Allah seninde yardimcin olsun canim kimseye yasatmasin yani birden butun dunya senin oluyor yeni hayaller tam tukenmisken tekrar yasama sevinci doluyorsun hayatin yeniden basliyormus gibi butun acilarini unutup bebeğine sariliyorsun ama malesef o da seni birakip gidiyor. Hayatta daha gorecek acilarimiz varmis ne diyelim buna da sukur elimiz ayagimiz saglam en azindan kimseye muhtac degiliz beterin beteri var deyip avummaya calisiyorumO kadar etkilendim ki şu yazdıklarından. Benzer durumu mayıs ayında ben yaşadım. O minicik şey Canımı öyle sıkmıştı dünya başıma yıkıldı gibi olmuştu. Seni çok çok iyi anlıyorum. Kişinin başkası için ettiği dua daha çok kabul olurmuş yaradan katında. dualarım seninle olacak.
Allah seninde yardimcin olsun canim kimseye yasatmasin yani birden butun dunya senin oluyor yeni hayaller tam tukenmisken tekrar yasama sevinci doluyorsun hayatin yeniden basliyormus gibi butun acilarini unutup bebeğine sariliyorsun ama malesef o da seni birakip gidiyor. Hayatta daha gorecek acilarimiz varmis ne diyelim buna da sukur elimiz ayagimiz saglam en azindan kimseye muhtac degiliz beterin beteri var deyip avummaya calisiyorum
İnsanı biraz iyileştiren tek şey yeni tedavi planlamak Allahım sabır versin biran önce bebeğine kavuş inşAllah seninde yardimcin olsun canim kimseye yasatmasin yani birden butun dunya senin oluyor yeni hayaller tam tukenmisken tekrar yasama sevinci doluyorsun hayatin yeniden basliyormus gibi butun acilarini unutup bebeğine sariliyorsun ama malesef o da seni birakip gidiyor. Hayatta daha gorecek acilarimiz varmis ne diyelim buna da sukur elimiz ayagimiz saglam en azindan kimseye muhtac degiliz beterin beteri var deyip avummaya calisiyorum
Allah kimseye yaşatmasın tabii ki ama kimin ne olacağı belli olmaz doğunca 1 dakika bile yaşamadan yavrularını kaybeden annelerde var.. Ayy Rabbim korusun.. Hayat çok değişik bi yerlerden kendini avutacak acını dindirecek şeyler bulduruyor... Bizde şuan hamişiz ama Rabbim izin verirse kavuşucaz ona ki inşallah izin verir sana da bebiş hatta bebişlerrr verir..Allah seninde yardimcin olsun canim kimseye yasatmasin yani birden butun dunya senin oluyor yeni hayaller tam tukenmisken tekrar yasama sevinci doluyorsun hayatin yeniden basliyormus gibi butun acilarini unutup bebeğine sariliyorsun ama malesef o da seni birakip gidiyor. Hayatta daha gorecek acilarimiz varmis ne diyelim buna da sukur elimiz ayagimiz saglam en azindan kimseye muhtac degiliz beterin beteri var deyip avummaya calisiyorum
Zaten büyük ihtimalle ekimde gelir bebişin canım, kal burda :)Kızlar ya ben galiba 5+5le Kasım annesiyim1 Kasım gözüküyor ama size çok alıştım Kasım annelerine geçmesem olmaaaaa mı
Of canım ya sen bunları yazınca içim burulduSizi de daha fazla hamile hamile uzmeyeyim nasilsa artik ekim anneside olamayacagima gore bu bolume de girmeme gerek yok. Tum hamileler insallah saglikla bebeklerini kucaklarina alirlar hamile olmak isteyenler dualari kabul olur insallah bebegini kaybedenler sabir tevekkul umarim tekrar hamile kalirlar kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin
inş en hayırlı zamanda gelir inş,sağlıklı olsunlarda beklemeye hazırım canımZimdi okudum canım yaaa çok üzüldüm. Inşallah hemencecik bi bebek daha duser rahmine
