2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anaaaa kizlar basima ne geldi bugun. Esimle ogle yemeginde kucuk bi isimiz vardi onu hallettik. Sonra da markete girip cikilata aldik birer kendimize.
Kasiyer kadin sen gebe misin dedi bana. Ustumde koca koca montlar. Zaten belli bile değil hamile olduğum. Ben bi sok. Eveeeeet dedim. Oglun olacak icime dogdu dedi. Ben agzim acik ciktim marketten.
Esim diyor ki muhakkak bizi duymustur. Alışveriş yaparken konusmusuzdur diyor. Olabilir tabi konusuyoruz ama ben hakket sok durumdayım.
Ya zaten benim oglum var ya... Bu kiz olsun

Merhabalar, bende aranıza katılayım.. Kısmetse Ekim annesi olacağım inş.. Şuan 8+3 haftalık hamileyim.. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah
Hoş geldin canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Reactions: H E
Kızlar selam okuyorum ama yazamıyorum pek. Bende bugun ikili test için randevu aldım. 20 Mart’a.
En son 7+5 de gitmiştim. İlk gebelikte zartzurt giderdim. Bunda bi rahat bi rahat :) inş herkes iyidir. Bebeler iyidir. :)

Merhaba kızlar ben de bugün 5+5 te ilk kez kontrole gittim. Fasulyeye benzeyen kese ve miniminmacık bebişimi gördüm. Kalp titreşimi de var dedi doktor ama sesini haftaya dinleyelim dedi. Benim de 3. Tedavide tuttu, korkuyorum halen bir şey olacak diye.

Çoook şişkinliğim vardı hazımsızlık çekiyordum midem o kadar kötüydü ki kendimi çok kilo almış sanıyordum. Korkudan tartılamadım. İşte bugün tartıldım baktım gene 58im

Aslında o kadaarrrr sık yemek yiyorum ki... Açlıktan ağlayacağım nerdeyse
Yemeğe oturuyorum 3 kaşıkta doyuyorum resmen

Eğer zorlayıp daha çok yersem şişkinlikten ölüyorum

Kilo işi kendiliğinden çözüldü

Anne bebek arasındaki plasenta oluşumu ile net bir şekilde kan alışverişi 10. Hafta diye açıkladı.
Himm. Bndede 3 gende var pihtilasma 2 homozigot 1 heterezigot ama bnm dusuklerim daha erken zamanlardaydi doktorlar pihtilasmadan dediler de ondan sordm. :)

Bende de hamilelik başladığından beri üç defa uçuk oldu dudağımda. Başına gelen var mı
Bana hiç olmadı Uçuk bağışıklık sisteminde sorun olduğunda çıkar diyorlar. Bende eskiden çok olurdu ama son iki yıldır nerdeyse hiç çıkmadı

Merhabalar, bende aranıza katılayım.. Kısmetse Ekim annesi olacağım inş.. Şuan 8+3 haftalık hamileyim.. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah

Hoşgeldin. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Ben de 8+2yim. Yakınız birbirimize :)

Hayirli olsun cnm.vajinalden mi bakti yoksa karnindan mi?bende 5+5im bugun dr.daydim biz bebegi tam goremedik o yuzden dr cok umutsuz konustu.moralim baya bi bozuldu bugun

Hayirli olsun cnm.vajinalden mi bakti yoksa karnindan mi?bende 5+5im bugun dr.daydim biz bebegi tam goremedik o yuzden dr cok umutsuz konustu.moralim baya bi bozuldu bugun
Ben zayıfım biraz, karnımdan baktı, gördü. Haftalarımız aynı. Bebek minnacık boyuna 0.15cm yazıyor, net bir şey görülmüyor pek kesenin kenarında duruyordu. Bir de ultrason cihazı bayağı iyiydi. Sen nerede baktırdın? Eski bir cihaz mıydı?

Amin canim sagolasin gercekten cok yorucu ama dayanmaktan baska caremiz yok bir is bulup calisip kafa dagitmayi dusunuyorum maddi manevi cok yiprandik kelimeler yetersiz kaliyor mutsuzluğumu anlatmaya lakin isyana girmekten korktugum icin hayirlisi boyleymis diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…