Allah yardımcın olsunaz önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Canım bende yaşadım üzülme sakın. İlk bebegime iki sene sonunda hamile kalmıştım sonra öldü işte kürtaj oldum. Altı ay sonra tekrar hamile kaldım. En kısa zamanda sağlıklı bı bebeğiniz olur inşallah. DuamdasinÇok üzüldüm, Allahım yardımcın olsunbazı şeyler nasip işte, üzme kendini Allahtan gelen bi şey sonuçta canım. Allah rn yakın zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin
Cok uzuldum. allahim sabrini versin inslalah.. yakin zamanda tekrar saglikli hamilleik nasip etsin.az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Allah sabir versin.az önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Cnm hayrlisi ins en yakin zamanda bi daha olurÇok teşekkürler herkese üç tane sağlıklı kızım var en küçüğü 8 yaşında.demekki kısmeti yokmuş herşeyde vardır bir hayır biz bilemiyoruz hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşaAllah
Cnm ben de yazmistima ama gözden kacti herhalde benide eklermisin rica etsemAllah yardımcın olsun
3 ay önce bende yanı şeyleri yaşadım .
Rabbımın takdiri lütfen isyan etme sağlıksız bir bebekmiş rabbım çok alıştırmadan aldı . Buna şükret ya hareketlerini hissettseydin .
Allahım yardımcınız olsun en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ah ya inşallah bizde de bi sorun yokturIkılı testi kaliteli bir labaratuarı ve cok ıyı bir drda yenileyin. Benım ilk oğlumda drun usrarıyla 3.tarama testı yaptırdık. Rısk 1 /20 cıktı. Yanı 20 bebekten biri bizım olabilir ve dowm sendromlu dedı yuksek ihtimal. Amnıyosentez olamaz kanamam coktu risk olabilir kese delinir. Benim zaten ılk tup bebek sureklı kanama bir de bu dunya basıma yıkılmıştı. 5 farklı yerde testi yeniledik. Hepsinin sonucu olumlu ve birbirine yakın degerdi. Meger yanlış cıkan testte Dr yanlış olmuş dogum yetıscem dıye 1 dkkada yapmıstı. Anında o dru bıraktım. Cunku Ikılı taramamız guzel cıkmıstı. Testi yenile cnm. Anerıkaya kan gondetrn merkezler de vardı.
Canım yaa Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinaz önce dr geldim maalesef oda ayni şeyleri söledi kalbi durmuş
Kürtajdan korkmayın .Kızlar nasıl gidiyor? Ben belirtilerimin kaybolması üzerine bugün kan testi yaptırdım.beta değerim 2binlere düşmüş.salı günü doktor randevum var.ultrasondan da bakılır fakat zaten doktorumun yaptığı açıklamayla duruma hazırlıklıydım.büyük ihtimal büyüme durdu.zira zaten kese gerektiği kadar büyümüyordu ve doktor sağlıksız gebelik diyordu.korkum kürtaj.doktor antibiyotik vererek düşürelim demişti gelişme görmezse.kürtaja gerek kalır diye çok korkuyorum.sürpriz bir gebelikti.ikinci geliyor diye çok heyecanlanmıştık...nasip değilmiş.
Kürtaj korkulacak bir şey değil aksine işin uzmanı tarafından yapıldığında çok daha doğru bir işlem oluyormuş. O ilaçlarla yapılan düşürme olayı kadın için çok daha yıpratıcı olurmuş hem içerde parça kalma durumu da çok sık yaşanıyormuş. Kürtajla daha net temizleniyormuş. Bana doktorum böyle açıklamıştı ben iki kez oldum. Hiç bir şey hissetmiyorsun zaten uyuyup uyanıyorsunKızlar nasıl gidiyor? Ben belirtilerimin kaybolması üzerine bugün kan testi yaptırdım.beta değerim 2binlere düşmüş.salı günü doktor randevum var.ultrasondan da bakılır fakat zaten doktorumun yaptığı açıklamayla duruma hazırlıklıydım.büyük ihtimal büyüme durdu.zira zaten kese gerektiği kadar büyümüyordu ve doktor sağlıksız gebelik diyordu.korkum kürtaj.doktor antibiyotik vererek düşürelim demişti gelişme görmezse.kürtaja gerek kalır diye çok korkuyorum.sürpriz bir gebelikti.ikinci geliyor diye çok heyecanlanmıştık...nasip değilmiş.
Canım benim ya hayırlısı olsun hakkınızda.. sağlıksız bi gebelik bebeğin de öyle olacağını gösteriyor malesef.. İnşallah yine hamiş olur sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlat sahibi olursun..Kızlar nasıl gidiyor? Ben belirtilerimin kaybolması üzerine bugün kan testi yaptırdım.beta değerim 2binlere düşmüş.salı günü doktor randevum var.ultrasondan da bakılır fakat zaten doktorumun yaptığı açıklamayla duruma hazırlıklıydım.büyük ihtimal büyüme durdu.zira zaten kese gerektiği kadar büyümüyordu ve doktor sağlıksız gebelik diyordu.korkum kürtaj.doktor antibiyotik vererek düşürelim demişti gelişme görmezse.kürtaja gerek kalır diye çok korkuyorum.sürpriz bir gebelikti.ikinci geliyor diye çok heyecanlanmıştık...nasip değilmiş.
Hiç bir şey yemiyorum oda yetmiyor boş mide öğürmekten ölüyorum.suan ayva kemiriyorum. Tavsiye ederim kokusu yokken azından tiksinmiyorumGünaydın kızlar
Benim canım birşey yemek istemiyor. Sizde de var mi ayni durum
Benimde hafif bulantılarım başladı.. İştahım azaldı.. Hamile olduğumu öğrenmeden hayvan gibi yemeye başlamıştımGünaydın kızlar
Benim canım birşey yemek istemiyor. Sizde de var mi ayni durum
Ayva limon tuz çok iyi geliyor banaHiç bir şey yemiyorum oda yetmiyor boş mide öğürmekten ölüyorum.suan ayva kemiriyorum. Tavsiye ederim kokusu yokken azından tiksinmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?