beraber gidiyor tahmınler benım grupta
canım o tahmınlerı 6-7 haftalıklarda ahmın edıyolar :)Canım bugün doktor kontrolüm var 10+0 haftalık olduk nasipse,bugün kese resmini atsam da banada yorum yapsan
GercektenmiTansiyon çok önemli canım erken doğumu da tetikliyor bi kaç gün üst üste ölçtür sen yine
6-7 haftalık ne belli olucakmış ayol ben garanti olsun diye bugünün çıktısını atayım dedim zatencanım o tahmınlerı 6-7 haftalıklarda ahmın edıyolar :)
Ama sen bana 10 haftalık kesenı at çunku 2 hafta sonra devletten randevu aldım gttıgımde tam 10 haftalık olucaz :) Şimdiden neye benzıcek bakem
öncelıkle resımlerı uygulamadan değil google dan atman lazım.6-7 haftalık ne belli olucakmış ayol ben garanti olsun diye bugünün çıktısını atayım dedim zatebgerçi nasıl atılıyo geçen bişey denedim becerenedim dosya ekleden hata veriyo
Tamam google dan giriyorum ama dosya ekle hata veriyo neyse doktordan gelince yine denerimöncelıkle resımlerı uygulamadan değil google dan atman lazım.
Tam gerçeklik payı yok ama o haftaklardakı kese şeklinden ve konumundan yorum yapıyolar canım :)
Canım benim 5 haftalık var yorum yapar mısın atsamöncelıkle resımlerı uygulamadan değil google dan atman lazım.
Tam gerçeklik payı yok ama o haftaklardakı kese şeklinden ve konumundan yorum yapıyolar canım :)
tahmın edeyım canım çunku %100 gerçeklık payı yok :)Canım benim 5 haftalık var yorum yapar mısın atsam
Kac haftalik bilmiyorm canim diger bilgileri ver dersen de 23 yasindaym 2. Gebelik 46 kiloyumKızlar şimdi Kazen abıyle konustum hala konu devrı çalışmıyormus o yuzden ben deişiklik yapamıyorum ama uygulama duzelene kadar kazen abı gereklı değişlikleri kendı yapıcak bızım için ..
Şimdi listede olmayanlar bana bilgilerini yazabilir mi bende toplu bir şekilde ona ıleticem .
Anne Adı | Yaş | SAT | Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Şehir | Başlangıç Kilosu |
| 28 | 1Ocak | 8Ekim | 1 | Konya | ||
| 25 | 5Ocak | 12Ekim | 1 | İzmir | 62 | |
@gadolya | 29 | 4Ocak | 11Ekim | 1 | Rize | 60 | |
@aysenazim | 32 | 29Aralık | 5Ekim | 3 | Sakarya | 66 | |
L Lavanta89 | 29 | 2Ocak | . | 1 | Konya | 64 | |
@jeschiem | 26 | 7Ocak | 15Ekim | 1 | İstanbul | 75 | |
@Parolaben | 29 | 11Ocak | 18Ekim | 2 | Nevşehir | . | |
@zuzuuuuuuu | 26 | 5Ocak | 12Ekim | 1 | İzmir | . | |
S sfer | 29 | 10Ocak | 19Ekim | 2 | . | 54 | |
| 34 | 30Aralık | 6Ekim | 2 | İstanbul | 69 | |
A AloeeVeraa | 27 | 10Ocak | 17Ekim | 1 | İzmir | 55 | |
| . | . | 23Ekim | 2 | Sivas | 72 | |
| 28 | . | 3Ekim | 2 | . | 60 | |
| 25 | 3Ocak | 9Ekim | 1 | Samsun | 50 | |
@dileksed | . | 6Ocak | 13Ekim | 2 | . | . | |
| 32 | 2Ocak | 15Ekim | 2 | . | . | |
| 35 | 15Ocak | ... | 2 | İzmir | 80 | |
@Abbey2019 | 27 | 28Aralık | 5Ekim | 1 | Bursa | 55 | |
| 37 | 5Ocak | 11Ekim | 2 | Antalya | 65 | |
@Umut armes | |||||||
@zahide352 | 32 | 7 Ocak | 15 Ekim | 1 | izmir | 61 |
sat ne canım oda bellı değil sanırım ? ŞEhir ?Kac haftalik bilmiyorm canim diger bilgileri ver dersen de 23 yasindaym 2. Gebelik 46 kiloyum
Folik asit embriyonal gelişimde ilk üç haftada etkili yani kadınlar gebe olduğunu öğrenip folik asit kullanmaya başladıklarında çoktan onun süreçteki rolü bitmiş oluyor. O yüzden çok takılacak bir şey değil. Ama yine de bu durumu doktorunla bir konuş.
bayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..
Gercektenmibnm de cok duser tansiyonum ilk hamileligim de de cok asiri duserdi doktora soylemistm ama yapabilecegim birsey yok demisti
Sat 14 ocakta ama bnce duzeltir doktor sati. Sen en iyisi sat ve tahmini dogumu bos birak . Sehir kahramanmarassat ne canım oda bellı değil sanırım ? ŞEhir ?
Benim doktorum sikinti olmaz Boyatabilirsin dedi ama ben en azindan Ilk uc ay gecsin istiyorum.bayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..
tamam not aldım canım .Sat 14 ocakta ama bnce duzeltir doktor sati. Sen en iyisi sat ve tahmini dogumu bos birak . Sehir kahramanmaras
Ayni banada oyle dedi korktuğumuz yuksek olmasi düşük tansiyon genelde bi sorun olusturmaz dusmedigin karnini bir yere carpmadigin surece faln dedi.Öyle olmuş olsa dr 12.haftaya kadar kullanin demez. ben ilk 3 hafta kullandin kullandin sonrasi faydasi yok kismina katılmıyorum.
Benim de çok beyazim var 6 haftalik ön beyazlara çerçeve boya yaptim ama korkup 5 dk sonra yikadim.sonrasi hafta dr a sordum ilk 3 ay bir bitsin sonra organik ile boya dedi.ama gecen hafta yine bi sürüp 5 dk sonra yikadim.biraz renk almis oluyor.yeter fazlasına cesaret edemiyorum.
Benimde hamilelikte tansiyonum cok düşük oluyor ama ben kendimi öyle iyi hissederken düşük doğuma kadarda öyleydi.dr bu seferde bakti düşük yine dedim.dusuk tansiyon hastalik değil gebelikte normali bu dedi.
Aldigim egitimin bir bolumunde okudugum bilimsel makalelerde bu sekilde geciyordu. Su an ben de dusuk doZlu folic acid kullaniyorum ama biliyorum yani noral Tup defekti icin kritik alimi Ilk 3-4 Hafta filandi.Öyle olmuş olsa dr 12.haftaya kadar kullanin demez. ben ilk 3 hafta kullandin kullandin sonrasi faydasi yok kismina katılmıyorum.
Benim de çok beyazim var 6 haftalik ön beyazlara çerçeve boya yaptim ama korkup 5 dk sonra yikadim.sonrasi hafta dr a sordum ilk 3 ay bir bitsin sonra organik ile boya dedi.ama gecen hafta yine bi sürüp 5 dk sonra yikadim.biraz renk almis oluyor.yeter fazlasına cesaret edemiyorum.
Benimde hamilelikte tansiyonum cok düşük oluyor ama ben kendimi öyle iyi hissederken düşük doğuma kadarda öyleydi.dr bu seferde bakti düşük yine dedim.dusuk tansiyon hastalik değil gebelikte normali bu dedi.
Aynen öyle, önce başlamak önemli folik asite, tedbir amaçlı sonra da kullan diyor doktorlar ama önemli olan öncesi sonuçta X XSIDE10Aldigim egitimin bir bolumunde okudugum bilimsel makalelerde bu sekilde geciyordu. Su an ben de dusuk doZlu folic acid kullaniyorum ama biliyorum yani noral Tup defekti icin kritik alimi Ilk 3-4 Hafta filandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?