2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun. Bir sadaka falan mı versen acaba

Reactions: H E
Falbıol mg olarak yüksek bir ilaç. Ben sadece onu kullanıyorum. Doktor hafta da üç gün kullanmamı söyledi bana mg yüksek olduğu için
çok teşekkürler valla kimse cevap vermeyecek sandım folbiol hergünde ektra alım beni korkuttu fazla gelmez mi diğerinde demir b12 folik asit var ne yapsam ki

İnşallah canım. Bende gecen hafta saludan berı beklıyorum 10gündür yani çok zor. Sana neden umut verıcı konusmadıkı noldu 1düşükmü var sende. Bu 2.hamılelıkmı

Bir zararı yok canım, ben hemşireyim zaten. İçinde folik asit olduğu için ek olarak almaya gerek yok. D vit. İçin şu an erken.

Benim ilk bebek tup bebek 5 haftaadan 28 haftaya kadar kanama vardı. Keseden buyuk kanama alanı. Gunde 3 kere progestani toplam 1000 mg buluyordu. Ikı gune bir proluton depot. 18 haftadan sonra depot ıgneyı bırakırdı. Sureklı kanamalıydom bir ıkı damla degıl bıldıgın koötuga gecen adet kanaması gıbı. Sürekli yattım. Kanama alanı boşakdıkca kanamam oldu ama 40 haflıkken dogurdum. Çok zor bir sureçti ama 2 hamılelıhım normaldi hıc olmadı. Bunda da daha yok Allah korusun olmasın. Drum tup bebekte kanama cok olurmus normal gebelikte hormonu vucut uretırmış. Progestani o donemde drum daha etkili olsun diye vajınadan ıttırıp yap dedş. Cunku daha cabuk emiliyormus.

çok teşekkürler valla kimse cevap vermeyecek sandım folbiol hergünde ektra alım beni korkuttu fazla gelmez mi diğerinde demir b12 folik asit var ne yapsam ki
Hangi yayında okudum hatırlamıyorum ama fazla folik asit alımının çocuklarda otizmi tetiklediğine dair bir yazı vardı. İstersen bir araştır veya doktoruna sor.

Arkadaşım çok geçmiş olsun,
Görünmez kaza, hepimizin başına gelebiliyor..
Allah beterinden korusun.
Benimde yaklaşık 20 gün önce ayağım yandı, sıcak su torbasıyla
Dün ortopedi doktoruna gittim emar istedi hamilelik sebebiyle istemedim doktorumda izin vermedi.
Ultrasonla bakıldı ve ayağımda ödem ve sıvı birikmesi varmış.
Günlerdir tuvalete bile eşimin desteğiyle gidiyorum.
Bana da Voltaren verdi ve geçmezse işimiz zor falan dedi, saçma sapan canımı sıktı.
Hamilelik işimizi zorlaştırıyor zor iyileşirsin.
Geçmezse emar çekmemiz mecbur vs gibi ...
Bende dünden bu yana pek iyi değilim açıkcası.
Allah sana da şifalar versin.
İhmal etme...
Tez zamanda iyi olursun inşallah,

Bende bunu anlamıyorum. Bir doktorun dediği birini tutmuyor valla. Kime uyacağını bilemiyor insan. Ortak noktaları yok hiç
Benimkinin yaklaşımı genelde bol takviye vermek yönünde, bir de bende bir gende sıkıntı çıkmıştı, ona istinaden folik asiti arttırdı bende, ama dediğiniz gibi folbiol ağır olduğu için onu hafta sonları al, diğer vitamini her gün dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…