2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok üzüldüm ne desem boş. Bir de yardımcı üreme teknikleri ile elde edilmiş bir gebelik
Trombofili paneli genlerini taratmış mıydın? Bir de normalde kaçıncı haftada idi?
Evet canim kan sulandirici kullandim 8.hafta ama bebek 6.haftadan sonra gelismesi son 3 haftadir hep 6 haftalik dediler kalp atisi yoktu bugun artik kesin dediler zaten bebek kuculmustu iyice olcum bile yapamadılar

Reactions: H E
Degisir seker kişiye gore ama cogu kadin 20-24 haftaya kadar rahatlikla saklayabilir gebe oldugunu. Ben 7. Aydaydim is arkadaşım sen az kilo mu aldin dedi bana. Tabi o zaman belliydi karnim ama ben de hep bol giyinirim anlamamis.. 2 aya bebek geliyor dedigimde sok olmuştu

2. Trimaster da belli olmaya baslar ama o da ciplakken. Ikinci ucuncu gebelikler daha kolay belli oluyormus.

Zimdi okudum canım yaaa çok üzüldüm. Inşallah hemencecik bi bebek daha duser rahmine

Blackkcat gececek bugunlerde hayirlisiyla bizde anne olucaz az daha sabir bi gayret kendimizi toparlayalim tekrar deneyelim uzme kendini yalniz degilsin

Ya kuzum İnşallah düzene girmiştir kalp atışı umudunu yitirme nasıl farkettiler bunu en son kalp atışını duymuştun tekrar kdntrole falan mı gittin dualarım seninle rabbim sana bağışlasın

Her sabah kalkıp karnıma bakıyorum
Geçen rüyalarıma giriyor artık
Acaba metroda ne zaman yer vermeye başlarlar diyorum

58 kiloydum 8 haftalık olduk hala 58im

Merhaba kızlar uzun süredir girmiyordum sanırım bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm Rabbim yerine sağlıklı bebekler nasib eder inşallah ..
Gelişime göre 9. Haftaya giriyoruz yarın kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende birşey olacak diye çok tedirginim

Amin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
Orası öyle tabii ki Rabbim inş
Amin canim su dunyadan gocmeden tek istedigim bi evlat sahibi olmak hayallerim büyüktü evdeki odayi bile kafamda tasarlamıştim ne yaparim diye naparsak yapalim Allah ol demedikten sonra olmuyor demekki
İnşallah canım Rabbim nasip etsin hepimize Allahtan umut kesilmez

Evet canim kan sulandirici kullandim 8.hafta ama bebek 6.haftadan sonra gelismesi son 3 haftadir hep 6 haftalik dediler kalp atisi yoktu bugun artik kesin dediler zaten bebek kuculmustu iyice olcum bile yapamadılar
Hangi genlerinde mutasyon taşıyorsun? Bende factor v Leiden heterozigot ama pıhtılaşma için ciddiye alıyor doktorlar. Görüştüğüm genetik profesörü pıhtılaşma problemlerinden kaynaklanan kalp durmasının embriyonel gelişimin 10. Haftasında meydana geldiğini daha önce görülen kalp durmalarının daha çok genetik anomali yüzünden kaynaklandığını açıkladı. Sonra ben de biraz taradım anne bebek arasındaki kan akışı 10. Haftada başlıyormuş. Mantıklı geldi söyledikleri.
Bir de hangi şehirdesin imkan var mı bilmiyorum ama ne yap et kürtaj sonrası genetik incelemeye gönder mutlaka.

O kadar etkilendim ki şu yazdıklarından. Benzer durumu mayıs ayında ben yaşadım. O minicik şey Canımı öyle sıkmıştı dünya başıma yıkıldı gibi olmuştu. Seni çok çok iyi anlıyorum. Kişinin başkası için ettiği dua daha çok kabul olurmuş yaradan katında. dualarım seninle olacak.

Seni çok iyi anlıyorum bende tam 6. Gebeliğimde kızıma kavuştum.. allahım inşallah sizede nasip etsin çok zor süreçler çok yıpratıcı gerçekten ama Allah’a sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden dualarım ve kalbim sizinle Allah’ım isteyen herkese nasip etSin...

10+4 kalbi durmuştu benim bebeğiminde bendede homozigot mutant var

10 haftadan önce nereden geliyormuş kan bebeğe . Kafamda deli sorular

Her sabah kalkıp karnıma bakıyorum
Geçen rüyalarıma giriyor artık
Acaba metroda ne zaman yer vermeye başlarlar diyorum

58 kiloydum 8 haftalık olduk hala 58im
Ay ne guzeeeel hic kg almamissin. Ben 1,5 kg aldim. 2,5 tu birini verdim cok sukur.

Kuzu zaten ilk 4 ay kg almaya hic gerek yokmus. Dusunsene bebek 1g. Plasenta 800 gr desen. 1 kg etmez alacagimiz kg. 4. Aydan sonra bebis buyudukce kan hacmi de artiyor anca o zaman kg alimi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…