Kaçıncı haftadaydın ki kuzum senCanım bende durum aynıhatta bulantım tamamen gitti,göğüs hassasiyetim gitti resmen 1hafta önce acıyan göğüslerim söndü gitti Cuma gidicem doktora,sen nasılsın
Kabızlık sorunu olup çözüp bulan var mı
Bulantılarım olduğu için zofer ilaç kullanıyorum onun da etkisi olabilir. Bulantımdan deneme yapamıyorumkuru kayısı denediniz mi .kaynar suda demleyip içmeyi.özellikle sabahları içince gün içinde etkisini gösteriyor .
Ben sabahları hala çok enerjisiz uyanıyorum ağlıycam nerdeyse, sonradan kendime gelmeye başlıyorum
9+4 sata göre canım,2hafta geriden geliyor ve kalp atmı aşırı yavaş pek umudum yok yani,inş bulantılarınız azalır ve geçer kısa zamandaKaç haftalıksın bulantılar geçti :) darısı bize insallah
Rahat ol canım tadını çıkar bulantın yokmuş ne güzel,meleğin seninledir tasa etme kendinide bebeğinide üzme,sağlıcakla alırsın inşallah kucağınabenimde yok sadece tiksinti var kramp yok kendimden şüphelenmeye başladımBlackkcat da aynı sanırım yani hamilemiyim diye sorgulamaya başladım kendimi resmen ya bişey olduysa demeye bişey olsa sanırım belirti verir paranoyaklaştım beni de rahatlatın ne olur
umudum yok ama Allah isterse olur elbet hayırlısı artık diyelim,sata göre 9+4 ama oldukça geri geliyoruzinşallah cuma günü güzel sanuçlarla gelirsin seninki ne kadar oldu hamilelik takvimi yok yeni arayüz bence olmamış olan yanı sadece hızı daha iyi takılmıyor...
9+4 canım,şişkinlik genelde oluyor zaten,oğlumda bi çözüm bulamamıştım,yemezsem rahattım bi,iştahımda artmıştı özellikle 5.aydan sonra,cuma günü belli olacak durumum yazarım tabi hemenKaçıncı haftadaydın ki kuzum sen
Bi git bakalım bizi de haberdar et
Ben iyiyim çok şükür karnım kasılıyor ve şişkinim onun dışında sorun yok şükür
Geçmiş olsun canım,kantaron özlü bitkisel kremim var arada kullanmışlığımda var,ama bi fikrim yok kullanılır mı diyeKızlar selam, bir süre önce sıcak su torbası İle ayağım yandı. Yaklaşık 2 hafta oldu.
Silverdin ve bepantane sürüyorum ama hala ayağımın üzerine basamıyorum...
Araştırdığımda yanık ağrısı için kantaron yağı öneriliyor.
Hamilelikte kullanılabilir mi, bilen var mı ara aranızda acaba?
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım,kantaron özlü bitkisel kremim var arada kullanmışlığımda var,ama bi fikrim yok kullanılır mı diye
Ben pek çözüm bulamadım canım. Kuru kayısı ve kuru incir biraz iyi geliyo ama tam anlamıyla değilKabızlık sorunu olup çözüp bulan var mı
Kendimi hep dışarı atıyorum zaten canım sıkıntılı bi insanım duramam pek durduğum yerde, zaten yatamıyorum da evde, o kadar sıkılıyorum ki yarım saat bile uzanamıyorumhamilelik psikolojisi canım geçen hafta bende aynıydım belkide evde olduğun içindir canım
olsun takılma at kendini dışarı evde olduğumda bende açamıyorum gözlerimi
keyfini çıkarmak istiyorum benide düşünceler kemiriyor belirtiler az kesilince 20sine kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine. Ben bilmiyorum canım ama bence sürülür doğal ve vücudun dışından alınan bi şey sonuçta, ilaçlardan daha iyidirKızlar selam, bir süre önce sıcak su torbası İle ayağım yandı. Yaklaşık 2 hafta oldu.
Silverdin ve bepantane sürüyorum ama hala ayağımın üzerine basamıyorum...
Araştırdığımda yanık ağrısı için kantaron yağı öneriliyor.
Hamilelikte kullanılabilir mi, bilen var mı ara aranızda acaba?
