutasyon taşıyorsun? Bende factor v Leiden heterozigot ama pıhtılaşma için ciddiye alıyor doktorlar. Görüştüğüm genetik profesörü pıhtılaşma problemlerinden kaynaklanan kalp durmasının embriyonel gelişimin 10. Haftasında meydana geldiğini daha önce görülen kalp durmalarının daha çok genetik anomali yüzünden kaynaklandığını açıkladı. Sonra ben de biraz taradım anne bebek arasındaki kan akışı 10. Haftada başlıyormuş. Mantıklı geldi söyledikleri.
Bir de hangi şehirdesin imkan var mı bilmiyorum ama ne yap et kürtaj sonrası genetik incelemeye gönder mutlaka.
10 haftadan önce nereden geliyormuş kan bebeğe . Kafamda deli sorularHangi genlerinde mutasyon taşıyorsun? Bende factor v Leiden heterozigot ama pıhtılaşma için ciddiye alıyor doktorlar. Görüştüğüm genetik profesörü pıhtılaşma problemlerinden kaynaklanan kalp durmasının embriyonel gelişimin 10. Haftasında meydana geldiğini daha önce görülen kalp durmalarının daha çok genetik anomali yüzünden kaynaklandığını açıkladı. Sonra ben de biraz taradım anne bebek arasındaki kan akışı 10. Haftada başlıyormuş. Mantıklı geldi söyledikleri.
Bir de hangi şehirdesin imkan var mı bilmiyorum ama ne yap et kürtaj sonrası genetik incelemeye gönder mutlaka.
Ay ne guzeeeel hic kg almamissin. Ben 1,5 kg aldim. 2,5 tu birini verdim cok sukur.Her sabah kalkıp karnıma bakıyorum
Geçen rüyalarıma giriyor artık
Acaba metroda ne zaman yer vermeye başlarlar diyorum
58 kiloydum 8 haftalık olduk hala 58im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?