2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ben 6haftalığım ve okulda henüz kimseye söylemedim.bugün nöbet anında aklımdan aynısı geçti.sanırım artık bilgilendirmem gerek...çünkü şu an eve gelip yemek yaptım mutfağı topladım ve kızım anneannesiyle gezmek istedi.uzandım fırsat bu fırsat ....İnan yorgunluktan yanaklarım yanıyor.kanama olmamıştı fakat nöbetten muaf tutulabilirim sanırım.bacaklarım tutmuyor.bir de bizim okul 3 ayrı bina.bir binanın 3. Katında dersim oluyorsa diğer binanın 2.katında nöbetim oluyor.her teneffüs o merdivenleri inip çıkıyorum.binalar arası yürüyorum.nöbetten fazlası bizimki yani.bir de haftada iki defa...:/

Reactions: H E
Benim de bulantılar devam. Saati de yok malesef tüm gün devam. Mutfağa yemek yapmaya girince artıyor hele de
Zor ama geçiyor canım,Allah yardımcın olsun,ben yağve soğan ikilisine katlanamıyordum,soğanı yemek pişerken üstüne doğrayınca o koku gelmiyordu

Allah yardımcınız olsun valla zormuş işiniz,kesinlikle bu durumu bildirmeniz gerekir sağlığınız ve bebeğiniz için,ilk haftalar önemli canım,Allah bağışlasın inşallah

Ben 6 artı 5 te kalp sesı duyar duymaz hemen mudurle konustum. İlk hamılelıgımde hep heyet raporluyum bakabilirsiniz dedım. Erkek oldugu ıcın kanama diyemedim. Dr risk gordu rapor yazdı dedım. Herseyı bıraktım. 15 saat maas karsılıgı.. Kurs etut nobet hepsi. Eşime kalsa okula yollamayacak. Ekonomik olarak kötu ama inan kasık agrım kalmadı. Ben hep bahcedeydım hava soguk. Cocuklar carpıyor. Böylesi en güzeli bir an önce nobetten muaf ol cnm

Ozelde misin devlette mi canim

Ben okulda kimseye dememiştim ama bulantı öğürme hatta derste yanımda poşet bulunduruyorum. Sagır sultan bile öğürmelerı duydugu ıcın anladılar. Herseyde önce bana ikram etmeler aman sen dinlen demeler. Bıraz keyfini cıkaralım.

Cnm bnm de kolum yandi
Baya yara oldu 3 hafta sargili dolastim mecbur krem surdum ama korkarak silverdin in prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyo
Kantoron yagini da surmuyorum o da biraz agir bi yag sanki aklimda kullanilmamali diye kalmis

Kizlar ben de ogretmnm .bzm arkdaslarda rapor aldilar nobet icin ama mudur yardmcmz boyle birsey yok dedi .24. Hafta da muafsnz ya onlar 18. Haftada almislardi
Bu konuda beji de bilgilendirirsenz sevinirm

Cnm bnm de kolum yandi
Baya yara oldu 3 hafta sargili dolastim mecbur krem surdum ama korkarak silverdin in prospektusunde hamileler kullanmasin yaziyo
Kantoron yagini da surmuyorum o da biraz agir bi yag sanki aklimda kullanilmamali diye kalmis
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Ben de okudum silverdin in prospektüsünde son 3 ay kullanımı önerilmiyor
Gebelik takibi yapan doktorum önerdi aslında silverdini.
Acaba aklında yanlış kalmış olabilir mi?

Sana da çok geçmiş olsun canım.
Ben de okudum silverdin in prospektüsünde son 3 ay kullanımı önerilmiyor
Gebelik takibi yapan doktorum önerdi aslında silverdini.
Acaba aklında yanlış kalmış olabilir mi?
Cnm olabilir ama ben de kullanamiyorm
Bi de kantoron aciyi pek almiyo
Iz kalmamasi icin tavsiye ediliyo

Cnm olabilir ama ben de kullanamiyorm
Bi de kantoron aciyi pek almiyo
Iz kalmamasi icin tavsiye ediliyo
Çok zor ya, sürekli sancıyor.
İz konusunu geçtim sadece acısı geçsin ve yürüyebileyim istiyorum, günlerdir evden çıkamıyorum.
Baya zaman geçti ama her gece ağrıyor.
Yanık acısı fena birşey Allah şifalar versin sana da...

Kizlar ben de ogretmnm .bzm arkdaslarda rapor aldilar nobet icin ama mudur yardmcmz boyle birsey yok dedi .24. Hafta da muafsnz ya onlar 18. Haftada almislardi
Bu konuda beji de bilgilendirirsenz sevinirm
Kadın dogumcunun sekreteri dusuk riski var ayakta uzun sure kalamaz seklinde matbu yazısı var ona kaşe yaptı Dr ımzaladı. Mudurumuz anlayışlı aslında okul kucuk oğretmrn az ama drun nobet tutamaz yazısını gorunce. Tamam hocam dedı. Dilekce yazdım bu hafta nobet tutmadım. Hakkınızı arayın hocam ben 2.hamulelıgımde de tutmadım. 1.hamılelık kanama cok oldugu ıcın heyet raporluyum. Valla 1.tup bebek... 2 ve 3.kendılugınden olunca ve ilk gebelik korku filmi gibi gecince nöbette hıc tutmadım, dilekce verdim 21 saat ustu dersı bıraktım. Ama bu sefer mudurun anlayıslı 15 saat maas karsılıgı gireyim mı dedım sen razıysan hoca hanım olur dedi. Valla önce can sonra canan hocam. Bahcede 1 saat dıkıl hava buz, yemek yiyemiyorum artı co uklar carpıyor top degıyor. Hıc gerek yok

Cnm sana da gerckten zormus ama en az 3 haftayi buluyor gecmesi
Yanik merkezine muhakkak git
Hic ihmal etme
Melhemleri daha farkli hem de yontemi biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…