2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet işte banada öyle dedi ilk aşıdan 1 ay sonra diğer aşı dedi üçüncüde doğumdan sonra dedi canım bence iki kere olmuşsun tamamla devam et yani
Bebegin kalp atisini duyayim kayit icin mecbur saglik ocagina gidecem. O zaman yaptiririm olmazsa. Sizin kac haftalik

Az ye sık sık ye diyeti yapiyorum desene... Ama o hakket ise yarayan sağlıklı bi diyet

Maşallah ben 5+6 haftalık. Daha bugun öğrendim. Keseyi gördüm. Devlet hastanesine gitmistim. Ultrason cok iyi Değil di bebegi gormedim. Ozele gidecem haftaya
Hayırlı olsun canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah,vajinalmi baktı doktor? Ben 6+3 kontrole gittiğimde üstten usg bakıldı bebeği göremedim , 7+5 de gördüm :) ama vajinal baktıranlar daha erken görüyomuş benim doktorum önermemişti

Ben vajinadan baktirdim makine yeni idi hatta o kadar yeni ki dr daha kullanmayi ogrenememis ilk bende kullandi.0.8mm gibi bisey olctu ama tam net degil dedi.kalp malp hak getire.saliya yine cagirdi bakalim.Allahim buyuk.

Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Karından baktı vajinal baksa görürdü. Haftaya gidecem hayirlisi bakalim. I

Ben vajinadan baktirdim makine yeni idi hatta o kadar yeni ki dr daha kullanmayi ogrenememis ilk bende kullandi.0.8mm gibi bisey olctu ama tam net degil dedi.kalp malp hak getire.saliya yine cagirdi bakalim.Allahim buyuk.
Daha çok erken, haftaya göreceksin bence. Susam tanesi kadarmış şu an.

günaydın ,

Kayıp bebekler için Allah yardımcınız olsun inşallah .yabbim zamanında sağlıklı bebekler ile yüzünüzü güldürecektir inşallah .

tetenoz aşısı 5 doz halinde tamamlanırsa 10 yıl koruyuculuğu var , ben kızımda yaptırdım 10 yıl dolmak üzere zaten bu gebeliktede tamamlayacağım inşallah .

Günaydııııınnn:)) hepinize mutlu haftalar...Ben nöbetçiyim bugün ve okula gelir gelmez ilk yaptığım şey pantolon düğmemi açmak oldu.ilk trimesterda şişkinlik çok oluyor.patlayacak gibiyim.her yemekten sonra sanırsın 5 aylık olmuşum:))

Yaşarken tabibi çok zor dünyanın en mutsuz en şanssız insanı hissetmek gerçekten neler hissettiğini çok iyi anlıyorum isyan etme rabbimin bir bildiği vardır... belki senin için en iyisi en hayırlısı için vakit gelmemiştir..Allahım gönlündekini hayırlı kılsın senin için allahtan iste umudunu kaybetme canım

Ay kuzuö şuan bulanıyorum biraz geçsin de bişeyler atıştırcam ..
sen şu toxo testlerini yaptırmısmıydın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…