2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şimdi kuzucugum fasülye gibiyse erkek., yuvarlaksa kese kız mı? Sizce sekli ne pek yuvarlak degıl insallah batıl ınanctır

Eklentiler

• Screenshot_20190307-134259.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 57
Reactions: H E
Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba
Benımkı fasulye gibi bakalım ne olucak :) 6+2 dekı ultrasonda :)

Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba
kızlarda yuvarlak, erkeklerde fasulye ya da elips diyorlar. Öncekiler fasulyeymiş sanırım. Senin 3. oğlan geliyor desene :) Ben de kız hissediyorum ama eşimin hissettiği olacak sanırım.
Bir de bebek kesenin ne tarafındaysa ona göre de bir tahmin var ama benim daha çok minik ne tarafta durduğu net belli değil, büyüsün ona da bakalım.

Kızlar benim kese önce fasülyeydi bi hafta sonra yuvarlak oldu o nasıl oluyoroğlumda inceledim kesesini 7-8 haftada ince uzun fasülyemsi

Test etmek ıcın dıger ikisine de baktım onlarda fasulye gibiymiş. Zaten bunda da canım deli gıbı tatlı çekiyor. Bır de ben hep güzelleşirim bunda da cildim parlak herkes ne güzel oldun dıyor. Zaten tatlı konusuna girmeyeyim bugun kandil keşke biri irmik helvası getirse. Bu resim ilk hamılelık. Fasulye olan kese yanındaki kese kadar olan dikey kısım ise kanama alanı.

Benimki de fasülye canım, bence hepsi fasülye ama yuvarlak olan da şeker fasülyedir amaaan
ablamınkı yusyuvarlaktı
Yuvarlak olanlarda var .. Pekı senın ikinci gittiğinde de yıne fasulye mıydı ?

Bazılarınkı 7 haftada yuvarlak oluyomus .

Benım kese ve konumu erkek gösterıyor şuan 6+2 deki ultrasonumda , ama yedıklerım kız
Bakalım ne olcak merakla beklıyorum

canım bızımde bebeklerın dogum zmanı aynı senle.Kese yerı ve konumu nasıl erkek oluyor,,?bilgi verebilirmisin .. benim geneld ekşi çekiyor canımm...

ablamınkı yusyuvarlaktı
Yuvarlak olanlarda var .. Pekı senın ikinci gittiğinde de yıne fasulye mıydı ?

Bazılarınkı 7 haftada yuvarlak oluyomus .
Ay hepsi fasülye işte benim gözümdeİlk seferlerde nasıldı bilmiom anlamamıştım bile, bi tek dünkü artık büyümüştü, o fasülye evet

Benim 2 oğlum var. Kız ıstedıgım için 3.yu yaptık. Ama belirtiler erkek gıbı... Bir an evvel 16.hafta gelse de öğrensem.
ALLAH gönlüne göre versin canım inşallah bir kızın olur belli olmaz hayırlsı ile gelsin kesenin şekli cinsiyette önemliymiş 6. ve 7 hafta usg foton varmı

canım bızımde bebeklerın dogum zmanı aynı senle.Kese yerı ve konumu nasıl erkek oluyor,,?bilgi verebilirmisin .. benim geneld ekşi çekiyor canımm...
Canım 6+2 de gittim doktorumun verdıgı ultrason kağıdında beebeğim kesenın solunda kesesıde fasulye şeklinde . Eğer 6 haftanda ultrason resmın varsa özelden at bı bakayım canım

Msh sana cnm
Ben sen gibi cok hakkini arayan bi tip degilim
Bi de cok sukur skntili bi surecm olmadi
Olsada sen gibi yapabilirmuydim bilemedim

Kızlar benim 6 ve 7. Hafta kese ve yerleşim
6 hafta vajinal 7 hafta karin
kese yuvarlak

Eklentiler

• dafb9280-00b2-441b-beba-67ab2eda5295.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…