2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzum 2 gündür bulantım yok gibi bi şey şükür. İyiyim yani. Sen nasılsın yoksun pek buralarda

Kuzum 2 gündür bulantım yok gibi bi şey şükür. İyiyim yani. Sen nasılsın yoksun pek buralarda
Yeni tema bana biraz garip geldi alışamadım kuzum ondan herhalde :)
Bende iyiyim sanırım yeni kıyafetler Alman gerekecek kilo almadığım halde pantolonlar sıkıyor.. sanırım çıkıp tayt filan aşsam iyi olcak :)

Helal olsun, en kisa zamanda allahim uzuntunuzu yasatmadan saglikli evlat nasip etsin insallah..

Reactions: H E
Evet yeni temaya ben de hala alışamadım kuzum hiç sevmedim.
Şişkinlik çok var ya kıyafet almaya başlıycaz galiba artık canım :)

Merhabalar, ben kaçırdım mesajları ve şimdi bulamıyorum, kitap isimleri yazında yazdıkların mı acaba ? ÇOk teşekkürler :)

Canım bende durum aynı hatta bulantım tamamen gitti,göğüs hassasiyetim gitti resmen 1hafta önce acıyan göğüslerim söndü gittiCuma gidicem doktora,sen nasılsın

BUGÜN gittim kan verdim toksoplazma Hepatit-B için
Bir de idrar verdim
Ultrasonda baktı doktora gene, 9 haftalık dedi. Şekli değişmiş Yuvarlaktı. Kafası vücudu ayrılmış küçül bi çizgiyle, fasülyeye beziyordu şekli

benimde yok sadece tiksinti var kramp yok kendimden şüphelenmeye başladım Blackkcat da aynı sanırım yani hamilemiyim diye sorgulamaya başladım kendimi resmen ya bişey olduysa demeye bişey olsa sanırım belirti verir paranoyaklaştım beni de rahatlatın ne olur

Canım bende durum aynı hatta bulantım tamamen gitti,göğüs hassasiyetim gitti resmen 1hafta önce acıyan göğüslerim söndü gittiCuma gidicem doktora,sen nasılsın
inşallah cuma günü güzel sanuçlarla gelirsin seninki ne kadar oldu hamilelik takvimi yok yeni arayüz bence olmamış olan yanı sadece hızı daha iyi takılmıyor...

Reactions: H E
ya sadece tiksinti kaldı tahammül edemeeyecek kadar tansiyonum düşüktü geçti sabah gözlerimi pat die açıyorum dinç kasık seyrimesi vardı anlamıyorum şuan

Benim 2 gün önceye kadar baya yoğundu bulantılar canım, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi sabahları açken hafif bulanıyo yiyince geçiyo. Ama iştahım hala az canım, pek bi şey yiyesim gelmiyo hemen şişiyorum zaten.
Çok şükür ağrım sızım yok, ben de iyi mi acaba bebeğim diye hep merak içerisindeyim :)

ya sadece tiksinti kaldı tahammül edemeeyecek kadar tansiyonum düşüktü geçti sabah gözlerimi pat die açıyorum dinç kasık seyrimesi vardı anlamıyorum şuan
Ben sabahları hala çok enerjisiz uyanıyorum ağlıycam nerdeyse, sonradan kendime gelmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…