- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Falbıol mg olarak yüksek bir ilaç. Ben sadece onu kullanıyorum. Doktor hafta da üç gün kullanmamı söyledi bana mg yüksek olduğu içinfolbiol ile gyn ferro bir arada kullanan yok sanırım
teşekkürler
Çok geçmiş olsun. Bir sadaka falan mı versen acabasevgili arkadaşlar gün geçmiyor ki başıma bişey gelmeden haftamı atlatayım. dün üzerime çay dökülmesi sonucu üst bacağında 1. ve 2. derece yanıklar oldu. bugün genel de daha göründüm ve iki adet kreme başladım. önce idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik şimdi ise bu yanik.... canım çok sıkkın. ama genede allaha binlerce şükür daha beteri olmadı diyorum. 9 haftalık gebeyim...
çok teşekkürler valla kimse cevap vermeyecek sandım folbiol hergünde ektra alım beni korkuttu fazla gelmez mi diğerinde demir b12 folik asit var ne yapsam kiFalbıol mg olarak yüksek bir ilaç. Ben sadece onu kullanıyorum. Doktor hafta da üç gün kullanmamı söyledi bana mg yüksek olduğu için
Bilemedim ki doktoruna danışma şansın yok mu. Senin ikisini birden kullandığını biliyor değil miçok teşekkürler valla kimse cevap vermeyecek sandım folbiol hergünde ektra alım beni korkuttu fazla gelmez mi diğerinde demir b12 folik asit var ne yapsam ki
Bende bunu anlamıyorum. Bir doktorun dediği birini tutmuyor valla. Kime uyacağını bilemiyor insan. Ortak noktaları yok hiçAynen öyle bana da farklı bir multivitamini başlattı çoktan, yanında folbiol de al dedi hatta
İnşallah canım. Bende gecen hafta saludan berı beklıyorum 10gündür yani çok zor. Sana neden umut verıcı konusmadıkı nolduIns Allah bize
O guzel duyguyu yasatir cnm.sakin olmaya calis.ben de ilk bebegimin kalbini duyamamistim o yuzden seni cok iyi anliyorum ayni tedirginlik bende de var ustelik en son kontrolde dr hic umut verici konusmadi bebegim icin ama ben yine de umt etmek istiyoyum.korkma hersey guzel olcak ins hem cok az kalmis.benim daha 4 gunum var ama dusunmemeye calisyorum tabi becerebildigim kadar.ins yarin senden guzel haberlerini bekliyoruz
Bir zararı yok canım, ben hemşireyim zaten. İçinde folik asit olduğu için ek olarak almaya gerek yok. D vit. İçin şu an erken.Bizde de ailem 3 kızın peşine erkek beklemiş ve 4.kiz ben olmuşum
Cinsiyet muhabbetinde de hayırlısı olsun hepimiz icin..Kiz ise isim belli,erkekse sil baştan arayışlar
AyH E ben bu mesajı ya ne zaman yazdım da silmeden kalmıştı,az önce diğer mesajı yazarken bunu sildim güya ama yine çıktı cikasi varmış o yüzden silmeyeyim de kalsın
Ben de kullanıyorum.Doktor folik asiti bırak,buna başka diyerek verdi.6.haftada kullanmaya başlamış oldum.Kullanmaya başlamadan bende sitede söylenenlerden korktum ilk ama doktor verdi yapacak bir şey yok,bilgilerine güveniyoruz sonuçta:)
Bende heyecanla beklıyorum valla canımHaber yok mu halaonun için girdim sırf
Benim ilk bebek tup bebek 5 haftaadan 28 haftaya kadar kanama vardı. Keseden buyuk kanama alanı. Gunde 3 kere progestani toplam 1000 mg buluyordu. Ikı gune bir proluton depot. 18 haftadan sonra depot ıgneyı bırakırdı. Sureklı kanamalıydom bir ıkı damla degıl bıldıgın koötuga gecen adet kanaması gıbı. Sürekli yattım. Kanama alanı boşakdıkca kanamam oldu ama 40 haflıkken dogurdum. Çok zor bir sureçti ama 2 hamılelıhım normaldi hıc olmadı. Bunda da daha yok Allah korusun olmasın. Drum tup bebekte kanama cok olurmus normal gebelikte hormonu vucut uretırmış. Progestani o donemde drum daha etkili olsun diye vajınadan ıttırıp yap dedş. Cunku daha cabuk emiliyormus.mrb hanımlar kadınlar gününüz ve cumanız mubarek olsun. bugün doktordan geldim 6+5 ve kalp atışını duyurmadı dr daha küçük ama kalbi atiyor dedi kesenin etrafı kanamalı olduğunu söyledi diğer hamileliğimde böyle olmamıştı kanama olursa düşük mü oluyor başınıza geldi mi progestan verdi günde 1 kez o da bulanti yaparmış eczacı da fitil olarak kullan dedi nasil yapacağım bilemedim
Ay hayırlı haberlerle gelsin de.. Bi bayan daha vardı. Bugüne netleşecekti onundaBende heyecanla beklıyorum valla canım
Ay o aklımda kalmamışAy hayırlı haberlerle gelsin de.. Bi bayan daha vardı. Bugüne netleşecekti onunda
Amin canım..Ay o aklımda kalmamış
Rabbım hayırlı haberlerle gelmelerini nasip etsin inşallahh
Hangi yayında okudum hatırlamıyorum ama fazla folik asit alımının çocuklarda otizmi tetiklediğine dair bir yazı vardı. İstersen bir araştır veya doktoruna sor.çok teşekkürler valla kimse cevap vermeyecek sandım folbiol hergünde ektra alım beni korkuttu fazla gelmez mi diğerinde demir b12 folik asit var ne yapsam ki
BugünAmin canım..
Bende nickini unuttum bayanın..
Sağlıklıdır inşallah bebişleri
Arkadaşım çok geçmiş olsun,sevgili arkadaşlar gün geçmiyor ki başıma bişey gelmeden haftamı atlatayım. dün üzerime çay dökülmesi sonucu üst bacağında 1. ve 2. derece yanıklar oldu. bugün genel de daha göründüm ve iki adet kreme başladım. önce idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik şimdi ise bu yanik.... canım çok sıkkın. ama genede allaha binlerce şükür daha beteri olmadı diyorum. 9 haftalık gebeyim...
Benimkinin yaklaşımı genelde bol takviye vermek yönünde, bir de bende bir gende sıkıntı çıkmıştı, ona istinaden folik asiti arttırdı bende, ama dediğiniz gibi folbiol ağır olduğu için onu hafta sonları al, diğer vitamini her gün dedi.Bende bunu anlamıyorum. Bir doktorun dediği birini tutmuyor valla. Kime uyacağını bilemiyor insan. Ortak noktaları yok hiç
Uygulamadna giriyorsan sıkıntı oluyor orda canım :)Merhaba kızlar ben geldimmuayenemiz gayet güzeldi resmimizi atacağım ama bir türlü olmadı sorun çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?