Sanırım herkeste belirtiler aynı bende de durum öyle 2 3 gündem beri hiçbirşey hissetmiyorum gibi hissediyorum (tiksinti disinda) ama sanırım herkes bu şekilde bende düşünmedim değil doktora gitmeyi
Bugün öğlen sonrası hapşırdım ve kasiğıma sancı girince çok sevindim valla
Suan ki muhtemelen siskinliktir gecer 2 haftaya kadar muhtemelen . Kisiden kisiye degisiyor tabi ama bnm 5. Ay bittikten sonra azck bi ayva gobegi cikmisti hamile gbi gorunmeye 7.aydan sonra baslamistm .
Merhaba ben ilk bebegimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Şuan 17 aylik. Tüp bebek ile oldu. Bugün hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım. Doğal yolla hamile kalmışım. Ve şuan 40 yaşındayım.
Kızlar günaydın :)
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?
Günaydın herkese :)
Ben ilk gebelikte Suan 4 kg almıştım :) sonuç +35 idi.
500 gr bi şey değil. Ödem de olabilir.
şuan daha almadım. 10 hafta bitti. 10+1 bugun