2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
SElam kızlar,iyisinizdir umarım
lola82 canım geçmiş olsun,biraz ara verdikten sonra devam lütfen,tüp bebek deneyip deneyip sonunda sevinen çok var,folikasit kızımda hiç almamıştım direk vitaminle başlamıştık,sorun olacağını düşünmüyorum Allahın izniyle

Gebelik dusunuyordum korunma olmadigi icin gebelik olursa diye devam ettim birakmadim iste fazlasi zarar verdi. Bence de kesinlikle doktoruna danismadan kullanma
Yarın nasipse 10+0 oluyoruz çok merak ediyorum ultrasonda nasıl görünücek en son 2 hafta önce gitmiştim ama çok net değildi,sen ne zaman gittin son kontrole canım

Kalbi geçtim bebiş yok piyasada daha
Her şeyin hayırlısı deyip Allah a teslim olacağız. Bu bebek nasip değilse bile hamile kaldınız ve devamı gelicek inşallah. Ben iki kere düşük yaptim. Çok uzuldum doktor dediki rahim gebe kalmayi öğrendi tekrar olur üzülme. Şimdi bir oğlum var kardeşi yolda sekiz senelik evliyim. Benimle evlenenler kaç çocuk doğurdu. Artı umrumda değil geç olsun güç olmasın. Rabbim hakkinizda hayırlısını nasip etsin.

Canim zaten gevelikte saglik ocaginda detayli test yapiliyorya oradan doktorum fark etti butun ilaclari kesti 10 gun sonra testi tekrarladim cok sukur degerler normale donmustu dahiliyeye de gittim sorun kalmamis dedi
Bende folik asiti hamilelikten 4 ay önce kullanmaya başladım canım. Değerim düşüktü. O yüzden sordum sana. Gerçi hergün içmedim çok düzenli kullanmadım

Kızlar acil sormam gereken birşeu var . 9 haftamdayım folik asit 3 haftadır kullanamıyorum malum miğde bulantısı . Sizce sorun olur mu bebeğime
Folik asit önemli yatmadan önce icin . Bulantı çok olursa doktordan ilaç isteyin. Benim de bulatilar bı haftadır azalmıştı iki gündür tavan yapti

Reactions: H E
Kızlar acil sormam gereken birşeu var . 9 haftamdayım folik asit 3 haftadır kullanamıyorum malum miğde bulantısı . Sizce sorun olur mu bebeğime
İstersen gece uyurken iç canım ben öyle yapıyorum .
Doktorlar genellikle 12. Haftaya kadar kullanılmasını öneriyor ..

Amin canım hayırlısı herşeyin ne yazıldıysa onu yaşıcaz

Bende folik asiti hamilelikten 4 ay önce kullanmaya başladım canım. Değerim düşüktü. O yüzden sordum sana. Gerçi hergün içmedim çok düzenli kullanmadım
Canim ben duzenli kullandim galiba biraz da doz olarakta yuksek bir doz kullandigim icin oldu insallah sende oyle bir sorun olmaz

Ay ben o konuda da cok dertliyim. Herseye alerjim var. Sut urunleri toptan yasak. Bi kap yogurt yesem kendime gelicem ama uzaktan bakiyorum anca oyle. Fistik, cam fıstığı falan onlara da hep alerjim var. Biraz leblebi yiyebiliyorum tuzlu ara ara hepsi o

Allah yardımcın olsun canım. Oğlumda günde bı litre süt icerdim nerdeyse soğuk süt bulantima iyi gelirdi karnımı da doyururdu bunda bı bardak zor içiyorum midem almıyor acaba kız mı geliyor bu sefer

Tahlil sonuçlarıma baktım kızlar keton yüksek çıkmış. Var mı böyle olan. Haftaya göstericem sonuçları. -Pandora- sen de bakabilir misin canım
Kandaki ketonu diyorsun dimi canım? Yoksa idrar mı? Bulantı kusma çok mu olmuştu? Vücut besinlerden enerji alamayınca yağ dokusunu yıkmaya başlıyor ve keton açığa çıkıyor. Kan şekerine falan bakılıp topluca değerlendirilmesi lazım.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. İdrar da çıkmış canım. Evet bulantı kusma çok malesef. İnternette çok kötü şeyler okuyunca sormak istedim

QUOTE="-Pandora-, post: 59207662, member: 844251"]

-Pandora-
Sağol canım. Diğer değerlerim normal görünüyor. Diğer hamileliğimde de aşırı kusma dan ötürü kanamam olmuştu bir gün hastane de kalıp serum ile vitamin takviyesi almıştım

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar biz de 8+3 olduk. Herşey yolundaçok şükür bir sonraki kontrolümüz 1 sonra. Ben de bu hafta başladı bulantı ve kusma doğru düzesin yemediğim halde ben kilo alıyorum anlamadım gitti

Tahlil sonuçlarıma baktım kızlar keton yüksek çıkmış. Var mı böyle olan. Haftaya göstericem sonuçları. -Pandora- sen de bakabilir misin canım
Keton böbreklerin şu an iyi süzmediğini zararlı maddeleri geçirdiğini gösteriyo canım. Telaş yapma ama doktoruna geç kalmadan göster önlem alınsın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…