- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Aynen oyle cok zorda kalmadikca icmicem nolur nolmaz.Cnm zencefili 2mg.dan fazla tuketmeyin diye okudum internette ama ne kadar dogru bilgi bilmiyorum.fazlasi rahimin kasilmasina neden oluyormus,o da dusuge.Allah korusun.bilgiden emin olmasak da tedbiri elden birakmamak lazim
Inan pogaca yedim sadece bu saat oldu bide komsu kek yapmış ondan yedim . Zaten 46 kiloyum 40 a duserim bu gidisleZeytin atiyorum agzima. Bazen rahatlatıyor. Tuzlu tuzlu iyi geliyor. Sonra kahvalti edebiliyorum. Ama su an cok şiddetlendi. 10. Ve 11. Hafta pik yapiyormus. Bu ara hiç bişi yiyemiyorum. Canim bi mango cekiyo. Onla yaşıyorum valla
Deneyim bi canım sağol. İlk hamileliğim bundan da fenaydı. Sezeryan dan falan değilde bu mide bulantısından ikinci çocuğa zor cesaret ettimAy kıyamam yaaa. Benim de ilk gebeligim öyleydi. Suya bakip kana kana ictigim günler gelcek mi acaba diye ic geçiriyordum. Limonlu su daha rahatlatiyordu. Bi de sade soda. Yavas yavas icmeye çalışıyordum oyle. Sen de dene sekerim. Belki bi care olur...
Evet rahatlıyor canımDaha hic çıkarmadım cikarinca rahatliyor insan.
Benim ki yazık yapıyor su döküyor öyle gidiyorum. Yoksa ne mümkün. Ya da babası götürüyor artık. Yoksa dayanılmıyorEvet yaaa burnuma mandal takip yasayasim var. Bugun is yerindeyim ama cooook kotuyumm. Resmen basim zonkluyo. Sabaha kadar ogurdum mide bulantisindan. Saga donsem midem kalkti sola donsem midem kalkti. Yazik dun oglum wc ye kaka yapmis. Ne imkan gidip temizleyeyim. O da alindi annem gelmedi diye. Anlatamiyosun da 3 yasindaki çocuğa.
Benim ki yazık yapıyor su döküyor öyle gidiyorum. Yoksa ne mümkün. Ya da babası götürüyor artık. Yoksa dayanılmıyor
İnşallah canım hepimizin. ya zaten bnm doktorum akşamcı doktor muayenelere izin istememe gerek kalmıyor çok şükür ama testler olacak yada nebılırım ekstra bı durumum olacak belkı. işyerı bu tutumdayken cok zor bakalım artık nereye kadar gıderse artık napalım. sen ne işinde çalışıyosun varmı sendede böyle sıkıntılar
evet gunde bır bardak dıyolar fazlası zararlı oldugunu ınternette bı doktordan ızlemıstımAyva gercekten ise yarar biliyorum ilk gebeligimde kurtaricimdu limonla ayva ama ikisini de gormek istemiyorum bu kez . Burda okumustm suya limon dograyip icine zencefil koyup onu içtiğimde gercekten cok iyi geliyor ama zencefil de surekli tuketilirse sorun olur mu acaba diyorum.
