2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah seninde yardimcin olsun canim kimseye yasatmasin yani birden butun dunya senin oluyor yeni hayaller tam tukenmisken tekrar yasama sevinci doluyorsun hayatin yeniden basliyormus gibi butun acilarini unutup bebeğine sariliyorsun ama malesef o da seni birakip gidiyor. Hayatta daha gorecek acilarimiz varmis ne diyelim buna da sukur elimiz ayagimiz saglam en azindan kimseye muhtac degiliz beterin beteri var deyip avummaya calisiyorum

İnsanı biraz iyileştiren tek şey yeni tedavi planlamak Allahım sabır versin biran önce bebeğine kavuş inş

Sizi de daha fazla hamile hamile uzmeyeyim nasilsa artik ekim anneside olamayacagima gore bu bolume de girmeme gerek yok. Tum hamileler insallah saglikla bebeklerini kucaklarina alirlar hamile olmak isteyenler dualari kabul olur insallah bebegini kaybedenler sabir tevekkul umarim tekrar hamile kalirlar kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin

Allah kimseye yaşatmasın tabii ki ama kimin ne olacağı belli olmaz doğunca 1 dakika bile yaşamadan yavrularını kaybeden annelerde var.. Ayy Rabbim korusun.. Hayat çok değişik bi yerlerden kendini avutacak acını dindirecek şeyler bulduruyor... Bizde şuan hamişiz ama Rabbim izin verirse kavuşucaz ona ki inşallah izin verir sana da bebiş hatta bebişlerrr verir..

Kızlar ya ben galiba 5+5le Kasım annesiyim 1 Kasım gözüküyor ama size çok alıştım Kasım annelerine geçmesem olmaaaaa mı
Zaten büyük ihtimalle ekimde gelir bebişin canım, kal burda :)

Of canım ya sen bunları yazınca içim buruldu duaların için çok teşekkür ederiz, Allahım sana bir an önce sağlıklı bi evlat nasip etsin. Ama buraya da gel ara sıra, hepimiz seni tanıyoruz artık

Zimdi okudum canım yaaa çok üzüldüm. Inşallah hemencecik bi bebek daha duser rahmine
inş en hayırlı zamanda gelir inş,sağlıklı olsunlarda beklemeye hazırım canım
Blackkcat gececek bugunlerde hayirlisiyla bizde anne olucaz az daha sabir bi gayret kendimizi toparlayalim tekrar deneyelim uzme kendini yalniz degilsin
sende yanlız değilsin canım bizim gibi çok var zaten,hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirecez diye bi şey yoktu,bize nasip değilmiş inş tekrardan yaşarız bu güzel duyguyu
Ya kuzum İnşallah düzene girmiştir kalp atışı umudunu yitirme nasıl farkettiler bunu en son kalp atışını duymuştun tekrar kdntrole falan mı gittin dualarım seninle rabbim sana bağışlasın
hiç umudum yok benim,doktor bi yakınımla da görüştüm sağlıklı oluşmamıştır büyük ihtimalle dedi,kalp atışlarını alırı düşük buldu,gerçektende düşüktü 40vuruyordu,sonra gittiğim doktor hiç atmıyor dedi meleğim 2haftada geri kalmış zatentabi bi mucize olur mu bilemem cuma netleşicek durumum,Allah sizinkilere sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Merhaba ben ilk bebegimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Şuan 17 aylik. Tüp bebek ile oldu. Bugün hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım. Doğal yolla hamile kalmışım. Ve şuan 40 yaşındayım.
Yine biz iki yila bir ekim ayi topigine çöküyoruz

Tamamen uzak olma arada gel bize durum bildirimi yap. Ben de aralık annelerine girdim durum güncellemesi yaptım hep. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Canım gerçekten çok üzüldüm bende ilk tedavide aynısını yaşamıştım gelişmemişti ve kürtaj olmuştum çok zor zamanlardı ama geçti ve rabbim tekrar hamile kalmamı nasip etti ve çok şükür kalp atışlarını bu kez duydum sende umudunu kaybetme üzülme diyemem sana elbette üzüleceksin ama geçicek kuzum tekrar hamile kalıp bu kez kucağına alıcaksın,Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış her güzellik vaktine esir..

Kizlar ben kaybettim bebegimi kalbi durdu kurtaj olucakmisim cok uzgunum
Merhaba yasadigin uzuntuyu cok iyi biliyorum. Ayni durumu ben 2 kez yasadim ve kurtaj oldum. Bol bol dua et ve pes etme. 2 kurtaj uzerine 3 . Kez hamile kaldim. Suan kızım 17 aylık. 4 tup bebek denemesi ve ikizinide sayarsam 3 kayip uzerine kizim dogdu. Ve bugun hamile oldugumu ogrendim. Şok oldum. Ilk kez dogal yolla hamile kaldim.Sabret ve dua et. Insallah rabbim sanada kisa zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…