sende yanlız değilsin canımBlackkcat gececek bugunlerde hayirlisiyla bizde anne olucaz az daha sabir bi gayret kendimizi toparlayalim tekrar deneyelim uzme kendini yalniz degilsin
hiç umudum yok benim,doktor bi yakınımla da görüştüm sağlıklı oluşmamıştır büyük ihtimalle dedi,kalp atışlarını alırı düşük buldu,gerçektende düşüktü 40vuruyordu,sonra gittiğim doktor hiç atmıyor dedi meleğim 2haftada geri kalmış zatenYa kuzum İnşallah düzene girmiştir kalp atışı umudunu yitirmenasıl farkettiler bunu en son kalp atışını duymuştun tekrar kdntrole falan mı gittin dualarım seninle rabbim sana bağışlasın
5+5 30 ekimde dogum gözüküyor. Genelde 10 gun erken oluyor. Ekim annesisin :)Kızlar ya ben galiba 5+5le Kasım annesiyim1 Kasım gözüküyor ama size çok alıştım Kasım annelerine geçmesem olmaaaaa mı
Yine biz iki yila bir ekim ayi topigine çöküyoruzMerhaba ben ilk bebegimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Şuan 17 aylik. Tüp bebek ile oldu. Bugün hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım. Doğal yolla hamile kalmışım. Ve şuan 40 yaşındayım.
O daha çok folat metabolizması ile ilgili. Bende de heterozigot o. Ama dr çok önemsemiyor. F v heterozigot dahi olsa pıhtılaşma meyilini 7 kat arttırabiliyormuşsirkencubin mthfr c677t fv değil benimki
Yine biz iki yila bir ekim ayi topigine çöküyoruz
Tamamen uzak olma arada gel bize durum bildirimi yap. Ben de aralık annelerine girdim durum güncellemesi yaptım hep. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzSizi de daha fazla hamile hamile uzmeyeyim nasilsa artik ekim anneside olamayacagima gore bu bolume de girmeme gerek yok. Tum hamileler insallah saglikla bebeklerini kucaklarina alirlar hamile olmak isteyenler dualari kabul olur insallah bebegini kaybedenler sabir tevekkul umarim tekrar hamile kalirlar kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin
Canım gerçekten çok üzüldüm bende ilk tedavide aynısını yaşamıştım gelişmemişti ve kürtaj olmuştum çok zor zamanlardı ama geçti ve rabbim tekrar hamile kalmamı nasip etti ve çok şükür kalp atışlarını bu kez duydum sende umudunu kaybetme üzülme diyemem sana elbette üzüleceksin ama geçicek kuzum tekrar hamile kalıp bu kez kucağına alıcaksın,Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış her güzellik vaktine esir..Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Demek ki :)ay insallah saglikla kucagimiza aliriz ve bu defteri kapatırız. Harbiden ya demekki ocak ayı bizim icin verimli
Ilk gebeligimde ben yaptirdimKızlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyosunuz aşı olucakmısınız?
Merhaba yasadigin uzuntuyu cok iyi biliyorum. Ayni durumu ben 2 kez yasadim ve kurtaj oldum. Bol bol dua et ve pes etme. 2 kurtaj uzerine 3 . Kez hamile kaldim. Suan kızım 17 aylık. 4 tup bebek denemesi ve ikizinide sayarsam 3 kayip uzerine kizim dogdu. Ve bugun hamile oldugumu ogrendim. Şok oldum. Ilk kez dogal yolla hamile kaldim.Sabret ve dua et. Insallah rabbim sanada kisa zamanda nasip ederKizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Toplam beş doz falanmış sen kaç kere aşı oldun canımIlk gebeligimde ben yaptirdim
Ben yaptırırım kesinlikle canımKızlar tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyosunuz aşı olucakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?