2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hamile kadina izin vermek zorundalar ya buna rağmen nasil istek cikartmaya çalışabilir ki .kadin işçi evlenecek doğum yapacak bunu çalıştırırken iyi izin isteyince kötü.haklarin var ama vicdani olmayan bunuda anlamaz .

Ay ne guzel Allah tamamina erdirsin ins.darisi ins benim basima.bugun dr.a randevum var saniyeleri bile sayiyorum cok gerginim.ins bu sefer bebisimin kalp sesini duymak nasip olur.6+5 hamileyim ama galiba dr yine vajinal usg yapacak.10 gundur kanamam da var o yuzden cok korkuyorum.Allah hepimizin bebislerini sag salim bize bagislasin ins

Cnm zencefili 2mg.dan fazla tuketmeyin diye okudum internette ama ne kadar dogru bilgi bilmiyorum.fazlasi rahimin kasilmasina neden oluyormus,o da dusuge.Allah korusun.bilgiden emin olmasak da tedbiri elden birakmamak lazim

Süpürge yoruyor birde bende çamaşır sepetini kaldirdigim gün leke gelmeye başladı on gunden fazla sürdü. Acil işleri mümkünse eşiniz yapsın istirahat önemli bu dönemde.

Balkona çamaşır ipine astıysan asılmaktan da olmuş olabilir. Ben üç ay bitene kadar çamaşır teline seriyorum asılmamak için

Aynen canım vıcdan lazım hakkaten. Allah islah etsın nedıyım. Buarada nolur yapmayın temizlik. Benım 2 düşüğüm oldu daha önce ve ozaman calstıgım yer evıme cok uzaktı günde 3 saat toplu taşımayla yolda gecıyodu. Kımse hamıle olduğumuda anlamıyodu tabı yer versın.. ama işte salak gıbı gıttım yınede zorladım kendımı. Bıde bu yetmıyomus gbı haftasonu koca evı tek başıma temızlıyodum.. Budefa ev temızlıgı asla yapmıyorum. Bı mecbur yemek bıde camasır.. esime anneme kayınvalideme fln soylyrm temızlık için hatta kadın arıyorum 2haftada bır gelsın dıye bakalım. İşyerım budefa yakın ama buna rağmen konuştum eşimle, her sabah beni arabayla bırakırsan devam ederim yoksa ayrılıyorum diye. bırakıyo saolsun. Dıkkat edelım kayıplar çok acı arkadaşlar

Aminn canım İnşallahhhh. 6+5 karındanda duyulabılır belkı canım. ama yinde vajınal ısterse baktır bnce. Burda bazı arkadaşlar cekınıyo bu durumdan ama bence stres daha zararlı. Tabıkı önce karından denensın ama olmuyosada bence 1 hafta stresle bekleyene kdr vajınal ultraosn daha ıyı, zaten zararı olsa doktor yapmaz bunu dıye düşünüyorum. Tabı bu benim fıkrım… Progestan kullanmıyomusun kanama için. bide ilk bebekmi. haber ver bızede cnm doktordan snra

A Ay insan bol bol gebelik kiyaferi almak istiyor ama sonra hic kullanilmiyor. Mesela benim oglan mayis da dogdu. Bütün gebelik kıyafetlerim kışlık. Simdi bu ekim de doğacak. E agustos eylul falan karnima gerekir yeni kiyaferler. Kazak giyecek değilim ya o aylarda. Ama bu sefer az az alicam. Sonra ziyan oluyo canim kıyafetler.

Bende heryer kizartma kokuyor diyordum megerse sabundanmis degistirdim rahatladim elimin kokusundan elim kizartma kokuyordu sanki :)
Alla alla.. sabun patates kokulu falan miydi? Hahaha cok ilginc geldi.

Ben elimi yikayinca rahatliyorum azicik. Sabunun kokusunu seviyorum. Ama yarim saat sonra yine basliyor kokmaya. Cildircam. Su first trimaster bitsin artik yaaa

Evet ikinci üç ya gebeligin prenses dönemi . Bulantilar azalıyor karın henüz büyümemis oluyor ye iç gez alışveriş yap son aylar zaten yatarken bile kaç yastikla yatio insan zor oluyor.
Ay benim ilk gebeligimde kisa sürdü. Zaten 22 hafta bulanti yasamistim 24. Haftada şeker ve mide yanmasi basladi. Ama o 2 hafta hakket cok guzel geçmişti.

