2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzum sorma yedım herşeyi yedim .
Bulantı ilacı bile aldım yok .
Bir gün rahat geçiyor birgün kafam kalkmıyor :/

Ama ilk haftalar gibi çok ağır değil şuan en azından az da olsa yemek yiyorum ve kusmalarım günde 1 e düştü ..

Tiksinmem çok var ekranda etli bişey görsem bile allak bullak oluyorum maalesef

Ay valla Allah yardımcınız olsun ben evdeyım çok şükğr o koltuktan diğer koltuga atıyorum kendımı
Sağol canım, sizin de Allah yardımcınız olsun, sizinki kadar ağır bulantı olmadı ondan idare edebildik çok şükür, inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerler

Reactions: H E
Ah ya ne kadar ağır oldu senin böyle, şurda 2 hafta kaldı canım. 10. Haftada eski haline geri dönüyorsun yavaş yavaş
Bir de senin bebeğin kesinlikle kızzzzz Azra demişti dersin :)

Ah ya ne kadar ağır oldu senin böyle, şurda 2 hafta kaldı canım. 10. Haftada eski haline geri dönüyorsun yavaş yavaş
Bir de senin bebeğin kesinlikle kızzzzz Azra demişti dersin :)
Bende kız hıssedıyorum ama bulantı yuzunden değil :)
Çünkü kayınvalıdem su dahı içemezmiş çok ağır geçmiş hepside erkek :)

İnşallah 10 haftada eçmeye baslar

Geçer inşallah canım.. içini rahat tut

ne zaman ölçtürmek lazım günün hangi saatınde?saglık ocagında 7 ye 9 cıktı ..hemsıre hamılelıkte tabsuyon normalin altına düşer normal dedi
Hergün düzenli ölçtür mesela gittin eczane ya da sağlık ocağına önce 5 dakika dinlen öyle ölçtür normalin altına düşer de senin biraz daha düşük çıkmış küçük tansiyon da büyük çıkmış

tamam canım çalısıyorum ben zaten,burda kurum hemşiresi var ona ölçtüreyim.

Canım bugün doktor kontrolüm var 10+0 haftalık olduk nasipse,bugün kese resmini atsam da banada yorum yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…