2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bugün doktor kontrolüm var 10+0 haftalık olduk nasipse,bugün kese resmini atsam da banada yorum yapsan
canım o tahmınlerı 6-7 haftalıklarda ahmın edıyolar :)
Ama sen bana 10 haftalık kesenı at çunku 2 hafta sonra devletten randevu aldım gttıgımde tam 10 haftalık olucaz :) Şimdiden neye benzıcek bakem

Kızlar şimdi Kazen abıyle konustum hala konu devrı çalışmıyormus o yuzden ben deişiklik yapamıyorum ama uygulama duzelene kadar kazen abı gereklı değişlikleri kendı yapıcak bızım için ..
Şimdi listede olmayanlar bana bilgilerini yazabilir mi bende toplu bir şekilde ona ıleticem .

canım o tahmınlerı 6-7 haftalıklarda ahmın edıyolar :)
Ama sen bana 10 haftalık kesenı at çunku 2 hafta sonra devletten randevu aldım gttıgımde tam 10 haftalık olucaz :) Şimdiden neye benzıcek bakem
6-7 haftalık ne belli olucakmış ayol ben garanti olsun diye bugünün çıktısını atayım dedim zaten gerçi nasıl atılıyo geçen bişey denedim becerenedim dosya ekleden hata veriyo

Reactions: H E
6-7 haftalık ne belli olucakmış ayol ben garanti olsun diye bugünün çıktısını atayım dedim zateb gerçi nasıl atılıyo geçen bişey denedim becerenedim dosya ekleden hata veriyo
öncelıkle resımlerı uygulamadan değil google dan atman lazım.
Tam gerçeklik payı yok ama o haftaklardakı kese şeklinden ve konumundan yorum yapıyolar canım :)

Tam gerçeklik payı yok ama o haftaklardakı kese şeklinden ve konumundan yorum yapıyolar canım :)
Tamam google dan giriyorum ama dosya ekle hata veriyo neyse doktordan gelince yine denerim

Canım benim 5 haftalık var yorum yapar mısın atsam

Kac haftalik bilmiyorm canim diger bilgileri ver dersen de 23 yasindaym 2. Gebelik 46 kiloyum

Anne AdıYaşSATDoğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekŞehirBaşlangıç Kilosu
fitmus 281Ocak8Ekim1Konya
Sumeyye5 255Ocak12Ekim1İzmir62
@gadolya294Ocak11Ekim1Rize60
@aysenazim3229Aralık5Ekim3Sakarya66
L Lavanta89 292Ocak. 1Konya64
@jeschiem267Ocak15Ekim1İstanbul75
@Parolaben2911Ocak18Ekim2Nevşehir.
@zuzuuuuuuu265Ocak12Ekim1İzmir.
S sfer 2910Ocak19Ekim2.54
sinhus 3430Aralık6Ekim2İstanbul69
A AloeeVeraa 2710Ocak17Ekim1İzmir55
erciyes111 ..23Ekim2Sivas72
zuka24 28.3Ekim2.60
ismihazan 253Ocak9Ekim1Samsun50
@dileksed.6Ocak13Ekim2..
miranda_1986 322Ocak15Ekim2..
elif23 3515Ocak...2İzmir80
@Abbey20192728Aralık5Ekim1Bursa55
dreamy07 375Ocak11Ekim2Antalya65
@Umut armes
@zahide352 327 Ocak15 Ekim1izmir61

Öyle olmuş olsa dr 12.haftaya kadar kullanin demez. ben ilk 3 hafta kullandin kullandin sonrasi faydasi yok kismina katılmıyorum.
bayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..

Benim de çok beyazim var 6 haftalik ön beyazlara çerçeve boya yaptim ama korkup 5 dk sonra yikadim.sonrasi hafta dr a sordum ilk 3 ay bir bitsin sonra organik ile boya dedi.ama gecen hafta yine bi sürüp 5 dk sonra yikadim.biraz renk almis oluyor.yeter fazlasına cesaret edemiyorum.
Gercektenmi bnm de cok duser tansiyonum ilk hamileligim de de cok asiri duserdi doktora soylemistm ama yapabilecegim birsey yok demisti

Benimde hamilelikte tansiyonum cok düşük oluyor ama ben kendimi öyle iyi hissederken düşük doğuma kadarda öyleydi.dr bu seferde bakti düşük yine dedim.dusuk tansiyon hastalik değil gebelikte normali bu dedi.

bayanlar birşey sorucam, aranızda dip boyası yaptıran varmı? amonyak oranı az boyayla boyasak zararı olurmu? psikoljıkman dıplerde beyaz saclarla kendimi iyi hissetmiyorum ..
Benim doktorum sikinti olmaz Boyatabilirsin dedi ama ben en azindan Ilk uc ay gecsin istiyorum.

Ayni banada oyle dedi korktuğumuz yuksek olmasi düşük tansiyon genelde bi sorun olusturmaz dusmedigin karnini bir yere carpmadigin surece faln dedi.

Aldigim egitimin bir bolumunde okudugum bilimsel makalelerde bu sekilde geciyordu. Su an ben de dusuk doZlu folic acid kullaniyorum ama biliyorum yani noral Tup defekti icin kritik alimi Ilk 3-4 Hafta filandi.

Aldigim egitimin bir bolumunde okudugum bilimsel makalelerde bu sekilde geciyordu. Su an ben de dusuk doZlu folic acid kullaniyorum ama biliyorum yani noral Tup defekti icin kritik alimi Ilk 3-4 Hafta filandi.
Aynen öyle, önce başlamak önemli folik asite, tedbir amaçlı sonra da kullan diyor doktorlar ama önemli olan öncesi sonuçta X XSIDE10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…