Yine bu gebeligimde bulantim var ama ilkine kıyasla cooook daha rahatim. En azından gunde 3 defa kusmuyorum. Ben ilk gebeligimde 2kg yla doguma gitmiştim. O kadar cok kustum o kadar cok diyet yaptım ki şekerden dolayı, bebek doğduğunda 8 kg vermiştim baslangic kiloma gore. Bi de ben siskoyum, hayatimin en güzel zamaniydi valla

Bulantisi olanlar sabahlari ne yiyorsnuz hic birseyi icim almiyor ya oyle bekliyorm sabahlari ne yesem diye sonra migde bos oldukca bulanti siddetleniyor.
Zeytin atiyorum agzima. Bazen rahatlatıyor. Tuzlu tuzlu iyi geliyor. Sonra kahvalti edebiliyorum. Ama su an cok şiddetlendi. 10. Ve 11. Hafta pik yapiyormus. Bu ara hiç bişi yiyemiyorum. Canim bi mango cekiyo. Onla yaşıyorum valla

Canım sen neyi bekliyordun kalp atışını mı? Eski mesajlarını göremedim de
Evet fakat gittiğimiz ikinci doktor da 5+3 görünüyor dedi.kalp atışı var görünüyor dedi ama dinletmedi.deneyimlerime dayanarak genelde bu tip gebelikler sonlanıyor.çok umutlanmayın dedi.normalde 6+5 olması gerekiyormuş ama embriyo kesede çok sıkışık duruyor dedi ve hcg yavaş yükseldiği için büyük ihtimal düşer deniliyor.kanama olabilirmiş bu hafta...herşeyin hayırlısı

İstifra etmeden rahatlayamıyorum canım. Ne yersem yiyim. En iyisi çıkarıp rahatlamak oluyor
Dikkat et susuz kalma. Istifra edince insanin vucut suyu azalir. Miden bulaniyosa yudum yudum su ic. Ya da limon at bi sisenin icine. Limonlu su ic. Ama bizim mesela gunde 8 bardak su içmemiz lazim ya, senin daha fazla. Her istifran icin bi bardak daha su içmelisin. Gunde 2 kere mi cikardin, o zaman 10 bardak su icmen lazim. Ilk gebeligimde ben dd cok istifra ettim. Susuz kalmak hem anne hem bebek için tehlikeli

Alla alla.. sabun patates kokulu falan miydi? Hahaha cok ilginc geldi.

Ben elimi yikayinca rahatliyorum azicik. Sabunun kokusunu seviyorum. Ama yarim saat sonra yine basliyor kokmaya. Cildircam. Su first trimaster bitsin artik yaaa
Bana da bulaşık deterjanının kokusu çok kötü geliyor. Midem bulanıyor resmen

H
Haklısın canım ama su bir yudum bile olsa midemi daha kötü yapıyor. 12. Hafta gelseydi bir

Bana da bulaşık deterjanının kokusu çok kötü geliyor. Midem bulanıyor resmen
Evet yaaa burnuma mandal takip yasayasim var. Bugun is yerindeyim ama cooook kotuyumm. Resmen basim zonkluyo. Sabaha kadar ogurdum mide bulantisindan. Saga donsem midem kalkti sola donsem midem kalkti. Yazik dun oglum wc ye kaka yapmis. Ne imkan gidip temizleyeyim. O da alindi annem gelmedi diye. Anlatamiyosun da 3 yasindaki çocuğa.

Reactions: H E
Cnm progestan bastan beri kullaniyorum cunku tup bebek.1.dusuk oldu 6.haftada o yuzden cok korkuyorum.Allah bebegimi yasatirsa ilk cocugum olacak ins

H

Haklısın canım ama su bir yudum bile olsa midemi daha kötü yapıyor. 12. Hafta gelseydi bir
Ay kıyamam yaaa. Benim de ilk gebeligim öyleydi. Suya bakip kana kana ictigim günler gelcek mi acaba diye ic geçiriyordum. Limonlu su daha rahatlatiyordu. Bi de sade soda. Yavas yavas icmeye çalışıyordum oyle. Sen de dene sekerim. Belki bi care olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…