2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynı ağrı bende de var canım. Hele de uzanırken kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir dakika falan

Uzun zaman aradan sonra Herkese merhaba. Ilkinde ne kadar rahatsam bunda da O kadar zorlu geciyor, 7/24 mide bulantisi yaşıyorum. Hiç cikarmadim ama ondan da korkuyorum zaten. Okulda da 12 mart, 18 mart programlari derken çok yoruldum hala da devam ediyor calismalar. 8+3 olduk bugun ne zaman biter bu durum bilmiyorum ama cok zor geçiyor.

Kasik agrisi gayet normal. Gebelik boyunca oluyor. Yanlız çekilmez bir kasık agrisi olursa doktorunuza basvurun dediler bana

KIzlar günaydın
11+5e randevu aldım 2li tarama testi için. Sizce tarih uygun mu?

Bir de kan da alıyorlarmış aç tok olmak farkediyor mu? 10.40a aldım en erken randevu oydu. Çok acıkırım ben ya

Gunaydin
Sizi uzmek istemem ama ayni durumu yasadim. Bebegimin kalbini 2 muayenede duydum. 3.kez gittigim muayene de durmustu. 10. Haftaya kadar bebeklerin kalbi cok hızlı gelisiyormus ve sağlıklı olmayan bebeklerin kalbi bu hıza dayanmıyormuş. Insallah sizin doktor hatasıdır. Haftaya bebeginizin kalbini duyarsiniz.

Aslinda bana kasik agrin varsa mutlu ol bebegin kendine yer aciyor ve buyuyor demislerdi ilk gebeligimde. Sende oyle dusun. Ilk gebelik mi
emily07 Daha önce 7 haftalık bir düştüğüm var, bu ikinci gebeliğim.
10.haftadayız. Zaten hesaplama yöntemleri konusunda da kafam net değil
10+3 ben 10.hafta diyorum eşim 11...
İnşallah söylediğin gibi bebek büyüyordur

Kasik agrisi gayet normal. Gebelik boyunca oluyor. Yanlız çekilmez bir kasık agrisi olursa doktorunuza basvurun dediler bana
Dün uzun süre ayakta kaldım. Okuldan sonra dışarda işlerimiz uzun sürdü. Sonra cocuklar oyun merkezi istedi. Ben hep oturmama ragmen oyun alanında kasık agrısından ayaga kalkıp yürüyemedim. Bıcak gıbı saplanıyordu.eşim cok panik oldu benle mi ugrassın 2 cocukla mı.. Hemen dru aradık. Korkma rahim buyuyor uzun sure ayakta kalma bacaklarını duvara dik yat dedi. Kanamam olur diye çok korktum. Bundan sonra cok daha dikkatli olacağım. İlk hamılelıgımde ki korkuyu yasadım. Sagsalım bir kurcagımızda alsak da rahatlasak

Benim ara ara oluyo canım çok şiddetli değil ama bi kaç dakika gelip gidiyo. Normal şeyler bence, dün doktora sordum arada belim ve kasıklarım ağrıyo dedim normal çatı genişliyo yavaş yavaş dedi

az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş

Benim ara ara oluyo canım çok şiddetli değil ama bi kaç dakika gelip gidiyo. Normal şeyler bence, dün doktora sordum arada belim ve kasıklarım ağrıyo dedim normal çatı genişliyo yavaş yavaş dedi
A AloeeVeraa canım teşekkür ederim, içim rahatlıyor duydukça.
Dün gece uyuyamadım hiç, sağ tarafımda hep bir ağrı. Dayanılmaz değil ama yine de insan endişe ediyor.
Doktoruma yazdım bende bakalım ne diyecek
Sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah...
Hamilelik endişenin diğer adı sanırım

Arkadaşım üzüldüm çok
Allah sabırlar versin, sabrını artırsın...
En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah...
Hiç belirtin olmadı mı birşeylerin ters gittiğine dair?

Çok üzüldüm, Allahım yardımcın olsun bazı şeyler nasip işte, üzme kendini Allahtan gelen bi şey sonuçta canım. Allah rn yakın zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin

Hiç sorma canım her an endişe, her an panik. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Senin dedigin dogru bebegin 10 hafta 3 günlük. Yani 11.hafta icinde. Esin 1 hafta omden gidiyor. icini ferah tut. Buyuyordur annesi

Ben ne diyeceğimi bilemedim. Daha öncesinde sağlıklı çocuğun var mıydı? Bu haftalarda kalbi duran bebeklerin zaten bir sıkıntıları oluyor ki ( çoğunlukla genetik) sistem tarafından eleniyorlar.

Bana da panik düşünceler arada bi geliyorlar ama hemen bertaraf ediyorum. Hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Hiç öyle ayakta kalmayım gibi de düşünmüyorum ofisteki en uzak noktadaki tuvalete gidiyorum hareket olsun diye. Sonra merdiven kullanıyorum asansör kullanmıyorum. Mesela akşam konsere de gittim iki saat ayakta da zıpladım tepindim de hiç aman bi şey olur mu demedim. Aksine bana çok iyi geldi :))))

ister istemez insan panik oluyor. Insallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz.
Allah sabir versin. Insallah kısa zamanda tekrar hamile kalirsin. Şükürler olsun ki 3 tane prensesin var. Onlara sarıl ve uzulmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…