- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
O kadar üzüldüm kiKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Rabbim evlatlarının ömrünü uzatsın canım.Kızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Allah yardımcın olsun canım
Rabbım en kısa sürede sağlıklo evlatlar nasip etsin .
Rabbım tekrar yaşatmasın sanada kimseyede
Seni tanıdıgıma çok memnun oldum ♥
Cnm tez zamanda Allah hayirli imanli saglikli evlet versin ins sana ve isteuen herkese
O kadar üzüldüm kihayırlısı buymuş demek ki canım, bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Allahım sana bir an önce sağlıklı bi gebelik nasip etsin canım. Bizleri bırakma sık sık uğra ❤
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim,gerçekten buraya çok alışmıştım sizlerden ayrılmıycam elbette buralardayım,güzel haberlerinizle sevinçlerinizi paylaşıcam inş doğum yaptığınız günlerde de yanınızda olucamRabbim evlatlarının ömrünü uzatsın canım.
Benmde 2 dusuk var biri bos gebelik biri normal dusuk . 3. Gebelik saglikli cok sukur bi kizim var ondaa igne progestan ve coraspin kullandm . Bu kez coraspin ve igne ikiside tek ogun birini aksam birini sabah kullaniyorm bnm 3 gende var pai=homozigot mthrf 1298=homozigot mthrf 677=heterezigot . Hayirlisiyla bu kezde kucagima alirim . Hepberaber aliriz insallah :)Amin canım inşallah hepimize. Mthfra 1298 bıde pai heterezigot canım. Aslında bazı doktorlar çok önemsız genler sulandırıcıya gerek yok dedi ama kendı doktorum 2 düşük oldugu için kullanmam gerektıgını soyledı kullanıyorum. Allaha emanet yavrum. Benımde çok acıyo göbeğim mosmor oldu ama olsun sağlıkla gelsinde budefa inşallah. Sen neden kullanıyosun pıhtılaşmamı var düşük kaç tane var
Aminnn Allah sabir versin . Gecmis olsun kimseye yasatmasin RabbimKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Canım biz 5+6 tek duyduk kalp atışını sen çok rahat duyarsin Allah'ın izniyleKızlar bugün beta değerim 3121 çıktı .4 günde 1300 kadar artmış.sağlık ocağı eskileri sordu. 747-1725-3121 şeklinde...dış gebelik olduğunu sanmıyorum,ovulasyonun son günü gebe kalmışsındır dedi.çok da mantıklı geldi.salı günü doğru düzgün keseyi görsem içim rahatlayacak.şu an 6+2 yim...Salı’ya 6+6 olacak.
Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin inşallah sana da sabır versinKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Amin canım, çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah
Eki Görüntüle 2243402
Bende kese yorumu istiyorum cinsiyet için kızlar birde yukarıda 6+6 yazıyor aşağıda 7+1 bunu sonradan gördüm doktor a sormadım bu neden böyle biliyor musunuz
Kız bakıyorumda kese yorumlamaya başladınAy maşllah nasıl büyümüş canım kız gibi inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin
RABBIM gonlune göre tez vakitte bekletmeden meleğini nasip etsinKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Kızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Tamam canım ben hallederimH E canım kabul ediyorsan,sana devrediyorum buraları Bu arada yeniliklerden sonra tabloda karışıklıklar olmuş fırsat bulup düzeltemedim bile,sana zahmet benide silersin ben düzenleme yapamıyorum şu an niyeyse
Yani işte kesin demiyorum canım :)Kız bakıyorumda kese yorumlamaya başladın
Harbiden bilgin varmiydi
Canım benimmmm Rabbim önce sana sağlık versin yarın için hemencecik toparlanısın inşallahKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Canım sen geçen beta değerlerinden şüpheleniyormuydun gitmedin mi hala doktora?Kızlar bugün beta değerim 3121 çıktı .4 günde 1300 kadar artmış.sağlık ocağı eskileri sordu. 747-1725-3121 şeklinde...dış gebelik olduğunu sanmıyorum,ovulasyonun son günü gebe kalmışsındır dedi.çok da mantıklı geldi.salı günü doğru düzgün keseyi görsem içim rahatlayacak.şu an 6+2 yim...Salı’ya 6+6 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?