Benimde 5+6 haftalık. Kızım 10 ekimde doğdu. Bakalim bu kaçında olacak
Güzel olurBelli olmuyor kiaynı gün oluyormuş kızınlaaaa
Kuzum 2 gündür bulantım yok gibi bi şey şükür. İyiyim yani. Sen nasılsın yoksun pek buralarda@sstsessizol canım nerelerdesin ne yapıyorsun
A AloeeVeraa kuzum geçti mi bulantıların nasıl oldun
Blackkcat kuzum son durumun halkında bilgim merak de ettim seni takip edemedim son durum nedir ?
@H E kuzum günaydın bulantılar ne alemdeee :)
Yeni tema bana biraz garip geldi alışamadım kuzum ondan herhalde :)Kuzum 2 gündür bulantım yok gibi bi şey şükür. İyiyim yani. Sen nasılsın yoksun pek buralarda
Bi taşla iki kuş yaparsın canımGüzel olur
Helal olsun, en kisa zamanda allahim uzuntunuzu yasatmadan saglikli evlat nasip etsin insallah..Sizi de daha fazla hamile hamile uzmeyeyim nasilsa artik ekim anneside olamayacagima gore bu bolume de girmeme gerek yok. Tum hamileler insallah saglikla bebeklerini kucaklarina alirlar hamile olmak isteyenler dualari kabul olur insallah bebegini kaybedenler sabir tevekkul umarim tekrar hamile kalirlar kendinize iyi bakin hakkinizi helal edin
Evet yeni temaya ben de hala alışamadım kuzum hiç sevmedim.Yeni tema bana biraz garip geldi alışamadım kuzum ondan herhalde :)
Bende iyiyim sanırım yeni kıyafetler Alman gerekecek kilo almadığım halde pantolonlar sıkıyor.. sanırım çıkıp tayt filan aşsam iyi olcak :)
Merhabalar, ben kaçırdım mesajları ve şimdi bulamıyorum, kitap isimleri yazında yazdıkların mı acaba ? ÇOk teşekkürler :)Ayy kuzum bazen is yeri cok yogun oluyor. Evde de devin rahat vermiyor. Firsat buldukca giriyorum.
Kitap olma mi!!! Ben cok severim okumayı. Ve acik konusayim bazen o yorgunlugun ustune okumak, uykusuzluktan gozunu acamazken eline kitap almak cok zor. Ama ben devini bu şekilde daha iyi anliyorum. Ve cevremde bakıyorum da anneler bazen cok bunaliyor. Çocuklarına bağırıyor. Sonra pisman oluyor. Yani hepimiz yapiyoruz yanlis anlama. Ben de öyleyim. Ama kitap okudugum zamanlarda onun davranışlarını daha iyi anliyorum. Onunla daha iyi kominike kuruyorum. O beni, ben onu daha az uzuyoruz.
Ben su ana kadar uykuyla ilgili, beslenmeyle ilgili (blw), bu ilk iki sene beklenenler serisi, tantrumlar ve 2 yas sendromlari ile ilgili ve wc egitimi ile ilgili kitaplar okudum. Tabi benimki bi elin parmaklariyla sinirli. Ama annelik deneyimimden yola çıkarsam soyle tavsiye de bulunabilirim.
- Ilk sene beklenenler kitabi cok degerli. Bir anne babanin en panik oldugu an cocugunun ilk ateslendigi an. Kanimca bu kitap bunu iyi anlatiyor. Biz gezgin bir aile oldugumuz icin, icinde ev disinda rutin degisiklikleriyle ilgili bolum de bana cok yardimci oldu.
