2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sakın aldırma canım.. bekle kuzenımın 9. haftaya kadar bekledı kadın dogum hastanesındekı doktoru..kanaman olana kadar acele etme.
Aynen doğru cevap bu kanama olursa kontrol altında olmasi gerekir yoksa sekiz dokuz haftada kalp atışı görenler var

Tetenoz 4. Ya da 5. Aydı diye hatırlıyorum ben. Ben daha önceki hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. Bana 5.ay da 3. Dozu vuralım dediler. Sağlık ocağına gidip sorun isterseniz
Sağlık ocagı benı 28 mayısta çağırdı ..
5 aylık falan olcam sanırım ..

Tetenoz 4. Ya da 5. Aydı diye hatırlıyorum ben. Ben daha önceki hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. Bana 5.ay da 3. Dozu vuralım dediler. Sağlık ocağına gidip sorun isterseniz
Haa gec kalmamisim demekki kendilerinin aramalarini bekliyorum ama bakalim doktoruma sorarim. Cok sagol canim

Reactions: H E
Haa gec kalmamisim demekki kendilerinin aramalarini bekliyorum ama bakalim doktoruma sorarim. Cok sagol canim

Benimkiler ilgisiz sanirim hicbirsey demediler asi var dediler baskada birsey demediler senin kac haftalik oluyor o zaman senin canim?
19 haftalık olucak canım sen 5 aylıkken falan git hatırlat ..

Telefonunu aldılarsa aararlarda biliyosun 3 ay önce düşüğüm oldu ben sağlık ocagına bildirmemiştim kürtajı 5. Ay doldugunda kadın aradı elçin aşın var gel dedi bende kürtaj oldgumu söylemiştim

O zaman daha cok varmis bekliyeeyim dedigin gibi 5. Ayda giderim sorarim artik

sakın aldırma canım.. bekle kuzenımın 9. haftaya kadar bekledı kadın dogum hastanesındekı doktoru..kanaman olana kadar acele etme.
Bekliyorum canım zaten doktor alalım demedi bi hafta daha bekleyelim dedi bebek gözükmesi için..
Ayyy inşallah canım ya dua edin

Son düzenleme:
Bekliyorum canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…