2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayy bide hemen alınırlarbenim ki büyük tuvaletini alaturkaya yapıyor risksiz oluyor o

Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.

benimde öyke ama kese var bebek yok bi hafta daha bekleyelim dedi biz seninle aynıyız 6+5im bugün bende.. Sende bekle bir hafta daha

Ankara oturan hamişler hangi doktora gidiyorsunuz? Ankarada oturanınız vardır inşallah ilk gebeliğim ve burdaki hastane ve drları çok iyi bilmiyorum tecrübelilerden drundan memnun olanlardan fikir istiyorum

Bende kusma olmuyordu ama dört ay bitene kadar yoğun bulantıdan aç gezdim sonra bir acildi iştahım tam on sekiz kilo aldm. Bu gebeligim bulantilar var ama gün içinde iyi olduğum saatler var yemek yapabiliyorum . Bı yandan mecbur yani evde çocuk var.

Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.
Boş Umut vermek istemem ama yengem altı ve yedi haftalarda kalp atışı yok boş kese dediler. Sekiz haftalık ken tekrar gitti kalp atisi vardı doğdu büyüdü kuzumuz.. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Boş Umut vermek istemem ama yengem altı ve yedi haftalarda kalp atışı yok boş kese dediler. Sekiz haftalık ken tekrar gitti kalp atisi vardı doğdu büyüdü kuzumuz.. Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Böyle şeyler duyunca umut ediyorum bende inşallah bize de öyle olur canım lola82

Cnm hayrli zmnda hayrli bi evlat nasib etsin Rabbim ins
Ins srkadslrn dedigi gibidr ve bebisin senledr cnm

Son düzenleme:
Çok üzüldüm yaa, Rabbim yardımcınız olsun

Cnm gec dollenme olabilir o ama benimki tup bebek oldugu icin dollenmesi belli maalesef.ama seninki normal gebelik ise ins gec dollenmedir de bebisinin kalp sesini duyarsin
Olsun canım ya kötü düşünme başka doktora git.. Rabbim nasip ettiyse bebeği sana o ordadır zaten..
İnşallah canım öyledir ya yoksa büyük hayal kırıklığı yaşıcaz tüm aile

lola82 canım, çok üzüldüm... Ne denir ki böyle bir durumda. Vardır bunda da bir hayır, biz göremiyoruzdur. Sağlıksız bebekler için bu dönemlerde gelişme de gerilik olabileceği söyleniyor. Belki devam etseydi sonrası daha zor olacaktı. Allahım sana acını unutturacak mutluluklar yaşatsın tez vakitte canım benim...
Keşke elimizden gelen birşey olsa... Allah sabrını, kolaylığını versin...

Cnm gec dollenme olabilir o ama benimki tup bebek oldugu icin dollenmesi belli maalesef.ama seninki normal gebelik ise ins gec dollenmedir de bebisinin kalp sesini duyarsin
Yine de biraz daha bekleseniz sana zarari yoksa. Allahim sabir ve dayanma gucu versin

Allah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ztn 1 hafta kendiliginden dusmesini beklicem sonra da olmazsa dr.a gitcem kurtaj icin.baska dr.a da gitmeme gerek var mi bilmiyorum sonucta kucucuk bir ihtimal olsa dr.um farkederdi herhalde cunku 6+5im ve vajinal usg yapti .yine de her ihtimale karsi kan testi kontrolu yaptiracagim.bakalim bhcg ne alemde
Allah kimseye bu duyguyu yasatmasin ins.
Neyse kizlar hamis hamis halinizle sizi daha fazla uzmeyeyim.hakkinizi helal edin.Allaha emanet olun

iyi aksamlar arkadaslar sat 2 şubat bugun 5+3 ilk doktor kontrolune gittim kalinlasma gorundu hamilelik var ama keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi siz kacinci haftada keseyi gordunuz cok cnm sıkıldı bugun keseyi gorecegimi sandim onceki gebeliklerde galiba bu haftada gormustum

Cok uzuldum ben ne diyecegimi bilemedim. Insallah en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun. Tup Bebek sureci maddi manevi Zor bir surec. Allah size saglik sihhat versin esinle birbirinize sarilin ve bu sinavin da ustesinden gelin. Demek ki Sizin bebek De azicik nazli gelecek. Sizin icin ozellikle dua edecegim.

Kuzum noldu ya neyin vardı ki senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…