Geçmiş olsun durum o kadar kötü mü? Ben mr gebelere de uygulanabilen bir girişim diye biliyorum. Eğer herhangi bir ilaç vs almayacaksan zararlı değil diye biliyorum.Arkadaşım çok geçmiş olsun,
Görünmez kaza, hepimizin başına gelebiliyor..
Allah beterinden korusun.
Benimde yaklaşık 20 gün önce ayağım yandı, sıcak su torbasıyla
Dün ortopedi doktoruna gittim emar istedi hamilelik sebebiyle istemedim doktorumda izin vermedi.
Ultrasonla bakıldı ve ayağımda ödem ve sıvı birikmesi varmış.
Günlerdir tuvalete bile eşimin desteğiyle gidiyorum.
Bana da Voltaren verdi ve geçmezse işimiz zor falan dedi, saçma sapan canımı sıktı.
Hamilelik işimizi zorlaştırıyor zor iyileşirsin.
Geçmezse emar çekmemiz mecbur vs gibi ...
Bende dünden bu yana pek iyi değilim açıkcası.
Allah sana da şifalar versin.
İhmal etme...
Tez zamanda iyi olursun inşallah,
İkinize de çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıgınıza kavusun inşallahArkadaşım çok geçmiş olsun,
Görünmez kaza, hepimizin başına gelebiliyor..
Allah beterinden korusun.
Benimde yaklaşık 20 gün önce ayağım yandı, sıcak su torbasıyla
Dün ortopedi doktoruna gittim emar istedi hamilelik sebebiyle istemedim doktorumda izin vermedi.
Ultrasonla bakıldı ve ayağımda ödem ve sıvı birikmesi varmış.
Günlerdir tuvalete bile eşimin desteğiyle gidiyorum.
Bana da Voltaren verdi ve geçmezse işimiz zor falan dedi, saçma sapan canımı sıktı.
Hamilelik işimizi zorlaştırıyor zor iyileşirsin.
Geçmezse emar çekmemiz mecbur vs gibi ...
Bende dünden bu yana pek iyi değilim açıkcası.
Allah sana da şifalar versin.
İhmal etme...
Tez zamanda iyi olursun inşallah,
Teşekkür ederim canım ya...Geçmiş olsun durum o kadar kötü mü? Ben mr gebelere de uygulanabilen bir girişim diye biliyorum. Eğer herhangi bir ilaç vs almayacaksan zararlı değil diye biliyorum.
Merhaba kac gende pihtilasma var ? Sabah aksam igne Allah kolaylik versn bn sadece aksam vuruyorm ve nasl aciyorrİnşallah canım inşallah. Sende 1 düşükmü var. Bide kaçıncı haftada duydun budefa kalbi canım. Ben 2 düşük olduğu için sabah aksam sulandırıcı igne progestan ve yıne sulandırıcı hap kullanırum akşamları. İnşallah budefa sağlıkla gelir inşallah
Maşallah...Eki Görüntüle 2243402
Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Nazara bende inanırım. Ama nazar değer düşer olayına inanmıyorum. Cani veren alan Allah. Eğer nasipte varsa o doğacaksa 10.kattan düş karnında biri zıplasın o gebek doğar. Ama nasipte yoksa doğmayacaksa seni cam kavanoza koy yine fayda etmez gider. Bunu bana doktorum demisti. Kimseyi dinleme dua et. Rabbim sağlıkla kucagina alnayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar size bişey söyleyecek. Gebeliğinizi söylüyor musunuz etrafınıza? Ben sorana söylüyorum sormayana söylemiyorum. Sorana yok diye yalan söylemiyorum. Herkes diyorki söyleme kimseye nazar değer düşer. Geçen gün bi kız mesaj atmış 9 haftalık gebeydim bebeğimin kalbi durmuş diye. Şimdi ailemin yanında memleketteyim doktorula kontrole gidemiyorum ilk başlardaki gibi ne kasık ağrım kaldı ne bulantım var. Bulantım hiç yoktu zaten. 9. Haftaya başladım dün gebeliğimde. 2.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır istiyordum daha 2 aylık yeni hamişim çok korkuyorum beni böyle herkes uyarınca gebeliğini söyleme diye başıma kötü bişey gelcek sanıyorum. Sormayan kimseye söylemiyorum zaten. Ama sorana yalan söyleyip işe yalan karıştırmakta istemiyorum inşallah kendimi anlatabilmişimdir
Büyük geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir. Doktoruna bir sorsana kantaron yağına izin verir mi? Sen geçen söylediğinden beri korktum ben de. Dün mesela çok üşümüştü ayaklarım eşim dedi ki saç kurutma makinesi deneyelimTeşekkür ederim canım ya...