Teşekkür ederim canım ya, kabus gibi gerçekten.Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine. Ben bilmiyorum canım ama bence sürülür doğal ve vücudun dışından alınan bi şey sonuçta, ilaçlardan daha iyidir
Canım hep pozitif düşünmeye çalış İnşallah cuma günü güzel haberlerini alacağız Misal ben sanki hiç doktora gitmemişim bana kötü şeyler dememiş gibi düşünmeye ve davranmaya çalışıyorum salıya kadar polyannacılık oynamaya çaba sarf edeceğim Sen de öyle yap bence Allah büyük İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek9+4 sata göre canım,2hafta geriden geliyor ve kalp atmı aşırı yavaş pek umudum yok yani,inş bulantılarınız azalır ve geçer kısa zamanda
Rahat ol canım tadını çıkar bulantın yokmuş ne güzel,meleğin seninledir tasa etme kendinide bebeğinide üzme,sağlıcakla alırsın inşallah kucağına
umudum yok ama Allah isterse olur elbet hayırlısı artık diyelim,sata göre 9+4 ama oldukça geri geliyoruz
9+4 canım,şişkinlik genelde oluyor zaten,oğlumda bi çözüm bulamamıştım,yemezsem rahattım bi,iştahımda artmıştı özellikle 5.aydan sonra,cuma günü belli olacak durumum yazarım tabi hemen
Ah ah buna da şükür miniklerimiz için katlanıcazBen pek çözüm bulamadım canım. Kuru kayısı ve kuru incir biraz iyi geliyo ama tam anlamıyla değil
Üzülme allahtan Ümit kesilmez dua bolca dua9+4 sata göre canım,2hafta geriden geliyor ve kalp atmı aşırı yavaş pek umudum yok yani,inş bulantılarınız azalır ve geçer kısa zamanda
Rahat ol canım tadını çıkar bulantın yokmuş ne güzel,meleğin seninledir tasa etme kendinide bebeğinide üzme,sağlıcakla alırsın inşallah kucağına
umudum yok ama Allah isterse olur elbet hayırlısı artık diyelim,sata göre 9+4 ama oldukça geri geliyoruz
9+4 canım,şişkinlik genelde oluyor zaten,oğlumda bi çözüm bulamamıştım,yemezsem rahattım bi,iştahımda artmıştı özellikle 5.aydan sonra,cuma günü belli olacak durumum yazarım tabi hemen
Sağol Allah razı olsun canım,hrp dua ediyorum Rabbim azcık umut varsa bağışlasın onu banaÜzülme allahtan Ümit kesilmez dua bolca duagüzel haberlerle gelmen için dua edeceğim .
Canım çok küçük bi umudum olurdu ama devlet hastanesindeki doktor kalp atışlarını alamadığını söyleyince o da gitti,bak sen sakın negatif düşünme lütfen her şey güzel olacak öyle düşünCanım hep pozitif düşünmeye çalış İnşallah cuma günü güzel haberlerini alacağız Misal ben sanki hiç doktora gitmemişim bana kötü şeyler dememiş gibi düşünmeye ve davranmaya çalışıyorum salıya kadar polyannacılık oynamaya çaba sarf edeceğim Sen de öyle yap bence Allah büyük İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek
Canım ben de öğretmenim doktora düşük tehlikesi var dıye yazdırdım. Okula dilekce yazdım drun raporunu da ekledim. Nöbet tutmuyorum. Nobet yorucu 8.30 16.30.canım cıkıyordu. Öğür Öğür berbat durumdayım. Ekderslerımı kusurlarımı hepsinı bıraktım. Cok ders fazla geliyordu. 1 saat öğle tatili. Eşim ayakta kalma cunku kasıklarım cok agroyordu. Dr da cok yorma ayakta kalma kanamam olmasın. İlk gebelikte hep kanamam vardıGünaydııııınnn:)) hepinize mutlu haftalar...Ben nöbetçiyim bugün ve okula gelir gelmez ilk yaptığım şey pantolon düğmemi açmak oldu.ilk trimesterda şişkinlik çok oluyor.patlayacak gibiyim.her yemekten sonra sanırsın 5 aylık olmuşum:))
Bende hiç mide bulantısı olmadı canım 8+6 olduk bugün, ama çok iştahsızım canım hiçbişey istemiyomu oysaki aş ermek hayalimdiya sadece tiksinti kaldı tahammül edemeeyecek kadar tansiyonum düşüktü geçti sabah gözlerimi pat die açıyorum dinç kasık seyrimesi vardı anlamıyorum şuan
Canım Allah yar ve yardımcın olsun herşey nasip kısmet inşallah güzel haberler verirsin bize dualarım seninleSağol Allah razı olsun canım,hrp dua ediyorum Rabbim azcık umut varsa bağışlasın onu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?