Yaş 30 2. çocuk sat 19 Ocak doğum 26 Ekim kilo 72 şehir şimdilik İstanbulsirkencubin @XSIDE10 dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
Kızlar kazenlelisteyı duzenlıyoruz .
İlk sayfaya eklenmek ıstıyorsanız lütfen bilgilerinizı yazın ..
doğum tarihi
kaçıncıbebek
beni de dahil edermisin canımsat ne canım oda bellı değil sanırım ? ŞEhir ?
Ben de vardım listede ama şimdi görünmüyor galiba yine yazayımsirkencubin @XSIDE10 dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
doğum tarihi
kaçıncıbebek
ay canım ben varmıyım bak bilemedimsirkencubin @XSIDE10 dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
doğum tarihi
kaçıncıbebek
park beşik çok kullanışlı canım vallaKızlar daha önce park beşik kullanan varmı. Oğlumun beşiği sabit mobilya. Sallanmadigi için çok zor olmuştu . Şimdi tekrar beşik alcam sallanan. Ama evde mobilya var diye park beşik alsam diyorum. Yatak odam zaten küçük en fazla 60*120 sallanan park beşik düşünüyorum. Daha önce tecrübesi olan varmı sallanırken problem oluyormu.
Yas:35sirkencubin @XSIDE10 dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
doğum tarihi
kaçıncıbebek
Yaş 27 düzeltilmiş son adet 21 ocak, Tahmini dogum tarihi 15ekim,2.bebek,başlangıç kilo 58.5sirkencubin @XSIDE10 dombili_xl @nedemistimkibenn @Pembepanterr @Azra 1 @Beyaz Kelebek1616
doğum tarihi
kaçıncıbebek
sanırım sezeyanmı sizin ben 6 ocak sat tarihi 13 ekimi buluyordaYaş 27 düzeltilmiş son adet 21 ocak, Tahmini dogum tarihi 15ekim,2.bebek,başlangıç kilo 58.5
Tavana bağlanan beşikleri gördüm ama eşim kabul etmezpark beşik çok kullanışlı canım valla
ben aslında eski zamanlarda tavana bağlanan sallanan beşikler varya onu daha çok istiyorum portatifleri çıkmış bence netten bak istersen ekstra birşey düşünüyorsan
Ben ıkı oğlumu da park yatakta büyüttüm. Kaliteli almışstık hala taş gibi. Hep bizım yatakıdasımızda durdu. Odasına gecince bile kaldı. Emekleme aşamasında salona aldım iş yaparken içine atıp oyuncaklarıyla oynarlardı. Tatile giderken katla at arabaya yer kaplamıyor. Otelde bıle kendi park yatagımı kullandım. Arkadaslar oyuncak bıle dolduruyordu içine. Ama benimkiler arka arkaya olunca hep yattılar. İyi ki atmamışım hersey acayip pahalanmışTavana bağlanan beşikleri gördüm ama eşim kabul etmezdüşer der. Park beşik kullandınız mı siz. Bana kalsa mobilya sallanan alırım ama eve iki tane mobilya komik olur sanki. Bide park beşik tatile falan da götürmek için iyi gibi ama. Gönlüm sepet beşikte onlarda küçük oluo bı yaşını zor çıkartır
Ben de çok erken almama taraftarıyım aynenBir de 8 aydan önce ben hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Arkadasım odasını halı perdesini kıyafetlerini herseyın, bezleri bile dolu dolu almıştı. Rabbim kimseye göstermesin 28.haftada kaybetti. Benım ilki hep dusuk rıskı kanama erken dogum muhabbeti olunca ben dra sorup 34. Haftada artık alabilirsin deyince herseyı aldım... 2 bebegıme zaten birsey almadım. Ama buna da geç alacagım. Kadın hala toparlanamadı.
Rabbim kimseye göstermesin gerçektenBir de 8 aydan önce ben hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Arkadasım odasını halı perdesini kıyafetlerini herseyın, bezleri bile dolu dolu almıştı. Rabbim kimseye göstermesin 28.haftada kaybetti. Benım ilki hep dusuk rıskı kanama erken dogum muhabbeti olunca ben dra sorup 34. Haftada artık alabilirsin deyince herseyı aldım... 2 bebegıme zaten birsey almadım. Ama buna da geç alacagım. Kadın hala toparlanamadı.
canım benim haftalarda 6 ya 4 gezdim ölü gibiydim sık sık yemeye çalış kafana takma düzelicek ben bitmeyecek sandım sonra birden düzeldim yada dengeledim doktor sık sık ye demiştine zaman ölçtürmek lazım günün hangi saatınde?saglık ocagında 7 ye 9 cıktı ..hemsıre hamılelıkte tabsuyon normalin altına düşer normal dedi
Evet canım sezeryan ilk oglum 37 acil alındı buda 38 desek tahmini yani yoksa 27 ekim falan oluyor :)sanırım sezeyanmı sizin ben 6 ocak sat tarihi 13 ekimi buluyorda
Doktor mu hesaplandı canım. Benim de ilk sezeryan. Hamileliğim de sattan bir hafta ileri gözüküyor. Bu hafta yine gidicem. Sata uyum sağlamış mı büyük mü diye. Doğum tarihi hesaplanacak bakalım.Evet canım sezeryan ilk oglum 37 acil alındı buda 38 desek tahmini yani yoksa 27 ekim falan oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?