2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen de mi yarın gideceksin kontrole. Bende gidicem yarın on bir de kontrol heyecan başladı valla.
eşim 9a almış randevumu :)
En erken ne zamansa al demiştim O kadar gun bekledım bırde ssaat beklıyemem

...hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Blackkcat ında yarın randevusu inşallah oda hayırlırlı haberlerle gelır

canım benımde ayagıma sıcak su torbası patlamıstı baldıırma.. aloe vera bırkısını kestyım ıcındekı jeli surdum anında acısı ve kırmızı yanık goruntusunu almıştı.. hem bıtkısel yontem.. kesınlıkle tavsıye ederım

İnşallah canım. Benim de ilk randevu buydu. Senin ilk mi olacak inşallah

Reactions: H E
İnşallah canım. Benim de ilk randevu buydu. Senin ilk mi olacak inşallah
Yok canım gecen cuma ilk randevuma gıttım . Kalp atışmızı duyduk .
Şimdi hem istediği kan tahlilerine bakıcak , hemde bebişe ..
Doktrum sağolsun ücretsız muayene haklarımı hep kullandıttırır

Senın kaçıncı randevun ?

ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. canım hep börek makarna tatlı istiyor ya benim

Ben 48 le mi ne kalmıştım şu an 47 buçuğum

Ben bu doktora ilkkez gidicem canım. Daha önce kalp atışı görüldü şükür. Ben ilk çocuk mu demek istemiştim yanlış anlattım galiba

Ben bu doktora ilkkez gidicem canım. Daha önce kalp atışı görüldü şükür. Ben ilk çocuk mu demek istemiştim yanlış anlattım galiba
ayy yanlış anlamışım :):) Evet canım ilk çocuğum olucak 2 kedım var :)

senın ilk çocuk mu ?

herkesler nerdeee

Haydi gelın ekim anaları topiğimizi canlı tutalım
TÜNAYDIN MUTLU günler
hayırlı kandiller Rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin inaşşallah
paranoyak olmaya başladım resmen şuan meleğimi çok merak ediyorum
acaba terslik varmıdır die 2 hafta nasıl dayanacağım acile gitsemmi

Canım hiç panık olma Rabbımın ıznıyle sağlıklı sıhatldıır . Yenı mı muayene oldun :)

Canım hiç panık olma Rabbımın ıznıyle sağlıklı sıhatldıır . Yenı mı muayene oldun :)
geçen hafta canım ama geçen hafta belirtilerim çok fazlaydı sanırım 9. haftayla azalmaya başladı herkeste durum aynı sanırım

geçen hafta canım ama geçen hafta belirtilerim çok fazlaydı sanırım 9. haftayla azalmaya başladı herkeste durum aynı sanırım
ben henuz 7+1 ım ve o yuzden belırtılerım çok canım .. Ama 6 haftama göre hafıfledı zamanla geçiyor sanırım çok şükür

hepimiz öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerını ıstıyoruz tabı ama cınsıyet merakıda yok değil :)
tabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyor
aslında baskı çok var üzerimdeeeeeeeeeeee

tabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyor
aslında baskı çok var üzerimdeeeeeeeeeeee
.Bizm ilk çocuk olcagı için hiçbir istegım yok

Eşimin ailesi ve benım aılem kız istyor :) (tabıı suan hamile oldugumdan haberlerı yok ) :)

ben henuz 7+1 ım ve o yuzden belırtılerım çok canım .. Ama 6 haftama göre hafıfledı zamanla geçiyor sanırım çok şükür
3 gün çok iyiydim dedim ne oluyorrrrr korktum dün kramp girdi çok sevindim
hem şikayet değilde yakınıyoruz hemde olmayınca korku kaplıyor içimizi çok garippp

3 gün çok iyiydim dedim ne oluyorrrrr korktum dün kramp girdi çok sevindim
hem şikayet değilde yakınıyoruz hemde olmayınca korku kaplıyor içimizi çok garippp
belirtilerde ıyı oldugunu bır sebebı değil ki canım .
İlk gebeliğim maaesef kürtajla sonlandı ben kurtaj sonrası bıle kustum , tiksindim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…