2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
evet zaman zaman bende öyle oluyorum 11.haftaya geldim hala midem ağzımda su içsem zehir tadı geliyor folik asiti bile yutarken ögürmekten ölüyorum..evet bir an önce geçsin bu günler ..
Masallah bnm diger gebeligimde 12 .haftada azalmisti 14.haftaya girince tamamen bitmisti bir anda gecer bir an once umarm . Bn kac haftalik tam bilmiyorm ama daha vardir bulantilarin gecmesine 8.haftada hormonlar tavan oluyormus o yuzden bulanti da cok olur diyorlar

Kızlar selam. Allahıma sonsuz şükür bende duydum kalp atışını cumartsı. 6+6 karından. 3.hamileliğim ilkdefa kalp atışı duyduk. Çok şükür Allahıma okadar tuhaf bi duyguymuşki. Doktorum bile sevindi 2 kürtajımıda o yapmıştı. Sağlıklı beslenıceksın ığnelerı ılacları aksatmıcaksın stres yapmicaksın yorulmıcaksın 16.haftaya kadar rısk gibi şeyler söyledi. Nolur dualarda unutmayalım birbirimizi. Budefa inşallah bnde hayırlı sağlıklı kucagıma alırım inşallah.. benimde mide bulantım var ama kusmuyorum yada aşıru rahatsz etmıyo. Sadece arada öğürtüyo. Agzıma acı su gelıyo ozellıkle sabahları. Inanılmaz turşu yıyorum ve cok sık acıkıyorum. Ama benim asıl problemim buara işyeriyle. Modelıstım oturarark çalışıyorum ama gecenhafta inanılmaz halsızlk vardı 1gun rapor aldım ertesı gun işe bi girtim hamileyim diye işten çıkarıyodu. Bukadar düşünceleri var... bebeğimin herşeyi yapabilmek isyiyorum ve buyuzden enazndan hamileyken çalışmam gerekiyo. Neyse çok şükür çözüldü sprum hazotan sonuna kadr calıscam gni şiödilik bakalom. Ama okadr problemki. Mesela doktorum kan sayımı istedi saglık ocagına gidip hamılelık kaydıda actrmam lazım ama 1 saate bile nası izin alıcam bilmiyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kaç haftalıksın canım bende 5-6-7 haftalar çok ağır geçirdim .
Birtek bu ıyı geldi ..
şuan 7+6 dayım bugunde bulantım vardı ama ağır değildi çk şükğr inşallah geçiyo olsun
Bilmiyorum aslinda ama kendi kendimce 6+larda oldugumu dusunuyorum gecen hafta keseyi gorduk ama kalp atisi duymadan hafta bilgisi verilmiyor ya . Haftaya carsamba gidicem tekrar o zaman insalah kac haftalik oldugunu ogrencem :) son adete bakarsak 8.haftada gozukuyorum ama gec dollenme

çokk ıyı anlıyorum bende ayrılırken çok sıkıntı yasıyordum.. allah karsındakı nsanlara vıcdan merhamet versın.inşallah cok rahat bır sekılde cok doktora gıtmeye gerek kalamdan rahat geçer inşallah hamılelıgın

İnşallah canım hepimizin. ya zaten bnm doktorum akşamcı doktor muayenelere izin istememe gerek kalmıyor çok şükür ama testler olacak yada nebılırım ekstra bı durumum olacak belkı. işyerı bu tutumdayken cok zor bakalım artık nereye kadar gıderse artık napalım. sen ne işinde çalışıyosun varmı sendede böyle sıkıntılar

Zararı var demedim ki ?
Karından duymusum zaten neden baktırayım ki diye düşündüm zaten amacım muayene de değildi dediğim gibi kan testi için gittim ben
Ben sizin icin yazmadim gormeyen bir arkadas var ona yazmıştım. Karisti galiba☺
Çarşamba ya da cuma tekrar gidicem.. O an istemedim ama gidince gözükmezse yine bu sefer baktırcam mecbur
insallah gorursun icin rahat eder canim
Valla bende alıyorum. Nasil almayim bana muhtac

Doktorum yine haftaya randevu verdi.ultrasonda 8 mm lik kese göründü .büyüyor ama yavaş büyüyor,11 bekliyordum.kanama olursa mutlaka gel dedi.düşecek gözüyle bakıyor anladığım.3 haftadır sabrediyorum ve bu doktor konusunda ısrarcıydım fakat bugün şüphelerim arttı.birazdan başka bir doktora gideceğiz.

Canım sen neyi bekliyordun kalp atışını mı? Eski mesajlarını göremedim de

Reactions: H E
bol bol crax cubuk yıyorum ben canım.. sımıtte ıyı gelır bıde ayva rahatlatıyo.
Ayva gercekten ise yarar biliyorum ilk gebeligimde kurtaricimdu limonla ayva ama ikisini de gormek istemiyorum bu kez . Burda okumustm suya limon dograyip icine zencefil koyup onu içtiğimde gercekten cok iyi geliyor ama zencefil de surekli tuketilirse sorun olur mu acaba diyorum.

Reactions: H E
Merhaba kizlar.
Pazar birşeyim yoktu biraz ev işi yaptim dün kanamam oldu.dr sabah aksam progestan verdi 5 gün wc hariç kalkmak yasak.
Yaptığımda sil süpür 2sepette çamaşır astım . ilkinde hiç böyle birşey yasamayinca panik olduk.dikkat edin sizlerde.

Boğaz ağrısı olanlarsa elma sirkesi ile gargara yapin. 9 yaşında kızımda bende yillardir boğaz enfeksiyonu yaşamıyoruz.acidiginda günde 2-3 kere gargara yapinca ertesi güne birşey kalmiyor. yoksa antibiotiksiz atlatamazdik önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…