- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ay ciddi misin ya çok istiyorum biz de gittiğimizde hareket ediyo olmasını, ne büyük mutlulukKIZ HEYCANLANILMAZ MI geçen gece gittiğimde oynuyordu hiç beklemiyordum inankitabiki vajinalda daha net göründüğü için mi bilemedim hareket ediyordu zıpırrr...
Evet benim ilkinde de oldu simdikinde de. Kocam resmen kokuyor. Ne yaptıysa yaranamadi adam.
Ama bu gebeligimde ben kendi ellerimin kokusuna da dayanamiyorum. Yikamaktan ve kolonyalamaktan catladi valla ellerim. Insan kendi kokusundan igrenir mi yaaa
Beni de 10. Haftada çağırdı tüp bebek olduğundan geçen hafta kalp atışını duyduk şimdi de doktor arayışı başladı Ankara’da var mı önereceğiniz doktorYok yok ben hep olumlu düşünüyorum ilk kez bu kadar uzun gebeyim. Genelde bu haftalardan sonra eleniyordu. Ama şimdi yapılabilecek tüm önlemleri aldık:)))
Evet ikinci üç ya gebeligin prenses dönemi . Bulantilar azalıyor karın henüz büyümemis oluyor ye iç gez alışveriş yapAy
Ay evet. Bir konu da sigara kokusu. Gerçekten cok agir geliyor bana da. Direk midemi kaldiriyor. Offf ikinci trimaster nerdesin... Gelsen de azicik rahatlasak!
Bende cumartesi ultrason a girdim dokuz haftalik dedi elleri ayaklari oynuyordu allahim aşık oldum. Bı oğlum var ucbucuk yaşında. İkincide bu kadar heycanlanmam sanıyordum ama annelik çok başka bişey kalbinde bütün evlatlarına verebilecek bir dolu sevgi varmış meğerKIZ HEYCANLANILMAZ MI geçen gece gittiğimde oynuyordu hiç beklemiyordum inankitabiki vajinalda daha net göründüğü için mi bilemedim hareket ediyordu zıpırrr...
Ben Mehmet Erdeme gidiyorum. Tup surecinde de o ilgilendi zaten. Ben memnunum ama mesela uzun uzun anlatsin aciklasin gibi bir beklentin varsa mutlu olmayabilirsin. Sordugum her seyi tek tek acikliyor ve hep referans gostererek konusuyor. Arkadaslarimdan yakin tanidiklarimdan umit korucuogluna gidenler vardi onlar da Cok memnunlardi.Beni de 10. Haftada çağırdı tüp bebek olduğundan geçen hafta kalp atışını duyduk şimdi de doktor arayışı başladı Ankara’da var mı önereceğiniz doktor
Tamam canım çok sağol.memorial Başak hanım nasıl acaba bilgin var mı?hiçbir doktor açıklamaz zaten uzun uzunBen Mehmet Erdeme gidiyorum. Tup surecinde de o ilgilendi zaten. Ben memnunum ama mesela uzun uzun anlatsin aciklasin gibi bir beklentin varsa mutlu olmayabilirsin. Sordugum her seyi tek tek acikliyor ve hep referans gostererek konusuyor. Arkadaslarimdan yakin tanidiklarimdan umit korucuogluna gidenler vardi onlar da Cok memnunlardi.
Hic bilmiyorum. Bak aklima geldi cemil kaya vardi Onceden tobb da idi ona giden arkadaslarim da Cok memnunlardi.Tamam canım çok sağol.memorial Başak hanım nasıl acaba bilgin var mı
Doktor da aynısını dedi bekleyelim bebeği rahatsız etmeyelim dedi.. Öyle deyince beklemek iyi gibi geldiMerhaba, vajinal bakmaya en başından beri benim doktorum da hiç gerek görmedi, kendisi riskli gebelik uzmanı, zararı olmayabilir ama gerek yoksa da yapılmamalı demek ki
Canım senin ilk gebeliğinde kalbi mi durmuştuBenımde doktorum hiç bakmak istemedi . İlk gebeliğimde düşün artık kürtaj olcam kadın diyokı neyine bakayım herşey apaçık ortada ..
gidip başka doktora kontrol ettirdim sonuc değişmedi :)
MaalesefCanım senin ilk gebeliğinde kalbi mi durmuştu
Amin canimMaalesef
8. Hafta da kürtaj oldum
Doktorum 6+6 da durumu beyenmedi ama ben bi çare bekledim .
