Canım o kadar üzüldüm kiAllah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ztn 1 hafta kendiliginden dusmesini beklicem sonra da olmazsa dr.a gitcem kurtaj icin.baska dr.a da gitmeme gerek var mi bilmiyorum sonucta kucucuk bir ihtimal olsa dr.um farkederdi herhalde cunku 6+5im ve vajinal usg yapti .yine de her ihtimale karsi kan testi kontrolu yaptiracagim.bakalim bhcg ne alemde
Allah kimseye bu duyguyu yasatmasin ins.
Neyse kizlar hamis hamis halinizle sizi daha fazla uzmeyeyim.hakkinizi helal edin.Allaha emanet olun
Karından mı bakıldı vajinal mi canım? Karından görmek için belki daha erkendir ya da ultrason cihazı çok kaliteli değildir. Ben 4+4 te gördüm keseyi ama vajinal olarak gördümiyi aksamlar arkadaslar sat 2 şubat bugun 5+3 ilk doktor kontrolune gittim kalinlasma gorundu hamilelik var ama keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi siz kacinci haftada keseyi gordunuz cok cnm sıkıldı bugun keseyi gorecegimi sandim onceki gebeliklerde galiba bu haftada gormustum
Merak etme canım benimde 6+4de gözüktü kese... İçini ferah tut. Normalde de benim bu hafta bebek kalp olması gerekirdi sadece kese.. İçimizi sıkmayalım.... İnşallah ordadır bebiş... Geç döllenmiştir..iyi aksamlar arkadaslar sat 2 şubat bugun 5+3 ilk doktor kontrolune gittim kalinlasma gorundu hamilelik var ama keseyi göremedik 2 hafta sonra gel dedi siz kacinci haftada keseyi gordunuz cok cnm sıkıldı bugun keseyi gorecegimi sandim onceki gebeliklerde galiba bu haftada gormustum
Canımmm hakkında hayırlısı neyse o olsun..Allah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ztn 1 hafta kendiliginden dusmesini beklicem sonra da olmazsa dr.a gitcem kurtaj icin.baska dr.a da gitmeme gerek var mi bilmiyorum sonucta kucucuk bir ihtimal olsa dr.um farkederdi herhalde cunku 6+5im ve vajinal usg yapti .yine de her ihtimale karsi kan testi kontrolu yaptiracagim.bakalim bhcg ne alemde
Neyse kizlar hamis hamis halinizle sizi daha fazla uzmeyeyim.hakkinizi helal edin.Allaha emanet olun
Canım benim çok çok üzüldüm Rabbim tez vakitte kucağını doldursun ama şuan takipte ol herşey allahtan bir bakarsın ki geç dollenmedir olmasa bile sıkma güzel canını bunu ardı sıcaktır inşalla h bekletmez seni meleginAllah razi olsun arkadaslar guzel dilekleriniz icin.ztn 1 hafta kendiliginden dusmesini beklicem sonra da olmazsa dr.a gitcem kurtaj icin.baska dr.a da gitmeme gerek var mi bilmiyorum sonucta kucucuk bir ihtimal olsa dr.um farkederdi herhalde cunku 6+5im ve vajinal usg yapti .yine de her ihtimale karsi kan testi kontrolu yaptiracagim.bakalim bhcg ne alemde
Aynısını sabah yasadım. Buyuk oğlum çiş yaptı midem bulandı öğürdüm ve malesef ccıkardım. Nasıl ağlıyor anne benim yuzümden. Kaka değil ki niye kardesımın midesi bulandı. Ben senı ve kardesimi üzdüm diye nasıl ağladı. Sarıldım kuzum senin yuzun den değil parfum sıktım ya ondan dedim. Sarılıp öptüm. Melek bunlar yaEvet yaaa burnuma mandal takip yasayasim var. Bugun is yerindeyim ama cooook kotuyumm. Resmen basim zonkluyo. Sabaha kadar ogurdum mide bulantisindan. Saga donsem midem kalkti sola donsem midem kalkti. Yazik dun oglum wc ye kaka yapmis. Ne imkan gidip temizleyeyim. O da alindi annem gelmedi diye. Anlatamiyosun da 3 yasindaki çocuğa.
