- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Canimcim cok gecmis olsun. Gebeyken cok zordur hasta olmak. Bogazin sistiyse orda ya bakteriyel ya da viral virus vardir. Oldurmenin en güzel yolu tuzlu su gargarası. 1 fincan kaynar suya, 1 kasik tuz koy. Banyoya birak. Sabah aksam gargara yap. Ama sakin yanlislikla da olsa yutma. Tansiyonun cikmasin. Bi de az yudumlarda al agzina. Yoksa mide bulantinda varsa kusturur.Kızlaaar bugün benimde dr kontrol günümdü. Hastanemi değiştirdim o sebeple tüm bilgilerim tekrar alındı. Baya çok kan aldılar ben sonuçlarına baktım hemen netten hepsi iyi çok şükür. Bebiş 8+6 yazıyor ultrason kağıdında. Ben netten hesapladığımda doğum tarihine 19 ekim diyordu bugün doktor 15 Ekimden 1 hafta önce 1 hafta sonra olabilir dedi. Niye her yerde farklı çıkıyorsa anlamadım. Birde bademciklerim şişti grip oldum yatak döşek çok fena yatıyorum hiçbir öneride bulunmadı dr, sadece ilaç veremem dedi. Tecrübeli hamişler fikir verin neler yapsam geçer???
Hepimiz oyleyiz canim. Benim de neredeyse 3 yaşında oğlum var. Eskiden bu kadar kucak istemezdi gebeligimden beri deli gibi kucak istiyor. Dun parka gideceklerdi babasiyla. Bi kavga kiyamet. Aglamalar tantrumlar. Neymis ben annemle gidicem parka. Eyvallah dedim napiyim. Cocuk beni ozlemis. Kaydiraklar tirmanmalar. Hepsini yaptim valla. Çocuğumu eyledim. Sonucta benimle oyuna ihtiyacı var. Ikinciler daha saglam oluyor diye boşuna demiyorlar.Çarşamba günü 7 haftalık oluyorum. Daha bebeği görmedim. O yuzden huzursuzum. Insallah bebeği görür kalp atışını duyarim. Birde 17 aylik kızım var. Hep kucagima geliyor. Ne kadar almamaya calissamda azda olsa alıyorum. Isim zor galiba
KIZ HEYCANLANILMAZ MI geçen gece gittiğimde oynuyordu hiç beklemiyordum inankiAy Allahım ne büyük mucize, biz eşimle görünce çıldırırız herhalde canım
İnşallah canımBence iyi yaparsaın canım en azından için rahat olur. Korkma ama senin büyük ihtimalle geç döllenmiştir ve bebişin küçüktür daha
Sen yurt dışındaydın de mi ? Belki insanlar orda sigara konusunda biraz daha görgülü davranıyorlardır ama burda berbat binaların dışında çık iki adım atmadan duman bulutu başlıyor. Girişler full sigara kokusu oluyor. Sonra insanlar hem yürüyorlar hem de sigaralarını tüttürüyorlar hiç geriden gelen bu dumanı soluyor mu nefes alabiliyor mu diye bir düşünce yokAy
Ay evet. Bir konu da sigara kokusu. Gerçekten cok agir geliyor bana da. Direk midemi kaldiriyor. Offf ikinci trimaster nerdesin... Gelsen de azicik rahatlasak!
Sadece ekşi yiyorum turşu falan aldırdım onları yıyorum şimdilik :)Ayy anlıyorum seni. Vücut vitaminsiz kaldığı için hastanede yatmıştım. Ekşi şeylerle aran nasıl. Ben ekşi elma falan yiyordum. Oda çıkıyor du ama az da olsa kalıyordu midemde
7+2karın büyümesi için biraz erken değil miBende 7+2 hamileyim kızlar ekimde inşallah bebeğimi kucağıma alıcam çok tatlı ve çikolata yiyorum sizce cinsiyeti ne olcak birde karnım yayvan yukarda büyüyo heyecanlıyım şu mayıs gelsede cinsiyetini öğrensem Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
Merhaba, vajinal bakmaya en başından beri benim doktorum da hiç gerek görmedi, kendisi riskli gebelik uzmanı, zararı olmayabilir ama gerek yoksa da yapılmamalı demek kiKeske alttan baktirsaydin. Bebeğe hic bir zarari yok aksine stresin zarari cok.sakin olmaya calis
Bu yorumunu sanırım heryerde yapıcaksın .Bende 7+2 hamileyim kızlar ekimde inşallah bebeğimi kucağıma alıcam çok tatlı ve çikolata yiyorum sizce cinsiyeti ne olcak birde karnım yayvan yukarda büyüyo heyecanlıyım şu mayıs gelsede cinsiyetini öğrensem Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin
Benımde doktorum hiç bakmak istemedi . İlk gebeliğimde düşün artık kürtaj olcam kadın diyokı neyine bakayım herşey apaçık ortada ..Merhaba, vajinal bakmaya en başından beri benim doktorum da hiç gerek görmedi, kendisi riskli gebelik uzmanı, zararı olmayabilir ama gerek yoksa da yapılmamalı demek ki
Selam, beni de 15 gün sonrasına çağırdı doktorum, ilk gebelik benim, riskli olduğu için değildir bence, kötü düşünmeyin hiç, rutini o şekilde bazı doktorların sanırım.Benim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyor
Yok yok ben hep olumlu düşünüyorum ilk kez bu kadar uzun gebeyim. Genelde bu haftalardan sonra eleniyordu. Ama şimdi yapılabilecek tüm önlemleri aldık:)))Selam, beni de 15 gün sonrasına çağırdı doktorum, ilk gebelik benim, riskli olduğu için değildir bence, kötü düşünmeyin hiç, rutini o şekilde bazı doktorların sanırım.