Hiç basamıyorum Ayağımın üzerine, eşim tekerlekli sandalye kiraladı.
Doktora vs ancak onunla gidebiliyorum.
Dün gittiğim doktor böyle söyleyince benim de keyfim çok kaçtı.
Doktorum 14 hafta Emar da önermiyorum dedi.
Ultrasonda da sonuç söylediğim gibi görünüyor.
Korkuyorum çok, yürüyememek korkutuyor beni,
Sıcak su torbSına dikkat edin sizlerde.
Kantaron sıvı birikmesine de iyi gelir mi acaba.Büyük geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir. Doktoruna bir sorsana kantaron yağına izin verir mi? Sen geçen söylediğinden beri korktum ben de. Dün mesela çok üşümüştü ayaklarım eşim dedi ki saç kurutma makinesi deneyelimişe yaradı
Ayy çok tşk ederim canımMaşallah...
Sağlıkla kucağına da al inşallah..
Cinsiyet konusunu bilmiyorum ben ama üstte ki bebeğin Sat tarihi ile ilgili altta ki gelişimi.
Yani annesi bebeğinin gelişimi 1•2 gün önde ve bildiğim kadarıyla bu güzel bir şey
Bebeğinizin gelişimi 1 2 gün önde demek oluyor canım maşallah çok güzelEki Görüntüle 2243402
Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Çok sağol canım kız istiyorum bendeBebeğinizin gelişimi 1 2 gün önde demek oluyor canım maşallah çok güzel ♥♥
Cinsiyette bana kız gibi geldi . Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ♥♥
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallahTeşekkür ederim canım ya...
Hiç basamıyorum Ayağımın üzerine, eşim tekerlekli sandalye kiraladı.
Doktora vs ancak onunla gidebiliyorum.
Dün gittiğim doktor böyle söyleyince benim de keyfim çok kaçtı.
Doktorum 14 hafta Emar da önermiyorum dedi.
Ultrasonda da sonuç söylediğim gibi görünüyor.
Korkuyorum çok, yürüyememek korkutuyor beni,
Sıcak su torbSına dikkat edin sizlerde.
Bana da kız gibi geldiÇok sağol canım kız istiyorum bende
Benim düşük değildi canım kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmuştum.İnşallah canım inşallah. Sende 1 düşükmü var. Bide kaçıncı haftada duydun budefa kalbi canım. Ben 2 düşük olduğu için sabah aksam sulandırıcı igne progestan ve yıne sulandırıcı hap kullanırum akşamları. İnşallah budefa sağlıkla gelir inşallah
Maşallah canım bence gayet güzel bi şey önden gitmesi. Sağlıkla büyüsün bebeğinMerhaba kızlar bende kontrole gittim bugün. Sata göre 8 haftalık ama bebek 9 haftalık gözüküyor. İki hafta sonraya tekrar çağırdı doktor. Neden önden gittiğine bakacakmış. Doğum tarihi falan ona göre ayarlanıyor çünkü dedi
Allah beterinden korusun canım çok geçmiş olsun. Hiç sıkma canını, olabiliyo böyle şeyler ama dikkat et bundan sonra kendinesevgili arkadaşlar gün geçmiyor ki başıma bişey gelmeden haftamı atlatayım. dün üzerime çay dökülmesi sonucu üst bacağında 1. ve 2. derece yanıklar oldu. bugün genel de daha göründüm ve iki adet kreme başladım. önce idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik şimdi ise bu yanik.... canım çok sıkkın. ama genede allaha binlerce şükür daha beteri olmadı diyorum. 9 haftalık gebeyim...
Sağol canım. En başından beri bir hafta önden gözüküyor. Sattan da eminim anlamadım bendeMaşallah canım bence gayet güzel bi şey önden gitmesi. Sağlıkla büyüsün bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?