Aminnn Allah sabir versin . Gecmis olsun kimseye yasatmasin Rabbim
Allah diğer çocuklarına uzun ömürler versin inşallah sana da sabır versin ❤
RABBIM gonlune göre tez vakitte bekletmeden meleğini nasip etsin
çocuklarına sevdiklerine sağlık versin
Blackkcat umsrım en kısa sürede toparlarsı. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Yine arada gel bizi güncelle tamam mı
Blackkcat canım benim çok üzüldüm gerçekten... Belki bir umut diyordum bende ama nasipten ötesi yok...
Allah başka acılar göstermesin, sabrını versin inşallah...
Bundan sonrasında hep gönlünce olsun herşey.
Çooooook sağolun kızlarcım,iyi ki sizleri tanımışımCanım benimmmm Rabbim önce sana sağlık versin yarın için hemencecik toparlanısın inşallahsen iyi olduktan hazır olduktan sonra sağlık bi hamilelik ve bebiş nasip etsin
Tamam sorun değil,aktifliği bekleriz:))ama en kısa sürede
Canım şimdiden geçmiş olsun.. Allah kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahTamam sorun değil,aktifliği bekleriz:))
Sadece sonuç gösterdim.randevuyu Salı’ya verdi tam bir hafta dolması için.kese büyür görebiliriz o zaman dedi.Canım sen geçen beta değerlerinden şüpheleniyormuydun gitmedin mi hala doktora?
Evet hamileliğimi öğrenir öğrenmez bir doktor seçtim ve göründüm.ilk randevumdan sonra Salı’ya verdi .bu değer sağlık ocağının testinde çıkan değer.randevu günüm gelmedi henüz.Bir kadın doğumcuya gözüktün mü ?
Bu değerle kese gözükmesi lazım ? Şüphen varsa hemen gitmeni öneririm .
İnşalah hayırlı haberler gelirsin
Ay canım çok üzüldüm kalp atımı varsa şans vardır dur bakalım,çok teşekkür ederim inşallsh canımCanım şimdiden geçmiş olsun.. Allah kısa sürede sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Kuzummm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben umutluydum oysaki Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin İnşallah seni iyiki tandım arada gel yine aramızaKızlar hemen giremedim anneme geçtim çocukları aldık falan derken telefonum hiç susmadı,malesef yarın sabah kürtaj olucam,hepiniz hakkınızı helal edin benimle beraber üzüldünüz dua ettiniz,muhakkak arada uğrarım,ben iyiyim gerçekten kızlar,Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu
Canımm çok tatlı duruyor Maşallah
Canım geçmiş olsun ya bide biz bu sıcak su torbasını bacak aramıza karnımıza koyuydruz rabbim daha beterinden korusun kuzum çok geçmiş olsun doktorunu mu değiştirsen açok sert kesin konuşmuş sdnuçta zor bi süreçten geçiyoruz bide bu şekilde kdnuşması can sıkıcı olmuşTeşekkür ederim canım ya...
Hiç basamıyorum Ayağımın üzerine, eşim tekerlekli sandalye kiraladı.
Doktora vs ancak onunla gidebiliyorum.
Dün gittiğim doktor böyle söyleyince benim de keyfim çok kaçtı.
Doktorum 14 hafta Emar da önermiyorum dedi.
Ultrasonda da sonuç söylediğim gibi görünüyor.
Korkuyorum çok, yürüyememek korkutuyor beni,
Sıcak su torbSına dikkat edin sizlerde.
Canım merhaba seninle başka bi gruptan daha konuşmuştuk tanışmıştık hatırlıyomusun ben yağmur senin yönetici olduıun bi gruptuİkinize de çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıgınıza kavusun inşallah
Allah yardımcın olsun canım, inşallah her şeyin yoluna girer ve sağlıkla gelir bebeğinKızlar merhaba bugün bende dra gittim bende p.tesi büyük ihtimal kürtaj olucam belkide daha erken kanama var dünden beri.. vardır Allah’ın bir bildiği hepiniz sağlıkla kavuşun Yavrularınıza
Hoş geldin canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizeKızlar selam, benim de ikinci yavrucuğum ekim ayında dünyaya gelecek inşallah.
Dün doktor kontrolüm vardı ilk defa. Bir haftadır mide bulantısından helak olmuştum. Doktor suya; zencefil ve limonu ince ince doğrayarak içmemi tavsiye etti. İnanılmaz rahatladım içince. Bulantısı olanlara tavsiye ederim
Canım teşekkür ederim çok...Canım geçmiş olsun ya bide biz bu sıcak su torbasını bacak aramıza karnımıza koyuydruz rabbim daha beterinden korusun kuzum çok geçmiş olsun doktorunu mu değiştirsen açok sert kesin konuşmuş sdnuçta zor bi süreçten geçiyoruz bide bu şekilde kdnuşması can sıkıcı olmuş
İnşallah canım çabuk geçer inan seni anlıyorum geçenlerde düşün basit bi grip boğaz enfeksiyonu geçirdim bu dönemde o kadar ağır dayanılmaz geldiki rabbim şafi ismiyle şifa versinCanım teşekkür ederim çok...
Doktorların bir kısmı emar için ile 3 ay uygun değil diyor, benim doktorumda onlardan biri sanırım.
Canımı sıkan aynı hastanenin ortopedi doktorunun çok olumsuz konuşmasıydı.
İnşallah geçsin gitsin bu sıkıntı.
3 ayın bitmesine de daha var, 9. Haftadayız.
Sıcak su torbası kullanma canım...
Ne olacağı belli olmuyor, ben aslında özel dönemlerimde de yıllardır kullanıyordum ama u dönemde yakacağı tuttu.
Patlamadı çünkü, ısısıyla sabaha kadar yakmış...
Allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?