- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Aynı ağrı bende de var canım. Hele de uzanırken kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir dakika falanAd: lucida93
Sat: 9 ocak
Doğum tarihi: 16 ekim
Başlangıç kilo: 48
2. Çocuk
Benim de belim ve sağ kalçama doğru aşırı bi ağrı var, tutulmuş gibi batıyor yürürken falan, artarsa basıl olacak bilmiyorum ama d vitamini eksikliğinden de oluyormuş sanırım ve benim bayağı az.
Karnınız çıktı mı kızlar, sanki benim çıktı ama erken aslında. Bebek değildir herhalde..
Kasik agrisi gayet normal. Gebelik boyunca oluyor. Yanlız çekilmez bir kasık agrisi olursa doktorunuza basvurun dediler banaKızlar günaydın... Mutlu haftasonları diliyorum hepinize
10+2 olduk bu gün ama birkaç gündür kasık ağrım var benim.
Mide bulantılarım da pik yaptı.
Endişelenmeli miyim emin olamadım.
Aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı?
GunaydinHerkese günaydın ben kalp atışlarını 6+5’ duydum
Dün yani8+6 günlük doktora gittim dr kalp atışı yok dedibir hafta daha bekle dedi tekrar bakarız yine olmazsa kürtaj dedi.benm anlamadığım hiç ağrım kanama leke tarzı bişey yaşamadım nasıl kalbi durabilir bilmiyorum bulantılarım tiksinmemde devam ediyor bugün başka doktora gidecem lütfen bana dua edermisiniz biz bu bebeği çok istiyorduk üç kızım var ve kızlarım çok üzülür
Teşekkür ederimKasik agrisi gayet normal. Gebelik boyunca oluyor. Yanlız çekilmez bir kasık agrisi olursa doktorunuza basvurun dediler bana
Aslinda bana kasik agrin varsa mutlu ol bebegin kendine yer aciyor ve buyuyor demislerdi ilk gebeligimde. Sende oyle dusun. Ilk gebelik miTeşekkür ederim
Aslinda bana kasik agrin varsa mutlu ol bebegin kendine yer aciyor ve buyuyor demislerdi ilk gebeligimde. Sende oyle dusun. Ilk gebelik mi
Dün uzun süre ayakta kaldım. Okuldan sonra dışarda işlerimiz uzun sürdü. Sonra cocuklar oyun merkezi istedi. Ben hep oturmama ragmen oyun alanında kasık agrısından ayaga kalkıp yürüyemedim. Bıcak gıbı saplanıyordu.eşim cok panik oldu benle mi ugrassın 2 cocukla mı.. Hemen dru aradık. Korkma rahim buyuyor uzun sure ayakta kalma bacaklarını duvara dik yat dedi. Kanamam olur diye çok korktum. Bundan sonra cok daha dikkatli olacağım. İlk hamılelıgımde ki korkuyu yasadım. Sagsalım bir kurcagımızda alsak da rahatlasakKasik agrisi gayet normal. Gebelik boyunca oluyor. Yanlız çekilmez bir kasık agrisi olursa doktorunuza basvurun dediler bana
Benim ara ara oluyo canım çok şiddetli değil ama bi kaç dakika gelip gidiyo. Normal şeyler bence, dün doktora sordum arada belim ve kasıklarım ağrıyo dedim normal çatı genişliyo yavaş yavaş dediKızlar günaydın... Mutlu haftasonları diliyorum hepinize
10+2 olduk bu gün ama birkaç gündür kasık ağrım var benim.
Mide bulantılarım da pik yaptı.
Endişelenmeli miyim emin olamadım.
Aranızda kasık ağrısı yaşayan var mı?
az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuşGunaydin
Sizi uzmek istemem ama ayni durumu yasadim. Bebegimin kalbini 2 muayenede duydum. 3.kez gittigim muayene de durmustu. 10. Haftaya kadar bebeklerin kalbi cok hızlı gelisiyormus ve sağlıklı olmayan bebeklerin kalbi bu hıza dayanmıyormuş. Insallah sizin doktor hatasıdır. Haftaya bebeginizin kalbini duyarsiniz.
Rabbim sana sabırlar versin, ınsallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın canım.az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
A AloeeVeraa canım teşekkür ederim, içim rahatlıyor duydukça.Benim ara ara oluyo canım çok şiddetli değil ama bi kaç dakika gelip gidiyo. Normal şeyler bence, dün doktora sordum arada belim ve kasıklarım ağrıyo dedim normal çatı genişliyo yavaş yavaş dedi
Arkadaşım üzüldüm çokaz önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Çok üzüldüm, Allahım yardımcın olsunaz önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Hiç sorma canım her an endişe, her an panik. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahA AloeeVeraa canım teşekkür ederim, içim rahatlıyor duydukça.
Dün gece uyuyamadım hiç, sağ tarafımda hep bir ağrı. Dayanılmaz değil ama yine de insan endişe ediyor.
Doktoruma yazdım bende bakalım ne diyecek
Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah...
Hamilelik endişenin diğer adı sanırım
Senin dedigin dogru bebegin 10 hafta 3 günlük. Yani 11.hafta icinde. Esin 1 hafta omden gidiyor.emily07 Daha önce 7 haftalık bir düştüğüm var, bu ikinci gebeliğim.
10.haftadayız. Zaten hesaplama yöntemleri konusunda da kafam net değil
10+3 ben 10.hafta diyorum eşim 11...
İnşallah söylediğin gibi bebek büyüyordur
Ben ne diyeceğimi bilemedim. Daha öncesinde sağlıklı çocuğun var mıydı? Bu haftalarda kalbi duran bebeklerin zaten bir sıkıntıları oluyor ki ( çoğunlukla genetik) sistem tarafından eleniyorlar.az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
ister istemez insan panik oluyor. Insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz.Dün uzun süre ayakta kaldım. Okuldan sonra dışarda işlerimiz uzun sürdü. Sonra cocuklar oyun merkezi istedi. Ben hep oturmama ragmen oyun alanında kasık agrısından ayaga kalkıp yürüyemedim. Bıcak gıbı saplanıyordu.eşim cok panik oldu benle mi ugrassın 2 cocukla mı.. Hemen dru aradık. Korkma rahim buyuyor uzun sure ayakta kalma bacaklarını duvara dik yat dedi. Kanamam olur diye çok korktum. Bundan sonra cok daha dikkatli olacağım. İlk hamılelıgımde ki korkuyu yasadım. Sagsalım bir kurcagımızda alsak da rahatlasak
Allah sabir versin. Insallah kısa zamanda tekrar hamile kalirsin. Şükürler olsun ki 3 tane prensesin var. Onlara sarıl ve uzulmemeye çalış.az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?