- Uyku uyku uyku! Bebeklerin uykusu cok acayip. Ve annelerin dusundugu gibi bebekler surekli uyumayabiliyor. Uyku saatini kacirmak cok kolay. Ve kactiginda tekrar uyku moduna donmek cok zor. Ozellikle turkiyede bebekler cok gec yatiyor. Benim 3 yaklasmis oglumun uyku saati 7. Herkes aa cok erken diyor. Ve inan saat 5 de isten cikip 7 de onu yatırmak benim icin daha zor. Ama bebekler erken uyumali. Bu konuda ozellikle turk milleti olarak cok eksigiz. Vaktinde yatan, uyku duzenine sahip olan bir bebek hem daha iyi buyuyor hem daha mutlu oluyor. Ve bu duzen dogdugu gunden itibaren baslamali. En azindan kanimca.
- Beslenme. 6. Ay o kadar cabuk geliyor ki! Inanamazsiniz kizlar. Bi bakiyosun bebek yemek yemeğe hazir. Her kafadan bi ses. Egitimciler uzmanlar blw diyor. Blw yapmazsan sanki suclu gibisin. Anneler anneanneler kasik kasik ne buldularsa veriyorlar. Alerjiler olusabiliyor. Benim oglumda egzema cikti mesela beslenme kaynakli. O doneme de bilgili baslamak onemli bisi
Kitabın dogrusu yanlısi olmaz. Bu 3 icerigi olan kitap bence hamileyken okunmasi ve bebek o yasa geldiginde referans alinarak kullanilmasi en dogru yöntem.
Canım bende durum aynı@sstsessizol canım nerelerdesin ne yapıyorsun
A AloeeVeraa kuzum geçti mi bulantıların nasıl oldun
Blackkcat kuzum son durumun halkında bilgim merak de ettim seni takip edemedim son durum nedir ?
@H E kuzum günaydın bulantılar ne alemdeee :)
Kaç haftalıksın bulantılar geçti :) darısı bize insallahCanım bende durum aynıhatta bulantım tamamen gitti,göğüs hassasiyetim gitti resmen 1hafta önce acıyan göğüslerim söndü gitti Cuma gidicem doktora,sen nasılsın
benimde yok sadece tiksinti var kramp yok kendimden şüphelenmeye başladımKuzum 2 gündür bulantım yok gibi bi şey şükür. İyiyim yani. Sen nasılsın yoksun pek buralarda
Kaçıncı haftandasın canımbenimde yok sadece tiksinti var kramp yok kendimden şüphelenmeye başladımBlackkcat da aynı sanırım yani hamilemiyim diye sorgulamaya başladım kendimi resmen ya bişey olduysa demeye bişey olsa sanırım belirti verir paranoyaklaştım beni de rahatlatın ne olur
inşallah cuma günü güzel sanuçlarla gelirsin seninki ne kadar oldu hamilelik takvimi yok yeni arayüz bence olmamış olan yanı sadece hızı daha iyi takılmıyor...Canım bende durum aynıhatta bulantım tamamen gitti,göğüs hassasiyetim gitti resmen 1hafta önce acıyan göğüslerim söndü gitti Cuma gidicem doktora,sen nasılsın
8+4 canımKaçıncı haftandasın canım
Ben 8+2 insallah benimde hemen geçer canım sevindim adınıza şimdi keyifli hamişlik8+4 canım
Benim 2 gün önceye kadar baya yoğundu bulantılar canım, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi sabahları açken hafif bulanıyo yiyince geçiyo. Ama iştahım hala az canım, pek bi şey yiyesim gelmiyo hemen şişiyorum zaten.benimde yok sadece tiksinti var kramp yok kendimden şüphelenmeye başladımBlackkcat da aynı sanırım yani hamilemiyim diye sorgulamaya başladım kendimi resmen ya bişey olduysa demeye bişey olsa sanırım belirti verir paranoyaklaştım beni de rahatlatın ne olur
Ben sabahları hala çok enerjisiz uyanıyorum ağlıycam nerdeyse, sonradan kendime gelmeye başlıyorumya sadece tiksinti kaldı tahammül edemeeyecek kadar tansiyonum düşüktü geçti sabah gözlerimi pat die açıyorum dinç kasık seyrimesi vardı anlamıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?