2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biraz daha bekle canım. Benim ilk hamileliğim boş gebelikti. 10. Hafta da kesinleşti. Şimdiden sıkma canını. Beklemek lazım geç döllenmedir belki.
Bekliyorum tatlım tek yapacağım şey o zaten daha 6+6 haftalık sat a göre tek dileğim geç döllenmiş olması
Kürtaj mı olmuştun kendi mi düştü

Bekliyorum tatlım tek yapacağım şey o zaten daha 6+6 haftalık sat a göre tek dileğim geç döllenmiş olması
Kürtaj mı olmuştun kendi mi düştü
Kürtaj olmuştum canım. Normalde boş gebelikte kendi düşermiş. Benim ki düşmedi. Vücut sağlıksız gebelik olacağı zaman vücut bebeği oluşturmazmış. Herşey de vardır bir hayır.

Kürtaj olmuştum canım. Normalde boş gebelikte kendi düşermiş. Benim ki düşmedi. Vücut sağlıksız gebelik olacağı zaman vücut bebeği oluşturmazmış. Herşey de vardır bir hayır.
Aynen canım okudum bende bi yazılar birşeyler.. Ay neyse ki şuan da hamişsin inşallah sağlıklı geçer sağlıkla doğar bebişinn
Son bi sorum daha göğüs şişmesi hafif bulantı baş dönmesi acıkma sık wc gaz gibi şeyler var bende sende de var mıydı bu belirtiler

Reactions: H E
Daha sonra bir oğlum oldu. Hatta boş gebelik olmasaydı şimdi ki oğlum olmayacaktı diye düşünürüm hep. 2.çocuğum olacak bu Allah kısmet ederse. Çok hatırlayamıyorum canım ama bulantım çoktu

Daha sonra bir oğlum oldu. Hatta boş gebelik olmasaydı şimdi ki oğlum olmayacaktı diye düşünürüm hep. 2.çocuğum olacak bu Allah kısmet ederse. Çok hatırlayamıyorum canım ama bulantım çoktu
Ay ne güzel maşallah allah bağışlasın oğlunu da bu bebişini de inşallah..
Benim ilk hamilelik ilk çocuk kısmetse heyecan var merak var dua var tevekkül var hayırlısı hakkımızda

Merhaba canim seni asiya cagirdilar mi? Ben suanda 10+5 olmama ragmen beni daha aramadilar
Ben gebelik bildirimi yaptığım zaman ebe aşıdan bahsetti ama henüz erken canım mayıs gibi olucakmışım aşıyı, aramızda 5-6 gün var sanırım sende mayıs gibi olursun söylemedilermi gitmedin mi hiç ebeye?

Kızlar acil sormam gereken birşeu var . 9 haftamdayım folik asit 3 haftadır kullanamıyorum malum miğde bulantısı . Sizce sorun olur mu bebeğime

Kızlar acil sormam gereken birşeu var . 9 haftamdayım folik asit 3 haftadır kullanamıyorum malum miğde bulantısı . Sizce sorun olur mu bebeğime

önceden seneler once kulanılmıyomus annlerimiz.. ama şuanda bütün doktorlar mutlaka onerıyor.. 12. haftaya kadar kullanmam lazım. beyin ve omurga gelişimi için çok önemli folik asit.benım doktorum 2 gunde 1 tane at dedi.. suyla at sen.. bulantıyla çıkarsanda en azından sana düşeni yap bence.

3D
Bekliyorum canım zaten doktor alalım demedi bi hafta daha bekleyelim dedi bebek gözükmesi için..
Ayyy inşallah canım ya dua edin ❤
Bak son adete göre 9 haftalıgım ama bebek 7+3 geç döllenme olmuş. Daha dün dinletti bize kalp atışını. Acele etme oyüzden inşallah Saglıklı Bi bebiş vardır karnında:)

Kac kere gittim kuzum ama bana asi var dediler ama kimse tarih belirtmedi belkide ararlar bende sasirdim biraz buna

Kac kere gittim kuzum ama bana asi var dediler ama kimse tarih belirtmedi belkide ararlar bende sasirdim biraz buna
Daha çok var diye vermemişlerdir belki de. 12. Hafta da d vitamini ile mültivitamin için uğramak gerekiyor ya belki o zaman vereceklerdir tarihi canım

3D

Bak son adete göre 9 haftalıgım ama bebek 7+3 geç döllenme olmuş. Daha dün dinletti bize kalp atışını. Acele etme oyüzden inşallah Saglıklı Bi bebiş vardır karnında:)
Ay böyle şeyler duyunca umut ediyorum
Mutlu oluyorum..
Sağlıkla al bebeğimi kucağına
Benim tahmin ettiğim gibiyse 5 haftalık geç döllendiyse ama bakalım sabır sabır sabır

Bana kağıda tarihini yazıp vermişti gel diye,belki henüz erken diye söylememiştir dediğin gibi belki ararlar canım,gittiğinde decavit verdimi sana ebe
Benim zaten d vitamin eksikligim oldugu icin onceden de kullandigim icin birsey vermedi. Kuzum birde ben folik asitti 7 ay araliksiz kullaninca karacigerde yaglanma yapmisti doktorum direk kesti ilaci cok sukur sonradan duzeldi simdi bir sorun yok d3 disinda herhangi bir ilac kullanmiyorum simdilik. Sana verdiler mi herhangi bir ilac?

Folik asiti 7 ay neden kullandın ki? Bana ebe decavit verdi ama kullanmadım yarın doktor kontrolüm var ona danışmadan hareket etmek istemedim canım

Karaciğer de yağlanma olduğu nerden bilindi canım

Folik asit embriyonal gelişimde ilk üç haftada etkili yani kadınlar gebe olduğunu öğrenip folik asit kullanmaya başladıklarında çoktan onun süreçteki rolü bitmiş oluyor. O yüzden çok takılacak bir şey değil. Ama yine de bu durumu doktorunla bir konuş.

Folik asiti 7 ay neden kullandın ki? Bana ebe decavit verdi ama kullanmadım yarın doktor kontrolüm var ona danışmadan hareket etmek istemedim canım
Gebelik dusunuyordum korunma olmadigi icin gebelik olursa diye devam ettim birakmadim iste fazlasi zarar verdi. Bence de kesinlikle doktoruna danismadan kullanma

Karaciğer de yağlanma olduğu nerden bilindi canım
Canim zaten gevelikte saglik ocaginda detayli test yapiliyorya oradan doktorum fark etti butun ilaclari kesti 10 gun sonra testi tekrarladim cok sukur degerler normale donmustu dahiliyeye de gittim sorun kalmamis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…