İnşallah canım.. bende vajinal jelını kullanıyorum. aynı zamanda düşüklerden dolayı sulandırıcılar.. İnşalah güzel haberlerle gelCnm progestan bastan beri kullaniyorum cunku tup bebek.1.dusuk oldu 6.haftada o yuzden cok korkuyorum.Allah bebegimi yasatirsa ilk cocugum olacak ins
Al canim benden de o kadar. Arkadas var 40. Haftasinda simdi. Diyo ki ay ne sanslisin bi hamilelik anin var. Dedim eksik olaydi. O ne zor tahammul etmesi biliyo musun ..Deneyim bi canım sağol. İlk hamileliğim bundan da fenaydı. Sezeryan dan falan değilde bu mide bulantısından ikinci çocuğa zor cesaret ettim
Bn iki uc yudum aliyorum rahatliyorum gün de en fazla yarim bardak icmisimdir iki uc gun ictim birinde misafirlige gittik birinde carsiya o kurtardi vallaevet gunde bır bardak dıyolar fazlası zararlı oldugunu ınternette bı doktordan ızlemıstım
Bizim ki istemiyo da bizi icerde. Kendi gidiyo, basamagi var ona cikiyor, pantolonunu indiriyor. Artik pipisi asagiya baktiysa wc ye yukariya baktiysa her yere cisini yapiyor. Kakasini yaparsa oyle cagirir gel temizle diye. Dun esim yemek yapiyordu. Ben gittimm. Aman wc ye girdim karnım ağzıma geldi. Nasil ciktigimi bilemedim. Ogure ogure kocamı cagirdim. baktim benim oglan alinmis. Saka yaptim falan dedik güldük ama bi daha olursa naparim bilemiyorum. Cocuk bilenecek banaBenim ki yazık yapıyor su döküyor öyle gidiyorum. Yoksa ne mümkün. Ya da babası götürüyor artık. Yoksa dayanılmıyor
Allah yardımcımız olsun hepımızın canım. işte benım saglık ocagı olayımda problem malesef. mesela yarın kan sayımı için gitmem lazım banka işim var dıye çıkıcam inşallah 1 saat. çünkü hastane dıyınce dırek modları degısıyo hamılesın ya hep ızın alcan sanıyolar. napalım bıkac ay ıdare etcez artıkdevletteyım bende canım.. ızın ıstedıgımde surat değişiyor.. benım ıste sureklı bı ıs yarım gun gelmesen dıgerlerı yapamk duurmunda kalıyo.. testler sadece 12. de oluyor dıgerlerını olmadı saglık ocagında yaptırabılırısın kanı falan
Evet şeker bu ara böyle. 2 saat sonra ogle arasi olacak burda. Kara kara dusunuyorum nasi gecirecegim diye. Herkes yemek yiyecek. Görmeye tahammulum yok. Cok fenayim cokkkkInan pogaca yedim sadece bu saat oldu bide komsu kek yapmış ondan yedim . Zaten 46 kiloyum 40 a duserim bu gidisle
aslında konussan hemsırenle ben oyle durumda erken gelebilirim yada geç cıakbılrıım demişti benım hemsırem.. numarasını alıp haberlessenızAllah yardımcımız olsun hepımızın canım. işte benım saglık ocagı olayımda problem malesef. mesela yarın kan sayımı için gitmem lazım banka işim var dıye çıkıcam inşallah 1 saat. çünkü hastane dıyınce dırek modları degısıyo hamılesın ya hep ızın alcan sanıyolar. napalım bıkac ay ıdare etcez artık
aslında konussan hemsırenle ben oyle durumda erken gelebilirim yada geç cıakbılrıım demişti benım hemsırem.. numarasını alıp haberlessenız
aaa gercektenmı. cok saol yarın sorayım ozamn ben. İnşallah benım hemsıremde oyle bı kolaylık yaparaslında konussan hemsırenle ben oyle durumda erken gelebilirim yada geç cıakbılrıım demişti benım hemsırem.. numarasını alıp haberlessenız
Sat a göre kaç ki senin sat kaç bi de..Evet fakat gittiğimiz ikinci doktor da 5+3 görünüyor dedi.kalp atışı var görünüyor dedi ama dinletmedi.deneyimlerime dayanarak genelde bu tip gebelikler sonlanıyor.çok umutlanmayın dedi.normalde 6+5 olması gerekiyormuş ama embriyo kesede çok sıkışık duruyor dedi ve hcg yavaş yükseldiği için büyük ihtimal düşer deniliyor.kanama olabilirmiş bu hafta...herşeyin hayırlısı
Canım hayırdır, neden öyle dedin ki?Slm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
Umarim sizler saglikla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.hepinize kolay ve guzel bir hamilelik gecirmenizi Allahtan dilerim.
Hepiniz Allaha emanet olun.
bendede uçuk çıkmıştı ben de doktora gittim bana bir krem verdi içim rahat etmedi kullanmadım. uçuk yerimi kulak çöpü ile temizledim sabah akşam taze kestirim limon damlayım kulak çöpüne uçuk yerine sürdüm biraz acıdı ama ben iki günde şifa buldum izde kalmadı geçmiş olsunBirşey yapmadım. Hamilelikte ne kullanılır bilemedim. Bol bol meyve yedim. Bağışıklık güçlensin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?