2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aminnn Allah sabir versin . Gecmis olsun kimseye yasatmasin Rabbim
Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin inşallah sana da sabır versin ❤
RABBIM gonlune göre tez vakitte bekletmeden meleğini nasip etsin
çocuklarına sevdiklerine sağlık versin
Blackkcat umsrım en kısa sürede toparlarsı. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Yine arada gel bizi güncelle tamam mı
Canım benimmmm Rabbim önce sana sağlık versin yarın için hemencecik toparlanısın inşallah sen iyi olduktan hazır olduktan sonra sağlık bi hamilelik ve bebiş nasip etsin
Çooooook sağolun kızlarcım,iyi ki sizleri tanımışımTabi ki arada gelir yoklarım sizleri okur okur çıkarımMelekleriniz ve sizler Allaha emanet olun inşallah

ama en kısa sürede

Reactions: H E
Kızlar merhaba bugün bende dra gittim bende p.tesi büyük ihtimal kürtaj olucam belkide daha erken kanama var dünden beri.. vardır Allah’ın bir bildiği hepiniz sağlıkla kavuşun Yavrularınıza

Kızlar selam, benim de ikinci yavrucuğum ekim ayında dünyaya gelecek inşallah.
Dün doktor kontrolüm vardı ilk defa. Bir haftadır mide bulantısından helak olmuştum. Doktor suya; zencefil ve limonu ince ince doğrayarak içmemi tavsiye etti. İnanılmaz rahatladım içince. Bulantısı olanlara tavsiye ederim

Bir kadın doğumcuya gözüktün mü ?
Bu değerle kese gözükmesi lazım ? Şüphen varsa hemen gitmeni öneririm .

İnşalah hayırlı haberler gelirsin
Evet hamileliğimi öğrenir öğrenmez bir doktor seçtim ve göründüm.ilk randevumdan sonra Salı’ya verdi .bu değer sağlık ocağının testinde çıkan değer.randevu günüm gelmedi henüz.

Kuzummm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben umutluydum oysaki Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin İnşallah seni iyiki tandım arada gel yine aramıza

Canım geçmiş olsun ya bide biz bu sıcak su torbasını bacak aramıza karnımıza koyuydruz rabbim daha beterinden korusun kuzum çok geçmiş olsun doktorunu mu değiştirsen açok sert kesin konuşmuş sdnuçta zor bi süreçten geçiyoruz bide bu şekilde kdnuşması can sıkıcı olmuş

Reactions: H E
Kızlar merhaba bugün bende dra gittim bende p.tesi büyük ihtimal kürtaj olucam belkide daha erken kanama var dünden beri.. vardır Allah’ın bir bildiği hepiniz sağlıkla kavuşun Yavrularınıza
Allah yardımcın olsun canım, inşallah her şeyin yoluna girer ve sağlıkla gelir bebeğin

Hoş geldin canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize

Canım teşekkür ederim çok...
Doktorların bir kısmı emar için ile 3 ay uygun değil diyor, benim doktorumda onlardan biri sanırım.
Canımı sıkan aynı hastanenin ortopedi doktorunun çok olumsuz konuşmasıydı.
İnşallah geçsin gitsin bu sıkıntı.
3 ayın bitmesine de daha var, 9. Haftadayız.
Sıcak su torbası kullanma canım...
Ne olacağı belli olmuyor, ben aslında özel dönemlerimde de yıllardır kullanıyordum ama u dönemde yakacağı tuttu.
Patlamadı çünkü, ısısıyla sabaha kadar yakmış...
Allah korusun...

İnşallah canım çabuk geçer inan seni anlıyorum geçenlerde düşün basit bi grip boğaz enfeksiyonu geçirdim bu dönemde o kadar ağır dayanılmaz geldiki rabbim şafi ismiyle şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…