- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Karından biraz daha geç görünüyo canım 2-3 güne kadar rahat görünmesi lazım artık karındanyok cnm ben karindan bakti kalinlasma var dedi fakat keseyi goremedik daha dun 5+3üm
Sağol canım. Böbrek te falan ağrı yok hiç. Biraz araştırdım. Bir site varya doktorlara soru soruluyor. Onlar hep keratin yükselmesini aşırı kusma ve açlığa bağlamışlar. Haftaya ancak randevu alabildim malesef.Keton böbreklerin şu an iyi süzmediğini zararlı maddeleri geçirdiğini gösteriyo canım. Telaş yapma ama doktoruna geç kalmadan göster önlem alınsın bir an önce
Evet nedeni açlık olabiliyo canım, çok kustuğun için olabilir. Vücut yağ yıkımına başlıyo bi süre sonra. Diyabet ya da insülin direncin falan varsa ondan da olabilir. Çok ciddi bi şey değildir toparlanır kısa sürede canımSağol canım. Böbrek te falan ağrı yok hiç. Biraz araştırdım. Bir site varya doktorlara soru soruluyor. Onlar hep keratin yükselmesini aşırı kusma ve açlığa bağlamışlar. Haftaya ancak randevu alabildim malesef.
Glikoz normal çıkmış canım. İlk bende sitelere baktım acayip korktum. Sonra doktorların cevapları okuyunca rahatladım. Burda Pandora da yardımcı oldu sağolsun. O gün öğlen aç ve susuz gitmiştim hastane de rahatsız olmayım diye.Evet nedeni açlık olabiliyo canım, çok kustuğun için olabilir. Vücut yağ yıkımına başlıyo bi süre sonra. Diyabet ya da insülin direncin falan varsa ondan da olabilir. Çok ciddi bi şey değildir toparlanır kısa sürede canım
Büyük ihtimalle o yüzden yanlış sonuç vermiştir canım endişelenmeGlikoz normal çıkmış canım. İlk bende sitelere baktım acayip korktum. Sonra doktorların cevapları okuyunca rahatladım. Burda Pandora da yardımcı oldu sağolsun. O gün öğlen aç ve susuz gitmiştim hastane de rahatsız olmayım diye.
Oy maşallah canım ya ne kadar güzel, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaMerhabalar bugün doktor kontrolümüz vardı tarihimiz belli oldu 9 hafta 4 günlük. Ultrasonda eli kolu burnu her şeyi belliydi. 12 Ekim tahmini Doğum tarihi dedi. Bulantılarım arttı sadece onun için ilaç verdi. Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Allah razi olsun cnm cok sagol.en azindan kurtaj olmayacagim diye seviniyorum.hormon hemen dusmus kendiliginden duser buyuk ihtimalle dedi dr.Canim gecmis olsun. Lutfen pes etme. Bende 4 kez tup bebek denemesi yaptim. 2 tanesinin kalbi durdu kurtaj oldum. 3. Gebeligimde ikizini kaybettim. 3 kayıpla kızım dünyaya geldi sukurler olsun. Kızımda transfere agliyarak gittim. Hamile kaldim sevinemedim. 12 hafta ayaklarim doktora gitmedi. Pes etme sıkıntıların sonunda insallah bebegine kavusacaksin. Bak simdide dogal yolla hamile kaldim. Olmuyor diye korunmuyorduk. Lutfen pes etme. Ve doktorumu sana oneririm. Bilgi almak ıstersen özelden bilgi veririm sana.
Evet cnm ama bugun de kan verdim kesin maalesefcanım alttan muayene oldun mu sen?
Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum guzel dua ve dilekleriniz icin.Allah sag salim guzel yavrularinizi kucaginiza almaniza nasip etsin ins.ben artik bu sayfaya girmeyecegim.
Hepiniz Allaha emanet olun.
Merhaba, ben doktoruma sormamıştım ama araştırdığım kadarı ile 10. haftaya kadar yapılmamasında fayda var, ancak ben sonrasında da yaptırmayı düşünmüyorum her ihtimale karşı bitkisel boya bile olsa, onun yerine kestirdim biraz uçlardan, daha iyi duruyor bencebayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..
Amin, rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin.Allah razi olsun cnm cok sagol.en azindan kurtaj olmayacagim diye seviniyorum.hormon hemen dusmus kendiliginden duser buyuk ihtimalle dedi dr.
Dr tavsiyeni alirdim ama maalesef ben yurt disindayim.gerci esimle bir daha tedaviyi denememeye karar verdik cunku 6 kez tup bebek yaptirdik maddi ve manevi cok yiprandik.Artik Allah nasip ettiyse olur olmazsa da yardima muhtac bir suru cocuk var 1tanesine bile vesile olsak ne ala.Allah melegini de sana bagislasin.
Saçmı hiç boyatmadığım için hiç öyle bir sıkıntım yok yaMerhaba, ben doktoruma sormamıştım ama araştırdığım kadarı ile 10. haftaya kadar yapılmamasında fayda var, ancak ben sonrasında da yaptırmayı düşünmüyorum her ihtimale karşı bitkisel boya bile olsa, onun yerine kestirdim biraz uçlardan, daha iyi duruyor bence
Kuzummgğnadın okudum eski mesajlarını hala geçmemiş bulantıların, ayva yemeyi denedin mi?Saçmı hiç boyatmadığım için hiç öyle bir sıkıntım yok ya
Şu bulantılarımda olmasa 10 numara bir gebelik sürecim olcak
Geçer inşallah canım, bugün bende de bir baş dönmesi var, metrobüse ters bindiydim ondan zaarSaçmı hiç boyatmadığım için hiç öyle bir sıkıntım yok ya
Şu bulantılarımda olmasa 10 numara bir gebelik sürecim olcak
Tansiyonunu bi ölçtür canımGeçer inşallah canım, bugün bende de bir baş dönmesi var, metrobüse ters bindiydim ondan zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?