2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun durum o kadar kötü mü? Ben mr gebelere de uygulanabilen bir girişim diye biliyorum. Eğer herhangi bir ilaç vs almayacaksan zararlı değil diye biliyorum.

İkinize de çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıgınıza kavusun inşallah

Geçmiş olsun durum o kadar kötü mü? Ben mr gebelere de uygulanabilen bir girişim diye biliyorum. Eğer herhangi bir ilaç vs almayacaksan zararlı değil diye biliyorum.
Teşekkür ederim canım ya...
Hiç basamıyorum Ayağımın üzerine, eşim tekerlekli sandalye kiraladı.
Doktora vs ancak onunla gidebiliyorum.
Dün gittiğim doktor böyle söyleyince benim de keyfim çok kaçtı.
Doktorum 14 hafta Emar da önermiyorum dedi.
Ultrasonda da sonuç söylediğim gibi görünüyor.
Korkuyorum çok, yürüyememek korkutuyor beni,
Sıcak su torbSına dikkat edin sizlerde.

Reactions: H E
Merhaba kac gende pihtilasma var ? Sabah aksam igne Allah kolaylik versn bn sadece aksam vuruyorm ve nasl aciyorr

Eki Görüntüle 2243402

Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Maşallah...
Sağlıkla kucağına da al inşallah..
Cinsiyet konusunu bilmiyorum ben ama üstte ki bebeğin Sat tarihi ile ilgili altta ki gelişimi.
Yani annesi bebeğinin gelişimi 1•2 gün önde ve bildiğim kadarıyla bu güzel bir şey

Nazara bende inanırım. Ama nazar değer düşer olayına inanmıyorum. Cani veren alan Allah. Eğer nasipte varsa o doğacaksa 10.kattan düş karnında biri zıplasın o gebek doğar. Ama nasipte yoksa doğmayacaksa seni cam kavanoza koy yine fayda etmez gider. Bunu bana doktorum demisti. Kimseyi dinleme dua et. Rabbim sağlıkla kucagina alnayi nasip etsin

Büyük geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşir. Doktoruna bir sorsana kantaron yağına izin verir mi? Sen geçen söylediğinden beri korktum ben de. Dün mesela çok üşümüştü ayaklarım eşim dedi ki saç kurutma makinesi deneyelim işe yaradı

Kantaron sıvı birikmesine de iyi gelir mi acaba.
Tekrar sorayım
İyi dileklerin için teşekkürler canım.
En güzeli, sıcak su torbası bence tehlikeli
Kullanma bencede

[QUOTE
Ayy çok tşk ederim canım Allah hepimizin yavrusunu kucağınıza almamızı nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2243402

Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Bebeğinizin gelişimi 1 2 gün önde demek oluyor canım maşallah çok güzel

Cinsiyette bana kız gibi geldi . Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah

Benim düşük değildi canım kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmuştum.
Bu kez karından usg ile 6+1 de duyduk kalp atışını canım

Maşallah canım bence gayet güzel bi şey önden gitmesi. Sağlıkla büyüsün bebeğin

Allah beterinden korusun canım çok geçmiş olsun. Hiç sıkma canını, olabiliyo böyle şeyler ama dikkat et bundan sonra kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…