Allah razi olsun cnm napalim nasipten oteye gidilmiyor.5yildir tedavi gordum 6 kez denedik 2 kez hamile kalabildim ama ikisinde de kalbi duyamadan Allah meleklerine katti.Artik tedaviye son karari aldik napalim bize nasip degilmis teslim olmaktan baska elimizden bisey gelmiyor.Allah olanlarin evlatlarini bagislasin ins.Cok uzuldum ben ne diyecegimi bilemedim. Insallah en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun. Tup Bebek sureci maddi manevi Zor bir surec. Allah size saglik sihhat versin esinle birbirinize sarilin ve bu sinavin da ustesinden gelin. Demek ki Sizin bebek De azicik nazli gelecek. Sizin icin ozellikle dua edecegim.
Valla ben yemegi kocama biraktim artik. Isten cikiyorum midem cok bulaniyor. Hele arabada eve gelirken. Kac kere oguruyorum. Bi de eve geliyorum cig et. Ya inanir misin mutfağa bakmaya tahammulum yok. Allahtan esim yemek yapmayi sever. Güzel de yapar. Ama pisirdigini de yiyemiyorum ki. Su iki gundur artik bebek iyice proteinsiz kaldi diye siyah ve kirmizi fasulye isladim gece yatmadan. Sabahına azcik kaynattim. Esim aksam salatasını yaptı. Iki gecedir cok sukur karnim doyuyor. Onun disinda bisey yiyemiyorum cunku. Bi de mango iste. Hahah. Onu da aseriyorum sanirim.Bende kusma olmuyordu ama dört ay bitene kadar yoğun bulantıdan aç gezdim sonra bir acildi iştahımtam on sekiz kilo aldm. Bu gebeligim bulantilar var ama gün içinde iyi olduğum saatler var yemek yapabiliyorum . Bı yandan mecbur yani evde çocuk var.
Kiyamam ben de saklamaya calisiyorum ama her zaman olmuyo valla. Isten donerken once oglumu kresten aliyoruz. Arabada niyeyse cok oguruyorum. Çocuk ikide bir de anne noooldu diye soruyor. Biz de oyun gibi yaptık. Simdi o da oyun diye ara ara arabada oguruyor. Degil o ogurdukce ben daha cok oguruyorum. Ilk bebekte hamilelik cennetmis yahu... Benden degerlisi yoktuAynısını sabah ya
Aynısını sabah yasadım. Buyuk oğlum çiş yaptı midem bulandı öğürdüm ve malesef ccıkardım. Nasıl ağlıyor anne benim yuzümden. Kaka değil ki niye kardesımın midesi bulandı. Ben senı ve kardesimi üzdüm diye nasıl ağladı. Sarıldım kuzum senin yuzun den değil parfum sıktım ya ondan dedim. Sarılıp öptüm. Melek bunlar ya
Canim gecmis olsun. Lutfen pes etme. Bende 4 kez tup bebek denemesi yaptim. 2 tanesinin kalbi durdu kurtaj oldum. 3. Gebeligimde ikizini kaybettim. 3 kayıpla kızım dünyaya geldi sukurler olsun. Kızımda transfere agliyarak gittim. Hamile kaldim sevinemedim. 12 hafta ayaklarim doktora gitmedi. Pes etme sıkıntıların sonunda insallah bebegine kavusacaksin. Bak simdide dogal yolla hamile kaldim. Olmuyor diye korunmuyorduk. Lutfen pes etme. Ve doktorumu sana oneririm. Bilgi almak ıstersen özelden bilgi veririm sana.Allah razi olsun cnm napalim nasipten oteye gidilmiyor.5yildir tedavi gordum 6 kez denedik 2 kez hamile kalabildim ama ikisinde de kalbi duyamadan Allah meleklerine katti.Artik tedaviye son karari aldik napalim bize nasip degilmis teslim olmaktan baska elimizden bisey gelmiyor.Allah olanlarin evlatlarini bagislasin ins.
Canım sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın inanıyorum ve dua ediyorum en kıza zamanda tam umudunu yıtırdıpin anda Rabbim sana meleğini yollayacakAllah razi olsun cnm napalim nasipten oteye gidilmiyor.5yildir tedavi gordum 6 kez denedik 2 kez hamile kalabildim ama ikisinde de kalbi duyamadan Allah meleklerine katti.Artik tedaviye son karari aldik napalim bize nasip degilmis teslim olmaktan baska elimizden bisey gelmiyor.Allah olanlarin evlatlarini bagislasin ins.
