Amin canim inşallah. HayırlısıAmin aminn kötü düşünme sakın rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
Keske alttan baktirsaydin. Bebeğe hic bir zarari yok aksine stresin zarari cok.sakin olmaya calisKızlar gittim bugün doktora malesef kalbini de bebeği görmedi doktor yaaaa... Haftaya tekrar gel bakalım dedi.
Boş gebelikten korkuyorum bat a göre 6+4düm...
Alttan bakıp rahatsız etmeyelim istersen de Bakalım dedi istemedim yine ama içim içimi yiyorhaftaya kadar nasıl dayancam..
İstersen bide özele git canım .
Ben bazı testler için devlete gittim öZelde kalp atışını karından duydum dediğim halde vajınal bakmak istedi . Bende istemediğimi sadece trstleri yapmalarını rica etmiştim .
Erken haftalarda vajınal tercıh ediyorlar genellikle ..
[/QUOTE
Vajinal bakmanin bir zarari yok ki.
Zararı var demedim ki ?Keske alttan baktirsaydin. Bebeğe hic bir zarari yok aksine stresin zarari cok.sakin olmaya calis
Çarşamba ya da cuma tekrar gidicem.. O an istemedim ama gidince gözükmezse yine bu sefer baktırcam mecburKeske alttan baktirsaydin. Bebeğe hic bir zarari yok aksine stresin zarari cok.sakin olmaya calis
Bence de uygun bir zamanda önden git olmadı vaginal baktır strese girme. Geç döllenme de olabilir dr un baktığı usg de eski olabilir.İnşallah oradadır yaa... Kalbini duyucam diye hevesle heyecanla gittik bebek bile daha yok piyasadasadece kese var... İnşallah geç döllenmiştir..
Çarşamba ya da cuma gidicem alttan muayene için bu sefer... Bi hafta bekleyemem ki
Eğer gebeliğe çok zayıf dedikleri Aralıkta başlamadıysan Kilo kaybını çok kafaya takma. İlk üç ay bebek annenin mevcut depolarından beslenir. Bulantılar kusmalar hayat standardını düşürüyorsa ona bir şey diyemeyecemBende bulantılar taba gaz devam rdiyor .
Birde halsizlik , sinir , stres , iç daralması ..
Çık istedim bu bebeği bazen ağrılarımdan ağlıyorum sonra pişman oluyorum rabbım alıcak diye ..
Büyük bir kargaşadayım anlıcagınız ..
bugun 7+5 iz . İnşallah bende 8. Haftada hafifleyenlerden olurum . 53 kiloya düştüm ..
şuan 4 kilo kaybım var
10+5 teyim hala sürekli bulantım ve arada kusma var.. ne zaman geçecek bilmiyorumEğer gebeliğe çok zayıf dedikleri Aralıkta başlamadıysan Kilo kaybını çok kafaya takma. İlk üç ay bebek annenin mevcut depolarından beslenir. Bulantılar kusmalar hayat standardını düşürüyorsa ona bir şey diyemeyecem(( bu sabah ben de çıkardım tüm yediklerimi ama ben bundan çok mutlu oluyorum. İyice garipleştim :)))
Ben bu bebeği o kadar uzun zamandır bekledim ki kendi kendime söz verdim şikayet etmeyecem olumlu yönünü görecem diye.10+5 teyim hala sürekli bulantım ve arada kusma var.. ne zaman geçecek bilmiyorum
Aynen canım hayırlısıyla bi görelim de miniğimBence de uygun bir zamanda önden git olmadı vaginal baktır strese girme. Geç döllenme de olabilir dr un baktığı usg de eski olabilir.
Sağlıklı olsun da sağlıklı ol da gerisi mühim değilBen bu bebeği o kadar uzun zamandır bekledim ki kendi kendime söz verdim şikayet etmeyecem olumlu yönünü görecem diye.
