Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.Canım hayırdır, neden öyle dedin ki?
Kötü birşey mi oldu yoksa
Ayy bide hemen alınırlarBizim ki istemiyo da bizi icerde. Kendi gidiyo, basamagi var ona cikiyor, pantolonunu indiriyor. Artik pipisi asagiya baktiysa wc ye yukariya baktiysa her yere cisini yapiyor. Kakasini yaparsa oyle cagirir gel temizle diye. Dun esim yemek yapiyordu. Ben gittimm. Aman wc ye girdim karnım ağzıma geldi. Nasil ciktigimi bilemedim. Ogure ogure kocamı cagirdim. baktim benim oglan alinmis. Saka yaptim falan dedik güldük ama bi daha olursa naparim bilemiyorum. Cocuk bilenecek bana
Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.
Aynen canım yaşayan bilir. Akşam oldu midem bomboş. Yediğim çıkıyor malesef.Al canim benden de o kadar. Arkadas var 40. Haftasinda simdi. Diyo ki ay ne sanslisin bi hamilelik anin var. Dedim eksik olaydi. O ne zor tahammul etmesi biliyo musun ..
Bende kusma olmuyordu ama dört ay bitene kadar yoğun bulantıdan aç gezdim sonra bir acildi iştahımAy benim ilk gebeligimde kisa sürdü. Zaten 22 hafta bulanti yasamistim 24. Haftada şeker ve mide yanmasi basladi. Ama o 2 hafta hakket cok guzel geçmişti.
Yine bu gebeligimde bulantim var ama ilkine kıyasla cooook daha rahatim. En azından gunde 3 defa kusmuyorum. Ben ilk gebeligimde 2kg yla doguma gitmiştim. O kadar cok kustum o kadar cok diyet yaptım ki şekerden dolayı, bebek doğduğunda 8 kg vermiştim baslangic kiloma gore. Bi de ben siskoyum, hayatimin en güzel zamaniydi valla
Boş Umut vermek istemem ama yengem altı ve yedi haftalarda kalp atışı yok boş kese dediler. Sekiz haftalık ken tekrar gitti kalp atisi vardı doğdu büyüdü kuzumuz.. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsinDr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.
Boş Umut vermek istemem ama yengem altı ve yedi haftalarda kalp atışı yok boş kese dediler. Sekiz haftalık ken tekrar gitti kalp atisi vardı doğdu büyüdü kuzumuz.. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin
Cnm hayrli zmnda hayrli bi evlat nasib etsin Rabbim insSlm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
Umarim sizler saglikla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.hepinize kolay ve guzel bir hamilelik gecirmenizi Allahtan dilerim.
Hepiniz Allaha emanet olun.
Cnm gec dollenme olabilir o ama benimki tup bebek oldugu icin dollenmesi belli maalesef.ama seninki normal gebelik ise ins gec dollenmedir de bebisinin kalp sesini duyarsinBöyle şeyler duyunca umut ediyorum bende inşallah bize de öyle olur canımlola82 ❤
Çok üzüldüm yaa, Rabbim yardımcınız olsunSlm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
Umarim sizler saglikla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.hepinize kolay ve guzel bir hamilelik gecirmenizi Allahtan dilerim.
Olsun canım ya kötü düşünme başka doktora git.. Rabbim nasip ettiyse bebeği sana o ordadır zaten..Cnm gec dollenme olabilir o ama benimki tup bebek oldugu icin dollenmesi belli maalesef.ama seninki normal gebelik ise ins gec dollenmedir de bebisinin kalp sesini duyarsin
Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.
Cabuk gecsin insallah cokca amiinn :)Evet şeker bu ara böyle. 2 saat sonra ogle arasi olacak burda. Kara kara dusunuyorum nasi gecirecegim diye. Herkes yemek yiyecek. Görmeye tahammulum yok. Cok fenayim cokkkk
Yine de biraz daha bekleseniz sana zarari yoksa. Allahim sabir ve dayanma gucu versinCnm gec dollenme olabilir o ama benimki tup bebek oldugu icin dollenmesi belli maalesef.ama seninki normal gebelik ise ins gec dollenmedir de bebisinin kalp sesini duyarsin
Süpürge yoruyor birde bende çamaşır sepetini kaldirdigim gün leke gelmeye başladı on gunden fazla sürdü. Acil işleri mümkünse eşiniz yapsın istirahat önemli bu dönemde.
