Ay bugun bakım yapayımda yarın çocugumu görcem güzel görsun anasını
8 haftalık ken kütaja alındım canım .
7 haftalıkken kesın kalbı drmustu ben bekledım emın olmak ıcın
Annem kımseye söylemezde maalesef kayınvalıdemın ağzında bakla saklanmaz .. Nazarda değil ama duyulsun ıstemıyorum hamıleleıgım ağzı olan konusuyor sonra
Benim şimdiden pantolonlarım karnımı sıkıyor... zaten bugün için takvimimde de kıyafetler dar gelebilir artık yazmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin paranoyaklaşmamak mümkün değil. Hele ki bende diş enfeksiyonu var. Kontrollere haftalık gitmeyi düşünüyorum artık.. yarına randevu aldım.
Benim şimdiden pantolonlarım karnımı sıkıyor... zaten bugün için takvimimde de kıyafetler dar gelebilir artık yazmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin paranoyaklaşmamak mümkün değil. Hele ki bende diş enfeksiyonu var. Kontrollere haftalık gitmeyi düşünüyorum artık.. yarına randevu aldım.
Ayni ben:)).hamilelikten once cok duzenli ve guzel besleniyordum sulu yemekler sebzeler falan.hamile oldum olali sdc hamur isi makarna falan yiyom o kadar sagliksiz besleniyorum ki anlatamam.niye boyle oldu anlamiyorum.ama en azindan kilo almadim cunku istahim az ve 2 kg verdim.
İlerleyen dönemlerde öylede bir istiyorki sürekli kendini yemek yerken buluyorsun .
ben ilkinde 26 kilo almıştım doğumdan bir çıktım ki enim tek kişilik yatak katar arkamda yatak gözükmüyor .
İlerleyen dönemlerde öylede bir istiyorki sürekli kendini yemek yerken buluyorsun .
ben ilkinde 26 kilo almıştım doğumdan bir çıktım ki enim tek kişilik yatak katar arkamda yatak gözükmüyor .
Kızımda baş dönmem ve migrenim istifram daha fazlaydı.şimdi de var ama o kadar değil.mide bulantım yüzünden peynir kraker diyet bisküvi yerdim.şimdiyse şerbetli tatı bile yiyorum.acaba erkek mi olacak? :)))) eğer bu tezatlıklara rağmen ikinci kız olursa tüm bunların hurafe olduğunu anlıcamD
tabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyor
aslında baskı çok var üzerimdeeeeeeeeeeee
İnşallah canım,umutlanmak istemiyorum tekrar tekrar yıkılıyor insan bakalım ne olacak yarın,inşallah sizlerde çok güzel haberlerle dönersiniz canımRandevum 15.30 da benim
Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba
Gebelik takvimimiz gelmiş içim bi tuhaf oldu,nasılda ilerledi haftambu mübarek günde bana bolca dua edin ne olur kızlaradım Yasemin duanıza katarsanız beni çok sevinirimhayırlı kandiller,benimde tek tek dualarımdasınız
Gebelik takvimimiz gelmiş içim bi tuhaf oldu,nasılda ilerledi haftambu mübarek günde bana bolca dua edin ne olur kızlaradım Yasemin duanıza katarsanız beni çok sevinirimhayırlı kandiller,benimde tek tek dualarımdasınız