Ama çok şükğr kürtajdan 2 regl sonra tekrar gebe kaldım . Şuan herşey iyi Allahım kimseye yaşatmasın
Şimdilik bisey yok1 haftayi gectiKeske baslasaydin oyle bulaniyor boyle de aksam yatmadan ic vajinal koy ama benve kullan bende kahverengi lekelenme sonra kirmiziya dondu basite alma derim normal diyerek
Bu yaz rezerv azlıgından Ankara'daki tüm drları gezdim. Cemil kaya sade özelinde bakıyor tobbda sadece transfer dogum yaptırıyor. Özel muanesı 500 TL gitmedim. Ayrıca transfer anestezılı olunca artı 500.tuü bebek 12 bını buluyordu. Sonra baskente Hulusi hocaya gittim mübarek pazar yeri gıbı aşırı kalabalık. Randevulu olmama ragmen 5 saat bekledim. Giren cıkmıyo. Herkes kanka olmus birbirini tanıyor. Muane oncesı görusme cok iyiydi ben Ankara dısundan gelcem hocam hep boyle mı malesef dedi. Ilgili her ayrıntıyı atlamıyor ama ben 5 6 saat bekleyemem... vajınal muanesı 10 sn surdü. Sende hıc yumurta yok ki ben birsey göremedim dedı hıc ugrasma git bir rahim filmi çektir ama sanş az dedi. Sanslısın cocukların var. Ben basketten cıktım agla agla İcim cıktı. Sonra bahcecı tup bebek. Prof berfu demir. Tek kelimeyle mükemmel. Bana zaten her Dr yumurtan yok yok olmaz dedi. Ben gitmeden tum tahlilleri yaptırdım. Yarım saat muanesıydı ve ilk muane ucretsız. Hoca acayip ilgilendi.. Yumurtan cok az ve amhı dan daha dusuk tek tek toplucam.D vitaminine kadar baktı. Pek cok eksik sey ıstedı. stres yok. Ben gereksiz cok aglaıdm. Benim 5 kere negatif alan hastaları senın kadar alamadı dedi ve ne sanslısın ki evlatların var ve ben cok utandım.Yklasımı Dr gıbı degıl psikolog gıbı.. İlk bebegı tup bebek nasıl tuttu bizde anlamadık ıgrenc bir merkezdi. Ama bahcecı deki prf berfu hanıma karar kılmıstım.yaza dogru bıraz da para bırıktırınce gitmeyi kafaya koymus tum. Hatta bu adetim de gelecegım sadece muane ye acaba yumurtalar ne durumda, hangi gun geleyım dıye sormuştum. Ama ne sanki kendılıvımden hamıle kaldım.berfu hanım gebe takibi yapıyor ama sade kendi tup bebek hastasına mi bakıyor onu bilmiyorum.. Ama tüp bebek kesinlikle bir numara... Ama şunu da gördüm yazın pek cok ankarada tup bebekçi gezdim simdi farklı bir ilde yasıyoruz. Drun unvanı prof doc degıl. Zaten ilk rezerv azlıgı ı o fark etmıstı. Ama ben ona inanmamıştım prof doç değil ya. Kucuk bir sehır kadın dogumcu sadece. Kendı daha yenı tup bebek egıtım alıyor. Buna aralıkta gittim. Prowomen kullan 3 ay dedi. Madem kafan karısık ben hemen tup bebek yapmıyorum. Amhı en dusuk olan kadın bıle normal kalabilir. Ben inanmayarak aldım hatta eczanede pahalıyfı. Netten aldım 1 kutu kullandım hop tuttu. Hatta Dr yumurta takibine gel ona göre ılıskı saatı vercem dedı. Eşim saçmalama tutki gece 5 kalkıp cocuk mu yapcaz hiç ugrasamam dedi. Takibe de gitmedim. Yani drlarda ünvan hıcbırsey. Simdi takıbımı o yapıyor. Dr rahat olunca senı de germiyor. Soru sormadan acıklama yapan Dr lazım. O kadar yogun olmasına ragmen sormadan acıklar. Gece 11 de yazayım cevap verir. Nerde eski drları 2 gun sonra dönerdiHic bilmiyorum. Bak aklima geldi cemil kaya vardi Onceden tobb da idi ona giden arkadaslarim da Cok memnunlardi.
