eşim 9a almış randevumu :)Sen de mi yarın gideceksin kontrole. Bende gidicem yarın on bir de kontrol heyecan başladı valla.
Çok zor ya, sürekli sancıyor.
İz konusunu geçtim sadece acısı geçsin ve yürüyebileyim istiyorum, günlerdir evden çıkamıyorum.
Baya zaman geçti ama her gece ağrıyor.
Yanık acısı fena birşey Allah şifalar versin sana da...
İnşallah canım. Benim de ilk randevu buydu. Senin ilk mi olacak inşallaheşim 9a almış randevumu :)
En erken ne zamansa al demiştimO kadar gun bekledım bırde ssaat beklıyemem
...hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Blackkcat ında yarın randevusu inşallah oda hayırlırlı haberlerle gelır
Yok canım gecen cuma ilk randevuma gıttım . Kalp atışmızı duyduk .İnşallah canım. Benim de ilk randevu buydu. Senin ilk mi olacak inşallah
ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. canım hep börek makarna tatlı istiyor ya benimKızlar günaydın :)
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?
Ben 48 le mi ne kalmıştım şu an 47 buçuğumKızlar günaydın :)
Kilo alımını nasıl takip ediyorsunuz 9.haftadayım 500 gram almışım daha as almaya çalışıyorum ama hareketim sıfır sanırım pek mümkün olmayacak 53 le hamile kaldım ben, şu kaç haftada kaç kilo aldınız ?
Ben bu doktora ilkkez gidicem canım. Daha önce kalp atışı görüldü şükür. Ben ilk çocuk mu demek istemiştim yanlış anlattım galibaYok canım gecen cuma ilk randevuma gıttım . Kalp atışmızı duyduk .
Şimdi hem istediği kan tahlilerine bakıcak , hemde bebişe ..
Doktrum sağolsun ücretsız muayene haklarımı hep kullandıttırır
Senın kaçıncı randevun ?
ayy yanlış anlamışım :):) Evet canım ilk çocuğum olucak 2 kedım var :)Ben bu doktora ilkkez gidicem canım. Daha önce kalp atışı görüldü şükür. Ben ilk çocuk mu demek istemiştim yanlış anlattım galiba
TÜNAYDIN MUTLU günlerherkesler nerdeee
Haydi gelın ekim anaları topiğimizi canlı tutalım
Canım hiç panık olma Rabbımın ıznıyle sağlıklı sıhatldıır . Yenı mı muayene oldun :)TÜNAYDIN MUTLU günler
hayırlı kandiller Rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin inaşşallah
paranoyak olmaya başladım resmen şuan meleğimi çok merak ediyorum
acaba terslik varmıdır die 2 hafta nasıl dayanacağım acile gitsemmi
geçen hafta canım ama geçen hafta belirtilerim çok fazlaydı sanırım 9. haftayla azalmaya başladı herkeste durum aynı sanırımCanım hiç panık olma Rabbımın ıznıyle sağlıklı sıhatldıır . Yenı mı muayene oldun :)
hepimiz öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerını ıstıyoruz tabı ama cınsıyet merakıda yok değil :)birde cinsiyetini fena merak ediyorum farklı teoriler var
benim gibi merak eden var mı
ben henuz 7+1 ım ve o yuzden belırtılerım çok canım .. Ama 6 haftama göre hafıfledı zamanla geçiyor sanırım çok şükürgeçen hafta canım ama geçen hafta belirtilerim çok fazlaydı sanırım 9. haftayla azalmaya başladı herkeste durum aynı sanırım
tabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyorhepimiz öncelikle sağlıkla sıhhatle gelmelerını ıstıyoruz tabı ama cınsıyet merakıda yok değil :)
.Bizm ilk çocuk olcagı için hiçbir istegım yoktabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyor
aslında baskı çok var üzerimdeeeeeeeeeeee
3 gün çok iyiydim dedim ne oluyorrrrrben henuz 7+1 ım ve o yuzden belırtılerım çok canım .. Ama 6 haftama göre hafıfledı zamanla geçiyor sanırım çok şükür
İşte bennnn :)ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. canım hep börek makarna tatlı istiyor ya benim
belirtilerde ıyı oldugunu bır sebebı değil ki canım .3 gün çok iyiydim dedim ne oluyorrrrrkorktum dün kramp girdi çok sevindim
hem şikayet değilde yakınıyoruz hemde olmayınca korku kaplıyor içimizi çok garippp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?