2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
valla bir sayfa var dediğim gibi tutan çok defalarca sordum 6-7. hafta usg si gerekmiş çocuğun kese içinde yerleşimine bakıyorlar ama
Benım kese ve konumu erkek gösterıyor şuan 6+2 deki ultrasonumda , ama yedıklerım kız
Bakalım ne olcak merakla beklıyorum

Kız benim tipi bi görseydin sen tövbe estağfurullh yüzüme bakılacak halim yoktu ne zamandırAnca anca toplarlıyorum işe geldiğime şükretsinler

Reactions: H E
Benim şimdiden pantolonlarım karnımı sıkıyor... zaten bugün için takvimimde de kıyafetler dar gelebilir artık yazmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin paranoyaklaşmamak mümkün değil. Hele ki bende diş enfeksiyonu var. Kontrollere haftalık gitmeyi düşünüyorum artık.. yarına randevu aldım.

en güzel çözüm tayt valla

yani kilo almaman çok iyi bence. ilk 3 ay zaten çocuk anneden bişey almıyor diyorlar ama sonraki aylarda dikkat etmek gerekicek

benim de öyle ya. doktor bana meyveyi de sınırlandır da çok kilo alma dedi bir de ilerleyen dönemlerde canımız istemez umarım

İlerleyen dönemlerde öylede bir istiyorki sürekli kendini yemek yerken buluyorsun .
ben ilkinde 26 kilo almıştım doğumdan bir çıktım ki enim tek kişilik yatak katar arkamda yatak gözükmüyor .

İlerleyen dönemlerde öylede bir istiyorki sürekli kendini yemek yerken buluyorsun .
ben ilkinde 26 kilo almıştım doğumdan bir çıktım ki enim tek kişilik yatak katar arkamda yatak gözükmüyor .
ayhh benim ilk gebelik hiç bir fikrim yok ilerleyen zamanlarla ilgili. o zaman ben de baya alacağım böyle giderse

Kızımda baş dönmem ve migrenim istifram daha fazlaydı.şimdi de var ama o kadar değil.mide bulantım yüzünden peynir kraker diyet bisküvi yerdim.şimdiyse şerbetli tatı bile yiyorum.acaba erkek mi olacak? :)))) eğer bu tezatlıklara rağmen ikinci kız olursa tüm bunların hurafe olduğunu anlıcamD

tabiki önce eli ayağı düzgün olsun da sağlıklı olsun da ama merak ediyor insan işte benim bir oğlum var insan tabi birde kızı olsun istiyor
aslında baskı çok var üzerimdeeeeeeeeeeee
Benim 2 oğlum var. Kız ıstedıgım için 3.yu yaptık. Ama belirtiler erkek gıbı... Bir an evvel 16.hafta gelse de öğrensem.

İnşallah canım,umutlanmak istemiyorum tekrar tekrar yıkılıyor insan bakalım ne olacak yarın,inşallah sizlerde çok güzel haberlerle dönersiniz canımRandevum 15.30 da benim

Evet ben de merak ediyorum. Hissiyatım kız, eşim erkek hissediyormuş.Kese fasulye şeklinde olunca erkek diyorlar, kesem fasulye bakalım ne çıkacak :))
Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…