2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Keton böbreklerin şu an iyi süzmediğini zararlı maddeleri geçirdiğini gösteriyo canım. Telaş yapma ama doktoruna geç kalmadan göster önlem alınsın bir an önce
Sağol canım. Böbrek te falan ağrı yok hiç. Biraz araştırdım. Bir site varya doktorlara soru soruluyor. Onlar hep keratin yükselmesini aşırı kusma ve açlığa bağlamışlar. Haftaya ancak randevu alabildim malesef.

Evet nedeni açlık olabiliyo canım, çok kustuğun için olabilir. Vücut yağ yıkımına başlıyo bi süre sonra. Diyabet ya da insülin direncin falan varsa ondan da olabilir. Çok ciddi bi şey değildir toparlanır kısa sürede canım

Glikoz normal çıkmış canım. İlk bende sitelere baktım acayip korktum. Sonra doktorların cevapları okuyunca rahatladım. Burda Pandora da yardımcı oldu sağolsun. O gün öğlen aç ve susuz gitmiştim hastane de rahatsız olmayım diye.

Büyük ihtimalle o yüzden yanlış sonuç vermiştir canım endişelenme

Oy maşallah canım ya ne kadar güzel, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Allah razi olsun cnm cok sagol.en azindan kurtaj olmayacagim diye seviniyorum.hormon hemen dusmus kendiliginden duser buyuk ihtimalle dedi dr.
Dr tavsiyeni alirdim ama maalesef ben yurt disindayim.gerci esimle bir daha tedaviyi denememeye karar verdik cunku 6 kez tup bebek yaptirdik maddi ve manevi cok yiprandik.Artik Allah nasip ettiyse olur olmazsa da yardima muhtac bir suru cocuk var 1tanesine bile vesile olsak ne ala.Allah melegini de sana bagislasin.

Arkadaşlar yazmadan edemeyeceğim. Cumartesi 10 haftalık olcaz inşallah. İki gündür bulantim zirve yaptı. Az önce Ülker naneli şeker aldım ağzıma. Allah'ım mucize gibi iyi geldi. Belki işine yarayan olur

Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum guzel dua ve dilekleriniz icin.Allah sag salim guzel yavrularinizi kucaginiza almaniza nasip etsin ins.ben artik bu sayfaya girmeyecegim.
Hepiniz Allaha emanet olun.

Sende allaha emanet ol canım.. Allah yakın zamanda kucagını dolu etsın inşallah.

Reactions: H E
bayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..
Merhaba, ben doktoruma sormamıştım ama araştırdığım kadarı ile 10. haftaya kadar yapılmamasında fayda var, ancak ben sonrasında da yaptırmayı düşünmüyorum her ihtimale karşı bitkisel boya bile olsa, onun yerine kestirdim biraz uçlardan, daha iyi duruyor bence

Amin, rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin.

Saçmı hiç boyatmadığım için hiç öyle bir sıkıntım yok ya

Şu bulantılarımda olmasa 10 numara bir gebelik sürecim olcak

Saçmı hiç boyatmadığım için hiç öyle bir sıkıntım yok ya

Şu bulantılarımda olmasa 10 numara bir gebelik sürecim olcak
Kuzummgğnadın okudum eski mesajlarını hala geçmemiş bulantıların, ayva yemeyi denedin mi?
Ben 8. Haftada zirve yaptığında bulantılarım işe gitmek için 7 de kalkıyorum 6 buçuğa alarm kurup çubuk yiyip yatıyordum mide boş olmayınca bulantı da olmuyor bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…