2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Reactions: H E
Eki Görüntüle 2243402

Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Yaaaa maşallah bende pek anlamıyorum cinayetten allah sağlıklı evlat nasip etsin

Ay benim de pazartesi günü hem kalp hem kese var geçmek bilmiyor günler

Sağol canım. En başından beri bir hafta önden gözüküyor. Sattan da eminim anlamadım bende
Hızlı gelişiyodur canım, illaki döllenme zamanıyla alakalı değilmiş haftası, hızlı ya da yavaş gelişimi de haftasını değiştiriyo

Sağol, Evet canım 9 haftalık hali. Senin de böyle olur ortalama

Sağlık ocağına da uğradım bugün. 12. Hafta da vitamin le d vit e başlayacakmış onlar da. 12. Haftada uğra al dediler. 5.aydaymış tetenoz da ama benim oğluma hamileyken 2 doz vurulmuştum. 3.do yapılacak. İlk hamilelikler de ne zaman bilemiyorum

Kızlar bugün beta değerim 3121 çıktı .4 günde 1300 kadar artmış.sağlık ocağı eskileri sordu. 747-1725-3121 şeklinde...dış gebelik olduğunu sanmıyorum,ovulasyonun son günü gebe kalmışsındır dedi.çok da mantıklı geldi.salı günü doğru düzgün keseyi görsem içim rahatlayacak.şu an 6+2 yim...Salı’ya 6+6 olacak.

Merhaba kac gende pihtilasma var ? Sabah aksam igne Allah kolaylik versn bn sadece aksam vuruyorm ve nasl aciyorr
Amin canım inşallah hepimize. Mthfra 1298 bıde pai heterezigot canım. Aslında bazı doktorlar çok önemsız genler sulandırıcıya gerek yok dedi ama kendı doktorum 2 düşük oldugu için kullanmam gerektıgını soyledı kullanıyorum. Allaha emanet yavrum. Benımde çok acıyo göbeğim mosmor oldu ama olsun sağlıkla gelsinde budefa inşallah. Sen neden kullanıyosun pıhtılaşmamı var düşük kaç tane var

Bir kadın doğumcuya gözüktün mü ?
Bu değerle kese gözükmesi lazım ? Şüphen varsa hemen gitmeni öneririm .

İnşalah hayırlı haberler gelirsin

Kızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu

Allah yardımcın olsun canım
Rabbım en kısa sürede sağlıklo evlatlar nasip etsin .
Rabbım tekrar yaşatmasın sanada kimseyede

Seni tanıdıgıma çok memnun oldum

Cnm tez zamanda Allah hayirli imanli saglikli evlet versin ins sana ve isteuen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…