2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İşte bennnn :)
Basıyorum karbonhidratı çok seviyorum pasta börek sonumuz hayır ola :)
benım şekerım maalesef sınırda çıktı yoksa bende dun akşam bir tatlı çeşidi istedım şimdi söylemeyım canınız çekmesın

.Bizm ilk çocuk olcagı için hiçbir istegım yok

Eşimin ailesi ve benım aılem kız istyor :) (tabıı suan hamile oldugumdan haberlerı yok ) :)
ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmi heemn paylaş canım ben duramadım durucam dedim değer 125 ken sölemeye başladım deli gibi
ama 2 sene olmadı çok tedavi görmüştüm

Reactions: H E
Ben 57 ile gebe kalım canım şuan 55 im kilo verdım şuan bulantılardan :) İştahım açılsa 100 kilo olurum sanırım :))
Senin çok iyiymiş olmuş kuzum :)
Zaten iştahımız açılacak şimdiden ne kadar az alsak kar :)
Ama ben börekler simitler popaçalar hiç affetmiyorum.
Bu sabah simit almayacağım sadece yumurta diye şart koydum kendime. Ana öyle bi simit yapmışlar ki neyse alayım yarısını yerim dedim. Bi baktım hepsi bitmişmiş :)

belirtilerde ıyı oldugunu bır sebebı değil ki canım .
İlk gebeliğim maaesef kürtajla sonlandı ben kurtaj sonrası bıle kustum , tiksindim ..
canım benim inşallah yavrucağını sağlıkla alırsın kucağına
gönlünü ferah tut
her şer de bir hayır vardır.

ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmi heemn paylaş canım ben duramadım durucam dedim değer 125 ken sölemeye başladım deli gibi
ama 2 sene olmadı çok tedavi görmüştüm
Canım başımdan 3 ay önce kürtaj geçti .
O gebeliğimde herkeese söyledım sonra kalbı durunca herkes çok üzüldü hemde sorguladılar saçma sapan ..
Bir daha onları yaşamak ıstemıyorum ..
Kendı aileme 3 aylıkken , eşimin ailesi eşime kalmıs ne zamna isterse ama söylemeyı dusunmuyor çunku annesı herkese yaayar .. :)

benım şekerım maalesef sınırda çıktı yoksa bende dun akşam bir tatlı çeşidi istedım şimdi söylemeyım canınız çekmesın
Heboglobin a1c baktırdın mı canım kaç çıktı ki
Ay sen yine de çok tatlı yeme,

ayy keşşkee yıyebılsem nerde

İnan kilo falan derdım değil . Çok özledım yemek yemeyi ..
Bir iştahım gelse korksun herkes benden

Evet ben de merak ediyorum. Hissiyatım kız, eşim erkek hissediyormuş.Kese fasulye şeklinde olunca erkek diyorlar, kesem fasulye bakalım ne çıkacak :))
benim kesede yuvarlak bir sayfaya attım görüntüyü kız dedilerrr ama demeleri bile yetti çok mutlu oldum tabi tabi herşeyin başı ALLAH hayırlısını versin inşallah

Heboglobin a1c baktırdın mı canım kaç çıktı ki
Ay sen yine de çok tatlı yeme,
Canım açlık şekerıme bakıldı gecen hafta doktorumla açıklayıcı yarın kontrolde konuscam ..
Ama sonuclar çıkınca whatshapptan göndermıstım Kontrole kadar şekerıne dikkat et sınırda dedi .. :/

Şuan zaten ekşi yıyorum genellıkle rahatlatıyor

ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. canım hep börek makarna tatlı istiyor ya benim
Ayni ben:)).hamilelikten once cok duzenli ve guzel besleniyordum sulu yemekler sebzeler falan.hamile oldum olali sdc hamur isi makarna falan yiyom o kadar sagliksiz besleniyorum ki anlatamam.niye boyle oldu anlamiyorum.ama en azindan kilo almadim cunku istahim az ve 2 kg verdim.

kaç aylıktı kalbi durduğunda peki arkası sıcakmış bak bekletmemiş yavrucağın seni
zaten evet annneler hemen herkese duyuruyor benim annnem daha önce deme kızım hemen derdi erkenden herkese duyurmuş anlayacağın benim kendi annem sinir etti beni

benim kesede yuvarlak bir sayfaya attım görüntüyü kız dedilerrr ama demeleri bile yetti çok mutlu oldum tabi tabi herşeyin başı ALLAH hayırlısını versin inşallah
Evet sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. İkinci, üçüncü gebeliği olan annelere bir soralım bu kese şekli teorisi onlarda tutmuş mu ? Benim bir arkadaşımın da kese yuvarlaktı, şimdi kızını bekliyor.

bende portakal kokusu portakallı ekşili şeyler kokusu alıyorum offfffffffffff

Hello canım ben saçımı kestirmeye geldim

Ohh bakımlı anne olmak ne guzel ben saldım kendımı

Yüzümde ergenlık dönemınde çıkmayan sivilcelerım Burnumda sıyah noktalarım

Ay bugun bakım yapayımda yarın çocugumu görcem güzel görsun anasını

8 haftalık ken kütaja alındım canım .
7 haftalıkken kesın kalbı drmustu ben bekledım emın olmak ıcın

Annem kımseye söylemezde maalesef kayınvalıdemın ağzında bakla saklanmaz .. Nazarda değil ama duyulsun ıstemıyorum hamıleleıgım ağzı olan konusuyor sonra

valla bir sayfa var dediğim gibi tutan çok defalarca sordum 6-7. hafta usg si gerekmiş çocuğun kese içinde yerleşimine bakıyorlar ama

haklısın canım üzme yine kendini bebişini herşey çooooooooook güzel olacak bak gör sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…