Ben 6 artı 5 te kalp sesı duydum karından. Bana ıkılı taramaya gel dedi. Hıc 2 hafta demedi. Olmadı ben de gideyim. Benım bulantım falan kalmadı habıre yiyorum belirtiler yok oldu. Hamıleliği unutuyorum. En iyisi ben de gıdeyimBugün dr randevum vardı. Her şey yolunda görünüyor iki hafta sonrası için tekrar randevulaştık. Kalbini gösterdi ama dinletmedi. Geçen haftaya göre büyümüş. Geçen hafta havada asılı tırtıl gibi bir şeydi bu hafta daha oturaklı bir şey olmuş:))))
Eki Görüntüle 2244445
İlk zamanlar bende mutlu oluyordum çünkü çıakrdıktan sonra yine yiyebiliyordum .Eğer gebeliğe çok zayıf dedikleri Aralıkta başlamadıysan Kilo kaybını çok kafaya takma. İlk üç ay bebek annenin mevcut depolarından beslenir. Bulantılar kusmalar hayat standardını düşürüyorsa ona bir şey diyemeyecem(( bu sabah ben de çıkardım tüm yediklerimi ama ben bundan çok mutlu oluyorum. İyice garipleştim :)))
Benim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyorB
Ben 6 artı 5 te kalp sesı duydum karından. Bana ıkılı taramaya gel dedi. Hıc 2 hafta demedi. Olmadı ben de gideyim. Benım bulantım falan kalmadı habıre yiyorum belirtiler yok oldu. Hamıleliği unutuyorum. En iyisi ben de gıdeyim
Üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir ve keyifli zamanlar başlarİlk zamanlar bende mutlu oluyordum çünkü çıakrdıktan sonra yine yiyebiliyordum .
Ama şuan zar zor yediğim yediğim şeyleri çıkarınca çok üzülüyorum ..
Bu haftada bebek çok minik oluyor, sanırım görüntüden ben de anlayamamBilmiyorum ki birşey demedi.. Normalde gözükmesi gerekirdi ama bekleyelim bi hafta daha dediultrason görüntüsü var ama video anlarsanız atayım
Canım benimde tüp bebekle oldu bugün 8.haftamıza girdik perşembe doktor kontrol üm var. Bende kan sulandırıcı oksapar iğne ve ecopirin hap ve crinone jel kullanıyorum hala. 6+5te kalp atışını duyduk vajinal usg ileBenim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyor
İlk hamileliğimde öyleydim canım. Bende ilk üç ayda epey kilo vermiştim. Anlayabiliyorum seni vücut çok yorgun düşüyor. 12. Hafta da kesildi. Beslenmenin 12. Haftadan sonra önemli olduğunu söylemişti doktor endişe etme o yüzden. Verdiğim kilolar sayesin de hamile kaldığım ilk kiloma göre 8-9 kilo almıştım. Oğlum da 3.300 doğmuştu şükür.Bende bulantılar taba gaz devam rdiyor .
Birde halsizlik , sinir , stres , iç daralması ..
Çık istedim bu bebeği bazen ağrılarımdan ağlıyorum sonra pişman oluyorum rabbım alıcak diye ..
Büyük bir kargaşadayım anlıcagınız ..
bugun 7+5 iz . İnşallah bende 8. Haftada hafifleyenlerden olurum . 53 kiloya düştüm ..
şuan 4 kilo kaybım var
Maşallah canımBugün dr randevum vardı. Her şey yolunda görünüyor iki hafta sonrası için tekrar randevulaştık. Kalbini gösterdi ama dinletmedi. Geçen haftaya göre büyümüş. Geçen hafta havada asılı tırtıl gibi bir şeydi bu hafta daha oturaklı bir şey olmuş:))))
Eki Görüntüle 2244445
İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın. Ben bi bilemedim benim dr usg gibi pek sevmiyor anlık bakıp foto çekiyor hemen bu dediğim 15-20 saniyelik bir işlem oluyor.Canım benimde tüp bebekle oldu bugün 8.haftamıza girdik perşembe doktor kontrol üm var. Bende kan sulandırıcı oksapar iğne ve ecopirin hap ve crinone jel kullanıyorum hala. 6+5te kalp atışını duyduk vajinal usg ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?