2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bulantınızın olmadığı anların tadını çıkartın:)))

Reactions: H E
Benim karnım ilk günlerden beri şiş ve ust tarafa baskı yapıyor anlamadım valla nemide bulanlntim da.yok ama hep tuvaletim varmış gibi sancim oliyor
Senin de hazımsızlık ve gazla ilgili bi şey gibi görünüyo canım

Kızlar beim 26 si ama takvimde 24 görünüyor onu nasıl değiştirebilirim

Kızlar bnm gibi 8 haftalık olup karnı şişen mi daha çok erken ama önceki genel içinde nerdeyse 5.ayda şişmişti sizinki nasil
Suan ki muhtemelen siskinliktir gecer 2 haftaya kadar muhtemelen . Kisiden kisiye degisiyor tabi ama bnm 5. Ay bittikten sonra azck bi ayva gobegi cikmisti hamile gbi gorunmeye 7.aydan sonra baslamistm .

Merhaba ben ilk bebegimi 38 yasinda dunyaya getirdim. Şuan 17 aylik. Tüp bebek ile oldu. Bugün hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım. Doğal yolla hamile kalmışım. Ve şuan 40 yaşındayım.
Ay maşallah ne güzel olmuş denk gelmiş sağlıkla doğsun

Kızlar günaydın :)
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?

Ben 57 ile gebe kalım canım şuan 55 im kilo verdım şuan bulantılardan :) İştahım açılsa 100 kilo olurum sanırım :))

Günaydın herkese :)
Ben ilk gebelikte Suan 4 kg almıştım :) sonuç +35 idi.
500 gr bi şey değil. Ödem de olabilir.
şuan daha almadım. 10 hafta bitti. 10+1 bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…