2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Keske alttan baktirsaydin. Bebeğe hic bir zarari yok aksine stresin zarari cok.sakin olmaya calis

Bence de uygun bir zamanda önden git olmadı vaginal baktır strese girme. Geç döllenme de olabilir dr un baktığı usg de eski olabilir.

Eğer gebeliğe çok zayıf dedikleri Aralıkta başlamadıysan Kilo kaybını çok kafaya takma. İlk üç ay bebek annenin mevcut depolarından beslenir. Bulantılar kusmalar hayat standardını düşürüyorsa ona bir şey diyemeyecem(( bu sabah ben de çıkardım tüm yediklerimi ama ben bundan çok mutlu oluyorum. İyice garipleştim :)))

10+5 teyim hala sürekli bulantım ve arada kusma var.. ne zaman geçecek bilmiyorum

B
Ben 6 artı 5 te kalp sesı duydum karından. Bana ıkılı taramaya gel dedi. Hıc 2 hafta demedi. Olmadı ben de gideyim. Benım bulantım falan kalmadı habıre yiyorum belirtiler yok oldu. Hamıleliği unutuyorum. En iyisi ben de gıdeyim

İlk zamanlar bende mutlu oluyordum çünkü çıakrdıktan sonra yine yiyebiliyordum .
Ama şuan zar zor yediğim yediğim şeyleri çıkarınca çok üzülüyorum ..

Benim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyor

Benim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyor
Canım benimde tüp bebekle oldu bugün 8.haftamıza girdik perşembe doktor kontrol üm var. Bende kan sulandırıcı oksapar iğne ve ecopirin hap ve crinone jel kullanıyorum hala. 6+5te kalp atışını duyduk vajinal usg ile

İlk hamileliğimde öyleydim canım. Bende ilk üç ayda epey kilo vermiştim. Anlayabiliyorum seni vücut çok yorgun düşüyor. 12. Hafta da kesildi. Beslenmenin 12. Haftadan sonra önemli olduğunu söylemişti doktor endişe etme o yüzden. Verdiğim kilolar sayesin de hamile kaldığım ilk kiloma göre 8-9 kilo almıştım. Oğlum da 3.300 doğmuştu şükür.

Maşallah canım

İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın. Ben bi bilemedim benim dr usg gibi pek sevmiyor anlık bakıp foto çekiyor hemen bu dediğim 15-20 saniyelik bir işlem oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…