2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar. 8+2 günlük hamileyim ancak az önce doktor 7+5 günlük olduğunu söyledi. Her şeyin normal olduğunu belirtti ama haftaya görüşelim dedi. Artık sanırım ayda bir falan gitmeliyiz diye biliyorum. Haftada bir deyince ben de telâşlandım acaba yolunda gitmeyen bir şey mi var diye. Fotoğraftan gördüğünüz kadarıyla bir sorun olma durumu var mı? Kalp atışını da dinledik ayrıca

Eklentiler

• 15523107654351107229044.webp
    308,6 KB · Görüntüleme: 74
Reactions: H E
Endişenlenme canım çağırma sebebi sattanla aradaki farktır tekrar kontrol etmek istemiştir ..
Bazı doktorlar 2 hafta da birde çağırabılıyır . Endişelenme ..
benımkine kaalsa benı çok çağırır ama ilk gebeliğimde çok masraf yaptık .
Şimdi özel sağlık sıgortası yaptırdık biliyosun 9 muayene hakkımız var doktorumda bunu biliyor . Üst üste 2 hafta gözlemledi . 4-5 hafta sonra gel dedi arada istersen uğra sen bilirsin dedi ..

Sakın stres yapma minik fasulyen etkilenmesin

Üzüldüm umarım en kısa sürede düzelir ve keyifli zamanlar başlar
Aminn aminn inşallah büyük bir heyecanla canımın herşeyi çekeceği günü beklıyorum ♥
İnşalah en geç 12. Hafta da geçer .
Geçen serum aldım o gun ıyıydım ama hergunde serumla beslenemem
Çoo şükür çalışmıyorum en azından o koltuktan o koltuga bayılıyorum
Kilo açısından endişem yok ilk 3 ay bebek benden almıyomus o yüzden rahatım .
3 aydan sonra korkun benden
Bilhassa eşim :)

Ama bence çok şanslıyız en güzel meyvelerin yiyeceklerin olduğu döneme geldi gebeliklerimiz :)

Benim bu bebek tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Bir de kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum. Öncesinde üç kaybım olmuştu. Kanamam filan yok ama belki riskli grupta görüyor
Ha tamam canım. Benım ilk bebek de tup bebekti kanama coktu herhafta giderdim. Bu normal oldu. Ama insan gene de tedirgin oluyor. Zaten tüp bebek olan karnımda da duramazdı şimdi de yaramazlıktan duramıyor.

Bence iyi yaparsaın canım en azından için rahat olur. Korkma ama senin büyük ihtimalle geç döllenmiştir ve bebişin küçüktür daha

Ay kıyamam kuzum ya 8-9. haftada çoğumuz rahatladık bak, inşallah senin de artık en yakın zamanda biter bulantıların

Oyy maşallah ya nasıl büyümüş ben de en son kalp atışını dinlediğimde gittim 6.haftada, benim bebişim de havada asılı gibiydi :) şimdi cuma gidicem nasipse ve acayip merak ediyorum basıl olmuştur acaba diye

Beni de iki hafta sonra kontrole çağırdı Sata göre 8 Di. Ultrasona göre 9. Arada ki farktan dolayı çağırdığını söyledi. Tüm testleri, doğum tarihini ona göre ayarladığı için

Ayy anlıyorum seni. Vücut vitaminsiz kaldığı için hastanede yatmıştım. Ekşi şeylerle aran nasıl. Ben ekşi elma falan yiyordum. Oda çıkıyor du ama az da olsa kalıyordu midemde

Kolları falan çıkıntı halinde oluyor canım belirginleşiyor hafiften

Biz de gittik bugün teyzeleri. Resmen elleri ayakları kafası bedeni oluşmuş maşallah. 10 gündür pek hissettirmedi kendini. Eskiden içeride inşaat yapılıyordu sanki. İlki düşük olduğu için endişelendim gittim. Şükür hersey yolunda. Progestanı ağız yoluyla almak karaciğer yağlanması olmuştu. Vajinal almaya başlayınca düşmüş değerler şükür. Hepimizin bebişleri böyle sağlıklı devam eder inşallah

Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı ama ben de şöyle düşündüm. Acaba bebegin bir şeyini gormesi gerekiyodu da onu göremediği için mi tekrar hemen çağırdı. Böyle bi durum olabilir mi ki

İlk hamileliğimde öyleydim canım. Bende ilk üç ayda epey kilo vermiştim. Anlayabiliyorum
4 gözle beklıyorum ınan kuzum
Canım senin bulantılar bana geçsin. Benım bulantı yok iştah çok. Allahım ben napcam. Hissediyorum kg aldıgımı. Ben normalde 20 haftaya kadar kg almazdım.. Az yemem lazım az

Evet benim ilkinde de oldu simdikinde de. Kocam resmen kokuyor. Ne yaptıysa yaranamadi adam.
Ama bu gebeligimde ben kendi ellerimin kokusuna da dayanamiyorum. Yikamaktan ve kolonyalamaktan catladi valla ellerim. Insan kendi kokusundan igrenir mi yaaa

Ay
Parfüm sigara gele ter kokusu. Bakiyorum gencecik adamlar kızlar leş gibi ter kokuyor. Her şey kokuyor zaten. Evde yastıkları bile bile koklar duruma geldim.
Ay evet. Bir konu da sigara kokusu. Gerçekten cok agir geliyor bana da. Direk midemi kaldiriyor. Offf ikinci trimaster nerdesin... Gelsen de azicik rahatlasak!

Canım senin bulantılar bana geçsin. Benım bulantı yok iştah çok. Allahım ben napcam. Hissediyorum kg aldıgımı. Ben normalde 20 haftaya kadar kg almazdım.. Az yemem lazım az
Yaa o ayri bi dert bulanti ayri bi dert. Ben de ilk haftalar fazla yemekten 2 kg almıştım. Simdi bulantidan gitti 2 kg. Neyle beslensem bilemedim valla. Et tavuk sogani birak pisirmeyi düşünsem midem kalkiyor, gözlerim doluyor. Yumurta da oyle zaten alerjim var. Peynire yoğurda alerjim var. Ay neyle beslensem bilemedim.
Dun kocam yazik ikide bir de yemek pişirdi durdu. Evde ne bulduysa yapmis. O kadar seyden bi pırasa kavurmasi bi de mango yedim. Adam pilav et tavuk hepsini yapti halbuki. 3 yasinda oglumuz var, ondan betersin secicilik konusunda diyor. Ama hakket bu ara midem tavanda.

Kızlaaar bugün benimde dr kontrol günümdü. Hastanemi değiştirdim o sebeple tüm bilgilerim tekrar alındı. Baya çok kan aldılar ben sonuçlarına baktım hemen netten hepsi iyi çok şükür. Bebiş 8+6 yazıyor ultrason kağıdında. Ben netten hesapladığımda doğum tarihine 19 ekim diyordu bugün doktor 15 Ekimden 1 hafta önce 1 hafta sonra olabilir dedi. Niye her yerde farklı çıkıyorsa anlamadım. Birde bademciklerim şişti grip oldum yatak döşek çok fena yatıyorum hiçbir öneride bulunmadı dr, sadece ilaç veremem dedi. Tecrübeli hamişler fikir verin neler yapsam geçer???

Ay Allahım ne büyük mucize, biz eşimle görünce çıldırırız herhalde canım
Benim oglanim 12. Haftada ki ikili testinden bi usg fotosu var. Ayak havada parmaklar da acilmis. O tane tane minnacik ayak parmaklarini aylarca sevdik o fotodan. Bakip bakip ne ozel ne güzel diye seviyoduk. Devin dogunca bi baktik, ayaklar yine oyle. Tum parmaklar açık. 3 yasina gircek nerdeyse hiç durmadan oynar ayagi. Biz de her seferinde o ultrasonu düşünürüz.
Bi nevi ilk tanisma aslinda o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…