2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Allah yardımcın olsun
3 ay önce bende yanı şeyleri yaşadım .
Rabbımın takdiri lütfen isyan etme sağlıksız bir bebekmiş rabbım çok alıştırmadan aldı . Buna şükret ya hareketlerini hissettseydin .

Allahım yardımcınız olsun en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok üzüldüm, Allahım yardımcın olsun bazı şeyler nasip işte, üzme kendini Allahtan gelen bi şey sonuçta canım. Allah rn yakın zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin
Canım bende yaşadım üzülme sakın. İlk bebegime iki sene sonunda hamile kalmıştım sonra öldü işte kürtaj oldum. Altı ay sonra tekrar hamile kaldım. En kısa zamanda sağlıklı bı bebeğiniz olur inşallah. Duamdasin

Cnm hayrlisi ins en yakin zamanda bi daha olur
Burdaki bircok kisinin ayni sey basina geldi ben de dahil olmak üzrre ama bak 5 6 ay sonra yine hamileyiz

Cnm ben de yazmistima ama gözden kacti herhalde benide eklermisin rica etsem
İstanbul
Yas 37
3. Bebek
22 ekim tahmini dogum
Sat karisik
63 kg

Reactions: H E
Ah ya inşallah bizde de bi sorun yoktur

Kızlar nasıl gidiyor? Ben belirtilerimin kaybolması üzerine bugün kan testi yaptırdım.beta değerim 2binlere düşmüş.salı günü doktor randevum var.ultrasondan da bakılır fakat zaten doktorumun yaptığı açıklamayla duruma hazırlıklıydım.büyük ihtimal büyüme durdu.zira zaten kese gerektiği kadar büyümüyordu ve doktor sağlıksız gebelik diyordu.korkum kürtaj.doktor antibiyotik vererek düşürelim demişti gelişme görmezse.kürtaja gerek kalır diye çok korkuyorum.sürpriz bir gebelikti.ikinci geliyor diye çok heyecanlanmıştık...nasip değilmiş.

Kürtajdan korkmayın .
3 ay önce doktorum ilaçla düşürebiliriz istersen demişti ama ağrı olucagını söyledi .
Bende ağrı yaşamamak için direk kürtaj dedim .
Uyudum ve uyandım . Hiçbir acı , hüçbirşey hissetmedim .
Hakkında hayırlısı olsun . İnşallah tekrar nasip olur

Arkadaşlar benim göbek deliğinin üzeri sızlıyor hatta açıyor bazen benim e. Bebeğim allah nasip ederse ama hiç Böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum. Sizde de oldumu bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı

Kürtaj korkulacak bir şey değil aksine işin uzmanı tarafından yapıldığında çok daha doğru bir işlem oluyormuş. O ilaçlarla yapılan düşürme olayı kadın için çok daha yıpratıcı olurmuş hem içerde parça kalma durumu da çok sık yaşanıyormuş. Kürtajla daha net temizleniyormuş. Bana doktorum böyle açıklamıştı ben iki kez oldum. Hiç bir şey hissetmiyorsun zaten uyuyup uyanıyorsun

Canım benim ya hayırlısı olsun hakkınızda.. sağlıksız bi gebelik bebeğin de öyle olacağını gösteriyor malesef.. İnşallah yine hamiş olur sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat sahibi olursun..
Kürtaj içinde baksana uyuyup uyanıyormuşsun.. O zaman birşey hatırlamazsın. İnşallah hemencecik iyileşirsin tekrar hamiş olursun

Reactions: H E
Günaydın kızlar
Benim canım birşey yemek istemiyor. Sizde de var mi ayni durum
Benimde hafif bulantılarım başladı.. İştahım azaldı.. Hamile olduğumu öğrenmeden hayvan gibi yemeye başlamıştım meğer hamişmişim.. hiç doymuyordum..
Şimdi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…