Benımkı fasulye gibi bakalım ne olucak :) 6+2 dekı ultrasonda :)Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba
Benimki de fasülye canım, bence hepsi fasülye ama yuvarlak olan da şeker fasülyedir amaaanBenımkı fasulye gibi bakalım ne olucak :) 6+2 dekı ultrasonda :)
kızlarda yuvarlak, erkeklerde fasulye ya da elips diyorlar. Öncekiler fasulyeymiş sanırım. Senin 3. oğlan geliyor desene :) Ben de kız hissediyorum ama eşimin hissettiği olacak sanırım.Ay ilk kez duyuyorum kese fasulye gibiyse erkek... Hemen baktım bu da fasulye gıbı... Ikı oğlumun da ultrason kagıtlarını baktım. Haklısın fasulye sekli gıbı... Kızların ki ne sekli acaba
Test etmek ıcın dıger ikisine de baktım onlarda fasulye gibiymiş. Zaten bunda da canım deli gıbı tatlı çekiyor. Bır de ben hep güzelleşirim bunda da cildim parlak herkes ne güzel oldun dıyor. Zaten tatlı konusuna girmeyeyim bugun kandil keşke biri irmik helvası getirse. Bu resim ilk hamılelık. Fasulye olan kese yanındaki kese kadar olan dikey kısım ise kanama alanı.
ablamınkı yusyuvarlaktıBenimki de fasülye canım, bence hepsi fasülye ama yuvarlak olan da şeker fasülyedir amaaan
Benım kese ve konumu erkek gösterıyor şuan 6+2 deki ultrasonumda , ama yedıklerım kız
Bakalım ne olcak merakla beklıyorum
Ay hepsi fasülye işte benim gözümdeablamınkı yusyuvarlaktı
Yuvarlak olanlarda var .. Pekı senın ikinci gittiğinde de yıne fasulye mıydı ?
Bazılarınkı 7 haftada yuvarlak oluyomus .
kızlarda yuvarlak, erkeklerde fasulye ya da elips diyorlar. Öncekiler fasulyeymiş sanırım. Senin 3. oğlan geliyor desene :) Ben de kız hissediyorum ama eşimin hissettiği olacak sanırım.
Bir de bebek kesenin ne tarafındaysa ona göre de bir tahmin var ama benim daha çok minik ne tarafta durduğu net belli değil, büyüsün ona da bakalım.
[/QUOTE
Biraz üzüldüm ama olursa da yapacak birşey yok. Rabbim hayırlı evlat versin. İkili tarama testinde drlar hep tahminde bulundu. İlk gebelik yuzde 97 kız, 2.de yüzde 90 kız ama hep erkek oldu. Arkadaskarla aynı Dr onlara dogru tepsıt bana hep yanlış. Herkesin 2 li testtekı cinsiyet tahmini dogru cıktı benımkıler hariç
ALLAH gönlüne göre versin canım inşallah bir kızın olur belli olmaz hayırlsı ile gelsin kesenin şekli cinsiyette önemliymiş 6. ve 7 hafta usg foton varmıBenim 2 oğlum var. Kız ıstedıgım için 3.yu yaptık. Ama belirtiler erkek gıbı... Bir an evvel 16.hafta gelse de öğrensem.
Canım 6+2 de gittim doktorumun verdıgı ultrason kağıdında beebeğim kesenın solunda kesesıde fasulye şeklinde . Eğer 6 haftanda ultrason resmın varsa özelden at bı bakayım canımcanım bızımde bebeklerın dogum zmanı aynı senle.Kese yerı ve konumu nasıl erkek oluyor,,?bilgi verebilirmisin .. benim geneld ekşi çekiyor canımm...
Msh sana cnmBenim normal gebeliklerımde kanama olmadı. Bunda da riske atmak istemiyorum ayakta kalınca uzun sure kasıklarım agrıdı gecen hafta. Hemen raporu aldım. Yapmama Gıbı hakkı yok dilekcenı isleme koymak zorunda. Benım ki nasıl oldu. Onun dedıgı gıbı olsa benım dilekce kabul edilmezdi ve ben bu hafta nobet tutmamaya basladım çünkü mevzuat heryerde aynı. Öğretmen sağlık yonu den uygun degılse ve bu belgelenıyorsa tutmaz.. İlce milli egıtımden de onay geldi bu hafta nobet programı ve ders programı degıstı benım ıcın... Dr raporu veriyorsa o zorla öğretmeni nobette dikemez. Ben ilk ve 2.bebegımde sut izinlerini kullandım. İlk bebegımde benı sabahcı yaptı oysa öğlencılık sırası bendeydi. Sabah ilk saatim boştu. 2.oplumda okulum degıstı müdur süt izin olayı yok dedi. Ben dilekce yazdım. Olayı yokusa surdu kendinin 4 cocugu var. Sızın eşiniz hıc mı emzırmedı dedım. Esınız de öğretmen dedım. Gık diyemedi tamam da demedi. Ben de ilçe milli egıtıme gittim. Dilekcemı işleme almıyo dıye olanları anlattım. Onun da cocukları var esi oğretmrn dedım. Hemen telefon etti öğretmenine sut izni veriyorsun dedi. Sut izni bıraz idarenin ınsıyatıfıne kalıyor.
ya maşallah nasıl buyumusss yaa çok guzel maşallaahh maşallaaahhhhhAy hepsi fasülye işte benim gözümdeİlk seferlerde nasıldı bilmiom anlamamıştım bile, bi tek dünkü artık büyümüştü, o fasülye evet
Ben de ayniyim maalesef her goren hamilemisin .bu millet 6 aya kadar nasi sakliyoKızlar bnm gibi 8 haftalık olup karnı şişen mi daha çok erken ama önceki genel içinde nerdeyse 5.ayda şişmişti sizinki nasil
Aminnnn cnmmKızlar günaydın ,
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlatlarımıza sağlıkla , sıhhatle kavusmayı nasip etsin
Ayrıca takvimlerimiz gelmişşş
Canım normalda karından ultrasonda bebek soldaysa erkek sağdaysa kız dıyolar ..Kızlar benim 6 ve 7. Hafta kese ve yerleşim
6 hafta vajinal 7 hafta karin
kese yuvarlakEki Görüntüle 2242922
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?