Cihazlar artık iyi olduğu için karından ultrason yeterli geliyor galiba aynen, boşu boşuna sıkıntıya sokmamaları daha iyi tabi canım, Rabbim bir daha acılarını göstermesin sanaBenımde doktorum hiç bakmak istemedi . İlk gebeliğimde düşün artık kürtaj olcam kadın diyokı neyine bakayım herşey apaçık ortada ..
gidip başka doktora kontrol ettirdim sonuc değişmedi :)
İnşallah sonuna kadar da hep sağlıkla devam eder, bu arada bana şimdilik coraspin verdi doktor ama Mtfrh homozigottan dolayı ilerde iğne kullanırsın dedi, biraz tedirginim o yüzden, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.Yok yok ben hep olumlu düşünüyorum ilk kez bu kadar uzun gebeyim. Genelde bu haftalardan sonra eleniyordu. Ama şimdi yapılabilecek tüm önlemleri aldık:)))
Kuzum tam olarak cikmaz.Kızlaaar bugün benimde dr kontrol günümdü. Hastanemi değiştirdim o sebeple tüm bilgilerim tekrar alındı. Baya çok kan aldılar ben sonuçlarına baktım hemen netten hepsi iyi çok şükür. Bebiş 8+6 yazıyor ultrason kağıdında. Ben netten hesapladığımda doğum tarihine 19 ekim diyordu bugün doktor 15 Ekimden 1 hafta önce 1 hafta sonra olabilir dedi. Niye her yerde farklı çıkıyorsa anlamadım. Birde bademciklerim şişti grip oldum yatak döşek çok fena yatıyorum hiçbir öneride bulunmadı dr, sadece ilaç veremem dedi. Tecrübeli hamişler fikir verin neler yapsam geçer???
Evet burda sigara icen daha az. Türkiye kadar kötü degil. Ben de gecen yaz tatile geldigimde cok dertlendim bu konuda. Heryer sigara izmariti dolu. Oglum toplamış toplamış gelmis. Ben deniz kenarında kumla oynuyor diye seviniyordum, meger o izmaritle oynuyormus.Sen yurt dışındaydın de mi ? Belki insanlar orda sigara konusunda biraz daha görgülü davranıyorlardır ama burda berbat binaların dışında çık iki adım atmadan duman bulutu başlıyor. Girişler full sigara kokusu oluyor. Sonra insanlar hem yürüyorlar hem de sigaralarını tüttürüyorlar hiç geriden gelen bu dumanı soluyor mu nefes alabiliyor mu diye bir düşünce yokzaten kendini düşünmeyen onu içen adam çevreyi düşünür mü Bence napılmalı biliyor musun; hani sokaklarda adım başı çöp tenekesi oluyor ya ona benzer sigara kabinleri olacak insanlar girip orda içecekler sigaralarını. Ne dertliymişim
Benim oglumda 24 haftalik hamileydim de kıyafetlerimin üstünden yine de gozukmuyordu. Ince bi bedene sahipseniz 14den sonra belli olur. Ama o bile rahatlıkla gizlenebilir7+2karın büyümesi için biraz erken değil mi
Amin amiinn rabbım kimseye yaşatmasınCihazlar artık iyi olduğu için karından ultrason yeterli geliyor galiba aynen, boşu boşuna sıkıntıya sokmamaları daha iyi tabi canım, Rabbim bir daha acılarını göstermesin sana
Ben şu an 36 bedenim ama kemikli bir yapım var yoksa gebe kaldığımda 53 idim (171 boyum) sanırım şu an 55-56 lari görmüş olabilirim yarın görüşmem var bakalım kaç çıKacamBenim oglumda 24 haftalik hamileydim de kıyafetlerimin üstünden yine de gozukmuyordu. Ince bi bedene sahipseniz 14den sonra belli olur. Ama o bile rahatlıkla gizlenebilir
Çok güzel bi şey ya. Allahım hepimize o görüntüleri görmeyi nasip etsin inşallah canımBenim oglanim 12. Haftada ki ikili testinden bi usg fotosu var. Ayak havada parmaklar da acilmis. O tane tane minnacik ayak parmaklarini aylarca sevdik o fotodan. Bakip bakip ne ozel ne güzel diye seviyoduk. Devin dogunca bi baktik, ayaklar yine oyle. Tum parmaklar açık. 3 yasina gircek nerdeyse hiç durmadan oynar ayagi. Biz de her seferinde o ultrasonu düşünürüz.
Bi nevi ilk tanisma aslinda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?