Ben 2 kez oldum. Subatta kızımı aşıya goturdugumde ebe aşı zamanin geldi yapalim dedi yaptirmadim. 2 doz yeterli diye biliyorum.Toplam beş doz falanmış sen kaç kere aşı oldun canım
Bende öyle düşünüyorum canım birde sizin fikrinizi alayım dedimBen yaptırırım kesinlikle canım
Yeterlimi bilmiyorum ama beş doz diye aralıklarını söyledi ebe bakalım artık daha erken zatenBen 2 kez oldum. Subatta kızımı aşıya goturdugumde ebe aşı zamanin geldi yapalim dedi yaptirmadim. 2 doz yeterli diye biliyorum.
2 doz hamileyken yaptı. Simdi kizim 17 aylik aşı yapalım diyo ebe. Gerek var mi bilemedimYeterlimi bilmiyorum ama beş doz diye aralıklarını söyledi ebe bakalım artık daha erken zaten
Evet işte banada öyle dedi ilk aşıdan 1 ay sonra diğer aşı dedi üçüncüde doğumdan sonra dedi canım bence iki kere olmuşsun tamamla devam et yani2 doz hamileyken yaptı. Simdi kizim 17 aylik aşı yapalım diyo ebe. Gerek var mi bilemedim
Bebegin kalp atisini duyayim kayit icin mecbur saglik ocagina gidecem. O zaman yaptiririm olmazsa. Sizin kac haftalikEvet işte banada öyle dedi ilk aşıdan 1 ay sonra diğer aşı dedi üçüncüde doğumdan sonra dedi canım bence iki kere olmuşsun tamamla devam et yani
Zaten büyük ihtimalle ekimde gelir bebişin canım, kal burda :)
Ekim olsun zaten ya5+5 30 ekimde dogum gözüküyor. Genelde 10 gun erken oluyor. Ekim annesisin :)
Az ye sık sık ye diyeti yapiyorum desene... Ama o hakket ise yarayan sağlıklı bi diyetÇoook şişkinliğim vardı hazımsızlık çekiyordum midem o kadar kötüydü ki kendimi çok kilo almış sanıyordum. Korkudan tartılamadım. İşte bugün tartıldım baktım gene 58im
Aslında o kadaarrrr sık yemek yiyorum ki... Açlıktan ağlayacağım nerdeyse
Yemeğe oturuyorum 3 kaşıkta doyuyorum resmen
Eğer zorlayıp daha çok yersem şişkinlikten ölüyorum
Kilo işi kendiliğinden çözüldü
Benimde 5+6 haftalık. Kızım 10 ekimde doğdu. Bakalim bu kaçında olacakCanım zaten gidesim yok❤
Ekim olsun zaten ya25 Ekim eşimin doğum günü o gün olursa biz şok
Hayırlısı tabii ki sağlıklı olsun da ❤
8+5 olduk biz canım çok şükürBebegin kalp atisini duyayim kayit icin mecbur saglik ocagina gidecem. O zaman yaptiririm olmazsa. Sizin kac haftalik
Maşallah ben 5+6 haftalık. Daha bugun öğrendim. Keseyi gördüm. Devlet hastanesine gitmistim. Ultrason cok iyi Değil di bebegi gormedim. Ozele gidecem haftaya8+5 olduk biz canım çok şükürsen şuan kaç haftalıksın?
Hayırlı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,vajinalmi baktı doktor? Ben 6+3 kontrole gittiğimde üstten usg bakıldı bebeği göremedim , 7+5 de gördüm :) ama vajinal baktıranlar daha erken görüyomuş benim doktorum önermemiştiMaşallah ben 5+6 haftalık. Daha bugun öğrendim. Keseyi gördüm. Devlet hastanesine gitmistim. Ultrason cok iyi Değil di bebegi gormedim. Ozele gidecem haftaya
Ben vajinadan baktirdim makine yeni idi hatta o kadar yeni ki dr daha kullanmayi ogrenememis ilk bende kullandiBen zayıfım biraz, karnımdan baktı, gördü. Haftalarımız aynı. Bebek minnacık boyuna 0.15cm yazıyor, net bir şey görülmüyor pek kesenin kenarında duruyordu. Bir de ultrason cihazı bayağı iyiydi. Sen nerede baktırdın? Eski bir cihaz mıydı?
Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Karından baktı vajinal baksa görürdü. Haftaya gidecem hayirlisi bakalim. IHayırlı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,vajinalmi baktı doktor? Ben 6+3 kontrole gittiğimde üstten usg bakıldı bebeği göremedim , 7+5 de gördüm :) ama vajinal baktıranlar daha erken görüyomuş benim doktorum önermemişti
Daha çok erken, haftaya göreceksin bence. Susam tanesi kadarmış şu an.Ben vajinadan baktirdim makine yeni idi hatta o kadar yeni ki dr daha kullanmayi ogrenememis ilk bende kullandi.0.8mm gibi bisey olctu ama tam net degil dedi.kalp malp hak getire.saliya yine cagirdi bakalim.Allahim buyuk.
Yaşarken tabibi çok zor dünyanın en mutsuz en şanssız insanı hissetmek gerçekten neler hissettiğini çok iyi anlıyorum isyan etme rabbimin bir bildiği vardır... belki senin için en iyisi en hayırlısı için vakit gelmemiştir..Allahım gönlündekini hayırlı kılsın senin için allahtan iste umudunu kaybetme canımAmin canim sagolasin gercekten cok yorucu ama dayanmaktan baska caremiz yok bir is bulup calisip kafa dagitmayi dusunuyorum maddi manevi cok yiprandik kelimeler yetersiz kaliyor mutsuzluğumu anlatmaya lakin isyana girmekten korktugum icin hayirlisi boyleymis diyorum
Ay kuzuö şuan bulanıyorumsstsessizol canım nerelerdesin ne yapıyorsun
A AloeeVeraa kuzum geçti mi bulantıların nasıl oldun
Blackkcat kuzum son durumun halkında bilgim merak de ettim seni takip edemedim son durum nedir ?
H E kuzum günaydın bulantılar ne alemdeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?