2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
lola82 canım çok üzgünüm . Ben de yaşadım o duyguyu. Ama yeniden olacak inşallah . Çok güzel bir anne olacaksın inşallah. Sıkma canını.

Canım o kadar üzüldüm ki her şeyde vardır bi hayır, belki hala umut vardır hiç belli olmaz. Yoksa da sağlıklı bi bebek değilmiş demek ki, biliyorum üzülmemek mümkün değil ama kendini yıpratma her şey Allahtan

Karından mı bakıldı vajinal mi canım? Karından görmek için belki daha erkendir ya da ultrason cihazı çok kaliteli değildir. Ben 4+4 te gördüm keseyi ama vajinal olarak gördüm

Merak etme canım benimde 6+4de gözüktü kese... İçini ferah tut. Normalde de benim bu hafta bebek kalp olması gerekirdi sadece kese.. İçimizi sıkmayalım.... İnşallah ordadır bebiş... Geç döllenmiştir..

Canımmm hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Canım benim çok çok üzüldüm Rabbim tez vakitte kucağını doldursun ama şuan takipte ol herşey allahtan bir bakarsın ki geç dollenmedir olmasa bile sıkma güzel canını bunu ardı sıcaktır inşalla h bekletmez seni melegin

Aynısını sabah ya
Aynısını sabah yasadım. Buyuk oğlum çiş yaptı midem bulandı öğürdüm ve malesef ccıkardım. Nasıl ağlıyor anne benim yuzümden. Kaka değil ki niye kardesımın midesi bulandı. Ben senı ve kardesimi üzdüm diye nasıl ağladı. Sarıldım kuzum senin yuzun den değil parfum sıktım ya ondan dedim. Sarılıp öptüm. Melek bunlar ya

Allah razi olsun cnm napalim nasipten oteye gidilmiyor.5yildir tedavi gordum 6 kez denedik 2 kez hamile kalabildim ama ikisinde de kalbi duyamadan Allah meleklerine katti.Artik tedaviye son karari aldik napalim bize nasip degilmis teslim olmaktan baska elimizden bisey gelmiyor.Allah olanlarin evlatlarini bagislasin ins.

lola82 canım çok üzüldüm
Rabbım yardımcınız olsun
Rabbım en kısa sürede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Valla ben yemegi kocama biraktim artik. Isten cikiyorum midem cok bulaniyor. Hele arabada eve gelirken. Kac kere oguruyorum. Bi de eve geliyorum cig et. Ya inanir misin mutfağa bakmaya tahammulum yok. Allahtan esim yemek yapmayi sever. Güzel de yapar. Ama pisirdigini de yiyemiyorum ki. Su iki gundur artik bebek iyice proteinsiz kaldi diye siyah ve kirmizi fasulye isladim gece yatmadan. Sabahına azcik kaynattim. Esim aksam salatasını yaptı. Iki gecedir cok sukur karnim doyuyor. Onun disinda bisey yiyemiyorum cunku. Bi de mango iste. Hahah. Onu da aseriyorum sanirim.

Reactions: H E
Kiyamam ben de saklamaya calisiyorum ama her zaman olmuyo valla. Isten donerken once oglumu kresten aliyoruz. Arabada niyeyse cok oguruyorum. Çocuk ikide bir de anne noooldu diye soruyor. Biz de oyun gibi yaptık. Simdi o da oyun diye ara ara arabada oguruyor. Degil o ogurdukce ben daha cok oguruyorum. Ilk bebekte hamilelik cennetmis yahu... Benden degerlisi yoktu

Canim gecmis olsun. Lutfen pes etme. Bende 4 kez tup bebek denemesi yaptim. 2 tanesinin kalbi durdu kurtaj oldum. 3. Gebeligimde ikizini kaybettim. 3 kayıpla kızım dünyaya geldi sukurler olsun. Kızımda transfere agliyarak gittim. Hamile kaldim sevinemedim. 12 hafta ayaklarim doktora gitmedi. Pes etme sıkıntıların sonunda insallah bebegine kavusacaksin. Bak simdide dogal yolla hamile kaldim. Olmuyor diye korunmuyorduk. Lutfen pes etme. Ve doktorumu sana oneririm. Bilgi almak ıstersen özelden bilgi veririm sana.

Canım sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın inanıyorum ve dua ediyorum en kıza zamanda tam umudunu yıtırdıpin anda Rabbim sana meleğini yollayacak

Canım benım de ilki tüp bebek.. çok sıkıntılı süreç ki benım merkez berbattı. Rezerv azlıgı fsh yuksek ligi süt hormonu yuksek hersey yuksek tı. 2.oplum biz nasıl olsa cocugum giz olmuyor diye hiç korunmadık bir baktım oğlum 7 aylıkken 2.yen kendılıvımden hamıle kaldım.... Allah yeter ki ol desin

Hamileyken çalışmak çok zor . Ben evdeyim Allah'tan. Ben yemek yapıyorum ama yiyemiyorum genelde kokuo herşey. Hergun süt içmeye çalışıyorum fındık ceviz muz. Yemekten ziyade bunlarla besleniyorum. Canım yemek istiyor ama genelde aç kalkiyorum masadan .

Ben herşeye kokuyo ogg falan dedikçe bizim oğlan zaten başak burcu her yeri koklamayi başladı anne kokuo dimi diyor

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Reactions: H E
Lola çok üzüldüm, inşallah bir sürpriz olur ve kendiliğinden gebe kalırsın. Youtube da sebi bebi diye bir makyaj blogeri var, yıllarca tedavi görmüş, olmamış, sonra ikizlere gebe kalmış ama onları da kaybetmiş. Tüm bunların üstüne 42 yaşında yine tedaviye başlayacağı bir ay kendiliğinden gebe kalmış. O videoya bir bak istersen.

canım benımde o gunlerde karından gorunmedı alttan muayenee gorunmuştu ebbek. bazı doktorların cıhazları cok kotu ondan bıkac gun once gıttıgım devlet hastanesındekı ultrasonda karınan görunmuştu.. sabırla bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…