[/QUOTE
Bak bu çamaşır sepetinden bende şüpheleniyorum belden destek alıyoruz ya o tetiklemis olabilir.
Balkona çamaşır ipine astıysan asılmaktan da olmuş olabilir. Ben üç ay bitene kadar çamaşır teline seriyorum asılmamak için
[/QUOTE
Evin içine çamaşırlıga seriyordum onuda yapmam artik.bu gebeliğim iyi gidiyor derken kanama korkuttu.
Aynen canım vıcdan lazım hakkaten. Allah islah etsın nedıyım. Buarada nolur yapmayın temizlik. Benım 2 düşüğüm oldu daha önce ve ozaman calstıgım yer evıme cok uzaktı günde 3 saat toplu taşımayla yolda gecıyodu. Kımse hamıle olduğumuda anlamıyodu tabı yer versın.. ama işte salak gıbı gıttım yınede zorladım kendımı. Bıde bu yetmıyomus gbı haftasonu koca evı tek başıma temızlıyodum.. Budefa ev temızlıgı asla yapmıyorum. Bı mecbur yemek bıde camasır.. esime anneme kayınvalideme fln soylyrm temızlık için hatta kadın arıyorum 2haftada bır gelsın dıye bakalım. İşyerım budefa yakın ama buna rağmen konuştum eşimle, her sabah beni arabayla bırakırsan devam ederim yoksa ayrılıyorum diye. bırakıyo saolsun. Dıkkat edelım kayıplar çok acı arkadaşlar
Yardim istemek lazım en iyisi .ben yaparim ben hallederim kismi deli cesareti oluyor bu zamanlarda .bende araba ile işe gidip geliyorum bi kere metro ile gittim içim disima çıktı.insanlarin kokusu havasizlik mahvetti.
Bu progestan igne nasil yakici birsey felç etti kalcami.kullanan herkesin Allah yardımcısı olsun.sureci beklemekte yıpratıcı.Cnm progestan bastan beri kullaniyorum cunku tup bebek.1.dusuk oldu 6.haftada o yuzden cok korkuyorum.Allah bebegimi yasatirsa ilk cocugum olacak ins
Deneyim bi canım sağol. İlk hamileliğim bundan da fenaydı. Sezeryan dan falan değilde bu mide bulantısından ikinci çocuğa zor cesaret ettim
Benden bur tane daha.ben ilkinde o kadar zor geçirdim ki ikinciye 9yil sonra kizimin baskisi ile ikna olduk bulantı yönünden çok şükür cok daha iyi gidiyor .
Yabbim tez vakit saglikli bi evlat ile sevindirsin inşallah.Slm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
Cok uzuldum ben ne diyecegimi bilemedim. Insallah en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun. Tup Bebek sureci maddi manevi Zor bir surec. Allah size saglik sihhat versin esinle birbirinize sarilin ve bu sinavin da ustesinden gelin. Demek ki Sizin bebek De azicik nazli gelecek. Sizin icin ozellikle dua edecegim.Allah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ztn 1 hafta kendiliginden dusmesini beklicem sonra da olmazsa dr.a gitcem kurtaj icin.baska dr.a da gitmeme gerek var mi bilmiyorum sonucta kucucuk bir ihtimal olsa dr.um farkederdi herhalde cunku 6+5im ve vajinal usg yapti .yine de her ihtimale karsi kan testi kontrolu yaptiracagim.bakalim bhcg ne alemde
Allah kimseye bu duyguyu yasatmasin ins.
Neyse kizlar hamis hamis halinizle sizi daha fazla uzmeyeyim.hakkinizi helal edin.Allaha emanet olun
Kuzum noldu ya neyin vardı ki senin?Slm kizlar.maalesef bana bu sefer de evlat nasip olmadi.Allahin isine karisilmaz kabul etmekten baska ne gelir ki elden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?