2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm zencefili 2mg.dan fazla tuketmeyin diye okudum internette ama ne kadar dogru bilgi bilmiyorum.fazlasi rahimin kasilmasina neden oluyormus,o da dusuge.Allah korusun.bilgiden emin olmasak da tedbiri elden birakmamak lazim
Aynen oyle cok zorda kalmadikca icmicem nolur nolmaz.

Reactions: H E
Zeytin atiyorum agzima. Bazen rahatlatıyor. Tuzlu tuzlu iyi geliyor. Sonra kahvalti edebiliyorum. Ama su an cok şiddetlendi. 10. Ve 11. Hafta pik yapiyormus. Bu ara hiç bişi yiyemiyorum. Canim bi mango cekiyo. Onla yaşıyorum valla
Inan pogaca yedim sadece bu saat oldu bide komsu kek yapmış ondan yedim . Zaten 46 kiloyum 40 a duserim bu gidisle

Deneyim bi canım sağol. İlk hamileliğim bundan da fenaydı. Sezeryan dan falan değilde bu mide bulantısından ikinci çocuğa zor cesaret ettim

Benim ki yazık yapıyor su döküyor öyle gidiyorum. Yoksa ne mümkün. Ya da babası götürüyor artık. Yoksa dayanılmıyor

devletteyım bende canım.. ızın ıstedıgımde surat değişiyor.. benım ıste sureklı bı ıs yarım gun gelmesen dıgerlerı yapamk duurmunda kalıyo.. testler sadece 12. de oluyor dıgerlerını olmadı saglık ocagında yaptırabılırısın kanı falan

Reactions: H E
evet gunde bır bardak dıyolar fazlası zararlı oldugunu ınternette bı doktordan ızlemıstım

Cnm progestan bastan beri kullaniyorum cunku tup bebek.1.dusuk oldu 6.haftada o yuzden cok korkuyorum.Allah bebegimi yasatirsa ilk cocugum olacak ins
İnşallah canım.. bende vajinal jelını kullanıyorum. aynı zamanda düşüklerden dolayı sulandırıcılar.. İnşalah güzel haberlerle gel

Deneyim bi canım sağol. İlk hamileliğim bundan da fenaydı. Sezeryan dan falan değilde bu mide bulantısından ikinci çocuğa zor cesaret ettim
Al canim benden de o kadar. Arkadas var 40. Haftasinda simdi. Diyo ki ay ne sanslisin bi hamilelik anin var. Dedim eksik olaydi. O ne zor tahammul etmesi biliyo musun ..

Benim ki yazık yapıyor su döküyor öyle gidiyorum. Yoksa ne mümkün. Ya da babası götürüyor artık. Yoksa dayanılmıyor
Bizim ki istemiyo da bizi icerde. Kendi gidiyo, basamagi var ona cikiyor, pantolonunu indiriyor. Artik pipisi asagiya baktiysa wc ye yukariya baktiysa her yere cisini yapiyor. Kakasini yaparsa oyle cagirir gel temizle diye. Dun esim yemek yapiyordu. Ben gittimm. Aman wc ye girdim karnım ağzıma geldi. Nasil ciktigimi bilemedim. Ogure ogure kocamı cagirdim. baktim benim oglan alinmis. Saka yaptim falan dedik güldük ama bi daha olursa naparim bilemiyorum. Cocuk bilenecek bana

Allah yardımcımız olsun hepımızın canım. işte benım saglık ocagı olayımda problem malesef. mesela yarın kan sayımı için gitmem lazım banka işim var dıye çıkıcam inşallah 1 saat. çünkü hastane dıyınce dırek modları degısıyo hamılesın ya hep ızın alcan sanıyolar. napalım bıkac ay ıdare etcez artık

aslında konussan hemsırenle ben oyle durumda erken gelebilirim yada geç cıakbılrıım demişti benım hemsırem.. numarasını alıp haberlessenız

aslında konussan hemsırenle ben oyle durumda erken gelebilirim yada geç cıakbılrıım demişti benım hemsırem.. numarasını alıp haberlessenız
aaa gercektenmı. cok saol yarın sorayım ozamn ben. İnşallah benım hemsıremde oyle bı kolaylık yapar

Sat a göre kaç ki senin sat kaç bi de..
Bende dün gittim sat a göre 6+4 ama kese var bebek yok haftaya gel dedi boş gebelikten korkuyorum bende.. Ama herşey Allahtan Rabbim nasip etmiştir inşallah da haftaya görürüz
Aynıyız galiba seninle
Hayırlısı kuzum Rabbim onu yaşatmak istedikten sonra doktorlar halt etmiş inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini..

Slm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
Umarim sizler saglikla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.hepinize kolay ve guzel bir hamilelik gecirmenizi Allahtan dilerim.
Hepiniz Allaha emanet olun.

Canım hayırdır, neden öyle dedin ki?
Kötü birşey mi oldu yoksa

Birşey yapmadım. Hamilelikte ne kullanılır bilemedim. Bol bol meyve yedim. Bağışıklık güçlensin diye
bendede uçuk çıkmıştı ben de doktora gittim bana bir krem verdi içim rahat etmedi kullanmadım. uçuk yerimi kulak çöpü ile temizledim sabah akşam taze kestirim limon damlayım kulak çöpüne uçuk yerine sürdüm biraz acıdı ama ben iki günde şifa buldum izde kalmadı geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…