benım şekerım maalesef sınırda çıktı yoksa bende dun akşam bir tatlı çeşidi istedım şimdi söylemeyım canınız çekmesınİşte bennnn :)
Basıyorum karbonhidratı çok seviyorum pasta börek sonumuz hayır ola :)
ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmi.Bizm ilk çocuk olcagı için hiçbir istegım yok
Eşimin ailesi ve benım aılem kız istyor :) (tabıı suan hamile oldugumdan haberlerı yok ) :)
Evet ben de merak ediyorum. Hissiyatım kız, eşim erkek hissediyormuş.Kese fasulye şeklinde olunca erkek diyorlar, kesem fasulye bakalım ne çıkacak :))birde cinsiyetini fena merak ediyorum farklı teoriler var
benim gibi merak eden var mı
Senin çok iyiymiş olmuş kuzum :)Ben 57 ile gebe kalım canım şuan 55 im kilo verdım şuan bulantılardan :) İştahım açılsa 100 kilo olurum sanırım :))
canım benim inşallah yavrucağını sağlıkla alırsın kucağınabelirtilerde ıyı oldugunu bır sebebı değil ki canım .
İlk gebeliğim maaesef kürtajla sonlandı ben kurtaj sonrası bıle kustum , tiksindim ..
Canım başımdan 3 ay önce kürtaj geçti .ayyyy nasıl haberleri yok deme ya bu güzel haber verilmezmiheemn paylaş canım ben duramadım durucam dedim değer 125 ken sölemeye başladım deli gibi
ama 2 sene olmadı çok tedavi görmüştüm
Heboglobin a1c baktırdın mı canım kaç çıktı kibenım şekerım maalesef sınırda çıktı yoksa bende dun akşam bir tatlı çeşidi istedım şimdi söylemeyım canınız çekmesın
ayy keşşkee yıyebılsem nerdeSenin çok iyiymiş olmuş kuzum :)
Zaten iştahımız açılacak şimdiden ne kadar az alsak kar :)
Ama ben börekler simitler popaçalar hiç affetmiyorum.
Bu sabah simit almayacağım sadece yumurta diye şart koydum kendime. Ana öyle bi simit yapmışlar ki neyse alayım yarısını yerim dedim. Bi baktım hepsi bitmişmiş :)
Ne güzellll zaten çok zayıfmışsın samanlık değil 1 buçuk kilo zaten ideali 2 deniliyorBen 48 le mi ne kalmıştım şu an 47 buçuğum
benim kesede yuvarlak bir sayfaya attım görüntüyü kız dedilerrrEvet ben de merak ediyorum. Hissiyatım kız, eşim erkek hissediyormuş.Kese fasulye şeklinde olunca erkek diyorlar, kesem fasulye bakalım ne çıkacak :))
Canım açlık şekerıme bakıldı gecen hafta doktorumla açıklayıcı yarın kontrolde konuscam ..Heboglobin a1c baktırdın mı canım kaç çıktı ki
Ay sen yine de çok tatlı yeme,
Ayni ben:)).hamilelikten once cok duzenli ve guzel besleniyordum sulu yemekler sebzeler falan.hamile oldum olali sdc hamur isi makarna falan yiyom o kadar sagliksiz besleniyorum ki anlatamam.niye boyle oldu anlamiyorum.ama en azindan kilo almadim cunku istahim az ve 2 kg verdim.ben de 1 kilo aldım şu ana kadar. canım hep börek makarna tatlı istiyor ya benim
Hello canım ben saçımı kestirmeye geldimherkesler nerdeee
Haydi gelın ekim anaları topiğimizi canlı tutalım
kaç aylıktı kalbi durduğunda peki arkası sıcakmış bak bekletmemiş yavrucağın seniCanım başımdan 3 ay önce kürtaj geçti .
O gebeliğimde herkeese söyledım sonra kalbı durunca herkes çok üzüldü hemde sorguladılar saçma sapan ..
Bir daha onları yaşamak ıstemıyorum ..
Kendı aileme 3 aylıkken , eşimin ailesi eşime kalmıs ne zamna isterse ama söylemeyı dusunmuyor çunku annesı herkese yaayar .. :)
ay bende saçımı kestirmek istiyorum ama iyi değilmiş diyorlarrrrHello canım ben saçımı kestirmeye geldim
Evet sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. İkinci, üçüncü gebeliği olan annelere bir soralım bu kese şekli teorisi onlarda tutmuş mu ? Benim bir arkadaşımın da kese yuvarlaktı, şimdi kızını bekliyor.benim kesede yuvarlak bir sayfaya attım görüntüyü kız dedilerrrama demeleri bile yetti çok mutlu oldum tabi tabi herşeyin başı ALLAH hayırlısını versin inşallah
bende portakal kokusu portakallı ekşili şeyler kokusu alıyorum offfffffffffffCanım açlık şekerıme bakıldı gecen hafta doktorumla açıklayıcı yarın kontrolde konuscam ..
Ama sonuclar çıkınca whatshapptan göndermıstım Kontrole kadar şekerıne dikkat et sınırda dedi .. :/
Şuan zaten ekşi yıyorum genellıkle rahatlatıyor
Hello canım ben saçımı kestirmeye geldim
8 haftalık ken kütaja alındım canım .kaç aylıktı kalbi durduğunda peki arkası sıcakmış bak bekletmemiş yavrucağın seni
zaten evet annneler hemen herkese duyuruyor benim annnem daha önce deme kızım hemen derdi erkenden herkese duyurmuş anlayacağın benim kendi annem sinir etti beni
valla bir sayfa var dediğim gibi tutan çok defalarca sordum 6-7. hafta usg si gerekmiş çocuğun kese içinde yerleşimine bakıyorlar amaEvet sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. İkinci, üçüncü gebeliği olan annelere bir soralım bu kese şekli teorisi onlarda tutmuş mu ? Benim bir arkadaşımın da kese yuvarlaktı, şimdi kızını bekliyor.
haklısın canım üzme yine kendini bebişini herşey çooooooooook güzel olacak bak gör senOhh bakımlı anne olmak ne guzel ben saldım kendımı
Yüzümde ergenlık dönemınde çıkmayan sivilcelerımBurnumda sıyah noktalarım
Ay bugun bakım yapayımda yarın çocugumu görcem güzel görsun anasını
8 haftalık ken kütaja alındım canım .
7 haftalıkken kesın kalbı drmustu ben bekledım emın olmak ıcın
Annem kımseye söylemezde maalesef kayınvalıdemın ağzında bakla saklanmaz .. Nazarda değil ama duyulsun ıstemıyorum hamıleleıgım ağzı olan konusuyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?