2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
H
Cm bzm mudur yardmcisi yönetmelik yutmuş gibi .mevzuati cok iyi biliyor ve yapmiyor boyle bi hakkinz yok diyor
Benm de seninki gibi ciddi bi durumum olmadi .o yuzden de gidip hic ugrasamam
Yine de tesk ederim
Ama su sut izni ve o donemdeki konular Allah nasip ederse zamani gelince konusalim
Cunku ben diger hamileligimde sut iznimi vs dogru duzgun kullanamadm maalesef
Bu sefer boyle olsun istemem

Reactions: H E
Kızlar aklıma bir kurt düştü insanlar genelde 10-11 hafta kontrollerine gittiklerinde bebeklerinin kalbinin durduğunu öğrenmiş Ablam da aynı şekilde 1. Bebeğini böyle kaybetti kürtajla aldılar sonra. Ben geçen hafta ilk defa mide bulantıları kusmalar yaşadım fakat 2-3 gündür kusma yok midem de iyi. Acaba bebek iyi mi ? Bende belirti olmayınca bir panik oldum şu an 8 haftalık olması lazım. 19 Mart da doktora gidecektik acaba öncesinde bi gidip ultrasonla baktırsam m?

Benim normal gebeliklerımde kanama olmadı. Bunda da riske atmak istemiyorum ayakta kalınca uzun sure kasıklarım agrıdı gecen hafta. Hemen raporu aldım. Yapmama Gıbı hakkı yok dilekcenı isleme koymak zorunda. Benım ki nasıl oldu. Onun dedıgı gıbı olsa benım dilekce kabul edilmezdi ve ben bu hafta nobet tutmamaya basladım çünkü mevzuat heryerde aynı. Öğretmen sağlık yonu den uygun degılse ve bu belgelenıyorsa tutmaz.. İlce milli egıtımden de onay geldi bu hafta nobet programı ve ders programı degıstı benım ıcın... Dr raporu veriyorsa o zorla öğretmeni nobette dikemez. Ben ilk ve 2.bebegımde sut izinlerini kullandım. İlk bebegımde benı sabahcı yaptı oysa öğlencılık sırası bendeydi. Sabah ilk saatim boştu. 2.oplumda okulum degıstı müdur süt izin olayı yok dedi. Ben dilekce yazdım. Olayı yokusa surdu kendinin 4 cocugu var. Sızın eşiniz hıc mı emzırmedı dedım. Esınız de öğretmen dedım. Gık diyemedi tamam da demedi. Ben de ilçe milli egıtıme gittim. Dilekcemı işleme almıyo dıye olanları anlattım. Onun da cocukları var esi oğretmrn dedım. Hemen telefon etti öğretmenine sut izni veriyorsun dedi. Sut izni bıraz idarenin ınsıyatıfıne kalıyor.

Kızlar bnm gibi 8 haftalık olup karnı şişen mi daha çok erken ama önceki genel içinde nerdeyse 5.ayda şişmişti sizinki nasil
Benim midem şişiyo acayip canım, çok hazımsızlık yaşıyorum. Yani karnım bi şişiyo bi iniyo :) senin de böyle bi şey olabilir

İçine kurt düşürme canım belirtiler sürekli devam etmiyo ki. Benim de 2 gündür bulantım yok gibi ama hazımsızlık sorunum çok fena arşa çıktı. Suyu bile saatlerce sindiremiyorum midem taş gibi.
Bulantılar bi gidip bi geliyodur üzme kendini. Ama çok merak ediyosan daha erken git doktora

Bende de şişkinlik ve gaz çok fazla olmaya başladı ama mide bulantısı olmayınca ve insanlar da 12-16 haftaya kadar devam eder diyince insan bi merak ediyor gerçekten

Bende de şişkinlik ve gaz çok fazla olmaya başladı ama mide bulantısı olmayınca ve insanlar da 12-16 haftaya kadar devam eder diyince insan bi merak ediyor gerçekten
Gidip gelir bence bulantılar canım. Ayrıca hiç bulantısız hamilelik geçirenler oluyo sadece bulantıya bağlı kalmamak lazım canım. İçini ferah tut

arkadaşlar hani hamilelikte bir dizi test yapılıyor ya bu testlerden hepatit ile ilgili olan negatif çıkmasına rağmen koruma amaçlı aile hekimliğinde istediğin zaman vurdurabilirsin şeklinde kadın doğum doktorunuzdan öneri alan var mı?

Benım bağışıklıgım oldugu için hiç sormadım canım

Benım bağışıklıgım oldugu için hiç sormadım canım
ya benim hepatit markerleri torch grubu diye bir tahlilimde sonuçlar hep negatif yazıyor fakat bana doktorum hepatit aşısı yaptırabilirsin dedi. bağışıklık olduğunu sana o mu söyledi yoksa değerlerinde pozitif mi yazıyordu

ben hiç bişey anlamadım bu işten doktoruma da soramadım şimdi içim içimi yiyor

Canım canını sıkmana gerek yok . Ben hepatitb den bahsettim ilk gebeliğimde doktorum bağışıklıgın varmıs demişti .
Doktorun eğer vurulabılırsın dediyse vurul .
Vurulmazsan ne zararı varmış?

Aklına kötü şeyler getirme. Bulantıyla hamileliğin doğrudan ilgisi yok ki. Kimisi midesi bulanmadan geçiriyor. İlk hamileliğim boş gebelikti. Kürtaja bile afedersin öğürerek acayip Bulantıyla gittim. Yani kendini strese sokma.

Ben aşılı olduğum için öyle bi öneride bulunmadı canım

Sanırım herkeste belirtiler aynı bende de durum öyle 2 3 gündem beri hiçbirşey hissetmiyorum gibi hissediyorum (tiksinti disinda)
ama sanırım herkes bu şekilde bende düşünmedim değil doktora gitmeyi
Bugün öğlen sonrası hapşırdım ve kasiğıma sancı girince çok sevindim valla

Öğlen arası nöbet var mı sizde de? ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…