Canım benım de ilki tüp bebek.. çok sıkıntılı süreç ki benım merkez berbattı. Rezerv azlıgı fsh yuksek ligi süt hormonu yuksek hersey yuksek tı. 2.oplum biz nasıl olsa cocugum giz olmuyor diye hiç korunmadık bir baktım oğlum 7 aylıkken 2.yen kendılıvımden hamıle kaldım.... Allah yeter ki ol desinCanim gecmis olsun. Lutfen pes etme. Bende 4 kez tup bebek denemesi yaptim. 2 tanesinin kalbi durdu kurtaj oldum. 3. Gebeligimde ikizini kaybettim. 3 kayıpla kızım dünyaya geldi sukurler olsun. Kızımda transfere agliyarak gittim. Hamile kaldim sevinemedim. 12 hafta ayaklarim doktora gitmedi. Pes etme sıkıntıların sonunda insallah bebegine kavusacaksin. Bak simdide dogal yolla hamile kaldim. Olmuyor diye korunmuyorduk. Lutfen pes etme. Ve doktorumu sana oneririm. Bilgi almak ıstersen özelden bilgi veririm sana.
Hamileyken çalışmak çok zor . Ben evdeyim Allah'tan. Ben yemek yapıyorum ama yiyemiyorum geneldeValla ben yemegi kocama biraktim artik. Isten cikiyorum midem cok bulaniyor. Hele arabada eve gelirken. Kac kere oguruyorum. Bi de eve geliyorum cig et. Ya inanir misin mutfağa bakmaya tahammulum yok. Allahtan esim yemek yapmayi sever. Güzel de yapar. Ama pisirdigini de yiyemiyorum ki. Su iki gundur artik bebek iyice proteinsiz kaldi diye siyah ve kirmizi fasulye isladim gece yatmadan. Sabahına azcik kaynattim. Esim aksam salatasını yaptı. Iki gecedir cok sukur karnim doyuyor. Onun disinda bisey yiyemiyorum cunku. Bi de mango iste. Hahah. Onu da aseriyorum sanirim.
Ben herşeye kokuyo ogg falan dedikçe bizim oğlan zaten başak burcu her yeri koklamayi başladı anne kokuo dimi diyorKiyamam ben de saklamaya calisiyorum ama her zaman olmuyo valla. Isten donerken once oglumu kresten aliyoruz. Arabada niyeyse cok oguruyorum. Çocuk ikide bir de anne noooldu diye soruyor. Biz de oyun gibi yaptık. Simdi o da oyun diye ara ara arabada oguruyor. Degil o ogurdukce ben daha cok oguruyorum. Ilk bebekte hamilelik cennetmis yahu... Benden degerlisi yoktu
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım benım de ilki tüp bebek.. çok sıkıntılı süreç ki benım merkez berbattı. Rezerv azlıgı fsh yuksek ligi süt hormonu yuksek hersey yuksek tı. 2.oplum biz nasıl olsa cocugum giz olmuyor diye hiç korunmadık bir baktım oğlum 7 aylıkken 2.yen kendılıvımden hamıle kaldım.... Allah yeter ki ol desin
Lola çok üzüldüm, inşallah bir sürpriz olur ve kendiliğinden gebe kalırsın. Youtube da sebi bebi diye bir makyaj blogeri var, yıllarca tedavi görmüş, olmamış, sonra ikizlere gebe kalmış ama onları da kaybetmiş. Tüm bunların üstüne 42 yaşında yine tedaviye başlayacağı bir ay kendiliğinden gebe kalmış. O videoya bir bak istersen.Allah razi olsun cnm napalim nasipten oteye gidilmiyor.5yildir tedavi gordum 6 kez denedik 2 kez hamile kalabildim ama ikisinde de kalbi duyamadan Allah meleklerine katti.Artik tedaviye son karari aldik napalim bize nasip degilmis teslim olmaktan baska elimizden bisey gelmiyor.Allah olanlarin evlatlarini bagislasin ins.
canım benımde o gunlerde karından gorunmedı alttan muayenee gorunmuştu ebbek. bazı doktorların cıhazları cok kotu ondan bıkac gun once gıttıgım devlet hastanesındekı ultrasonda karınan görunmuştu.. sabırla bekleyinSat a göre kaç ki senin sat kaç bi de..
Bende dün gittim sat a göre 6+4 ama kese var bebek yok haftaya gel dediboş gebelikten korkuyorum bende.. Ama herşey Allahtan Rabbim nasip etmiştir inşallah da haftaya görürüz
Aynıyız galiba seninle
Hayırlısı kuzum Rabbim onu yaşatmak istedikten sonra doktorlar halt etmiş inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini..
canım alttan muayene oldun mu sen?Dr.dan geldim cnm bebek gelismemis sdc kese var.6+5 oldugum icin kalp hareketi bile gorunmesi gerekiyordu vajinalde.kendiliginden duser yada dusmezse kurtaj olursun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?