Sen Anliyorum dusuk amh Bende De vardi ama doktorum Hic bir zaman Tup Bebek icin baski yapmadi Hatta spontane olabilir az sabret dedi. Bana yaklasimi her zaman vicdanli oldu.Bu yaz rezerv azlıgından Ankara'daki tüm drları gezdim. Cemil kaya sade özelinde bakıyor tobbda sadece transfer dogum yaptırıyor. Özel muanesı 500 TL gitmedim. Ayrıca transfer anestezılı olunca artı 500.tuü bebek 12 bını buluyordu. Sonra baskente Hulusi hocaya gittim mübarek pazar yeri gıbı aşırı kalabalık. Randevulu olmama ragmen 5 saat bekledim. Giren cıkmıyo. Herkes kanka olmus birbirini tanıyor. Muane oncesı görusme cok iyiydi ben Ankara dısundan gelcem hocam hep boyle mı malesef dedi. Ilgili her ayrıntıyı atlamıyor ama ben 5 6 saat bekleyemem... vajınal muanesı 10 sn surdü. Sende hıc yumurta yok ki ben birsey göremedim dedı hıc ugrasma git bir rahim filmi çektir ama sanş az dedi. Sanslısın cocukların var. Ben basketten cıktım agla agla İcim cıktı. Sonra bahcecı tup bebek. Prof berfu demir. Tek kelimeyle mükemmel. Bana zaten her Dr yumurtan yok yok olmaz dedi. Ben gitmeden tum tahlilleri yaptırdım. Yarım saat muanesıydı ve ilk muane ucretsız. Hoca acayip ilgilendi.. Yumurtan cok az ve amhı dan daha dusuk tek tek toplucam.D vitaminine kadar baktı. Pek cok eksik sey ıstedı. stres yok. Ben gereksiz cok aglaıdm. Benim 5 kere negatif alan hastaları senın kadar alamadı dedi ve ne sanslısın ki evlatların var ve ben cok utandım.Yklasımı Dr gıbı degıl psikolog gıbı.. İlk bebegı tup bebek nasıl tuttu bizde anlamadık ıgrenc bir merkezdi. Ama bahcecı deki prf berfu hanıma karar kılmıstım.yaza dogru bıraz da para bırıktırınce gitmeyi kafaya koymus tum. Hatta bu adetim de gelecegım sadece muane ye acaba yumurtalar ne durumda, hangi gun geleyım dıye sormuştum. Ama ne sanki kendılıvımden hamıle kaldım.berfu hanım gebe takibi yapıyor ama sade kendi tup bebek hastasına mi bakıyor onu bilmiyorum.. Ama tüp bebek kesinlikle bir numara... Ama şunu da gördüm yazın pek cok ankarada tup bebekçi gezdim simdi farklı bir ilde yasıyoruz. Drun unvanı prof doc degıl. Zaten ilk rezerv azlıgı ı o fark etmıstı. Ama ben ona inanmamıştım prof doç değil ya. Kucuk bir sehır kadın dogumcu sadece. Kendı daha yenı tup bebek egıtım alıyor. Buna aralıkta gittim. Prowomen kullan 3 ay dedi. Madem kafan karısık ben hemen tup bebek yapmıyorum. Amhı en dusuk olan kadın bıle normal kalabilir. Ben inanmayarak aldım hatta eczanede pahalıyfı. Netten aldım 1 kutu kullandım hop tuttu. Hatta Dr yumurta takibine gel ona göre ılıskı saatı vercem dedı. Eşim saçmalama tutki gece 5 kalkıp cocuk mu yapcaz hiç ugrasamam dedi. Takibe de gitmedim. Yani drlarda ünvan hıcbırsey. Simdi takıbımı o yapıyor. Dr rahat olunca senı de germiyor. Soru sormadan acıklama yapan Dr lazım. O kadar yogun olmasına ragmen sormadan acıklar. Gece 11 de yazayım cevap verir. Nerde eski drları 2 gun sonra dönerdi
Uçuk içim ne yaptın 5 gündür berbatBende devam canım bulantılar ve istifra. Uçuk çıkmıştı o iyileşti Şimdide nezle oluyor gibiyim.
Birşey yapmadım. Hamilelikte ne kullanılır bilemedim. Bol bol meyve yedim. Bağışıklık güçlensin diyeUçuk içim ne yaptın 5 gündür berbat
peynirli sandviç yiyorum ben tuzlu peynir birkaç zeytin ..keyif almıyorum yerken ama mecbur yiyorum.Bulantisi olanlar sabahlari ne yiyorsnuz hic birseyi icim almiyor yaoyle bekliyorm sabahlari ne yesem diye sonra migde bos oldukca bulanti siddetleniyor.
Zeytin peynir gormek bile istemiyorm ve yumurta . Ay cabuk gecsin bu gunler insallahpeynirli sandviç yiyorum ben tuzlu peynir birkaç zeytin ..keyif almıyorum yerken ama mecbur yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?