2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selamlar kızlar uzun bir aradan sonra yazabildim çok şükür.Annem geldi kaldı bi süre giremedim idrarda kum taş gibi bişey çıktı ürolojiye gittim taş çıkmadı çok şükür kum var heralde ama bana bi etkisi yok sadece tahlilde çıkti bol su dedi Dr.
En son ozamanlar 8 haftaliktim tam kalp atışını görmüştük bu sefer sesini kısacık dinledik Dr.12.haftadan önce önermiyomuş çünkü azıcık dinletti isteyince.
Bugün 10+2yiz ama çok merak ediyorum bebişimi şimdiden, haftaya Cuma günü devletten randevum var ikili test için hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah.Sonrada oğluma söylerim nasip olursa çok heyecanlıyım.
Bitaraftan ders çalışıyorum vizelerim var evdeyim gerçi ama zaman çabuk geçiyo onu bunu yap derken.

Bebeklerini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm Allah sabırlar versin en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah.Bende hala rahatlayamadim haftaya devlete gideyim ilk kez gidicem inşallah memnun kalırım ondan sonra rahatliycam inşallah.

Geçmiş olsun. Benim doktorum da dinletmiyor. Kalp atışı gayet iyi diyor sadece. Ultrason da kalp atımını gösteriyor. Bakalım bu kontrolde dinletecek mi

Listeyle ilgilenen arkadaşımız beni de ekler misin. Yaş 28 son adet tarihi 2 ocak Doğum tarihi 9 ekim Kaçıncı bebek derken iki düşük yaptım bı oğlum var düşükler sayılırsa dört sayılmazsa ikinci gebelik şehir istanbul

Reactions: H E
Merhaba Kızlar beni de ekleyin lütfen listeye
yaş 30
sat 23 Ocak
kaçıncıbebek ilk
şehir istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…