2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
O kadar üzüldüm ki hayırlısı buymuş demek ki canım, bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Allahım sana bir an önce sağlıklı bi gebelik nasip etsin canım. Bizleri bırakma sık sık uğra ❤

Rabbim evlatlarının ömrünü uzatsın canım.

Allah yardımcın olsun canım
Rabbım en kısa sürede sağlıklo evlatlar nasip etsin .
Rabbım tekrar yaşatmasın sanada kimseyede

Seni tanıdıgıma çok memnun oldum ♥
Cnm tez zamanda Allah hayirli imanli saglikli evlet versin ins sana ve isteuen herkese
Rabbim evlatlarının ömrünü uzatsın canım.
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim,gerçekten buraya çok alışmıştım sizlerden ayrılmıycam elbette buralardayım,güzel haberlerinizle sevinçlerinizi paylaşıcam inş doğum yaptığınız günlerde de yanınızda olucamİyi ki siz 2019 ekim annelerini tanımışım

H E canım kabul ediyorsan,sana devrediyorum buralarıBu arada yeniliklerden sonra tabloda karışıklıklar olmuş fırsat bulup düzeltemedim bile,sana zahmet benide silersin ben düzenleme yapamıyorum şu anniyeyse

Reactions: H E
Benmde 2 dusuk var biri bos gebelik biri normal dusuk . 3. Gebelik saglikli cok sukur bi kizim var ondaa igne progestan ve coraspin kullandm . Bu kez coraspin ve igne ikiside tek ogun birini aksam birini sabah kullaniyorm bnm 3 gende var pai=homozigot mthrf 1298=homozigot mthrf 677=heterezigot . Hayirlisiyla bu kezde kucagima alirim . Hepberaber aliriz insallah :)

Aminnn Allah sabir versin . Gecmis olsun kimseye yasatmasin Rabbim

Canım biz 5+6 tek duyduk kalp atışını sen çok rahat duyarsin Allah'ın izniyle

Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin inşallah sana da sabır versin

RABBIM gonlune göre tez vakitte bekletmeden meleğini nasip etsin
çocuklarına sevdiklerine sağlık versin

Blackkcat canım benim çok üzüldüm gerçekten... Belki bir umut diyordum bende ama nasipten ötesi yok...
Allah başka acılar göstermesin, sabrını versin inşallah...
Bundan sonrasında hep gönlünce olsun herşey.

Tamam canım ben hallederim
Arada uğramayı unutma

Canım benimmmm Rabbim önce sana sağlık versin yarın için hemencecik toparlanısın inşallah sen iyi olduktan hazır olduktan sonra sağlık bi hamilelik ve bebiş nasip etsin

Canım sen geçen beta değerlerinden şüpheleniyormuydun gitmedin mi hala doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…