2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimkide kıpır kıpırdı bugün kontrole gittiğimde. Çok hareketliydi maşallah. Bu 3. Evlâdım olacak allah nasip ederse beni de cinsiyet heyecanı sardı. Hazırlık yapmak istiyorum. ❤

Benimkine de tahmin yapın bakalım

6 7. Haftalrda bakılıyor sanirm tahmin icin cnim

Herkese merhabalar, Allah bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bisey danismak istiyorum. 8. Haftanin icindeyim ve acayip derecede kuyruk sokumu kemigim agriyor. Endiselenmeli miyim? Bu durumu yasayan var mi aranizda?

Maşallah canım sağlıkla büyüsün doğsun
Ben tahmin yapamıyorum ama gönlünden ne geçerse o olur inşallah diye dua edebilirim sadece

Herkese merhabalar, Allah bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bisey danismak istiyorum. 8. Haftanin icindeyim ve acayip derecede kuyruk sokumu kemigim agriyor. Endiselenmeli miyim? Bu durumu yasayan var mi aranizda?
Benim de belim özellikle kuyruk sokumu kemiğim çok sık ağrıyo canım. Hatta bugün doktora sordum normal dedi. Çatı genişlemeye başlıyo yavaş yavaş dedi. Gebelik ilerledikçe bu ağrı artıcak hem daha çok çatı genişliycek hem bebeğin ağırlığı olucak dedi

Cevabin icin cok tesekkur ederim. Normal olmasina sevindim, agri dayanilmaz hal almaz insallah. Daha az agrili bi hamilelik gecirmek dilegiyle.

Cevabin icin cok tesekkur ederim. Normal olmasina sevindim, agri dayanilmaz hal almaz insallah. Daha az agrili bi hamilelik gecirmek dilegiyle.
Amiin canım hepimiz rahat ve sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Herkese günaydın ben kalp atışlarını 6+5’ duydum
Dün yani8+6 günlük doktora gittim dr kalp atışı yok dedibir hafta daha bekle dedi tekrar bakarız yine olmazsa kürtaj dedi.benm anlamadığım hiç ağrım kanama leke tarzı bişey yaşamadım nasıl kalbi durabilir bilmiyorum bulantılarım tiksinmemde devam ediyor bugün başka doktora gidecem lütfen bana dua edermisiniz biz bu bebeği çok istiyorduk üç kızım var ve kızlarım çok üzülür

Maşallah canım, hep böyle sağlıkla devam eder inşallah.

Silmedim ben kimseyi .
Bilgilerinizi söylerseniz eklerim .
Yanlış yazılan nickler silindi .

Ad: lucida93
Sat: 9 ocak
Doğum tarihi: 16 ekim
Başlangıç kilo: 48
2. Çocuk

Benim de belim ve sağ kalçama doğru aşırı bi ağrı var, tutulmuş gibi batıyor yürürken falan, artarsa basıl olacak bilmiyorum ama d vitamini eksikliğinden de oluyormuş sanırım ve benim bayağı az.

Karnınız çıktı mı kızlar, sanki benim çıktı ama erken aslında. Bebek değildir herhalde..

Hayır yaşım 30 daha
Ikılı testi kaliteli bir labaratuarı ve cok ıyı bir drda yenileyin. Benım ilk oğlumda drun usrarıyla 3.tarama testı yaptırdık. Rısk 1 /20 cıktı. Yanı 20 bebekten biri bizım olabilir ve dowm sendromlu dedı yuksek ihtimal. Amnıyosentez olamaz kanamam coktu risk olabilir kese delinir. Benim zaten ılk tup bebek sureklı kanama bir de bu dunya basıma yıkılmıştı. 5 farklı yerde testi yeniledik. Hepsinin sonucu olumlu ve birbirine yakın degerdi. Meger yanlış cıkan testte Dr yanlış olmuş dogum yetıscem dıye 1 dkkada yapmıstı. Anında o dru bıraktım. Cunku Ikılı taramamız guzel cıkmıstı. Testi yenile cnm. Anerıkaya kan gondetrn merkezler de vardı.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz

Hemen telaş yapmayın canım bebeğin yerine ve gaz durumuna göre de böyle şeyler olabilir. Dua edicem senin için, inşallah bi yanlışlık vardır ve her şey yolundadır

Folik asitimin içinde d vitamini de var canım ama bilmiyorum belki de ondan ağrıyodur benim de.
Karnım çok az benim de var canım ama çok hazımsızlık yaşıyorum muhtemelen ondan ve gazdandır

Kızlar günaydın... Mutlu haftasonları diliyorum hepinize
10+2 olduk bu gün ama birkaç gündür kasık ağrım var benim.
Mide bulantılarım da pik yaptı.
Endişelenmeli miyim emin olamadım.
Aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…